Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 28 of 44
Page 28 of 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
epikur37 wrote:Jel karamarko bio negdje na listi ali stvarno?
Nije. Ali je svima u srcu.
Guest- Guest
Novi šef,takođe ima šefa iznad sebe,te neće biti ništa manje ni više nego što i Plenković,samo za malo veću podružnicu.RayMabus wrote:Nece ne brini se i to ti govorim za tvoje mentalno zdravlje jer vidim da češ puknit zbog činjenice šta je Plenković prazna ljuštura i manurijski kandidat.marcellus wrote:da vjerojatnijekaja_333 wrote:Prije ce mu sef biti netko tko Vice Alahu ekber.RayMabus wrote:NIje al je PLenkovic kojeg Marc stalno spominje u kontekstu manđurijskog kandidata a isti taj Marc ne kuži protočnost vremena i promjena i da ce sutra šef tom Plenkoviću bit netko tko samo šta ne viče : Hai Hitlerkic wrote:
dobro, al Merkel nije sad tema ok?
Još bolje jer kad dođe novi boss ovaj ce slušat svaku naredbu
No sikiriki.
Poludit češ ako ovo šta ti govorim ne shvatiš.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Marc ja vidim puno više nego šta ti misliš Previše si upao u depresiju radi manđurisjkog kandidata.
Nemoj . Objasnio sa ti zašto.
TO je dobro da je on poslušnik.
Gledaj :
Hiljade islamista će se vratiti u Evropu
Srna | 11. 09. 2016 - 23:09h
Nemačke agencije bezbednosti procenjuju da se hiljade islamskih militanata, koji su rođeni u zemljama EU, vraćaju kući nakon sve više intenzivnih sukoba u Siriji i Iraku, piše list "Di velt".
http://www.blic.rs/vesti/svet/hiljade-islamista-ce-se-vratiti-u-evropu/dyxqvgx
SUtra če u Briselu sjedit netko nov i taj je novi šef našem manđurisjkom kandidatu.
To je prednost šta je ovaj manđurijski kandidat .....sad to ne izgleda tako sutra oče.
Nemoj . Objasnio sa ti zašto.
TO je dobro da je on poslušnik.
Gledaj :
Hiljade islamista će se vratiti u Evropu
Srna | 11. 09. 2016 - 23:09h
Nemačke agencije bezbednosti procenjuju da se hiljade islamskih militanata, koji su rođeni u zemljama EU, vraćaju kući nakon sve više intenzivnih sukoba u Siriji i Iraku, piše list "Di velt".
http://www.blic.rs/vesti/svet/hiljade-islamista-ce-se-vratiti-u-evropu/dyxqvgx
SUtra če u Briselu sjedit netko nov i taj je novi šef našem manđurisjkom kandidatu.
To je prednost šta je ovaj manđurijski kandidat .....sad to ne izgleda tako sutra oče.
Last edited by RayMabus on Sun 11 Sep - 17:21; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
epikur37 wrote:Jel karamarko bio negdje na listi ali stvarno?
U skladu s tradicijom... šup karta čim se smiri ovo sve...meni predrazesno bilo pratiti metamorfozu ekipe koja ga jednoglasno birala pred koji mjesec...sad ga nitko ne poznaje, a jebu mater redom...ah te blagodati demokracije...:)
darth_vader-
2014-04-16
Neve wrote:pa jbg, kad sam čak i mutnom, tužnolikom Karamarku dala malo kredita na početku preuzimanja stranke i vlasti, onda ću isto dati i Mr. Svilenom.. možda iznenadi pa osim što je ljepuškast pokaže i da je koristan i pametanepikur37 wrote:Ne vadi se sada eto ti tvoj dečko :) Voluminozne kose i bijelih zuba, briselski kastrat. Ines sabalić će ga prosto obožavati :D
treba bit fer, pa da..
kaja_333 wrote:Prije ce mu sef biti netko tko Vice Alahu ekber.RayMabus wrote:NIje al je PLenkovic kojeg Marc stalno spominje u kontekstu manđurijskog kandidata a isti taj Marc ne kuži protočnost vremena i promjena i da ce sutra šef tom Plenkoviću bit netko tko samo šta ne viče : Hai Hitlerkic wrote:RayMabus wrote:A moram Marca izgadit brutalno vezano uz Plenkovića kad Marc ocito ne razumije protok vremena i da su iduce godineizbori u NJemačkoj i da baba pada a kad baba padne onda šef od manđurijskog kandidata Plenkovich nije više Merkel nego neki drugi baja.kic wrote:longi danas možeš vadit mast svima, samo ono, nemoj prespamat sve jer svi pratimo-
dobro, al Merkel nije sad tema ok?sam
kad se sve slegne, Boze Petrov ce izaci kao pobjednik. pravi selfMADE, grasroot politicar (zanemarite anglizme). latinska skola lukavosti i sposobnost lijepog taktiziranja i rezimiranja. sve ostalo ce doc s iskustvom. to govorim tek povrsno, iz prvog dojma, jer zapravo ni ne znam kakve stavove zastupa (sta je usotalom i nebitno), ali ima slifa.
ima longi pravo, sve će biti bolje sutra...Plenki je polivalentan timski igrač
2014-04-14
drzavnik novog kova u Hrvatskoj.jokerman wrote:kaja_333 wrote:Prije ce mu sef biti netko tko Vice Alahu ekber.RayMabus wrote:NIje al je PLenkovic kojeg Marc stalno spominje u kontekstu manđurijskog kandidata a isti taj Marc ne kuži protočnost vremena i promjena i da ce sutra šef tom Plenkoviću bit netko tko samo šta ne viče : Hai Hitlerkic wrote:RayMabus wrote:
A moram Marca izgadit brutalno vezano uz Plenkovića kad Marc ocito ne razumije protok vremena i da su iduce godineizbori u NJemačkoj i da baba pada a kad baba padne onda šef od manđurijskog kandidata Plenkovich nije više Merkel nego neki drugi baja.
dobro, al Merkel nije sad tema ok?sam
kad se sve slegne, Boze Petrov ce izaci kao pobjednik. pravi selfMADE, grasroot politicar (zanemarite anglizme). latinska skola lukavosti i sposobnost lijepog taktiziranja i rezimiranja. sve ostalo ce doc s iskustvom. to govorim tek povrsno, iz prvog dojma, jer zapravo ni ne znam kakve stavove zastupa (sta je usotalom i nebitno), ali ima slifa.
2014-04-11
Gledaj Marc dobro ......ovo je za tvojementalno zdravljeda shvatiš ....da ce sutra u Briselu sjediti netko tko nece biti Merkel a naš manđurisjki kandidat ce ko malo kerče bespogovorno slušati svaku naredbu.
Italijanska obalska sraža od petka spasila 3.400 migranata
Tanjug | 11. 09. 2016 - 22:05h
Oko 1.100 migranata spaseno je danas sa obale Libije, čime je broj spasenih migranata tokom ovog vikenda porastao na 3.4000, sapštila je italijanska obalska straža.
http://www.blic.rs/vesti/svet/italijanska-obalska-sraza-od-petka-spasila-3400-migranata/ly1nbsn
Opusti se i nemoj mi pucat po šavovima ....prenosiš to na dijete.
Italijanska obalska sraža od petka spasila 3.400 migranata
Tanjug | 11. 09. 2016 - 22:05h
Oko 1.100 migranata spaseno je danas sa obale Libije, čime je broj spasenih migranata tokom ovog vikenda porastao na 3.4000, sapštila je italijanska obalska straža.
http://www.blic.rs/vesti/svet/italijanska-obalska-sraza-od-petka-spasila-3400-migranata/ly1nbsn
Opusti se i nemoj mi pucat po šavovima ....prenosiš to na dijete.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
deda ultimate nemesis wrote:Ja sam se sam pobrinuo za svoj osjećaj sigurnosti. Pišem anonimno i ne tražim prijateljstva i poznanstva po forumima.epikur37 wrote:
Priznajem, ti si izvan kalupa, ne mogu te prozrijeti, evo je li to dovoljno da vratiš osjećaj sigurnosti ;)
To što ćeš ti izmisliti meni neki duševni poremećaj ili komplekse ne može utjecati na moj društveni status nikako.
Ti jednostavno nemaš dara za čitanje ljudi, i malo si krut.
Deda, zakačio si se a ja ću te pustiti natrag u more.
Čisto psihodinamski vrlo si jednostavan za rastumačiti. Što je karakter ekstremniji to je jednostavniji.
Iskreno, daleko od tog da mogu uhvatiti tvoje konkretne motive niti me to uopće zanima.
Nego se često mimoiđemo i zakačimo na temama a ti forsiraš govor s neke pseudoznanstvene i ideološki dogmatske pozicije, pa ono da te malo rascimam, kad već briješ tako.
Imam još 4 deci vina a ujutro predajem studentima popodne đacima a u međuvremenu oko podne imam smjenu u charteru....i još uvijek sam socijalist ;) :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.n_razbojnik wrote:ima longi pravo, sve će biti bolje sutra...Plenki je polivalentan timski igrač
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
joj jebote kad Trump osvoji izbore, ima da se svi ponapijamo' atila časti.
Neve wrote:pa jbg, kad sam čak i mutnom, tužnolikom Karamarku dala malo kredita na početku preuzimanja stranke i vlasti, onda ću isto dati i Mr. Svilenom.. možda iznenadi pa osim što je ljepuškast pokaže i da je koristan i pametanepikur37 wrote:Ne vadi se sada eto ti tvoj dečko :) Voluminozne kose i bijelih zuba, briselski kastrat. Ines sabalić će ga prosto obožavati :D
Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
Guest- Guest
a prije toga referendum u Šumskoj, svi u Zadar na kurve i vinokic wrote:joj jebote kad Trump osvoji izbore, ima da se svi ponapijamo' atila časti.
2014-04-14
deda ultimate nemesis wrote:Neve wrote:pa jbg, kad sam čak i mutnom, tužnolikom Karamarku dala malo kredita na početku preuzimanja stranke i vlasti, onda ću isto dati i Mr. Svilenom.. možda iznenadi pa osim što je ljepuškast pokaže i da je koristan i pametanepikur37 wrote:Ne vadi se sada eto ti tvoj dečko :) Voluminozne kose i bijelih zuba, briselski kastrat. Ines sabalić će ga prosto obožavati :D
Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
Ona računa daje svilen i krut.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kaze Seks'sumrak parlamentarne demokracije'..tocno..
I deintelektualizacija izvrsne vlasti.
I deintelektualizacija izvrsne vlasti.
2014-04-11
Cini mi se da je SDP momentalno na 39 mandata.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:a prije toga referendum u Šumskoj, svi u Zadar na kurve i vinokic wrote:joj jebote kad Trump osvoji izbore, ima da se svi ponapijamo' atila časti.
kurve, vino i pršut, i malo ćemo pucat u smjeru Italije za longia-
n_razbojnik wrote:ima longi pravo, sve će biti bolje sutra...Plenki je polivalentan timski igrač
On, D.Milosevic, Jandrokovic, Petrov...Švedski stol za cijelu plejadu politicara i diplomata... Nikolić i Vučić se već vesele... zapravo možda nas je onaj ludi Zoki jedino i mogao spasiti...možda je Kaja ipak bila u pravu...
darth_vader-
2014-04-16
Izgleda da APIS prebrojava i za nas i za Bjelorusiju.
Guest- Guest
Page 28 of 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 28 of 44