Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
Naravno, kad te opljačkaju zoveš onu finu tetu s točnoga vremena.Leviathan2 wrote:ja osobno sam mrzitelj policije jer ih smatram gonicima roblja, prodanim dusama ispranim mozgovima i beskarakternim ljusturama i da ne nabrajam dalje,
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Što su mu radili? Priveli ga kad je preskakao redarstvene zaprjeke?Leviathan2 wrote:no ni jednom saborskom zastupniku nisu radili policajci sto su radili njemu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Soda bikarbona lijeci sve , cak i rak. Dugo cuvana tajna farmaceutske industrije. Patnest minuta gledanja u sunce dnevno i ne trebate jesti. Kada vidite sto je pas uradio , necete vjerovati svojim ocima. Inteligentni rvatski biraci izbrali novi saziv Sabor-a. U Indiji rodjeno tele sa sest nogu i dvije glave. Itd, itd, itd.....
2014-04-14
sjajnomarcellus wrote:
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Pa Pernar je marcellusov libertijanac.
U čemu je problem?
I nek se dečko bahati... U čemu je problem.
Nema ni 30 godina ni putra na glavi pa ga treba popljuvati a podržati one koji su ratni zločinci i kriminalci.
U čemu je problem?
I nek se dečko bahati... U čemu je problem.
Nema ni 30 godina ni putra na glavi pa ga treba popljuvati a podržati one koji su ratni zločinci i kriminalci.
hm, tis neki drot???Regoč wrote:Naravno, kad te opljačkaju zoveš onu finu tetu s točnoga vremena.Leviathan2 wrote:ja osobno sam mrzitelj policije jer ih smatram gonicima roblja, prodanim dusama ispranim mozgovima i beskarakternim ljusturama i da ne nabrajam dalje,
koliko su rijesili slucajeva pljacki, de ne zajebavaj,
a ona fina teta s tocnog vremena je bar korisna
A ti zovu tetu i dalje.Leviathan2 wrote:hm, tis neki drot???Regoč wrote:Naravno, kad te opljačkaju zoveš onu finu tetu s točnoga vremena.Leviathan2 wrote:ja osobno sam mrzitelj policije jer ih smatram gonicima roblja, prodanim dusama ispranim mozgovima i beskarakternim ljusturama i da ne nabrajam dalje,
koliko su rijesili slucajeva pljacki, de ne zajebavaj,
a ona fina teta s tocnog vremena je bar korisna
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Saborski zastupnik i šef županijskog HDZ-a pokušao podmititi Telegramovog novinara
» Saborski Zastupnik iz Mosta: Padre Pio mi je u viziji rekao "Marine ne nosi uske majice"
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Rat među ravno zemljacima. Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac i član Živog zida napao bivše kolege Sinčića i Kolakušića:'Koliko ste u Briselu proždrli školjki i kavijara i ispili butelja vina lažnjaci'
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Saborski Zastupnik iz Mosta: Padre Pio mi je u viziji rekao "Marine ne nosi uske majice"
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Rat među ravno zemljacima. Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac i član Živog zida napao bivše kolege Sinčića i Kolakušića:'Koliko ste u Briselu proždrli školjki i kavijara i ispili butelja vina lažnjaci'
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
Page 3 of 3