Hej haj brigade
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Hej haj brigade
kci mi ide na zbor, englski, matematiku. van skolso i njen odabirfrakcija wrote:dobro..ti si već star..razgovaramo o omladini i načinu njihovog odgojnog usmjeravanja kroz obrazovne institucije.dijagram wrote:koga jos zanima torcidafrakcija wrote:torcida je imala neke pozitivne volonterske trendove zadnjih godina.dijagram wrote:huligan, to je bila ona frakcija, otimacica sendvicafrakcija wrote:
bolje da su tamo išle bitange, nego u huligane.."bitange" su većina. a ostali uglavnom povodljivi.
tek moju slatku sekicu
vatrenu navijacicu
veber- Posts : 53509
2014-12-30
a kad si na bajku, jel imaš one biciklističke uske gaće?
crvenkasti-
2014-04-17
pa jasno da si ozbiljna, upravo to i potvrdjujem svojim navodimakaja_333 wrote:Pa ja sam ozbiljna ne zajebavam se. Sinonim za radne akcije - probisvjeti.dijagram wrote:naravno da imam pravokaja_333 wrote:Imas pravo, mene su plašili s nekim koji je išao na radne akcije. Poslje zatvora.dijagram wrote:Djeca se nauce raditi doma, od oca i matere.
Na radne akcije kod nas su isle samo bitange.
Makni se od njega, išao je na radne akcije.
Jedna je pak išla na slet u Bg, nju su gledali kao da se išla prostituirati u Italiju.
imao sam posla po cijele dane
koja crna radna akcija
tamo su isli ambiciozni omladinci
kumrovecka skola press
te neki seljaci koje su matere mazile i stitile ih od posla
Ja, mama i tata šetamo po Ilici i neki čovjek ih pozdravlja iz ulice. Oni ono gledaju da sto prije zbrišu a mene mama vuče za ruku i šapće - na radnim akcijama je bio!
dijagram-
2015-08-09
Ne smiješ ti to nositi, jer onda svi vide da imaš mali pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
dijagram wrote:pa jasno da si ozbiljna, upravo to i potvrdjujem svojim navodimakaja_333 wrote:Pa ja sam ozbiljna ne zajebavam se. Sinonim za radne akcije - probisvjeti.dijagram wrote:naravno da imam pravokaja_333 wrote:Imas pravo, mene su plašili s nekim koji je išao na radne akcije. Poslje zatvora.dijagram wrote:Djeca se nauce raditi doma, od oca i matere.
Na radne akcije kod nas su isle samo bitange.
Jedna je pak išla na slet u Bg, nju su gledali kao da se išla prostituirati u Italiju.
koja crna radna akcija
kumrovecka skola press
Ja, mama i tata šetamo po Ilici i neki čovjek ih pozdravlja iz ulice. Oni ono gledaju da sto prije zbrišu a mene mama vuče za ruku i šapće - na radnim akcijama je bio!
dobro, ti si ionako poznat da ništa ne znaš i nećeš raditi, vječito ljenčariš po gradilištima
Guest- Guest
nadje se kakve hladovine i dobro odmori:)Noor wrote:dijagram wrote:pa jasno da si ozbiljna, upravo to i potvrdjujem svojim navodimakaja_333 wrote:Pa ja sam ozbiljna ne zajebavam se. Sinonim za radne akcije - probisvjeti.dijagram wrote:naravno da imam pravokaja_333 wrote:
Imas pravo, mene su plašili s nekim koji je išao na radne akcije. Poslje zatvora.
koja crna radna akcija
kumrovecka skola press
dobro, ti si ionako poznat da ništa ne znaš i nećeš raditi, vječito ljenčariš po gradilištima
dijagram-
2015-08-09
frakcija wrote:Znači sve u svemu ne smatrate školu odgojnom ustanovom, a ako da onda je preporučljivo poticati individualizam, a ne kolektivizam?
eo ja sam tu skoro pa omladina, što će reć da nisam stigo ni u omladince se primat a kamoli na akcije ić.... međutim kad susjedu dođu drva, kad rođak bere grožđe i sl., tu sam.... jedino kad stave na papir kolko mogu pojest i popit skuže da sam neisplativ... pa me neako sve manje zovu...
no, tema ovoono... škola kao odgojna ustanova svakako da... bilo tko ko nam pomaže učiti đecu lijepom ponašanju, dobrodošli.... što se tiče individualizma, poticati ali u smislu da se potenciraju i nadograđuju individualne kvalitete svakog pojedinog školarca... pritom ne dati da zaborave da među ljudima smrdi al je toplo....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'
» Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'