Hej haj brigade
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Hej haj brigade
I TAKO LJUBAV BI...!!!!crvenkasti wrote:veber wrote:ti i ja ćemo se sresti.crvenkasti wrote:veber wrote:mene srbi.frakcija wrote:
i mene je ćaća tira u rat sa sobom, čim sam završila srednju..a ja sam se izvlačila..
ćaća me nije. plus još dva buraza.
onaj najmlađi koji ima ptsp imao je 16.
Meni je ćaća četnik, zbog njega sam ja Hrvat.
danas, sutra. za tjedan dana. godinu. deset godina.
meni nebitno, bitno da ćemo se sresti.
Obećaš, onda dođeš dan poslije, sutradan.
Guest- Guest
a što su roditelji radili?frakcija wrote:i ovo u zboru smo pjevali
ja u jebenim pionirima nisam bio.
2014-12-30
Dalje je sve išlo onako kako već povijest hrvatskih Debila inače ide: kad je izviđački raj na Obonjanu završen, kad su Debili besplatnim radom uredili plaže, staze i logore, kad su sagrađena igrališta, objekti, amfiteatar, spremište za milijun litara vode i dva pristaništa, za jugo i za buru, te položen podvodni kabel za opskrbu otoka električnom energijom, došla je - Hrvatska Država.
Hrvatski su sudovi – jebem svakoga posebno - Otok mladosti oduzeli Savezu izviđača Hrvatske i klincima s plavim maramama, pa ga uručili Gradu Šibeniku i njegovim hadezeovskim poglavarima, ovi su ga, razumije se, odmah dali u ono, kako se to tada govorilo, javno-privatno partnerstvo s nekim konjokradicama i powerpoindžijama, oni su pak požurili prdnuti u čabar i ostaviti im milijunske dugove, a Grad je te dugove posušio predajući Obonjan na četrdesettrogodišnju koncesiju nekakvom britanskom, kako se to sad reče, investitoru, koji je rajski dalmatinski otok s cijelom infrastrukturom, mediteranskim raslinjem i blagom poduzetničkom klimom na koncu pretvorio u prestižnu glamping destinaciju za bogate mlade svirače kurcu, pobjednike bjelosvjetskih ostavinskih rasprava.
A što reći nego, yebe Boris i ne vadi!
Hrvatski su sudovi – jebem svakoga posebno - Otok mladosti oduzeli Savezu izviđača Hrvatske i klincima s plavim maramama, pa ga uručili Gradu Šibeniku i njegovim hadezeovskim poglavarima, ovi su ga, razumije se, odmah dali u ono, kako se to tada govorilo, javno-privatno partnerstvo s nekim konjokradicama i powerpoindžijama, oni su pak požurili prdnuti u čabar i ostaviti im milijunske dugove, a Grad je te dugove posušio predajući Obonjan na četrdesettrogodišnju koncesiju nekakvom britanskom, kako se to sad reče, investitoru, koji je rajski dalmatinski otok s cijelom infrastrukturom, mediteranskim raslinjem i blagom poduzetničkom klimom na koncu pretvorio u prestižnu glamping destinaciju za bogate mlade svirače kurcu, pobjednike bjelosvjetskih ostavinskih rasprava.
A što reći nego, yebe Boris i ne vadi!
nisam, kao što nisam ni bio omladinac.bogomdani wrote:ooo bio si bio si Weberu..nitko nije mogao mimo toga proci..
dok su ovi išli na zakletvu titu pred hižu, ekipa i ja smo se opili u kumrovcu kod mjesne crkve.
pa tako nisam ni omladinac postao. kasnije smo otišli u retoran partijske škole i nažderali se kao prasad.
ne sjećam se više gdje su nas uhapsili, ali znam da smo ubili boga u dva milicionera.
kasnije su oni nas zbubetali, ali nema veze. u startu smo bili jači....
2014-12-30
Dosao je provosator zato :D
2014-04-12
dakle..sramoto jedna..od mladih dana,Problem....Nikad od tebe Pijonira..veber wrote:nisam, kao što nisam ni bio omladinac.bogomdani wrote:ooo bio si bio si Weberu..nitko nije mogao mimo toga proci..
dok su ovi išli na zakletvu titu pred hižu, ekipa i ja smo se opili u kumrovcu kod mjesne crkve.
pa tako nisam ni omladinac postao. kasnije smo otišli u retoran partijske škole i nažderali se kao prasad.
ne sjećam se više gdje su nas uhapsili, ali znam da smo ubili boga u dva milicionera.
Guest- Guest
Dobrodošla, neradnička djeco sa sjevera, na Otok zlatne mladeži, dobrodošli u Hrvatsku, na Arhipelag debila.
Ja sam bio Prefin za to driftersko znojavo druzenje Istospolaca pod šatorima...
Ebi ga,nije svatko za to stvoren..
Ebi ga,nije svatko za to stvoren..
Guest- Guest
u biti u zaprešiću su nas priveli.bogomdani wrote:ooo bio si bio si Weberu..nitko nije mogao mimo toga proci..
tamo ih je bilo previše i koristili su pendreke.
dobili smo po pički, ali i oni bogme...
2014-12-30
Kax i prosao u Titinoj vojsci?veber wrote:u biti u zaprešiću su nas priveli.bogomdani wrote:ooo bio si bio si Weberu..nitko nije mogao mimo toga proci..
tamo ih je bilo previše i koristili su pendreke.
dobili smo po pički, ali i oni bogme...
Guest- Guest
jedne smo godine milicijski jugić ili fićek na rabu hitili s rive u more.bogomdani wrote:dakle..sramoto jedna..od mladih dana,Problem....Nikad od tebe Pijonira..
dečke smo malo išamarali i popili cugu s njima.
u biti oni s nama.
2014-12-30
veber wrote:nisam, kao što nisam ni bio omladinac.bogomdani wrote:ooo bio si bio si Weberu..nitko nije mogao mimo toga proci..
dobro, a daj mi reci kak si zbegel primanje u pionire?
Guest- Guest
I nisu vas streljali? Čudo! A bio zločinački režim na djelu... Kaj ne? Tako kaže Kolinda i HDZ.veber wrote:jedne smo godine milicijski jugić ili fićek na rabu hitili s rive u more.bogomdani wrote:dakle..sramoto jedna..od mladih dana,Problem....Nikad od tebe Pijonira..
dečke smo malo išamarali i popili cugu s njima.
u biti oni s nama.
Ja se sjećam tekme u Ljubljani... Ja s bratom kao klinjo... Nakon tekeme šora s murjom sto na sat. Razvalili im "maricu"
u koju su prije toga spremili nekoliko Dinamovih navijača... Ludilo do jaja. Tada još BBB nisu ni postojali.
Last edited by provocator on 10/9/2016, 21:37; edited 1 time in total
misliš jna?bogomdani wrote:Kax i prosao u Titinoj vojsci?
super.
jest da sam u početku selio ugljen s jedne na drugu stranu, ali se nisam dao.
nakon što smo za dan žena zgibali u grad i "zaglavili" s nekim curama u domu zdravlja.
nitko me više nije dirao.
mi s curkama, a naš kapetan iz ordinacije izlazi...
od tada nismo imali problem s izlaskom.
a, bilo je; ja nisam vidio vas, vi niste vidjeli mene...
2014-12-30
do kurca..a koje ste vi godiste uopce??..to ste mogli raditi samo 80tih nadalje..prije toga ste prebalavi bili...
Guest- Guest
mama nije dala.Noor wrote:veber wrote:nisam, kao što nisam ni bio omladinac.bogomdani wrote:ooo bio si bio si Weberu..nitko nije mogao mimo toga proci..
2014-12-30
veber wrote:mama nije dala.Noor wrote:veber wrote:nisam, kao što nisam ni bio omladinac.bogomdani wrote:ooo bio si bio si Weberu..nitko nije mogao mimo toga proci..
daj me nemoj zezat...nije se to moglo
Guest- Guest
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'
» Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'