VEDRANA RUDAN BRANILA SRBE OD NATO: Žestok okršaj Hrvatice sa srpskom lobistkinjom (VIDEO)
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
VEDRANA RUDAN BRANILA SRBE OD NATO: Žestok okršaj Hrvatice sa srpskom lobistkinjom (VIDEO)
Najusijaniji deo emisije je bio kada je Vedrana Rudan rekla da je NATO najveće zlo i da Amerikanci žele samo da kolju po svetu, što je potpuno izbacilo iz takta Jelenu Milić, zbog čega su pale teške reči, ali i psovke
“Da li se ponovo zvecka oružjem u regionu” je bilo glavno pitanje u emisiji Milomira Marića“Ćirilica” koja se sinoć emitovala na televiziji Happy, a u kojoj su gostovali hrvatska spisateljicaVedrana Rudan, direktorka Centra za evroatlanske studije Jelena Milić, pisac i novinar Marko Vidojković i pisac Vladimir Kecmanović.
Ipak, čini se da se ovo pitanje pronelo na početku emisije, a kasnije se pretvorilo u “okršaj kod NATO korala”. Ono što je obeležilo ovu epizodu emisije je raprava između Vedrane Rudan i Jelene Milić, po kojima je ispalo da hrvatska spisateljica brani Srbe, a političarka je bila strani NATO-a.
Naime, Jelena Milić je burno reagovala na svaku upućenu reč protiv NATO-a, toliko da drugi skoro da nisu mogli da dođu do reči, zbog čega su u jednom momentu gosti prokomentarisali da će pričati između sebe, a da ona sama priča.
Najusijaniji deo emisije je bio kada je Rudan rekla da je NATO najveće zlo i da Amerikanci žele samo da kolju po svetu, što je potpuno izbacilo iz takta Jelenu Milić, zbog čega su pale teške reči, ali i psovke.
Jedan od interesantnijih delova dogodio se u 24 minutu emisije kada je Marić konstatovao da je Hrvatska uradila ono ka čemu Srbija ide.
– Mi smo u NATO protiv svoje volje, a Kolindu zovemo NATO devojka na privremenom radu u Hrvatskoj. Ona češće na ramenu nosi trombon i odlazi u Avganistan, da bi tamošnjoj deci objašnjavala kako je NATO nešto što će njih odvesti u svetlu budućnost, pa će onda ta deca živeti kao i deca u Hrvatskoj. A u centru Hrvatske, u Zagrebu, deca u vrtiću smeju da pojedu hranu u vrednosti od 1,20 evra. I onda naša predsednica odlazi u Avganistan i priča kako će toj deci biti isto kao i našoj. Pa njima već i jeste tako – rekla je Vedrana Rudan, a Jelena Milić je prekinula rečima:
– To je toliko sramno reći. Ja ne znam da li devojčice u Hrvatskoj mogu da idu u školu ili ne mogu. Kada sam poslednji put proverila, mogu da idu u školu. Prema tome, to je toliko jeftina banalizacija, u stvari skupa, zato što trujete mozgove. Pravite sebi ličnu promociju da biste podigli tiraž. Nemate obzira, i nemate obzira prema toj deci u Hrvatskoj, i sa položajem dece u Avganistanu.
Nedugo potom je nastala nova rasprava kada je Rudan prokomentarisala da bi u Avganistanu deca živela normalno da nema Amerike i rata.
– Šta NATO briga za ženska prava? Jeste li vi normalni? U Avganistanu žene nemaju ženska prava, šta to NATO briga? Jeste li vi normalni? – upitala je Rudan Milićevu, pa dodala:
– NATO nema prava određivati pravila igre nigde – poručila je spisateljica, koju je Milićeva prekinula, ali je ova ubrzo odgovorila novom opaskom.
– Na kraju ćete me ošamariti. Hoćete li začepiti malo? – u svom stavu je upitala Rudan, a Jelena je kratko poručila: “Ne, neću!”
Ipak, pred sam kraj emisije, atmosfera je bila najsferija kada je Vedrana Rudan rekla da mora da ućuti, u protivnom će joj Jelena iskopati oči. Ubrzo posle se otvorila još jedna tema rasprave u kojoj su se pominjali Radovan Karadžić i Ratko Mladić, a sve je krenulo tako što je Milomir Marić pitao Vedranu da li više voli muškarce ili Srbe, na šta je ona ironično odgovorila da više voli muškarce ako su Srbi.
– To podrazumeva Karadžića i Mladića – upitala je Jelena, a Vedrana odgovorila:
- Zar vi niste čuli za divne Srbe?
Inače, Vedrana Rudan je poznata po svojim žestokim opaskama na račun hrvatske vlade, njihovog rada i odluka, što nije zaboravila da pomene i u emisiji, zbog čega je jedna od omiljenih Hrvatica među Srbima.
S obzirom da je emisija bila veoma interesantna i da teško možemo da se odlučimo koji deo bi bio najbolji, najbolje bi bilo da pogledate celu emisiju, pa da nam u komentarima napišete šta je ono što vas je najviše “nasmejalo” ili iznerviralo, a mi vam preporučujemo scenu sa samog početka na 24. minutu, 56. minutu, 1 sat i 38 minuta, ali i scenu sa samog kraja – na drugom satu emitovanja:
http://www.telegraf.rs/vesti/2353828-vedrana-rudan-branila-srbe-od-nato-zestok-okrsaj-hrvatice-sa-srpskom-lobistkinjom-video
Jedan od interesantnijih delova dogodio se u 24 minutu emisije kada je Marić konstatovao da je Hrvatska uradila ono ka čemu Srbija ide.
– Mi smo u NATO protiv svoje volje, a Kolindu zovemo NATO devojka na privremenom radu u Hrvatskoj. Ona češće na ramenu nosi trombon i odlazi u Avganistan, da bi tamošnjoj deci objašnjavala kako je NATO nešto što će njih odvesti u svetlu budućnost, pa će onda ta deca živeti kao i deca u Hrvatskoj. A u centru Hrvatske, u Zagrebu, deca u vrtiću smeju da pojedu hranu u vrednosti od 1,20 evra. I onda naša predsednica odlazi u Avganistan i priča kako će toj deci biti isto kao i našoj. Pa njima već i jeste tako – rekla je Vedrana Rudan, a Jelena Milić je prekinula rečima:
– To je toliko sramno reći. Ja ne znam da li devojčice u Hrvatskoj mogu da idu u školu ili ne mogu. Kada sam poslednji put proverila, mogu da idu u školu. Prema tome, to je toliko jeftina banalizacija, u stvari skupa, zato što trujete mozgove. Pravite sebi ličnu promociju da biste podigli tiraž. Nemate obzira, i nemate obzira prema toj deci u Hrvatskoj, i sa položajem dece u Avganistanu.
Nedugo potom je nastala nova rasprava kada je Rudan prokomentarisala da bi u Avganistanu deca živela normalno da nema Amerike i rata.
– Šta NATO briga za ženska prava? Jeste li vi normalni? U Avganistanu žene nemaju ženska prava, šta to NATO briga? Jeste li vi normalni? – upitala je Rudan Milićevu, pa dodala:
– NATO nema prava određivati pravila igre nigde – poručila je spisateljica, koju je Milićeva prekinula, ali je ova ubrzo odgovorila novom opaskom.
– Na kraju ćete me ošamariti. Hoćete li začepiti malo? – u svom stavu je upitala Rudan, a Jelena je kratko poručila: “Ne, neću!”
Ipak, pred sam kraj emisije, atmosfera je bila najsferija kada je Vedrana Rudan rekla da mora da ućuti, u protivnom će joj Jelena iskopati oči. Ubrzo posle se otvorila još jedna tema rasprave u kojoj su se pominjali Radovan Karadžić i Ratko Mladić, a sve je krenulo tako što je Milomir Marić pitao Vedranu da li više voli muškarce ili Srbe, na šta je ona ironično odgovorila da više voli muškarce ako su Srbi.
– To podrazumeva Karadžića i Mladića – upitala je Jelena, a Vedrana odgovorila:
- Zar vi niste čuli za divne Srbe?
Inače, Vedrana Rudan je poznata po svojim žestokim opaskama na račun hrvatske vlade, njihovog rada i odluka, što nije zaboravila da pomene i u emisiji, zbog čega je jedna od omiljenih Hrvatica među Srbima.
S obzirom da je emisija bila veoma interesantna i da teško možemo da se odlučimo koji deo bi bio najbolji, najbolje bi bilo da pogledate celu emisiju, pa da nam u komentarima napišete šta je ono što vas je najviše “nasmejalo” ili iznerviralo, a mi vam preporučujemo scenu sa samog početka na 24. minutu, 56. minutu, 1 sat i 38 minuta, ali i scenu sa samog kraja – na drugom satu emitovanja:
http://www.telegraf.rs/vesti/2353828-vedrana-rudan-branila-srbe-od-nato-zestok-okrsaj-hrvatice-sa-srpskom-lobistkinjom-video
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: VEDRANA RUDAN BRANILA SRBE OD NATO: Žestok okršaj Hrvatice sa srpskom lobistkinjom (VIDEO)
S
[size=14]Srle 13.09.2016 - 18:27
Vedrana carica kraljica sve najbolje
(149) /[/size]
2014-08-25
Re: VEDRANA RUDAN BRANILA SRBE OD NATO: Žestok okršaj Hrvatice sa srpskom lobistkinjom (VIDEO)
D
[size=14]Delije Čikago 13.09.2016 - 18:00
Vedrana carica.
(77) /
(5)
+72[/size]
2014-08-25
Drž 13.09.2016 - 16:10
Sve sam video, al ovo još nisam. Dal je moguće !
(97) /
(1)
+96
Sve sam video, al ovo još nisam. Dal je moguće !
(97) /
(1)
+96
2014-08-25
nema pizdona i gle ko sasvim slučajno odrađuje njegov posao
Guest- Guest
Danilo 13.09.2016 - 18:18
Razvodim se i zenim vedranu rudan…
(93) /
(6)
+87
Razvodim se i zenim vedranu rudan…
(93) /
(6)
+87
2014-08-25
To je ona koja je napadala Milanovića...
red wolf-
2016-02-10
Besha 13.09.2016 - 19:29
@Савица
Pogresno si razumio ..vedrana ne brani nikoga samo iznosi istinite cinjenice koje drugi radi vlastitih intersa nesmiju i nece..jedina napada izrael i cioniste ,zbog cega su je bezbroj puta prijetili tuzbama ..samo sto govori istinu
(44) /
(2)
+42
@Савица
Pogresno si razumio ..vedrana ne brani nikoga samo iznosi istinite cinjenice koje drugi radi vlastitih intersa nesmiju i nece..jedina napada izrael i cioniste ,zbog cega su je bezbroj puta prijetili tuzbama ..samo sto govori istinu
(44) /
(2)
+42
2014-08-25
baka staka 13.09.2016 - 15:26
Bravo Vedrana! Samo tako nastav,obozavam Vash nacin izrazavanja. A sta reci za za ovu alapacu milicku.? Uzas koliko je agresivna,ruzna i likom i duhom. Fuuuj!
(297) /
(11)
+286
Bravo Vedrana! Samo tako nastav,obozavam Vash nacin izrazavanja. A sta reci za za ovu alapacu milicku.? Uzas koliko je agresivna,ruzna i likom i duhom. Fuuuj!
(297) /
(11)
+286
2014-08-25
Pogleda sa malo ha ha ha ha
Najviše volim kad se kokoši između sebe svađaju.
Ha ha ha ha
Najviše volim kad se kokoši između sebe svađaju.
Ha ha ha ha
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ja pogledao 3:50 minuta, ima preko 2 sata, neki drugi put.
Bilo klanja izgleda izmedju zenski, ona plava dosla besna vec u studija, spremija se negde uz rakiju da leti perje na sve strane.
Bilo klanja izgleda izmedju zenski, ona plava dosla besna vec u studija, spremija se negde uz rakiju da leti perje na sve strane.
2014-08-25
nema većih Srba od posrbljenih Hrvata...
Da li ste za ulazak Srbije u NATO?
- Ne, oni su nas bombardovali (91.86%)
- Naravno, ne možemo mi da budemo jedini u regionu sa različitim stavom (5.97%)
- Ne znam, to je pitanje za državu a ne za pojedinca (2.17%)
2014-04-11
Zašto? Jer baba kaže istinu?!marcellus wrote:nema većih Srba od posrbljenih Hrvata...
Ako odes unapred Longie, ima zanimljivih zezalica za pogledati.
Ona plava brani Milanovica, posle cega rekose, "Eto, NATO brani Milanovica".
Ona plava brani Milanovica, posle cega rekose, "Eto, NATO brani Milanovica".
2014-08-25
Vedrana je htjela samo da se dopadne Srbiji. Posto joj je tko ono.. Brat ili tata bio cetnik. Zaboravila sam vec sto je munjara napisala ali netko od njih dvoje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne znam koliko uopce ima smisla radit kampanju o NATOu u zemlji koju je isti bombardira .......a i ni sami Amerikanci ne uvjetuju tako šta kad je Srbija u pitanju nego ono suradnja i to i ok.
2014-04-11
Na jugu Srbije, najsiromašnijem dijelu te države, u toku je medicinska akcija Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohija. Riječ je o pružanju besplatne ljekarske pomoći mještanima u udaljenim selima.
http://balkans.aljazeera.net/video/vojska-srbije-i-nacionalna-garda-sad-organizuju-besplatne-ljekarske-preglede
Amerikanci ne forsiraju ulazak Srbije u NATOu jer su i oni svijesni da to sad nije popularno a i ne treba im to nego samo ta suradnja itd itd itd .....a Srbija u NATO može i nemora.
http://balkans.aljazeera.net/video/vojska-srbije-i-nacionalna-garda-sad-organizuju-besplatne-ljekarske-preglede
Amerikanci ne forsiraju ulazak Srbije u NATOu jer su i oni svijesni da to sad nije popularno a i ne treba im to nego samo ta suradnja itd itd itd .....a Srbija u NATO može i nemora.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne znam koliko uopce ima smisla radit kampanju o NATOu u zemlji koju je isti bombardira .......a i ni sami Amerikanci ne uvjetuju tako šta kad je Srbija u pitanju nego ono suradnja i to i ok.
Objasni ti to njima...........Islamiziraju Balkan, ali ne i Evropu, gde nece Muslimane a na Balkanu se bore za prava istih i da ih tu puste da se rasire.
Albanci da ne meljem ko vodenica, ali nece ih u Evropu.
Balkan njima sluzi kao laboratorija za bele miseve, teritorija za testiranje atomskih bombi i slicno, fazon.
Onda nekima cudno sto ljudima idu na nesto ti iz NATO pa i svi ostali iz EU, Zapada, koji su unakazili region, noseci nekakav paket, umotan u foliju demokratije a unutra BOOOOOOOMMMMM.
2014-08-25
Super je ovo, bi'će Rudanica u komšija kotira visko u geopolitici i vojnoj tehnologiji...predlažem da se zadrži tamo i učvrsti svoju poziciju u javnom životu prosječnog glasača Srbije
2014-04-15
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Žestok okršaj Sloković-Kosor zbog Sanadera
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije