Predsjednica fotografirala izborni listić
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Predsjednica fotografirala izborni listić
kako rekoh onaj tko je potrošio papir, vrijeme tipkačice, tintu u toneru, uzurpirao javni prostor na oglasnim pločama, u medijima i na internetu trebao bi to sve platiti iz svog džepa i usput bi mu se trebalo zabraniti da se bavi djelatnošću u okviru državne dužnosti trajno i neodgodivo, sad i odmah... još dok traju izbori...kic wrote:michaellcmacha wrote:ovo priopćenje nedvojbeno ukazuje da su oni koji su ga pisali, debelo fulali profesiju, a trebalo bi postaviti pitanje gdje, kako i tko im je ovjerio diplomu na pravnom fakultetu... konkretno taj hrvatin jel...Hooliganjetta wrote:sitting_bull wrote:ovo je samo kršenje naputka za koji nije kriv snimatelj, nego biračka komisija i kao pomagač sama plavuša.Starhemberg wrote:
"Drame" bi svakako bilo, jer, ponavljam po ne znam koji put, postojanje ovakve fotografije je kršenje zakona...
pretpostavimo kako je dovoljno pametna da može uočiti da joj je tajnost glasovanja narušena i da zamoli članove biračke komisije da interveniraju. time bi poslala poruku naciji o tome kako glasovati.
jednako tako možemo pretpostaviti kako je uočila što se dešava i proračunato i svjesno nije reagirala kako bi poslala svoju poruku kako je nedodirljiva i iznad svega.
a sad pretpostavimo kakva bi je sudbina snašla u Skandinaviji da tamo važe ovakva pravila i da se tako ponašala u Skandinaviji. vjerojatno bi po izlasku s birališta prestala biti predsjednica.
pitanje: je li plavuša sebi opet pronašla neku novu gažu (kao onomad u nato-u dok je bila veleposlanica) pa provocira kako bi dobila razlog za odlazak?
za pravo je dovoljno znati čitati glagole:
- podsjeća se..
- na temelju zakona..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
- na temelju zakona propisuje se tajnost glasanja
>
- podsjeća se birače na prethodno upozorenje
>
- podsjeća se birače na prethodno upozorenje
On bi prvo trebao imati mozakkic wrote:debotoijusto wrote:naravnomichaellcmacha wrote:ovdje čak ona kao dionik nije ni bitna... dip je temeljem saznanja o kršenju zakona dužan na tom izbornom mjestu ponoviti izbore....
svi su krivi samo pretila s mob. u ruci nije
jel imaš ti dovoljno kisika u mozgu?
Guest- Guest
tre911 wrote:On bi prvo trebao imati mozakkic wrote:debotoijusto wrote:naravnomichaellcmacha wrote:ovdje čak ona kao dionik nije ni bitna... dip je temeljem saznanja o kršenju zakona dužan na tom izbornom mjestu ponoviti izbore....
svi su krivi samo pretila s mob. u ruci nije
jel imaš ti dovoljno kisika u mozgu?
njah
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Deboto, jesi ostavio mob doma kad si isao glasovati? :D
2014-04-12
ja sam kopala po njemu, bas mi došla porukamaggie13 wrote:Deboto, jesi ostavio mob doma kad si isao glasovati? :D
Guest- Guest
nis..tkogod pobjedio,moze zaplesati,a tko je izgubio,moze mu se pridruziti...finalno,ukupni ples izgleda ovako...
Guest- Guest
meni nije, za divno cudo :DNoor wrote:ja sam kopala po njemu, bas mi došla porukamaggie13 wrote:Deboto, jesi ostavio mob doma kad si isao glasovati? :D
2014-04-12
pitala sam ih jel imaju kamere, veli tip...imamo, al su skrivene.maggie13 wrote:meni nije, za divno cudo :DNoor wrote:ja sam kopala po njemu, bas mi došla porukamaggie13 wrote:Deboto, jesi ostavio mob doma kad si isao glasovati? :D
rekoh..ok, onda mogu i ja šlatat po mobitelu.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Deboto, jesi ostavio mob doma kad si isao glasovati? :D
moj nema kameru
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
kme, kme...kic wrote:michaellcmacha wrote:ovo priopćenje nedvojbeno ukazuje da su oni koji su ga pisali, debelo fulali profesiju, a trebalo bi postaviti pitanje gdje, kako i tko im je ovjerio diplomu na pravnom fakultetu... konkretno taj hrvatin jel...Hooliganjetta wrote:sitting_bull wrote:ovo je samo kršenje naputka za koji nije kriv snimatelj, nego biračka komisija i kao pomagač sama plavuša.Starhemberg wrote:
"Drame" bi svakako bilo, jer, ponavljam po ne znam koji put, postojanje ovakve fotografije je kršenje zakona...
pretpostavimo kako je dovoljno pametna da može uočiti da joj je tajnost glasovanja narušena i da zamoli članove biračke komisije da interveniraju. time bi poslala poruku naciji o tome kako glasovati.
jednako tako možemo pretpostaviti kako je uočila što se dešava i proračunato i svjesno nije reagirala kako bi poslala svoju poruku kako je nedodirljiva i iznad svega.
a sad pretpostavimo kakva bi je sudbina snašla u Skandinaviji da tamo važe ovakva pravila i da se tako ponašala u Skandinaviji. vjerojatno bi po izlasku s birališta prestala biti predsjednica.
pitanje: je li plavuša sebi opet pronašla neku novu gažu (kao onomad u nato-u dok je bila veleposlanica) pa provocira kako bi dobila razlog za odlazak?
za pravo je dovoljno znati čitati glagole:
- podsjeća se..
- na temelju zakona..
Guest- Guest
lobo na National Geographic channelubogomdani wrote:nis..tkogod pobjedio,moze zaplesati,a tko je izgubio,moze mu se pridruziti...finalno,ukupni ples izgleda ovako...
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=h9w8jgmzcKU
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lobo je za razliku kojekakvih podmetaca,lajavaca i pizdri,ipak konzistentan u stilu i izrijeku..to postivam..cisto i otvoreno bez prljavih poteza.,.Hooliganjetta wrote:lobo na National Geographic channelubogomdani wrote:nis..tkogod pobjedio,moze zaplesati,a tko je izgubio,moze mu se pridruziti...finalno,ukupni ples izgleda ovako...
Guest- Guest
Dobar je za držat u kavezu.bogomdani wrote:Lobo je za razliku kojekakvih podmetaca,lajavaca i pizdri,ipak konzistentan u stilu i izrijeku..to postivam..cisto i otvoreno bez prljavih poteza.,.Hooliganjetta wrote:lobo na National Geographic channelubogomdani wrote:nis..tkogod pobjedio,moze zaplesati,a tko je izgubio,moze mu se pridruziti...finalno,ukupni ples izgleda ovako...
Guest- Guest
pitah te vec,kaxy,kak zivis?Hooliganjetta wrote:Dobar je za držat u kavezu.bogomdani wrote:Lobo je za razliku kojekakvih podmetaca,lajavaca i pizdri,ipak konzistentan u stilu i izrijeku..to postivam..cisto i otvoreno bez prljavih poteza.,.Hooliganjetta wrote:lobo na National Geographic channelubogomdani wrote:nis..tkogod pobjedio,moze zaplesati,a tko je izgubio,moze mu se pridruziti...finalno,ukupni ples izgleda ovako...
Guest- Guest
i ja odgovorila, možda nisi vidio. dobro sam, snalazim se u mravinjaku.bogomdani wrote:pitah te vec,kaxy,kak zivis?Hooliganjetta wrote:Dobar je za držat u kavezu.bogomdani wrote:Lobo je za razliku kojekakvih podmetaca,lajavaca i pizdri,ipak konzistentan u stilu i izrijeku..to postivam..cisto i otvoreno bez prljavih poteza.,.Hooliganjetta wrote:lobo na National Geographic channelubogomdani wrote:nis..tkogod pobjedio,moze zaplesati,a tko je izgubio,moze mu se pridruziti...finalno,ukupni ples izgleda ovako...
Guest- Guest
u slast!bogomdani wrote:dobro je..odoh malo zderati...
Guest- Guest
zaffaljujem,zaffaljujem..Hooliganjetta wrote:u slast!bogomdani wrote:dobro je..odoh malo zderati...
Guest- Guest
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» ''(FOTO) Žena usred bijela dana u parku fotografirala humanoidnog izvanzemaljca veličine lakta? ''
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» Sinčić na glasački listić u EP-u napisao: "Dolje 4. Reich"
» Stres nestaje kada zapalite listić ove biljke!
» ''(FOTO) Žena usred bijela dana u parku fotografirala humanoidnog izvanzemaljca veličine lakta? ''
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» Sinčić na glasački listić u EP-u napisao: "Dolje 4. Reich"
» Stres nestaje kada zapalite listić ove biljke!
Page 10 of 11