Umro Jure Radić
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Umro Jure Radić
To je bilo kada je manga bio ziv????????? Kada je med i mlijeko teklo ulicama, itd, itd, bla, bla ,bla.....Suvarov model????
abraham- Posts : 14695
2014-04-14
od onda nismo napredovali ništa,isto sranjeabraham wrote:To je bilo kada je manga bio ziv????????? Kada je med i mlijeko teklo ulicama, itd, itd, bla, bla ,bla.....Suvarov model????
vili40-
2015-08-02
Neeee, sve je bilo bolje onda. Svi bili posteni,marljivi i bogati. Tita mi.
2014-04-14
a dobro,sigurno je samo to da nije bilo toliko lopova u vlastiabraham wrote:Neeee, sve je bilo bolje onda. Svi bili posteni,marljivi i bogati. Tita mi.
vili40-
2015-08-02
Ne, ovo su dosli neki novi ljudi odrastali u nekom drugom okruzju sa nekim , ja, lopovskim mentalitetom. Toga u mangino vrijeme nije bilo.
2014-04-14
vili40 wrote:još jedan dokaz da sa našim školstvom nešto nije u reduabraham wrote:Bilo kako bilo ali koliko se sjecam zavrsio dva fakulteta paralelno sa srednjom ocjenom 10.
Gluposti, Radić je bio vrhunski intelektulac i stručnjak
jedan od rijetkih obrazovanih i inteligetnih ljudi u hrvatskoj politici, a sad smo spali na neke plenkoviće i milanoviće
Misliš na one što slušaju cajke... bilo je toga i u titino vrime, ali po dernecima u šumadiji i istočnoj bosni...abraham wrote:Ne, ovo su dosli neki novi ljudi odrastali u nekom drugom okruzju sa nekim , ja, lopovskim mentalitetom. Toga u mangino vrijeme nije bilo.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jedna hadezenjara manje
Koja se okoristila tranzicijom i pretvorbom pameti u idiotizam
Kad citam ove sto nemaju pojma o mostovima ali vazno daju svoje misljenje , sasvim mi je jasno zasto hrvatska ne ide napred nego unpozdu materinu
Sve je to nama dao HDZ .
Kad citam ove sto nemaju pojma o mostovima ali vazno daju svoje misljenje , sasvim mi je jasno zasto hrvatska ne ide napred nego unpozdu materinu
Sve je to nama dao HDZ .
marcellus wrote:vili40 wrote:još jedan dokaz da sa našim školstvom nešto nije u reduabraham wrote:Bilo kako bilo ali koliko se sjecam zavrsio dva fakulteta paralelno sa srednjom ocjenom 10.
Gluposti, Radić je bio vrhunski intelektulac i stručnjak
jedan od rijetkih obrazovanih i inteligetnih ljudi u hrvatskoj politici, a sad smo spali na neke plenkoviće i milanoviće
Rvo npr. Ovo cudo pise za neke novine .
Zivi primjer tranzicije iz prosjecnosti u debilizam
Kako možeš tako o čovjeku koji je umrao nakon duge i teške bolesti... stvarno si bolesna...Sora wrote:Jedna hadezenjara manje
Sve je to nama dao HDZ .
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Bio je hdzenjara ?
Sudjelvao u grabezi i pljacki hrvatske .
U cemu je problem ?
Sudjelvao u grabezi i pljacki hrvatske .
U cemu je problem ?
a e...kad sam ja o tome pisao 2006 - onda me ljudi "od struke" oprali - da kako nemam pojma, da je Jure genijalac itd...pa ja odusto pisat...A Juretu sve najbolje na onom svitukaja_333 wrote:Naravno da nije kad je klepio lovu raznim muljanjima i pozicijama koje su bile "vrlo skupocjene" a bas je tamo trebalo zemljište pa sada jada zapuše bura lete kamioni po mostu.jastreb wrote:
- Njegov najveći projekt bio je novi Maslenički most koji je trebao biti funkcionalan i pri najvećem vjetru. Naravno, to nije ispalo baš kako je zamišljeno...
Po starom mostu naravno nikada nisi osjetio ni povjetarac . Naravno tamo su ispitivali strujanja , pitali pastire gdje ne puse i ozbiljno se pozabavili time.
Ali pošteni Jure je odredio lokaciju ne prema vjetru nego po tome s kim moze podijeliti lovu.
Ali dobro, umro je pa Rip .
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
IGH JE NA netrabsparentan nacin prisvojio.
Poslovao s drzavom na nacelma najprljavije korupcije i povlastenog polozaja kao clan stranke
Propao kad je propao glavni mafijas hdzea , smradaner
Uradio nestrucno nekoliko objekata. Most je jedan samo
Poslovao s drzavom na nacelma najprljavije korupcije i povlastenog polozaja kao clan stranke
Propao kad je propao glavni mafijas hdzea , smradaner
Uradio nestrucno nekoliko objekata. Most je jedan samo
mutava baštarda wrote:Kako možeš tako o čovjeku koji je umrao nakon duge i teške bolesti... stvarno si bolesna...Sora wrote:Jedna hadezenjara manje
Sve je to nama dao HDZ .
A ti odjebi vise taj svoj prijetvorni poboznjacki mrntalitet
Sad treba znaci pod tepih sve sto je pokojni radio lose .
Pa ti pisi o dobrom i kvit.
Nego .. Licemjerje .
Bljak
Stari most gradili su Slavonci (slavonskobrodski Đuro Đaković), novi most gradili su Dalatinci (Radićev IGH), a Dalmatinci među nama Hrvatima nisu poznati kao vriedni radnici. Možda u tom pravcu treba tražiti razloge neuspjeha.
Budući da je Radića vječito progonio Mesić, znači da je Radić u politici obavio izvrstan posao.
Počivao u miru Božjem!
Počivao u miru Božjem!
Gle, iskrena sućut obitelji, savezu komunista i HDZ-u al prepolovio je hrvatsku kad zapuše zbog osobnih interesa. I interesa svoje partije.mutava baštarda wrote:Kako možeš tako o čovjeku koji je umrao nakon duge i teške bolesti... stvarno si bolesna...Sora wrote:Jedna hadezenjara manje
Sve je to nama dao HDZ .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jure je dobio orden u mangino vrijeme, dobio je i u Tuđmanovo.abraham wrote:Ne, ovo su dosli neki novi ljudi odrastali u nekom drugom okruzju sa nekim , ja, lopovskim mentalitetom. Toga u mangino vrijeme nije bilo.
Međutim u mangino vrijeme ipak nisi mogao napraviti most na kojem lete šleperi jer bi nekom odletila glava. Ili zgradu na kojoj izađeš zapaliti cigaretu na balkon i srušiš se s balkonom. Jbg, činjenice.
Dokaz tome da su bivši inžinjeri mjesecima ispitivali pastire gdje najmanje puse , to znaju ljudi od tamo, kad su ovi rekli a oni najbolje znaju i bez diploma koje ima Jure jer su stalno na otvorenome išli su raditi mjerenja i ustanovili da je tamo gdje su rekli , da je to idealna pozicija te su digli most tamo. Taj most funkcionirao je besprijekorno a i danas je pomoćni pravac kad po jurinom lete auti.
Međutim nije stvar u jurinom neznanju, znao je on sto ce desiti, nego korupciji i zacrtanoj trasi zbog zemljišta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neka čovjek počiva u miru,ali stavimo ruku na srce;čak su se i HDZ-ovci (naročito ovi Vlaji)sprdali sa onim mostom i njegovim konstruktorima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mesića je pak progonio Tito,što znači da je i Tito sjajno obavljao svoj posao u politici? Ili?Regoč wrote:Budući da je Radića vječito progonio Mesić, znači da je Radić u politici obavio izvrstan posao.
Počivao u miru Božjem!
2014-04-22
Kao što je tvornica glinice u Obrovcu bila simbol nekih promašenih stvari u doba SKH,tako je i ovaj most simbol promašaja HDZ-a.
2014-04-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» podoficir JNA mario radic
» Nino Raspudić: Jandroković, umalo novi Stjepan Radić
» Jure , borac protiv fašizma.....srpskog
» Bugarski četnici jure po još jedan mandat
» Jure Zovko: Zašto Hasanče šuti o Komšiću?
» Nino Raspudić: Jandroković, umalo novi Stjepan Radić
» Jure , borac protiv fašizma.....srpskog
» Bugarski četnici jure po još jedan mandat
» Jure Zovko: Zašto Hasanče šuti o Komšiću?
Page 3 of 5