Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 42 of 44
Page 42 of 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Meni nikada ne falekic wrote:n_razbojnik wrote:ali Wawrinka dere Noleta, doklen ovaj genosid??
ajme zloban sam, ali uopće mi ne fale naši četnici na forumu sad :^^
Guest- Guest
Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
a onog Vulina ću prebit ko mačku jednom kad više ne budem admin, opet je na 4,98
a onog Vulina ću prebit ko mačku jednom kad više ne budem admin, opet je na 4,98
kic wrote:još samo ovaj update u 45' i ode majkemi-
koji put još samo ovaj
Guest- Guest
Svi oni koje ja volim, moji ljudi, neki i prijatelji sada slave pravednicki ulazak u tamo dje se ulazi. Dva od rodbine...na suprotnim stranama. Nemogu se ocima vidit. Kupio jednome majicu....VW das auto - das problem ehe :D popizdio coek!
Guest- Guest
Noor wrote:kic wrote:još samo ovaj update u 45' i ode majkemi-
koji put još samo ovaj
Đesi Nur tabalero Bozja! Neostvarena zeljo slabina mojih!
Guest- Guest
kic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
Haso Haso u srcu mi zvoniiii mi smo sampioni!
Guest- Guest
Epi na izdisaju :DDkic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
Guest- Guest
Srpska na aparatima.tre911 wrote:Epi na izdisaju :DDkic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
jebe ne vadi, u inat dušmanima
ajme vrati li se u fotelju...kakav će to sepukku na "kulturnoj" sceni biti...samo zato, vamos državotvorni!
ajme vrati li se u fotelju...kakav će to sepukku na "kulturnoj" sceni biti...samo zato, vamos državotvorni!
2014-04-15
Neki dan hase u sučeljavanju rekao da će popišati glavaševića po preferencijalnim glasovima i tako bi :) Šije ga za 4k.tre911 wrote:Epi na izdisaju :DDkic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
Guest- Guest
Dodo šalje hitnu po epijaRayMabus wrote:Srpska na aparatima.tre911 wrote:Epi na izdisaju :DDkic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
Guest- Guest
Još jedan udar na antifašizam i progresivnu misaotre911 wrote:Neki dan hase u sučeljavanju rekao da će popišati glavaševića po preferencijalnim glasovima i tako bi :) Šije ga za 4k.tre911 wrote:Epi na izdisaju :DDkic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
2014-04-15
Eva će napraviti đenosajd nad sama sobom, ne može čovjek vjerovati koliko ta pljuvačke ima, ona kobra pljuvačica je goli kiki za njun_razbojnik wrote:jebe ne vadi, u inat dušmanima
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:kic wrote:još samo ovaj update u 45' i ode majkemi-
koji put još samo ovaj
budi dobar i idi spat...previše si slavio
Guest- Guest
busovača zdravo na aparatima, em mu hase dao čistu jedinicu za onaj kolaž em ga ladno prepišao na izborima kako je najavio. Dodo šalje hitnu i po njegan_razbojnik wrote:Još jedan udar na antifašizam i progresivnu misaotre911 wrote:Neki dan hase u sučeljavanju rekao da će popišati glavaševića po preferencijalnim glasovima i tako bi :) Šije ga za 4k.tre911 wrote:Epi na izdisaju :DDkic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
Guest- Guest
Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:kic wrote:još samo ovaj update u 45' i ode majkemi-
koji put još samo ovaj
barem netko veceras...ja trusim pive cisto da isperem okus ne slavlja i tegobe pojedinaca ove noći...
2014-04-15
Bar smo se zabavili.n_razbojnik wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:kic wrote:još samo ovaj update u 45' i ode majkemi-
koji put još samo ovaj
barem netko veceras...ja trusim pive cisto da isperem okus ne slavlja i tegobe pojedinaca ove noći...
Marc depra komunjare depra , jbte nitko zadovoljan pa šta je ovo ?
Piju valjda svi neke krive lijekove pa im je slabo.
2014-04-11
Ljudi umijte se , nije medicina baš toliko uznapredovala da može Pavelića il Tita dignit iz groba.
2016 je godina.
2016 je godina.
2014-04-11
i to je još haso u nekoj izbornoj jedinici gdje je manja gustoća naseljenosti nego ZG.. da je bio u ZGu vjerojatno bi imao puno više preferencijalnih glasova, a i ovako će biti na vrhutre911 wrote:Neki dan hase u sučeljavanju rekao da će popišati glavaševića po preferencijalnim glasovima i tako bi :) Šije ga za 4k.tre911 wrote:Epi na izdisaju :DDkic wrote:Hasan prešao 10k, neka pati koga smeta \o/
Guest- Guest
ja isto zadovoljan, jedino bi htio da HDZ bude totalno izjednačen sa SDPom da bude još žešći kaos..RayMabus wrote:Ja sam zadovoljan rezultatom. HDZ nije dobio Milanovića naguzilo , Vesna Pusic na aparatima , MOST uvjerljivo , Živi zid odličan rezultat ......
- sad guženje pa il po njihovome il jopet novi izbori
ali MOST 12 mandata, i ŽZ 8, više nego prezadovoljan
Guest- Guest
Page 42 of 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 42 of 44