ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hej haj brigade

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Hej haj brigade - Page 14 Empty Re: Hej haj brigade

Post by Guest 11/9/2016, 09:52

frakcija wrote:Eto ja sam prosvjetitelj, pedagog, odgajatelj. Kojim vrijednostima želite da poučavam vašu djecu? kako da ih društveno i ideološki usmjeravam? koje su zajedničke današnje društvene vrednote?
Nema ih...djecu mos jedino nauciti radnoj disciplini,zgrtanju para,i to je to..nekim socioloskim vjestinama,zaboravi..sve je to ispranih mozgova od jos vecih tutleka roditelja...odgajaju ih kao sebične princeze i brutalne pitbule..dobro.,,ostane i malo metroseksualnih usmjerenja... lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 11/9/2016, 09:56

frakcija wrote:Eto ja sam prosvjetitelj, pedagog, odgajatelj. Kojim vrijednostima želite da poučavam vašu djecu? kako da ih društveno i ideološki usmjeravam? koje su zajedničke današnje društvene vrednote?
potici razmisljanje, i to kriticko-refleksivno, individualizam, osobnu odgovornost, poduzetnost..to je najvaznije..tko ne voli i ne postuje sebe, ne moze ni drugoga..:-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 09:56

frakcija wrote:
kofein wrote:
frakcija wrote:
kofein wrote:
frakcija wrote:
treba promovirat bliskost i drugarstvo

Sklizak teren. Većina mojih nekadašnjih srpskih bliskih drugara akcijaša se borilo za veliku srbiju.

i ti bio akcijaš? naša brigada je bila školska..u urbaniziranom kvartu je bilo doseljeno raznih naroda i narodnosti

Nije mi pokojna mater  dozvolila da budem akcijaš. Imala je stav da je dovoljno druženje u  rock sastavu :D , a da naša djeca ne trebaju raditi besplatno.  

p.s. u grupi su bili hrvati, mađar i srbi
čudno..moj did je racimo pod starost sam gradio seosku cestu prema zaseoku..u početku su mu se rugali što izigrava paćenika, sizifa, težaka..ali su mu se svi na koncu pridružili iz poštovanja..i eno ceste..predložit ću da joj dadu ime po didu.

Lijepo... Ta vrst graditeljske samoinicijative je za pohvalu. Ako želiš sačuvati integritet, neka boldano, ne ostane samo boldano.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by frakcija 11/9/2016, 10:05

maggie13 wrote:
potici razmisljanje, i to kriticko-refleksivno, individualizam, osobnu odgovornost, poduzetnost..to je najvaznije..tko ne voli i ne postuje sebe, ne moze ni drugoga..:-)
tinejđeri traže role model.. pošto svako nametanje društvenih ideala danas podsjeća na razdoblje mračnih vremena, postalo je nepoćudno.. zato mladi nađu sami..u huliganstvu i propagandnim porukama tehno-cajki..
nemaju nikakvu protutežu tome u procesu obrazovanja..
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by kaya 11/9/2016, 10:08

bogomdani wrote:
kaja_333 wrote:
bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:iz smederevske palanke je bio stražar na mrtvoj straži koji me je pustio da zbrišem... ovak je nekako to bilo... krenemo ja i lexi na ogradu kad se pojavi SG inače lik iz šojkinog drugog sektora i veli meni ej pa i ja bi išao s vama... naravno to je bilo nemoguće jer je lik bio na straži i tak dok smo se pregovarali i uvjeravali eto ti lika iz smederevske palanke i veli meni PP Mara pp Lexi otkad to vi idete prek žice na pivu.... ma rekoh tako je lakše... a veli on... men se čini da vi bežite.... a mi na to...ma ne ni slučajno.... a on ko iz topa.... ajte ustaše bežite ionak je bolje da ste sa svojima...
e e-bay ti Bleka the stenu...Ovaj naš Mišamaš,pa on rastura... :20 ..i zasigurno ne izmislja kao oni koji nisu tako desno nastrojeni... :h5
Mislim da ne izmišlja, čovjek jednostavno ima interesantan zivot , znam ja jos nekoliko takvih . 
Ti si samo ljubomoran jer je tvoj dosadan pa izmišljaš gluposti al te provalimo .
zanimljiv..hehehehehe..mislim da pokusava povratiti protracani dobar glas izmisljenim dogodovstinama...
ono,Mišamaš ne izmislja,svi ostali izmisljaju..nije ti malo nategnuto?? Suspect jocolor
Nimalo mi nije nategnuto . Dapače. Vidi se kada netko istinu pise.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb 11/9/2016, 10:11

Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.

Tako smo 1981 ili 82. zasadili divan parkić sa 88 borića za druga Tita.

Sad je to preraslo u lijepu šumicu,koju i danas zovu Titov park. Mada nezvanično.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 10:15

kaja_333 wrote:
bogomdani wrote:
kaja_333 wrote:
bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:iz smederevske palanke je bio stražar na mrtvoj straži koji me je pustio da zbrišem... ovak je nekako to bilo... krenemo ja i lexi na ogradu kad se pojavi SG inače lik iz šojkinog drugog sektora i veli meni ej pa i ja bi išao s vama... naravno to je bilo nemoguće jer je lik bio na straži i tak dok smo se pregovarali i uvjeravali eto ti lika iz smederevske palanke i veli meni PP Mara pp Lexi otkad to vi idete prek žice na pivu.... ma rekoh tako je lakše... a veli on... men se čini da vi bežite.... a mi na to...ma ne ni slučajno.... a on ko iz topa.... ajte ustaše bežite ionak je bolje da ste sa svojima...
e e-bay ti Bleka the stenu...Ovaj naš Mišamaš,pa on rastura... :20 ..i zasigurno ne izmislja kao oni koji nisu tako desno nastrojeni... :h5
Mislim da ne izmišlja, čovjek jednostavno ima interesantan zivot , znam ja jos nekoliko takvih . 
Ti si samo ljubomoran jer je tvoj dosadan pa izmišljaš gluposti al te provalimo .
zanimljiv..hehehehehe..mislim da pokusava povratiti protracani dobar glas izmisljenim dogodovstinama...
ono,Mišamaš ne izmislja,svi ostali izmisljaju..nije ti malo nategnuto?? Suspect jocolor
Nimalo mi nije nategnuto . Dapače. Vidi se kada netko istinu pise.
Sreco ne vidi se..ti si mi jos prilicno povodljiva i naivna cura,pa mogu razumijeti..
Ja jednostavno ne mogu vjerovati osobi,koja pljuje po drugima,proglasava ih lazljivcima,a sebe uzdize i proglasava jedinim istinoljupcem.-..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by frakcija 11/9/2016, 10:19

kofein wrote:
frakcija wrote:
kofein wrote:
frakcija wrote:
kofein wrote:

Sklizak teren. Većina mojih nekadašnjih srpskih bliskih drugara akcijaša se borilo za veliku srbiju.

i ti bio akcijaš? naša brigada je bila školska..u urbaniziranom kvartu je bilo doseljeno raznih naroda i narodnosti

Nije mi pokojna mater  dozvolila da budem akcijaš. Imala je stav da je dovoljno druženje u  rock sastavu :D , a da naša djeca ne trebaju raditi besplatno.  

p.s. u grupi su bili hrvati, mađar i srbi
čudno..moj did je racimo pod starost sam gradio seosku cestu prema zaseoku..u početku su mu se rugali što izigrava paćenika, sizifa, težaka..ali su mu se svi na koncu pridružili iz poštovanja..i eno ceste..predložit ću da joj dadu ime po didu.

Lijepo... Ta vrst graditeljske samoinicijative je za pohvalu. Ako želiš sačuvati integritet, neka boldano, ne ostane samo boldano.
Možda ljudi u gradovima nisu imali dojam da grade sebi, ko što su imali na selu? eto koliko je urbana sredina pogubna za čovjeka u raznim antropološkim aspektima.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 10:22

frakcija wrote:
maggie13 wrote:
tinejđeri traže role model.. pošto svako nametanje društvenih ideala danas podsjeća na razdoblje mračnih vremena, postalo je  nepoćudno.. zato mladi nađu sami..u huliganstvu i propagandnim porukama tehno-cajki..
a zna se tko je to omracio..sebicnjaci,individue koje su same sebima bitne i zivo ih se fucka za drustvo kao takvo..nekad je primarno bilo druzstvo,koje je onda to uzvracalo pojedincu..ako je drustvo jako,jak je i pojedinac..ne i obratno,posto ne moze svaki pojedinac biti jak..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 11/9/2016, 10:25

frakcijo, neki put ga bas seres. kaj bumo isli novu ulicu probijat preko susjedovog travnjaka?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by frakcija 11/9/2016, 10:32

veber wrote:frakcijo, neki put ga bas seres. kaj bumo isli novu ulicu probijat preko susjedovog travnjaka?
ne bute..nikaj više ne treba.. dohvatili smo civilizacijski vrhunac.. kaj bumo sad?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by veber 11/9/2016, 10:39

otisli glasat pa onda u bazen.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 11/9/2016, 10:43

inace kada zapadne snijeg skupi se nas muskca i djecurlija i ocistimo kompletnu ulicu. skuha se vino i cijeli dan se druzimo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by frakcija 11/9/2016, 10:44

veber wrote:inace kada zapadne snijeg skupi se nas muskca i djecurlija i ocistimo kompletnu ulicu. skuha se vino i cijeli dan se druzimo.
vi ste ko hipici .
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by frakcija 11/9/2016, 10:48

bogomdani wrote:
frakcija wrote:
maggie13 wrote:
tinejđeri traže role model.. pošto svako nametanje društvenih ideala danas podsjeća na razdoblje mračnih vremena, postalo je  nepoćudno.. zato mladi nađu sami..u huliganstvu i propagandnim porukama tehno-cajki..
a zna se tko je to omracio..sebicnjaci,individue koje su same sebima bitne i zivo ih se fucka za drustvo kao takvo..nekad je primarno bilo druzstvo,koje je onda to uzvracalo pojedincu..ako je drustvo jako,jak je i pojedinac..ne i obratno,posto ne moze svaki pojedinac biti jak..
danas je takva politička i ljevica i desnica.. prvi su u naslijeđe donijeli samo loše strane bivšeg sustava, a izgubili ideale, a drugi nikakve veze sa kršćanstvom nemaju.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by veber 11/9/2016, 10:51

nismo. nego dobro susjdstvo.
pitaj marca, cekao me 10 min i vecga jesusjed priupitao sto radi i koga treba...
drugi susjed otisao na more i ostavio mi kljuceve od kce.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/9/2016, 10:53

jastreb wrote:Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.

Sad je to preraslo u lijepu šumicu,koju i danas zovu Titov park. Mada nezvanično.

Naša 88-mica maknuta konačno(vid simbolike)... i zasađene palme...jebo alepski bor agresivni...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by frakcija 11/9/2016, 10:53

jasambrend wrote:
jastreb wrote:Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.

Naša 88-mica maknuta konačno(vid simbolike)... i zasađene palme...jebo alepski bor agresivni...

jel bar 88 palmi?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by veber 11/9/2016, 10:59

jasambrend wrote:

sto fali boru?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/9/2016, 11:07

veber wrote:
jasambrend wrote:

sto fali boru?

Jer mu u eko sistem dođe jedino borov prelac, lako se zapali, a teško gasi, zakiseli toliko tlo da godinama ništa drugo ne raste u tom području...nije autohton uopće...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/9/2016, 11:10

frakcija wrote:
jasambrend wrote:

jel bar 88 palmi?

Not...podsjećalo bi previše na Flak...nije antifašistički uopće... B-)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

Back to top

- Similar topics