Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
lobo1 wrote:jeste u zološki vrt, tamo i pripadajastreb wrote:Zar je Mesić ušao?kaja_333 wrote:Istina. Pa HDZ je to odlično predvidio i 90 ih pa je stavio u vrh stranke udbaške ubojice i političke komesare s kraja 1945.jastreb wrote:Pa budimo iskreni,ovi izbori su poraz nacionalizma.
HDZ je to dobro predvidio te je izabrao jednog umjerenog političara,a odbacio Karamarka.
Jer je znao da Hrvatima to nije nikakav problem, dapače.
Posebno mi je dobro sto im je sabor ubacio kao moderna, nova stranka Vladimira seksa. S druge strane jednu opet modernu, novu osobu, Stipu mesica.
Ja bi rado da im predsjednik bude Budimir Lončar a da ovu kozu maknu za 4 godine. Ako pozivi budo a hoće.
Ako ne pozivi onda Manolica.
Jer upravo to su i zaslužili.
Guest- Guest
Čuj ti,Lobo...ako ne prestaneš sa svojim svinjarijama angažirat ću Iknara jea gaya,pa da vidiš što su fotomontaže.
Posebice ćemo se pozabaviti tvojim idolima Pavelićem, Artukovićem,Šakićem,Franjom Ferdinandom kraljem Louisom 16. i Antom Ciligom.
Posebice ćemo se pozabaviti tvojim idolima Pavelićem, Artukovićem,Šakićem,Franjom Ferdinandom kraljem Louisom 16. i Antom Ciligom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:)tre911 wrote:lobo1 wrote:jeste u zološki vrt, tamo i pripadajastreb wrote:Zar je Mesić ušao?kaja_333 wrote:Istina. Pa HDZ je to odlično predvidio i 90 ih pa je stavio u vrh stranke udbaške ubojice i političke komesare s kraja 1945.jastreb wrote:Pa budimo iskreni,ovi izbori su poraz nacionalizma.
HDZ je to dobro predvidio te je izabrao jednog umjerenog političara,a odbacio Karamarka.
Jer je znao da Hrvatima to nije nikakav problem, dapače.
Posebno mi je dobro sto im je sabor ubacio kao moderna, nova stranka Vladimira seksa. S druge strane jednu opet modernu, novu osobu, Stipu mesica.
Ja bi rado da im predsjednik bude Budimir Lončar a da ovu kozu maknu za 4 godine. Ako pozivi budo a hoće.
Ako ne pozivi onda Manolica.
Jer upravo to su i zaslužili.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Oglasio se i Božidar Alić
» Umro glumac Božidar Alić
» ZBORNIK NA KUŠNJI Šefu srebrne reprezentacije svijeta i službeno trećem najboljem treneru današnjice ponuđen ugovor kakav nikada nije niti jednom HR-stručnjaku
» Božidar Alić najavio osnivanje nacionalističkog pokreta
» Oglasio se i Božidar Alić
» Umro glumac Božidar Alić
» ZBORNIK NA KUŠNJI Šefu srebrne reprezentacije svijeta i službeno trećem najboljem treneru današnjice ponuđen ugovor kakav nikada nije niti jednom HR-stručnjaku
» Božidar Alić najavio osnivanje nacionalističkog pokreta
Page 2 of 2