Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
To ja isto kažem za kradeze ...dakle fifity fifity.veber wrote:oba su posastmarcellus wrote:tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
njega ili božu ne znaš što je veće zlo
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Jesi ti to nešto ljut longi? Ono tvoji popušili !/3 mandata ali ti i dalje soliš drugima pamet o izbornom inžinjeringu? E svaštaRayMabus wrote:Eto vama sad taj vaš rvacki kradeze u koaliciji s Pupovcem.
Neka vam ga patite. Dajte opet glas kradezeu.
Guest- Guest
Cuj ja sam vjerojatno puno desniji od večine vas na forumu samo nisam zao nego realista..tre911 wrote:Jesi ti to nešto ljut longi? Ono tvoji popušili !/3 mandata ali ti i dalje soliš drugima pamet o izbornom inžinjeringu? E svaštaRayMabus wrote:Eto vama sad taj vaš rvacki kradeze u koaliciji s Pupovcem.
Vi ste sine debili kad ne možete shvatit ovo šta va pričam tj da tri mandata desnice izbacuje hdz iz koalicije sa Pupovcem tj da dođe na vlast.
2014-04-11
Moji nisu ništa popušili jer ja glasam za tzv treču stranku a to je sve šta nije hdz i sdp pa lijepo zbrajaj ŽZ plus MOST = 20 MANDATA.tre911 wrote:Jesi ti to nešto ljut longi? Ono tvoji popušili !/3 mandata ali ti i dalje soliš drugima pamet o izbornom inžinjeringu? E svaštaRayMabus wrote:Eto vama sad taj vaš rvacki kradeze u koaliciji s Pupovcem.
NIšta mi nismo popušili a to šta ti misliš da sam ja vezan uz stranku a ne ideju treče strane u politici to je tvoj problem.
2014-04-11
Onda gdje bi te glasove pokupio i od koga bi ih uzeo da bi se dobilo 3 mandata HSPa a da HDZ zadrži ovaj broj mandata. I kojemu HSPu dati glas, ono ima ih valjda deset i svi tvrde da su pravi jedino oni. LOngi kada je milanović dobio izbore 2011 tada je 160 tisuća glasova dano HSPu bačeno u krilo SDPu a narod više nije toliko mutav da se zajebava sa tim totalno promašenim ljudima u politici.RayMabus wrote:Cuj ja sam vjerojatno puno desniji od večine vas na forumu samo nisam zao nego realista..tre911 wrote:Jesi ti to nešto ljut longi? Ono tvoji popušili !/3 mandata ali ti i dalje soliš drugima pamet o izbornom inžinjeringu? E svaštaRayMabus wrote:Eto vama sad taj vaš rvacki kradeze u koaliciji s Pupovcem.
Vi ste sine debili kad ne možete shvatit ovo šta va pričam tj da tri mandata desnice izbacuje hdz iz koalicije sa Pupovcem tj da dođe na vlast.
Guest- Guest
Slabo pratim te al očito je da če tri mandata desnica dobit jedino kad se makne i totalno odvoji od naziva HSP i te ideologije .....šta je dobro u osnovi.jastreb wrote:Pa i nisu. Neki su dali glas Glasnoviću. I dobio je jedan mandat.RayMabus wrote:Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
2014-04-11
Ne mogu da se ne složim posebno s tim šta mi ta ideologija hsp-a baš ne paše ( smatram je zastarjelom i neadekvatnom današnjem vremenu ) al ono desnica mora imat tri mandata minimalno ako misli konkurirat Pupovcu tj uvjetovat da hdz sa njime ne kolaira.tre911 wrote:
Onda gdje bi te glasove pokupio i od koga bi ih uzeo da bi se dobilo 3 mandata HSPa a da HDZ zadrži ovaj broj mandata. I kojemu HSPu dati glas, ono ima ih valjda deset i svi tvrde da su pravi jedino oni. LOngi kada je milanović dobio izbore 2011 tada je 160 tisuća glasova dano HSPu bačeno u krilo SDPu a narod više nije toliko mutav da se zajebava sa tim totalno promašenim ljudima u politici.
Izborna matematika jbga.
Meni desnica triba više radi imigranata .....zato ja ovo i objašnjavam ....ta priča sa Srbima tj četnicima mi je drugorazredna u ovoj mojoj koncepciji.
2014-04-11
Pupovac je profesionalni lojalni srbin i ići se s kim god tko pobijedi na izborima. Da je pobjedio SDP išao bi sa SDPom.
Manji je problem šta je Srbin a veci je taj šta je Srbija istocno a imigranti dolaze iz tog smjera i ako je u vlasti mogao bi utjecat i uvjetovat da se ograda ne postavi prema Srbiji.dawson wrote:Pupovac je profesionalni lojalni srbin i ići se s kim god tko pobijedi na izborima. Da je pobjedio SDP išao bi sa SDPom.
2014-04-11
HDZ i partneri osvojili su 61 mandata
Narodna koalicija - 54
Most - 13
Živi zid - 8
IDS/PGS/RI - 3
Bandić Milan 365 - 2
HDSSB - 1
Nezavisna lista Željko Glasnović (dijaspora) - 1
Plus pet manjinaca bez Pupovca .....a sumnjam da su i ovi iz Istre za to da im imigranti navale dole ...tako da bi i oni mogli bit za ogradu.
Nije problem šta je Pupovac Srbin nego šta mu je šef Aleksandar VUčić i bude li u vladi može bojkotirat ogradu prema Srbiji.
Narodna koalicija - 54
Most - 13
Živi zid - 8
IDS/PGS/RI - 3
Bandić Milan 365 - 2
HDSSB - 1
Nezavisna lista Željko Glasnović (dijaspora) - 1
Plus pet manjinaca bez Pupovca .....a sumnjam da su i ovi iz Istre za to da im imigranti navale dole ...tako da bi i oni mogli bit za ogradu.
Nije problem šta je Pupovac Srbin nego šta mu je šef Aleksandar VUčić i bude li u vladi može bojkotirat ogradu prema Srbiji.
2014-04-11
U 12. izbornoj jedinici, gdje nacionalne manjine biraju osam zastupnika, najviše glasova srpske nacionalne manjine dobili su SDSS-ovi Milorad Pupovac, Mile Horvat i Boris Milošević.
Pupovac rekao je za srpski dnevni list Danas da nije previše iznenađen rezultatima izvanrednih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.
"Tko god da sastavlja vladu, uključujući i HDZ, ako nije riječ o velikoj koaliciji, a očito nije riječ, trebat će mandate nacionalnih manjina", rekao je, dodajući da nema nikakve sumnje kako je interes Srba u Hrvatskoj da sudjeluju u vlasti te time dođu do rješenja problema koji godinama čekaju rješavanje.
Na pitanje o tome je li spreman na razgovore s novom i izglednom koalicijom HDZ-a i Mosta, kazao je kako je interes Srba odlučivati u vlasti.
Interes Srba je odlučivati u vlasti
"Mi ćemo vidjeti kako će izgledati budući koalicijski sastavi i nema nikakve sumnje da je interes Srba u Hrvatskoj da ne izgube još četiri ili pet godina, nego da sudjeluju u vlasti i da odlučivanjem u vlasti dođu do rješavanja dugogodišnjih problema", ističe Pupovac, dodajući kako moguća nova vlada HDZ-a i MOST-a može biti stabilna, ali i da to ovisi o MOST-u.
"To ovisi o Mostu, koliko će on biti pouzdan koalicijski partner. Ako ne bude pouzdan koalicijski partner puno će riskirati.
Drugim riječima, može riskirati toliko da nestane s političke scene, a HDZ ne mora pri tome izgubiti vladu", zaključuje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-za-srpske-medije-nema-sastavljanja-hrvatske-vlade-bez-manjina/918919.aspx
Pupovac rekao je za srpski dnevni list Danas da nije previše iznenađen rezultatima izvanrednih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.
"Tko god da sastavlja vladu, uključujući i HDZ, ako nije riječ o velikoj koaliciji, a očito nije riječ, trebat će mandate nacionalnih manjina", rekao je, dodajući da nema nikakve sumnje kako je interes Srba u Hrvatskoj da sudjeluju u vlasti te time dođu do rješenja problema koji godinama čekaju rješavanje.
Na pitanje o tome je li spreman na razgovore s novom i izglednom koalicijom HDZ-a i Mosta, kazao je kako je interes Srba odlučivati u vlasti.
Interes Srba je odlučivati u vlasti
"Mi ćemo vidjeti kako će izgledati budući koalicijski sastavi i nema nikakve sumnje da je interes Srba u Hrvatskoj da ne izgube još četiri ili pet godina, nego da sudjeluju u vlasti i da odlučivanjem u vlasti dođu do rješavanja dugogodišnjih problema", ističe Pupovac, dodajući kako moguća nova vlada HDZ-a i MOST-a može biti stabilna, ali i da to ovisi o MOST-u.
"To ovisi o Mostu, koliko će on biti pouzdan koalicijski partner. Ako ne bude pouzdan koalicijski partner puno će riskirati.
Drugim riječima, može riskirati toliko da nestane s političke scene, a HDZ ne mora pri tome izgubiti vladu", zaključuje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-za-srpske-medije-nema-sastavljanja-hrvatske-vlade-bez-manjina/918919.aspx
2014-04-11
I ovo je generalno problem desnice u Hr s time da ta desnica meni ne mora biti hsp nego nešto kao AfD u NJemačkoj al da dobije bar tri mandata i onda nema više ono Pupovac ovo Pupovac ono jer ovi odma uvjetuju svoj izlazak iz vlade ako Vučić preko Pupovca šta zaglumi sa hdz-om.
2014-04-11
Prirodna koalicija...
darth_vader-
2014-04-17
Desnica u Hrvatskoj postat će jaka kad se prestane baviti Srbima i Jugoslavijom.RayMabus wrote:I ovo je generalno problem desnice u Hr s time da ta desnica meni ne mora biti hsp nego nešto kao AfD u NJemačkoj al da dobije bar tri mandata i onda nema više ono Pupovac ovo Pupovac ono jer ovi odma uvjetuju svoj izlazak iz vlade ako Vučić preko Pupovca šta zaglumi sa hdz-om.
Kad postane antiklerikalna kao u doba Starčevića,kojega su popi nazivali antikristom.
I kad se počme baviti ozbiljnim problemima poput islamizacije Europe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastrebe slažem se al mi nemamo takvu desnicu .....može nas spasiti jedino FPO u Austriji pa da nam blokiraju granicu i onda nema više oću neću Vučić preko Pupovca uvjetuje ovo ono tj ne ogradi itd itd itd.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grba se drznuo odgovorit Zokiju i Plenkiju:'Dosta nam je vaseg cirkusa'
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
Page 2 of 2