Bush stoji iza napada na WTC
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bush stoji iza napada na WTC
Kamerman ima šokantni dokaz: 'Bush stoji iza napada na WTC'
Britanski tabloid Sun objavio je članak o Kurtu Sonnenfeldu, koji tvrdi da posjeduje nepobitnu snimku koja dokazuje da je administracija Georga Busha
odgovorna za teroristički napad 11. rujna 2001. godine
Britanski tabloid Sun objavio je članak o Kurtu Sonnenfeldu, kamermanu koji je imao poseban pristup Svjetskom trgovačkom centru poslije rušenja. On tvrdi da posjeduje snimku koja nepobitno dokazuje da je administracija Georga Busha odgovorna zateroristički napad 11. rujna 2001. godine.
Kurt je tada radio u američkom ministarstvu za unutrašnju sigurnost i dobio neograničeni pristup srušenim zgradama. Rečeno mu je da snimi sve što vidi. On navodno nikad nije predao te snimke jer tvrdi da one predstavljaju šokantni dokaz da je vlada SAD-a unaprijed znala da će se dogoditi teroristički napad.
Sonnefeld tvrdi da je našao prazni sef ispod Svjetskog trgovačkog centra. Sef je navodno ispražnjen prije udara zrakoplova što ukazuje da su neki ljudi znali za napad
.http://www.24sata.hr/news/kamerman-ima-sokantni-dokaz-bush-stoji-iza-napada-na-wtc-481992
-------------------------------------------------------------------------------------------
HM.............tko bi reka.
Ma nekako me više zanima šta sprema ona kurbetina - hitlery - ako , na trikove, dobije izbore
Britanski tabloid Sun objavio je članak o Kurtu Sonnenfeldu, koji tvrdi da posjeduje nepobitnu snimku koja dokazuje da je administracija Georga Busha
Britanski tabloid Sun objavio je članak o Kurtu Sonnenfeldu, kamermanu koji je imao poseban pristup Svjetskom trgovačkom centru poslije rušenja. On tvrdi da posjeduje snimku koja nepobitno dokazuje da je administracija Georga Busha odgovorna zateroristički napad 11. rujna 2001. godine.
Kurt je tada radio u američkom ministarstvu za unutrašnju sigurnost i dobio neograničeni pristup srušenim zgradama. Rečeno mu je da snimi sve što vidi. On navodno nikad nije predao te snimke jer tvrdi da one predstavljaju šokantni dokaz da je vlada SAD-a unaprijed znala da će se dogoditi teroristički napad.
Sonnefeld tvrdi da je našao prazni sef ispod Svjetskog trgovačkog centra. Sef je navodno ispražnjen prije udara zrakoplova što ukazuje da su neki ljudi znali za napad
.http://www.24sata.hr/news/kamerman-ima-sokantni-dokaz-bush-stoji-iza-napada-na-wtc-481992
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ma nekako me više zanima šta sprema ona kurbetina - hitlery - ako , na trikove, dobije izbore
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Bush stoji iza napada na WTC
kad ovako razaraju kod kuće, šta tek naprave po svitu....
nekima ni alu folije vise ne mogu pomoci , obzirom,koliko im je ostecen mozak
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
nego jesu li deklasifikovali onih 13 ili koliko vec stranica izvjestaja o 9/11? nisu jer su im saudijci zaprijetili,sta vise treba reci,nije tesko zbrojiti 2 i 2
2014-04-14
arabian bitches...Winter is coming wrote:nego jesu li deklasifikovali onih 13 ili koliko vec stranica izvjestaja o 9/11? nisu jer su im saudijci zaprijetili,sta vise treba reci,nije tesko zbrojiti 2 i 2
Guest- Guest
Yehudi wrote:Kamerman ima šokantni dokaz: 'Bush stoji iza napada na WTC'
kako mogu pouzdano znati i tvrditi kad je taj sef ispražnjen?
Guest- Guest
bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
2014-04-14
a e-bay ga Medo...da ti netko turi Tašnu sa 10-20 miljuna dolari ili Ojra,zar ne bi malo promjenio retoriku..ionako poslije ebanja nema kajanja..Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
Guest- Guest
da mi neko daje toliko para debelo bi se zamislio i zabrinuo jer se to ne daje tek tako,a moras znati da postoji i druga strana toga o kojoj niko ne prica,moze te neko koknuti za izdaju nacionalnih interesabogomdani wrote:a e-bay ga Medo...da ti netko turi Tašnu sa 10-20 miljuna dolari ili Ojra,zar ne bi malo promjenio retoriku..ionako poslije ebanja nema kajanja..Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
2014-04-14
Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
A što bi ti htio, socijalizam??
U kapitalizmu vlada kapital. Imaš tržište, pa tko je bolji.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisu im zaprijetili nego će kupiti za stotinjak milijarda $ dolara vojnih igračaka u ime naknade štete...Winter is coming wrote:nego jesu li deklasifikovali onih 13 ili koliko vec stranica izvjestaja o 9/11? nisu jer su im saudijci zaprijetili,sta vise treba reci,nije tesko zbrojiti 2 i 2
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pa amerika je u neku ruku socijalisticka,ima stvari koje neodoljivo podsjecaju na to,a protiv kapitalizma nemam nista protiv,sve dok je to neki umjereni kapitalizamcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
2014-04-14
rizik uracunat..povuces se sa pozicije politike,kazes imam tumor žlijezde Prostrte,odoh na Hawaje,da mi neka egzota cura olaksava boli...duovne..Winter is coming wrote:da mi neko daje toliko para debelo bi se zamislio i zabrinuo jer se to ne daje tek tako,a moras znati da postoji i druga strana toga o kojoj niko ne prica,moze te neko koknuti za izdaju nacionalnih interesabogomdani wrote:a e-bay ga Medo...da ti netko turi Tašnu sa 10-20 miljuna dolari ili Ojra,zar ne bi malo promjenio retoriku..ionako poslije ebanja nema kajanja..Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
Guest- Guest
Winter is coming wrote:pa amerika je u neku ruku socijalisticka,ima stvari koje neodoljivo podsjecaju na to,a protiv kapitalizma nemam nista protiv,sve dok je to neki umjereni kapitalizamcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
Možda neki nacional-socijalizam tj. nacizam?
crvenkasti-
2014-04-17
da,ima i tih elemenata,dobro si to primjetiocrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:pa amerika je u neku ruku socijalisticka,ima stvari koje neodoljivo podsjecaju na to,a protiv kapitalizma nemam nista protiv,sve dok je to neki umjereni kapitalizamcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
Možda neki nacional-socijalizam tj. nacizam?
2014-04-14
ma bolje je bez rizika,kad te neko cvakne sta ti je vrijede sve te pare,a i ja sam seljak sta bi ja sa tim silnim paramabogomdani wrote:rizik uracunat..povuces se sa pozicije politike,kazes imam tumor žlijezde Prostrte,odoh na Hawaje,da mi neka egzota cura olaksava boli...duovne..Winter is coming wrote:da mi neko daje toliko para debelo bi se zamislio i zabrinuo jer se to ne daje tek tako,a moras znati da postoji i druga strana toga o kojoj niko ne prica,moze te neko koknuti za izdaju nacionalnih interesabogomdani wrote:a e-bay ga Medo...da ti netko turi Tašnu sa 10-20 miljuna dolari ili Ojra,zar ne bi malo promjenio retoriku..ionako poslije ebanja nema kajanja..Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
2014-04-14
pa gledajuc americke poteze,dobar dio je na platnoj listi araba...Winter is coming wrote:ma bolje je bez rizika,kad te neko cvakne sta ti je vrijede sve te pare,a i ja sam seljak sta bi ja sa tim silnim paramabogomdani wrote:rizik uracunat..povuces se sa pozicije politike,kazes imam tumor žlijezde Prostrte,odoh na Hawaje,da mi neka egzota cura olaksava boli...duovne..Winter is coming wrote:da mi neko daje toliko para debelo bi se zamislio i zabrinuo jer se to ne daje tek tako,a moras znati da postoji i druga strana toga o kojoj niko ne prica,moze te neko koknuti za izdaju nacionalnih interesabogomdani wrote:a e-bay ga Medo...da ti netko turi Tašnu sa 10-20 miljuna dolari ili Ojra,zar ne bi malo promjenio retoriku..ionako poslije ebanja nema kajanja..Winter is coming wrote:bas tako,treba zabraniti lobiranje u u.s kongresu.sta je lobiranje,doslovno potkupljivanje,neko ti da torbu punu para i kaze ti da sutis u vezi 9/11 i tako neke nepopularne stvari,a ljudi su po prirodi pishmeni na pare i prihvate
Guest- Guest
a sigurno nisu zaradili svoje bogastvo na posten nacin
2014-04-14
rijetko koji
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NYP: Saudijska Vehabija stoji iza napada 11/9
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Bush stariji oštro protiv Trump
» Jeb Bush financirao izvješće protiv Trumpa
» Oprez,kruzi sms koji briše androide! Iza napada stoji Putin.
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Bush stariji oštro protiv Trump
» Jeb Bush financirao izvješće protiv Trumpa
Page 1 of 2