Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 22 of 44
Page 22 of 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ali dobro da je adeze poslušao epikurov savjet i rješio se pravaških nakupina...ubili ljudi bez kobasice stranaka...Plenki novi Tito...Banja Luka i Beograd slave
Pa osobno sam bio za Zokija ali i Plenki nekako manja šteta od karahasančeta.
'oćeš ti kad je poznata materija u pitanju, ni analitika ne prognoze ne zaostaju..ali kad se spomene Rusija, srce zaigra puls poskoči i razum na reboot
Ali Plenki će teško okupiti Vladu, meni miriše na veliku koaliciju ili reizbor
Meni miriše na HDZ-ovu vladu s Mostom.
Ovaj put stabilniju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
deda ultimate nemesis wrote:
Ja sam bio realan, kad sam vidio kako su organizirali proslavu dana Domovinske zahvalnosti, Sinjsku alku, blagdan Velike Gospe itd. bilo je očito da će HDZ jako dobro proći na izborima kod naroda. Istaknuli su ono što je ljudima bitno, a to je domovina, poštenje, vjera, čast, ljudskost itd.
Pa lijepo je sto su to prepoznali, samo to njima nije bitno, pa to su politicki kanibali jbt. nasekirali Tomu, doveli Andreja sa nestasnim cuperkom, i vec padaju urbane sredina na koljena. Habemus novus Sanaderam!
Lijepo Neve dijagnosticirala.
Guest- Guest
SDP-u se, osim male izlaznosti, vjerojatno obila o glavu Zokijeva tvrdoglava verbalna 'osebujnost', on bi fkt štošta korisno mogao naučiti od Kolinde, Plenkovića pa čak i od Josipovića :Depikur37 wrote:a ono u šporko, to bi bilo to.
no mislim da je najveći problem SDP-a u tome što, za razliku od HDZ-a, nije uspio s vremenom fomirati dovoljno velik i dobar 'bazen kadrova', ali to također govori da kao stranke loše rade na terenu i da ih vodstvo dobro ne usmjerava
neva- Posts : 4367
2014-04-12
tako nekako, slazem se.Neve wrote:HDZ je s Plenkovićem ponovio strategiju koju je primijenio na predsjedničkim izborima s Kolindom: kampanju je zasnovao na jednom novom, manje poznatom, tračevima i aferama relativno neopterećenom i dopadljivom licu, koje optimistično ponavlja bezbroj praznih, općih i populističkih fraza u koje mnogi ljudi jako žele vjerovatikolerik wrote:Kad cijeli narod pati od malogradjanskog kompleksa, Plenkovic je fin ko Finska. I njegova mama takodjer.
i zato nema iznenađenja, situacija je slična kao i prošli put, HDZ će imati relativnu većinu ali će morati pregovarati i koalirati s Mostom.. koliko će biti stabilna takva vlast, to ćemo vidjeti
HDZ može biti zadovoljan jer, ako ništa drugo, HDZ će ovaj puta vjerojatno tražiti i dobiti svog predsjednika za premijera, pa će ipak imati bolju kontrolu nad Vladom i lakše će ostvarivati svoje interese
2014-04-12
Nekako se ipak nadah neizvjesnijim izborima...pa da se Vlada ne formira prije Božića...ovako stignu ranije jesti govna... već se veselim reformama, porezima, pizdamaterinama...A uhljeba barem još duplo...
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ali dobro da je adeze poslušao epikurov savjet i rješio se pravaških nakupina...ubili ljudi bez kobasice stranaka...Plenki novi Tito...Banja Luka i Beograd slave
'oćeš ti kad je poznata materija u pitanju, ni analitika ne prognoze ne zaostaju..ali kad se spomene Rusija, srce zaigra puls poskoči i razum na reboot
Velika koalicija nema logike. Time bi zrtvovao pun kurac toga u ocima vlastitih glasaca. U situaciji gdje trenutno bjezi 10 mandata najozbiljnijem protivniku.....koji ce mu kurac koalicija s istim ako moze istu napraviti s nekim manjim?
Hm, Karamarko, Sanader, oni su imali što za izgubiti u ovakvom scenariju...birokrata iz Brisela gubi što? 100 ljudi mu ne bi dali preferencijalni glas da se izbori održavaju sa starom garniturom...I to se mora priznati adezeovoj logistici, valjda poslije Appleovog marketinga najjača organizacija na planeti...SDP bez Zokija nebi imao ni 40 mandata
pa nisi ni ti realan, u EP se ulazi kako? zaokruživanjem imena i prezimena..
Zoki je jak, ali je i uteg svojevrsno i pretvorio stranku u osobni kult..
kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:
mislim da moraš prestat s tim bromanceama, ozb.
objasni taj divlji pojam
Describes the complicated love and affection shared by two straight males.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Bromance
ma hajde?
gnjavaža, kad budeš imao nešto pametnije od razbacivanja urbanim frazetinama, izvoliš
jesi povrijeđen? sad kad tvoji gube, onda izbori nisu bitni blabla, nemoj plakat puno :p
Oh dječače baš sam povrijeđen, evo otvorila mi se rana i patim more bit i umrem do jutra jer zpokmi nije dobio :D
bože kao novi mladi umovi briju :D
2015-08-06
Nema promjene, Pametno ispada, HDSSB upada sa 2...31% obradjenih mjesta.
Guest- Guest
Jedino zbog Hase...
darth_vader-
2014-04-17
Neve wrote:SDP-u se, osim male izlaznosti, vjerojatno obila o glavu Zokijeva tvrdoglava verbalna 'osebujnost', on bi fkt štošta korisno mogao naučiti od Kolinde, Plenkovića pa čak i od Josipovića :Depikur37 wrote:a ono u šporko, to bi bilo to.
no mislim da je najveći problem SDP-a u tome što, za razliku od HDZ-a, nije uspio s vremenom fomirati dovoljno velik i dobar 'bazen kadrova', ali to također govori da kao stranke loše rade na terenu i da ih vodstvo dobro ne usmjerava
Tjah, ja sam ga preferirao zato jer je drukčiji od Plenkovića, Kolinde i Josipovića...ali ljudi vole mekinje...
Dobro, politika je cjeloživotna stvar....proces, pratimo...:)
2015-08-06
kolerik wrote:deda ultimate nemesis wrote:
Ja sam bio realan, kad sam vidio kako su organizirali proslavu dana Domovinske zahvalnosti, Sinjsku alku, blagdan Velike Gospe itd. bilo je očito da će HDZ jako dobro proći na izborima kod naroda. Istaknuli su ono što je ljudima bitno, a to je domovina, poštenje, vjera, čast, ljudskost itd.
Pa lijepo je sto su to prepoznali, samo to njima nije bitno, pa to su politicki kanibali jbt. nasekirali Tomu, doveli Andreja sa nestasnim cuperkom, i vec padaju urbane sredina na koljena. Habemus novus Sanaderam!
neve je više hvalospjeva podijelila Plenkoviću u svim ovim godinama nego što misliš :p
taj plenkovic je sama fasada bez supstance
jasambrend wrote:Jedino zbog Hase...
koji frajer e!!
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ali dobro da je adeze poslušao epikurov savjet i rješio se pravaških nakupina...ubili ljudi bez kobasice stranaka...Plenki novi Tito...Banja Luka i Beograd slave
To realno i nije neko postignuce. Neovisno o Plenkiju. Rijetko tko je manja šteta od likova iz zadnje epizode.
U ostalom previše prašne dižemo oko naših komunalnih izbora.....
Folklorni naglasci će biti malo drukčiji, navijačke skupine će zagristi i idemo dalje...
Puno važniji su izbori u Americi i Francuskoj dogodine nego ova naša koreografija.
U Americi se bira izmedu dva nevjerojatno nekvalitetna kandidata koji ce svaki na svoj nacin utjecati na svjetsku politiku izrazito usrano. U Francuskoj ce po dobrom starom obicaju svi prijetiti svime i svacim i onda na kraju ce se desiti da ce svi birati uvjetno govoreci manje zlo. Previse kredita dajes Francuzima. Nikada nece odabrati radikalnije politicare. Oni se naloze na nesto nakon sto se pizdarija dogodi....dva mjeseca kasnije ponovno razmisljaju kao da se nista nije desilo. Njima kako god se okrene slijede sranja u zemlji neovisno od toga tko ce zasjesti na celo zemlje. Sutra ili za 15 godina....u jednome trenutku ce zemlju voditi radikalnija osoba koja ce morati teze odluke donositi i problemima pristupati radikalnije. Ili ce im zemlja biti u takvim govnima da to nece biti istine. Meni to sve za dogodine pak mirise na kraju da ce biti opet "republikanci" (UNP). Vidit cemo. Drugi krug je vrag dole....socijalista sta god da se dogodi ima 20-30%. Po logici stvari isti glasaju za "manje zlo" i tu FN pusi...to se na kraju krajeva nedavno desilo kod njih.
Last edited by MaximusDecimusMiridije on 11/9/2016, 22:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
jokerman wrote:taj plenkovic je sama fasada bez supstance
Plenković je ništa.
2015-08-06
Neve wrote:epikur37 wrote:najveći problem SDP-a
Ne uspijevaju obuzdati svojeg predsjednika, sto je opet vjerojatno rezultat njegovih bezobzirnih cistki starijih (a i koncilijantnijih) kadrova.
Guest- Guest
zapravo onaj fratar iz metkovica je pobijednik, opet ce bit u prilici da se pita, i to dobro pita, nije mala stavar dobit dva parlamentarne izbore u godinu dana
epikur37 wrote:kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:
mislim da moraš prestat s tim bromanceama, ozb.
objasni taj divlji pojam
Describes the complicated love and affection shared by two straight males.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Bromance
ma hajde?
gnjavaža, kad budeš imao nešto pametnije od razbacivanja urbanim frazetinama, izvoliš
jesi povrijeđen? sad kad tvoji gube, onda izbori nisu bitni blabla, nemoj plakat puno :p
Oh dječače baš sam povrijeđen, evo otvorila mi se rana i patim more bit i umrem do jutra jer zpokmi nije dobio :D
bože kao novi mladi umovi briju :D
ajde prije 5 min si napisao kako izbori nisu bitni jer si vidio ovakve rezultate, hahahahaha, zao sam ali zaslužuješ nadam se da to znaš?
jos ce se razlika smanjit..prejak hdz nije dobar znak.jasambrend wrote:Nekako se ipak nadah neizvjesnijim izborima...pa da se Vlada ne formira prije Božića...ovako stignu ranije jesti govna... već se veselim reformama, porezima, pizdamaterinama...A uhljeba barem još duplo...
2014-04-12
kic wrote:kolerik wrote:deda ultimate nemesis wrote:
neve je više hvalospjeva podijelila Plenkoviću u svim ovim godinama nego što misliš :p
možda je njen tip, intelektualac, profinjen, ima manire...
Guest- Guest
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ali dobro da je adeze poslušao epikurov savjet i rješio se pravaških nakupina...ubili ljudi bez kobasice stranaka...Plenki novi Tito...Banja Luka i Beograd slave
Meni miriše na HDZ-ovu vladu s Mostom.
Ovaj put stabilniju.
Ja bi se ladno na ovo kladio. Doduse ovisno o tome koji bude score na kraju. Ako bude brutalan ovako broj mandata na kraju balade. Mozda krenu i bypass na Most napraviti....s manjincima,Banditom i jos nekim...
Last edited by MaximusDecimusMiridije on 11/9/2016, 22:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 22 of 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 22 of 44