Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
Mene je Pernara malo sram. Nedostaje mu karizmatične pojave, više mi djeluje jandrokovićevski. Sinčić ipak ima bolji nastup ako izuzmemo tikove i povremeno gubljenje koncentracije. Ali evo, ako se karte poslože i takvi mogu uhvatit u Saboru dosta stolica.epikur37 wrote:udba wrote:Vidiš ti to, od redikulne fejsbuk pojave do četvrte snage u parlamentu. Zakotrljao je kotačić i sad nema stranke koja ne spominje ovrhe i slične bakrače.epikur37 wrote:Pernar je zakon:D
Samo neće dugo, evo već ih razbijaju pa ubrzo nastaje ŽZ 1861, čisti ŽZ i asihroni ŽZ.
Pernar je meni car, ima super gegove, performanse i slicno.....nigdje ne mogu naci onaj video kad zazi: naradeeeeeee, tu mi je bio najjaci
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pa ima pravo. Njega štiti zastupnički imunitet.
Šta bi se on sad trebao odazivati na njihove pozive.
Postoji saborsko povjerenstvo,pa nek se njima obrate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
udba wrote:Hoće li ga uzeti k sebi Sinčić u ŽZ 1861?
2014-04-15
Inače vrlo nezahvalno do momka spram MUPa RH...oni mu sponzor čitave ove godine a on sada tako...kao kada je Eduardo odjebao Mamića
2014-04-15
jastreb wrote:Pa ima pravo. Njega štiti zastupnički imunitet.
koji imunitet? Prvo nije još zastupnik, jer sabor nije još konstituiran. Drugo, imunitet ne znači da se možeš ne odazvati na obavijesni razgovor, smisao imuniteta je da se ne bi optužnice dizale protiv političkih protivnika.
što policija ne ide mamiću, horvantinčiću, šegonu, liniću.. ide kurac, nego lupa po sirotinji, dok horvantinčić zgazi i ubije 5-6ljudi u 30ak godina karijere, i za zadnje ubojstvo dobije uvjetnu kaznu jer je "uzoran vozač".
a da ne govorim krkani sa bmw-om ubije dvi curice i sud ga oslobodu jer je iz "ugledne HDzove obitelji"..
tako da ima i Pernar pravo
a da ne govorim krkani sa bmw-om ubije dvi curice i sud ga oslobodu jer je iz "ugledne HDzove obitelji"..
tako da ima i Pernar pravo
Guest- Guest
izmišljaju mu optužbe i sada da on ide po sudu se nateže po 10godina radi izmišljenih optužbi koje se politički montiraju, a horvantičić , mamić, bandić se sprdaju sa vama.. kako da ne
još gore, može i popušit tužbu, lako je korumpiranom sucu uvaliti 2000 € u kuvertu i još čovik niti kriv niti dužan popuši.. kako da ne.. odjebati te pozive i neka uđe u zastaru itd
još gore, može i popušit tužbu, lako je korumpiranom sucu uvaliti 2000 € u kuvertu i još čovik niti kriv niti dužan popuši.. kako da ne.. odjebati te pozive i neka uđe u zastaru itd
Guest- Guest
Nista nova pod kapom nebeskom. Pernar nekoga iznenadio???? Kila mozga.....
2014-04-14
dva brata wrote:izmišljaju mu optužbe i sada da on ide po sudu se nateže po 10godina radi izmišljenih optužbi koje se politički montiraju
ne nego oko spora oko toga tko vodi živi zid, prijavili ga bivši stranački drugovi
marcellus wrote:dva brata wrote:izmišljaju mu optužbe i sada da on ide po sudu se nateže po 10godina radi izmišljenih optužbi koje se politički montiraju
ne nego oko spora oko toga tko vodi živi zid, prijavili ga bivši stranački drugovi
ne radi se o tome, nego neka optužba radi zlouporabe dijetea,
Guest- Guest
to sam ja,...prepisujes:)epikur37 wrote:Pernar je zakon:D
dijagram-
2015-08-09
zakon, a di si ti?dijagram wrote:to sam ja,...prepisujes:)epikur37 wrote:Pernar je zakon:D
Guest- Guest
u zagrebu sam jaNoor wrote:zakon, a di si ti?dijagram wrote:to sam ja,...prepisujes:)epikur37 wrote:Pernar je zakon:D
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:u zagrebu sam jaNoor wrote:zakon, a di si ti?dijagram wrote:to sam ja,...prepisujes:)epikur37 wrote:Pernar je zakon:D
i ja ću biti
Guest- Guest
ma da, ne primamo mi bas svakogNoor wrote:dijagram wrote:u zagrebu sam jaNoor wrote:zakon, a di si ti?dijagram wrote:to sam ja,...prepisujes:)epikur37 wrote:Pernar je zakon:D
i ja ću biti
moram vidit s gradonacelnikom dopusta li
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ma da, ne primamo mi bas svakogNoor wrote:dijagram wrote:u zagrebu sam jaNoor wrote:zakon, a di si ti?dijagram wrote:
to sam ja,...prepisujes:)
i ja ću biti
ko njega šiša, taj je ionak gotoF
Guest- Guest
ne znam al ja bih se trebao osisati, obrijat, zarastao ko cetalj il one veabijeNoor wrote:dijagram wrote:ma da, ne primamo mi bas svakogNoor wrote:dijagram wrote:u zagrebu sam jaNoor wrote:
zakon, a di si ti?
i ja ću biti
ko njega šiša, taj je ionak gotoF
dijagram-
2015-08-09
marcel, vidim da si zestoko oprao po pernaru, no ni jednom saborskom zastupniku nisu radili policajci sto su radili njemu, inace ima i moralno pravo odjebat muriju cisto iz razloga ukoliko se u njegovom ideoloskom programu treba murija dovesti u red, jer danasnja murija je drustvo sjecikesa, korumpiranih govnara, i bezlicnih likova koji za neku sitnu lovu moze svoje flustracije istresati na nekom nezasticenom gradjaninu,
i sam sam hrpu puta svjedocio da i murijaci kazi, "jel znas ti ko sam ja, ja sam zakon,"
ja osobno sam mrzitelj policije jer ih smatram gonicima roblja, prodanim dusama ispranim mozgovima i beskarakternim ljusturama i da ne nabrajam dalje,
i sam sam hrpu puta svjedocio da i murijaci kazi, "jel znas ti ko sam ja, ja sam zakon,"
ja osobno sam mrzitelj policije jer ih smatram gonicima roblja, prodanim dusama ispranim mozgovima i beskarakternim ljusturama i da ne nabrajam dalje,
Eto ti je Marcel liepo objasnio: nije se konstituirao Sabor, dakle nije zastupnik pa nema ni imunitet. A imunitet nije od razgovora s policijom, nego od istrage i optužnice.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa ima pravo. Njega štiti zastupnički imunitet.
koji imunitet? Prvo nije još zastupnik, jer sabor nije još konstituiran. Drugo, imunitet ne znači da se možeš ne odazvati na obavijesni razgovor, smisao imuniteta je da se ne bi optužnice dizale protiv političkih protivnika.
Naravno, kad te opljačkaju zoveš onu finu tetu s točnoga vremena.Leviathan2 wrote:ja osobno sam mrzitelj policije jer ih smatram gonicima roblja, prodanim dusama ispranim mozgovima i beskarakternim ljusturama i da ne nabrajam dalje,
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Saborski zastupnik i šef županijskog HDZ-a pokušao podmititi Telegramovog novinara
» Saborski Zastupnik iz Mosta: Padre Pio mi je u viziji rekao "Marine ne nosi uske majice"
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Rat među ravno zemljacima. Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac i član Živog zida napao bivše kolege Sinčića i Kolakušića:'Koliko ste u Briselu proždrli školjki i kavijara i ispili butelja vina lažnjaci'
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Saborski Zastupnik iz Mosta: Padre Pio mi je u viziji rekao "Marine ne nosi uske majice"
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Rat među ravno zemljacima. Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac i član Živog zida napao bivše kolege Sinčića i Kolakušića:'Koliko ste u Briselu proždrli školjki i kavijara i ispili butelja vina lažnjaci'
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
Page 2 of 3