'' MILIJUNAŠ PREDLAŽE OSNIVANJE NACIJE IZBJEGLICA 'Svi građani bili jednaki, pričao bi se engleski, a cijenio rad' ''
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: '' MILIJUNAŠ PREDLAŽE OSNIVANJE NACIJE IZBJEGLICA 'Svi građani bili jednaki, pričao bi se engleski, a cijenio rad' ''
da bar znan di živiš, svaki dan bi ti dolazia na vrata žicati lovu, cukra, brašna, posteljine, pičke, kave, sudoper...nečovječno bi me bilo odbiti :)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Re: '' MILIJUNAŠ PREDLAŽE OSNIVANJE NACIJE IZBJEGLICA 'Svi građani bili jednaki, pričao bi se engleski, a cijenio rad' ''
Pa svaki dan me netko i žica sve navedeno ;)
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Pa svaki dan me netko i žica sve navedeno ;)
okej, a jel daješ?
brzo bi ostala bez ičega da si čovječna..
2014-04-16
jednostavno,ova opcija ne bude radila..islamisti,arapi,nigge,ovi i oni,nisu na nivou da kreiraju zdravo samodostatno drustvo..sve bi zavrsilo poput diktatorskih fukoebina u Africi,poput Somalije i slicno
Guest- Guest
Dajem, i nisam ni gola ni bosa.aben wrote:Trinity wrote:Pa svaki dan me netko i žica sve navedeno ;)
okej, a jel daješ?
brzo bi ostala bez ičega da si čovječna..
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Dajem, i nisam ni gola ni bosa.
Guest- Guest
aben wrote:naravski, ratovi se vode protiv drugih nacija i zato ih ne će biti. zato državi ostaje klasično ugnjetavanje, al ovaj put nema izbjeglištva, di god odeš- rusija
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
RUSKI MIR
No čak i da nastane -svjetska država- bilo bi sukoba radi vjerskih pitanja
Ipak sam optimista i nadam se da je moguće i to prevladati
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:aben wrote:naravski, ratovi se vode protiv drugih nacija i zato ih ne će biti. zato državi ostaje klasično ugnjetavanje, al ovaj put nema izbjeglištva, di god odeš- rusija
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
RUSKI MIR
No čak i da nastane -svjetska država- bilo bi sukoba radi vjerskih pitanja
Ipak sam optimista i nadam se da je moguće i to prevladati
Vjerska pitanja će biti banalizirana...U krajnjem slučaju mogla bi biti uvedena svjetska religija...;-))))
Last edited by red wolf on 28/7/2015, 17:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mmmmm,šteta.Trinity wrote:Dajem, i nisam ni gola
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja mislim da će se ljudi u budućnosti izjašnjavati po političkoj ,a ne nacionalnoj liniji.
Primjerice,šta ja znam,u Hrvatskoj će se izjašnjavati na dvije suprostavljene struje.
U Srbiji čak na tri,u Crnoj Gori na dvije-tri.
Primjerice,šta ja znam,u Hrvatskoj će se izjašnjavati na dvije suprostavljene struje.
U Srbiji čak na tri,u Crnoj Gori na dvije-tri.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ono, danas se ne izjašanjavaju po političkoj liniji, recimo na izborima dajući glas svojoj opciji ili, pak, aktivno sudjelujući u radu stranke?albatros wrote:Ja mislim da će se ljudi u budućnosti izjašnjavati po političkoj ,a ne nacionalnoj liniji.
Guest- Guest
pa nacionalna linija jest politička kategorija.
2014-04-16
aben wrote:pa nacionalna linija jest politička kategorija.
Ja sam se osvrnuo na političku liniju, ne nacionalnu...
Guest- Guest
odgovoria san jastrebu, jebiga, bez citata..
nego on je mislia, vjerujen, na izjašnjavanje hrvat, francuz, a ne na glasovanje.
nego on je mislia, vjerujen, na izjašnjavanje hrvat, francuz, a ne na glasovanje.
2014-04-16
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hadžidedić na Krugu 99: Srbi i Hrvati nisu nacije u BiH, nego tek vjerski identitet koji je nezasluženo prisvojio ime nacije
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
Page 4 of 4