Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 34 of 44
Page 34 of 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
HDZ i Partneri - šta su oni odvj društvo
NARODNA Koalicija - a sve stranke vezane uz "urbani" dio Hrvatske :^^
i ja tek sad počeo pratit politiku ;_;
NARODNA Koalicija - a sve stranke vezane uz "urbani" dio Hrvatske :^^
i ja tek sad počeo pratit politiku ;_;
Jbt. ja zaspo od ovog Hrvatina. I izgleda citav SDP i pola HDZ-a.
Nego, nema cuge u HDZ-u? Plenki je najebo, nije ni cudo da se Seks pozalio na ''sumrak demokracije'', smijenit ce ga do jutra. Kovac je novi predsjednik stranke, onaj sa karticom na celu ce mu bit glavni tajnik.
Nego, nema cuge u HDZ-u? Plenki je najebo, nije ni cudo da se Seks pozalio na ''sumrak demokracije'', smijenit ce ga do jutra. Kovac je novi predsjednik stranke, onaj sa karticom na celu ce mu bit glavni tajnik.
Guest- Guest
kolerik wrote:Jbt. ja zaspo od ovog Hrvatina. I izgleda citav SDP i pola HDZ-a.
u kojem si ti filmu bro
pa sad, kako kojoj, no roditeljima je većinom bitno da su im kćeri i unuci egzistencijalno osigurani, bar potencijalno :)epikur37 wrote:vama ženama igra previše materijalnost i uspjeh
zato se često sjebete u izboru.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nisu, ali toliko im često trebaju odvjetnici da su im partneri.kic wrote:HDZ i Partneri - šta su oni odvjetnicko društvo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kic wrote:kolerik wrote:Jbt. ja zaspo od ovog Hrvatina. I izgleda citav SDP i pola HDZ-a.
u kojem si ti filmu bro
Aktualnom... zapravo vrlo pronicljivo zapažanje..
darth_vader-
2014-04-17
Pa šta cu kad si se tako izrazila:maggie13 wrote::DRayMabus wrote:Crni humor.maggie13 wrote:longi, pod hitno se uozbilji, narusit ces si renome..ovo je vec drugi put da se pokusavas ogrebati o snosaj..tststsRayMabus wrote:Hmmmmm .....razmišljam.maggie13 wrote:
malo si se zaletio, bit ce prije sigurnost.
Razni vidovi iste.
Jel to znaci da češ mi dati pichke ako te osiguram u Euroherca ?
Netakticno na razne nacine @_@
Cuj kako si to rekla ja skonto .....Euroherc i ....
A možemo mi i u Crotaia osiguranje .....jebe se mene.
Ne odustajes,ha?!
Znam da se salis ^_~
vama ženama igra previše materijalnost i uspjeh
Razni vidovi iste.
---
Sjetio se odma :
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Neve wrote::D... a ima nešto i u namjerno ili prirodno nižem IQ-u onih koji ga ne trpe i njegovih političkih protivnika :Ddeda ultimate nemesis wrote:Neve wrote:zato što se većinu svog života druži uglavnom s muškim društvom iz njemu bliskog ideološkog kruga, način komunikacije je navika, a navike je teško prikriti
u tom kontekstu Milanović je žrtveni jarac na kojeg se projeciraju svi grijesi i problemi društva, te čijim bi se žrtvovanjem uspostavio mir i harmonija
https://en.wikipedia.org/wiki/Scapegoating
https://en.wikipedia.org/wiki/Scapegoating#The_.22scapegoat_mechanism.22_in_philosophical_anthropology
jedina prava kvaliteta kršćanstva je u tome što za razliku od drugih religija prepoznaje potpunu nevinost žrtvenog jarca, ona je jedina civilizirana religija, sve ostale su barbarske
zato je nespojiva s islamom i židovstvom iako imaju iste korjene, islam i židovstvo su barbarske religije u kojima se vjeruje da u predmetu žrtvovanja stvarno leži krivica
Last edited by deda ultimate nemesis on 12/9/2016, 00:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
kic wrote:kolerik wrote:Jbt. ja zaspo od ovog Hrvatina. I izgleda citav SDP i pola HDZ-a.
u kojem si ti filmu bro
Pa jebo ja takav HDZ kad Seks mora utakati od doma ili neke birtije...Seks ce Plenkija smijeniti do zore. :)
Guest- Guest
haha, vizionar :Djasambrend wrote:kic wrote:kolerik wrote:Jbt. ja zaspo od ovog Hrvatina. I izgleda citav SDP i pola HDZ-a.
u kojem si ti filmu bro
Aktualnom... zapravo vrlo pronicljivo zapažanje..
2014-04-12
kaja_333 wrote:Nisu, ali toliko im često trebaju odvjetnici da su im partneri.kic wrote:HDZ i Partneri - šta su oni odvjetnicko društvo
:)
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam mislila da plenki govori, kad pogledam, vidim nije on.kolerik wrote:Jbt. ja zaspo od ovog Hrvatina.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Nisu, ali toliko im često trebaju odvjetnici da su im partneri.kic wrote:HDZ i Partneri - šta su oni odvjetnicko društvo
haha, ajd dobra-
longi, shvatili smo..dobra ti fora :DRayMabus wrote:Pa šta cu kad si se tako izrazila:maggie13 wrote::DRayMabus wrote:Crni humor.maggie13 wrote:longi, pod hitno se uozbilji, narusit ces si renome..ovo je vec drugi put da se pokusavas ogrebati o snosaj..tststsRayMabus wrote:
Hmmmmm .....razmišljam.
Jel to znaci da češ mi dati pichke ako te osiguram u Euroherca ?
Netakticno na razne nacine @_@
Cuj kako si to rekla ja skonto .....Euroherc i ....
A možemo mi i u Crotaia osiguranje .....jebe se mene.
Ne odustajes,ha?!
Znam da se salis ^_~
Razni vidovi iste.
---
Sjetio se odma :
2014-04-12
Pravosudni policajci su im takoreć familija vec.jasambrend wrote:kaja_333 wrote:Nisu, ali toliko im često trebaju odvjetnici da su im partneri.kic wrote:HDZ i Partneri - šta su oni odvjetnicko društvo
:)
2015-08-15
HDZ ima partnere, nemojte se zajebavati.
Printeri, telefoni, stolice u sredisnjici, sve su to vitalne karike u radu svake organizacije.
Guest- Guest
AJmo o politici jer mi se vrte razno razne osiguravajuce kuce po glavi .....i kako upadam pichkama okolo i nudim im besplatne police s uletom tipa nešto : Mala daj pichke bit češ sigurna.Neve wrote:pa sad, kako kojoj, no roditeljima je većinom bitno da su im kćeri i unuci egzistencijalno osigurani, bar potencijalno :)epikur37 wrote:vama ženama igra previše materijalnost i uspjeh
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
bruka jbt, dajte nekome sa promilima mikrofon
2014-04-15
epikur37 wrote:Neve wrote:kad ga ne bi znao iz politike, pa kad bi ti ga kćer dovela doma i predstavila njegovo obiteljsko zaleđe i uspjehe, nisam baš sigurna da ne bi bio zadovoljan njezinim izboromepikur37 wrote:Ne znam, nisam mama imam ćer ali takav profil ne bih poželio za zeta....
aparatčik i pička od karaktera...jebeš taj život
arhhhh sterilan je čovjek,
svojoj kćeri bih poželjela drugačiji tip muškarca, svakako
Guest- Guest
Kujundžić dobio 7,5k glasova u Dubrovniku, a jučer se vratio u stranku jbt-
Page 34 of 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 34 of 44