RUSIJA NE HAJE ZA SRBIJU Putin: Dajte mi Krim, evo vam Kosovo
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: RUSIJA NE HAJE ZA SRBIJU Putin: Dajte mi Krim, evo vam Kosovo
cije je to pivo taj zlatopramen? mecave?mislis,pitacemo longija sta je rekao nostradamus za 2016-17 kakva je vremenska prognoza
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Česko piwo..predobro jest..Imas stzaropramen i Zlatopramen..najstarija piwa u Europi..pjena im je poput kreme,gusta i postojana zuckaste boje..
Guest- Guest
Boja piwa,Zlatnopramen je nesto,zlatno..staropramen je svijetlo..
Guest- Guest
On je samo pricao o Evropi ...a ono suše poplave Grcka , Italija , srednja Evropa poplave , mediteran suše i poplave.Winter is coming wrote:,pitacemo longija sta je rekao nostradamus za 2016-17 kakva je vremenska prognoza
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
probo sam neko njihovo pivo "Krushike" bas je haos dobro bilobogomdani wrote:Česko piwo..predobro jest..Imas stzaropramen i Zlatopramen..najstarija piwa u Europi..pjena im je poput kreme,gusta i postojana zuckaste boje..
Winter is coming-
2014-04-14
Hahahahahahaha...Ero, ero... pa ti citas Bljic, glasilo nemacke ambasade... Buahahahaahaha...Eroo wrote:Ma kako to sad, majkumu...
Stanojko wrote:Hahahahahahaha...Ero, ero... pa ti citas Bljic, glasilo nemacke ambasade... Buahahahaahaha...Eroo wrote:Ma kako to sad, majkumu...
šta god da čitam, ispada da vas švabe drže ko malo vode na dlanu a rusima se jebe za vas...
Drze mog djoku, oni su samo najeksponiraniji, drugi se igraci pitaju. Mislim, kada me bude zanimao nemacki stav, otici cu na sajt ambasade , necu da bacam pare na Blic...marcellus wrote:Stanojko wrote:Hahahahahahaha...Ero, ero... pa ti citas Bljic, glasilo nemacke ambasade... Buahahahaahaha...Eroo wrote:Ma kako to sad, majkumu...
šta god da čitam, ispada da vas švabe drže ko malo vode na dlanu a rusima se jebe za vas...
Stanojko wrote:Drze mog djoku, oni su samo najeksponiraniji, drugi se igraci pitaju. Mislim, kada me bude zanimao nemacki stav, otici cu na sajt ambasade , necu da bacam pare na Blic...marcellus wrote:Stanojko wrote:Hahahahahahaha...Ero, ero... pa ti citas Bljic, glasilo nemacke ambasade... Buahahahaahaha...Eroo wrote:Ma kako to sad, majkumu...
2014-05-05
Treba i taj Krim posjetit.
Guest- Guest
Informacije iz prve ruke, bez Vučićeva prijevoda.Stanojko wrote:Hahahahahahaha...Ero, ero... pa ti citas Bljic, glasilo nemacke ambasade... Buahahahaahaha...Eroo wrote:Ma kako to sad, majkumu...
Eroo- Posts : 79076
2016-07-22
Treba tu ubaciti i kakav bubreg ili jetru,te bijelu crtu.Stanojko wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a bakljava?
2014-04-14
To su više makedonski Albanci,a koje su opet pekarskom zanatu naučili Goranci.Winter is coming wrote:a bakljava?
2014-04-22
najvise pekara od kojih su se mnogi otisnuli i u hr su dali Prizrenci
2014-04-14
Winter is coming wrote:najvise pekara od kojih su se mnogi otisnuli i u hr su dali Prizrenci
pre goranci koji su iza prizrena, na šari, oko dragaša...
Guest- Guest
nebi rekao,nisam upoznao ni jednog Goranca pekara,oni su bili uglavnom u policiji i prosvjeti,u drzavnim institucijama a ne u privatnom sektoru
2014-04-14
Da,to su Albanci katolici i bave se pekarstvom,a imaš i masu Goranaca.Winter is coming wrote:najvise pekara od kojih su se mnogi otisnuli i u hr su dali Prizrenci
2014-04-22
u srbiji su pekari i poslastičari svi goranci...
bilo je i nešto šiptara, ali su morali da odu '98 jer ih je uck lovila i prisiljavala da idu dole da kolju za njih...
bilo je i nešto šiptara, ali su morali da odu '98 jer ih je uck lovila i prisiljavala da idu dole da kolju za njih...
Guest- Guest
To je zato jer ne znaš. Ti misliš da su Albanci zbog prezimena (Hadži,Jusufi,Sulejmani,Čoko...) ali to su Goranci.Winter is coming wrote:nebi rekao,nisam upoznao ni jednog Goranca pekara,oni su bili uglavnom u policiji i prosvjeti,u drzavnim institucijama a ne u privatnom sektoru
Recimo ako si ikada bio na Maksimiru,Katridi,Marakani ili JNA,to su oni što prodaju "kokice,kikiriki,semenke"
2014-04-22
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» "Kosovo istorijski deo Srbije kao što je Krim Rusije"
» Trump - Krim je Ukrainski , Rusija bi ga trebala vratili
» WASHINGTON POST: Rusija ulazi u Srpsku kao na Krim
» HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
» "Kosovo istorijski deo Srbije kao što je Krim Rusije"
» Trump - Krim je Ukrainski , Rusija bi ga trebala vratili
» WASHINGTON POST: Rusija ulazi u Srpsku kao na Krim
» HRVATSKI ISTORIČAR PORUČIO: Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu i ne slušajte soroševsku bratiju
Page 8 of 9