Predsjednica fotografirala izborni listić
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Predsjednica fotografirala izborni listić
ne mrem vjerovat da lik koji sebe smatra ne znam za šta ali se smatra... ide ustvrditi da netko pa makar i predstavnici medija imaju pravo kršiti zakon.... a ajde da se ponovimo još jednom... ovdje je prekršen zakon koji regulira izborni proces.... i prekršili su ga novinari.... predsjednica nije nikakav zakon prekršila, nego nije postupila po javnojneobvezujućoj uputi od strane dip-a koje nema nikakvu snagu utemeljenu na zakonu koji regulira izborni proces.... možda će bik koji debiluje a sadejstvu sa debilomkoji je bio i osto ovo razumjeti... ali čisto sumnjam....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Rekao sam da me ona ne zanima, zanima me koji je razlog naveden za zabranu slikanja glasačkog listića.debotoijusto wrote:Brain32 wrote:Iskreno i nevezano za ovo zabranu slikanja listića im nabijem u guzicu. Zašto ne bi slikao listić?
Uostalom nije li Index kao i ostali portali imao galeriju gdje su bili uslikani listići na kojima se glasalo za Tita, Franju Josipa, Batmana, Vucu i sl...
nije ista stvar kad neki forumas uslika listic
uostalom stati par minuta na pjesacki vozilom nije isto kao kad to uradi koly a izuzetno glupo kad okruzena kamerama
inace ta zabrana besmislena meni
Brain32-
2014-04-15
ovo što si naveo i podastro je utemeljeno na zakonu i podvodi se pod podzakonske akte, ova debilana na koju svršavaju likovi poput dbdo i bkd je neobvezujuća uputa i nema veze s ničim, a pravnicima uopće nije jasno ni zašto je uopće upućena u javnost s obzirom da nema nikakav učinak...kic wrote:sitting_bull wrote:molim obrazloženje ove prijetnje.kic wrote:sitting_bull wrote:nije kažnjivo jer su mediji tu kako bi izvjestili.michaellcmacha wrote:ovo što su novinari uradili bi, ako nije, trebalo biti kažnjivo... a predsjednica bi trebala kao glasač tražiti ponavljanje izbora na tom mjestu ali i politički dionici koji se natječu... jer se doslovno moće vidjeti za koga predsjednica glasuje, a to znači da njoj nisu omogućeni uvjeti da glasuje tajno....
ovdje domoljubi dižu istu frku kao kad je plavuša uletjela uskoku dok je in flagranti slavila rođendan kod mamića.
linija diskrecije nije prijeđena, a glupača je mogla u u n1 kameru pokazati listić. imala je osigurane uvjete za tajno glasovanje a kako ih je iskoristila lijepo se vidi na snimci.
ovo je nešto slično severininom video uratku s jahte...
ajde bull u staju da ne bi padali banovi.
kakva linija diskrecije boktejebo?
http://www.izbori.hr/izbori/ws.nsf/C1AC986DE24E7933C1258007002C8F68/$FILE/Obvezatne%20upute%20broj%20Z%20VIII%20-%20ure%C4%91enje%20bira%C4%8Dkog%20mjesta-20160805-221851740.pdf
obavezna uputa! točka br.3!!!!!
2015-08-08
kic wrote:sitting_bull wrote:molim obrazloženje ove prijetnje.kic wrote:sitting_bull wrote:nije kažnjivo jer su mediji tu kako bi izvjestili.michaellcmacha wrote:ovo što su novinari uradili bi, ako nije, trebalo biti kažnjivo... a predsjednica bi trebala kao glasač tražiti ponavljanje izbora na tom mjestu ali i politički dionici koji se natječu... jer se doslovno moće vidjeti za koga predsjednica glasuje, a to znači da njoj nisu omogućeni uvjeti da glasuje tajno....
ovdje domoljubi dižu istu frku kao kad je plavuša uletjela uskoku dok je in flagranti slavila rođendan kod mamića.
linija diskrecije nije prijeđena, a glupača je mogla u u n1 kameru pokazati listić. imala je osigurane uvjete za tajno glasovanje a kako ih je iskoristila lijepo se vidi na snimci.
http://www.izbori.hr/izbori/ws.nsf/C1AC986DE24E7933C1258007002C8F68/$FILE/Obvezatne%20upute%20broj%20Z%20VIII%20-%20ure%C4%91enje%20bira%C4%8Dkog%20mjesta-20160805-221851740.pdf
kakve ovo ima veze s mob. slikanjem koly ?
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
nema nikakve zabrane.. nego se radi o neobvezujućoj uputi...Brain32 wrote:Rekao sam da me ona ne zanima, zanima me koji je razlog naveden za zabranu slikanja glasačkog listića.debotoijusto wrote:Brain32 wrote:Iskreno i nevezano za ovo zabranu slikanja listića im nabijem u guzicu. Zašto ne bi slikao listić?
Uostalom nije li Index kao i ostali portali imao galeriju gdje su bili uslikani listići na kojima se glasalo za Tita, Franju Josipa, Batmana, Vucu i sl...
nije ista stvar kad neki forumas uslika listic
uostalom stati par minuta na pjesacki vozilom nije isto kao kad to uradi koly a izuzetno glupo kad okruzena kamerama
inace ta zabrana besmislena meni
2015-08-08
kic jel ti sad jasnije kad vidiš kakve upite ove dve bilade postavljaju zaš ja tvrdim da je s takvima jedino moguće nakoksati ih po tjemenu i sterat u mp357
2015-08-08
debotoijusto wrote:kakve ovo ima veze s mob. slikanjem koly ?
nemoj mi dizat tlak molim te, lijepo sam objasnio što je obveza ljudi koji rade na izborima: osigurati tajnost glasanja
a pravo svakog građanina je: tajno glasati
cijelu godinu si legalist, a sad sam sebi sereš u usta..
zato sam i rekao da ih u stvari žalim radi njihovih osobnih deficita, ali s obzirom da su dosadni ko govnave muhe onda bi tu po dobro oprobanom receptu išao koks po tjemenu.... i razlaz na duže razdoblje...kic wrote:ne razumiju oni tu razliku..
2015-08-08
ti nisi dojma kako je gospođi bilo u interesu da se vidi što radi?kic wrote:sitting_bull wrote:molim obrazloženje ove prijetnje.kic wrote:sitting_bull wrote:nije kažnjivo jer su mediji tu kako bi izvjestili.michaellcmacha wrote:ovo što su novinari uradili bi, ako nije, trebalo biti kažnjivo... a predsjednica bi trebala kao glasač tražiti ponavljanje izbora na tom mjestu ali i politički dionici koji se natječu... jer se doslovno moće vidjeti za koga predsjednica glasuje, a to znači da njoj nisu omogućeni uvjeti da glasuje tajno....
općenito, dama otkako je na sadašnjoj funkciji pokazuje izrazite sklonosti prelaziti okvire unutar kojih ju je ustav smjestio.
ovo ignoriranje upta dip-a bi u sknadinaviji bilo više nego dovoljno ili za ostavku, ili za nogu u guzicu iz politike...
sitting_bull-
2015-09-28
michaellcmacha wrote:kic jel ti sad jasnije kad vidiš kakve upite ove dve bilade postavljaju zaš ja tvrdim da je s takvima jedino moguće nakoksati ih po tjemenu i sterat u mp357
ne znam šta bih rekao, ne želim osuđivati nikog, ali ovo je stvarno ogledalo kako ova dva legalista, inače samoprozvani pripadnici nekakve građanske struje, koji slušaju Azru, pljuju po kamenjarcima itd, uopće ne shvaćaju što je ovdje povrijeđeno i što je to demokracija..
nema pravni učinak, ali je plavuša poslala poruku: drugovi iz dip-a, tko vas jebe.michaellcmacha wrote:
ovo što si naveo i podastro je utemeljeno na zakonu i podvodi se pod podzakonske akte, ova debilana na koju svršavaju likovi poput dbdo i bkd je neobvezujuća uputa i nema veze s ničim, a pravnicima uopće nije jasno ni zašto je uopće upućena u javnost s obzirom da nema nikakav učinak...
lijepo.
sitting_bull-
2015-09-28
ma shvačaju oni, ja se zajebavam, naravno da shvaćaju, ali treba biti svjestan da se kad su oni, ali i ostatak ekipe, u pitanju, da se ne radi o nikakvim legalistima, a pogotovo ne o pripadnicima bilo kakve gražanske struje, nego o najobičnijim ološarima.... ali ok, jebiga imamo takav okvir da i takvi imaju pravo egzistirati, krasti, zajebavati uokolo, općenito činiti trajnu i nepopravljivu štetu na svim onim razinama na kojima ih je i ima...kic wrote:michaellcmacha wrote:kic jel ti sad jasnije kad vidiš kakve upite ove dve bilade postavljaju zaš ja tvrdim da je s takvima jedino moguće nakoksati ih po tjemenu i sterat u mp357
ne znam šta bih rekao, ne želim osuđivati nikog, ali ovo je stvarno ogledalo kako ova dva legalista, inače samoprozvani pripadnici nekakve građanske struje, koji slušaju Azru, pljuju po kamenjarcima itd, uopće ne shvaćaju što je ovdje povrijeđeno i što je to demokracija..
2015-08-08
sitting_bull wrote:ti nisi dojma kako je gospođi bilo u interesu da se vidi što radi?kic wrote:sitting_bull wrote:molim obrazloženje ove prijetnje.kic wrote:sitting_bull wrote:nije kažnjivo jer su mediji tu kako bi izvjestili.michaellcmacha wrote:ovo što su novinari uradili bi, ako nije, trebalo biti kažnjivo... a predsjednica bi trebala kao glasač tražiti ponavljanje izbora na tom mjestu ali i politički dionici koji se natječu... jer se doslovno moće vidjeti za koga predsjednica glasuje, a to znači da njoj nisu omogućeni uvjeti da glasuje tajno....
općenito, dama otkako je na sadašnjoj funkciji pokazuje izrazite sklonosti prelaziti okvire unutar kojih ju je ustav smjestio.
ovo ignoriranje upta dip-a bi u sknadinaviji bilo više nego dovoljno ili za ostavku, ili za nogu u guzicu iz politike...
ma i ta skandinavija mi je sve manje neki pojam uzora s obzirom šta rade u zadnje vrijeme od svog biološkog naroda..
i u čemu je problem... ponoviću još jednom građanine radi se o neobvezujućoj uputi za koju bi ekipa koja ju je složila i javno uputila trebala snositi odgovornost jer su u obvezi da svoj rad i djelovanje sprovode svrhovito i da ne troše i ne bacaju novac poreznih obveznika...sitting_bull wrote:nema pravni učinak, ali je plavuša poslala poruku: drugovi iz dip-a, tko vas jebe.michaellcmacha wrote:
ovo što si naveo i podastro je utemeljeno na zakonu i podvodi se pod podzakonske akte, ova debilana na koju svršavaju likovi poput dbdo i bkd je neobvezujuća uputa i nema veze s ničim, a pravnicima uopće nije jasno ni zašto je uopće upućena u javnost s obzirom da nema nikakav učinak...
lijepo.
2015-08-08
kic wrote:michaellcmacha wrote:kic jel ti sad jasnije kad vidiš kakve upite ove dve bilade postavljaju zaš ja tvrdim da je s takvima jedino moguće nakoksati ih po tjemenu i sterat u mp357
Pa njima je staljinizam bio pojam demokratičnosti, šta se onda od njih može očekivati?
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
ništa se od njih niti može niti treba očekivati...Eroo wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:kic jel ti sad jasnije kad vidiš kakve upite ove dve bilade postavljaju zaš ja tvrdim da je s takvima jedino moguće nakoksati ih po tjemenu i sterat u mp357
Pa njima je staljinizam bio pojam demokratičnosti, šta se onda od njih može očekivati?
2015-08-08
istriskali smo vas na temi, ali ste zaslužili ko vas jebe.. nije mi žal.
Last edited by kic on 11/9/2016, 16:38; edited 1 time in total
imala je tajnost glasanja , mogla je sjesti gdje god zeli , privuci paravan zamoliti novinare da odu...kic wrote:debotoijusto wrote:kakve ovo ima veze s mob. slikanjem koly ?
nemoj mi dizat tlak molim te, lijepo sam objasnio što je obveza ljudi koji rade na izborima: osigurati tajnost glasanja
a pravo svakog građanina je: tajno glasati
cijelu godinu si legalist, a sad sam sebi sereš u usta..
stotine solucija a ona izabrala pmiplat po mob. ispred 30 kamera i onda je problem onaj tko kaze car je gol
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
aj se odi samoubij....ali nemoj si ostavljat priliku za popravni...
2015-08-08
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» ''(FOTO) Žena usred bijela dana u parku fotografirala humanoidnog izvanzemaljca veličine lakta? ''
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» Sinčić na glasački listić u EP-u napisao: "Dolje 4. Reich"
» Stres nestaje kada zapalite listić ove biljke!
» ''(FOTO) Žena usred bijela dana u parku fotografirala humanoidnog izvanzemaljca veličine lakta? ''
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» Sinčić na glasački listić u EP-u napisao: "Dolje 4. Reich"
» Stres nestaje kada zapalite listić ove biljke!
Page 4 of 11