Hej haj brigade
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Hej haj brigade
Nema ih...djecu mos jedino nauciti radnoj disciplini,zgrtanju para,i to je to..nekim socioloskim vjestinama,zaboravi..sve je to ispranih mozgova od jos vecih tutleka roditelja...odgajaju ih kao sebične princeze i brutalne pitbule..dobro.,,ostane i malo metroseksualnih usmjerenja...frakcija wrote:Eto ja sam prosvjetitelj, pedagog, odgajatelj. Kojim vrijednostima želite da poučavam vašu djecu? kako da ih društveno i ideološki usmjeravam? koje su zajedničke današnje društvene vrednote?
Guest- Guest
potici razmisljanje, i to kriticko-refleksivno, individualizam, osobnu odgovornost, poduzetnost..to je najvaznije..tko ne voli i ne postuje sebe, ne moze ni drugoga..:-)frakcija wrote:Eto ja sam prosvjetitelj, pedagog, odgajatelj. Kojim vrijednostima želite da poučavam vašu djecu? kako da ih društveno i ideološki usmjeravam? koje su zajedničke današnje društvene vrednote?
2014-04-12
frakcija wrote:čudno..moj did je racimo pod starost sam gradio seosku cestu prema zaseoku..u početku su mu se rugali što izigrava paćenika, sizifa, težaka..ali su mu se svi na koncu pridružili iz poštovanja..i eno ceste..predložit ću da joj dadu ime po didu.kofein wrote:frakcija wrote:kofein wrote:frakcija wrote:
treba promovirat bliskost i drugarstvo
Sklizak teren. Većina mojih nekadašnjih srpskih bliskih drugara akcijaša se borilo za veliku srbiju.
i ti bio akcijaš? naša brigada je bila školska..u urbaniziranom kvartu je bilo doseljeno raznih naroda i narodnosti
Nije mi pokojna mater dozvolila da budem akcijaš. Imala je stav da je dovoljno druženje u rock sastavu :D , a da naša djeca ne trebaju raditi besplatno.
p.s. u grupi su bili hrvati, mađar i srbi
Lijepo... Ta vrst graditeljske samoinicijative je za pohvalu. Ako želiš sačuvati integritet, neka boldano, ne ostane samo boldano.
Guest- Guest
tinejđeri traže role model.. pošto svako nametanje društvenih ideala danas podsjeća na razdoblje mračnih vremena, postalo je nepoćudno.. zato mladi nađu sami..u huliganstvu i propagandnim porukama tehno-cajki..maggie13 wrote:potici razmisljanje, i to kriticko-refleksivno, individualizam, osobnu odgovornost, poduzetnost..to je najvaznije..tko ne voli i ne postuje sebe, ne moze ni drugoga..:-)frakcija wrote:Eto ja sam prosvjetitelj, pedagog, odgajatelj. Kojim vrijednostima želite da poučavam vašu djecu? kako da ih društveno i ideološki usmjeravam? koje su zajedničke današnje društvene vrednote?
nemaju nikakvu protutežu tome u procesu obrazovanja..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nimalo mi nije nategnuto . Dapače. Vidi se kada netko istinu pise.bogomdani wrote:zanimljiv..hehehehehe..mislim da pokusava povratiti protracani dobar glas izmisljenim dogodovstinama...kaja_333 wrote:Mislim da ne izmišlja, čovjek jednostavno ima interesantan zivot , znam ja jos nekoliko takvih .bogomdani wrote:e e-bay ti Bleka the stenu...Ovaj naš Mišamaš,pa on rastura... ..i zasigurno ne izmislja kao oni koji nisu tako desno nastrojeni...michaellcmacha wrote:iz smederevske palanke je bio stražar na mrtvoj straži koji me je pustio da zbrišem... ovak je nekako to bilo... krenemo ja i lexi na ogradu kad se pojavi SG inače lik iz šojkinog drugog sektora i veli meni ej pa i ja bi išao s vama... naravno to je bilo nemoguće jer je lik bio na straži i tak dok smo se pregovarali i uvjeravali eto ti lika iz smederevske palanke i veli meni PP Mara pp Lexi otkad to vi idete prek žice na pivu.... ma rekoh tako je lakše... a veli on... men se čini da vi bežite.... a mi na to...ma ne ni slučajno.... a on ko iz topa.... ajte ustaše bežite ionak je bolje da ste sa svojima...
Ti si samo ljubomoran jer je tvoj dosadan pa izmišljaš gluposti al te provalimo .
ono,Mišamaš ne izmislja,svi ostali izmisljaju..nije ti malo nategnuto??
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.
Tako smo 1981 ili 82. zasadili divan parkić sa 88 borića za druga Tita.
Sad je to preraslo u lijepu šumicu,koju i danas zovu Titov park. Mada nezvanično.
Sad je to preraslo u lijepu šumicu,koju i danas zovu Titov park. Mada nezvanično.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sreco ne vidi se..ti si mi jos prilicno povodljiva i naivna cura,pa mogu razumijeti..kaja_333 wrote:Nimalo mi nije nategnuto . Dapače. Vidi se kada netko istinu pise.bogomdani wrote:zanimljiv..hehehehehe..mislim da pokusava povratiti protracani dobar glas izmisljenim dogodovstinama...kaja_333 wrote:Mislim da ne izmišlja, čovjek jednostavno ima interesantan zivot , znam ja jos nekoliko takvih .bogomdani wrote:e e-bay ti Bleka the stenu...Ovaj naš Mišamaš,pa on rastura... ..i zasigurno ne izmislja kao oni koji nisu tako desno nastrojeni...michaellcmacha wrote:iz smederevske palanke je bio stražar na mrtvoj straži koji me je pustio da zbrišem... ovak je nekako to bilo... krenemo ja i lexi na ogradu kad se pojavi SG inače lik iz šojkinog drugog sektora i veli meni ej pa i ja bi išao s vama... naravno to je bilo nemoguće jer je lik bio na straži i tak dok smo se pregovarali i uvjeravali eto ti lika iz smederevske palanke i veli meni PP Mara pp Lexi otkad to vi idete prek žice na pivu.... ma rekoh tako je lakše... a veli on... men se čini da vi bežite.... a mi na to...ma ne ni slučajno.... a on ko iz topa.... ajte ustaše bežite ionak je bolje da ste sa svojima...
Ti si samo ljubomoran jer je tvoj dosadan pa izmišljaš gluposti al te provalimo .
ono,Mišamaš ne izmislja,svi ostali izmisljaju..nije ti malo nategnuto??
Ja jednostavno ne mogu vjerovati osobi,koja pljuje po drugima,proglasava ih lazljivcima,a sebe uzdize i proglasava jedinim istinoljupcem.-..
Guest- Guest
Možda ljudi u gradovima nisu imali dojam da grade sebi, ko što su imali na selu? eto koliko je urbana sredina pogubna za čovjeka u raznim antropološkim aspektima.kofein wrote:frakcija wrote:čudno..moj did je racimo pod starost sam gradio seosku cestu prema zaseoku..u početku su mu se rugali što izigrava paćenika, sizifa, težaka..ali su mu se svi na koncu pridružili iz poštovanja..i eno ceste..predložit ću da joj dadu ime po didu.kofein wrote:frakcija wrote:kofein wrote:
Sklizak teren. Većina mojih nekadašnjih srpskih bliskih drugara akcijaša se borilo za veliku srbiju.
i ti bio akcijaš? naša brigada je bila školska..u urbaniziranom kvartu je bilo doseljeno raznih naroda i narodnosti
Nije mi pokojna mater dozvolila da budem akcijaš. Imala je stav da je dovoljno druženje u rock sastavu :D , a da naša djeca ne trebaju raditi besplatno.
p.s. u grupi su bili hrvati, mađar i srbi
Lijepo... Ta vrst graditeljske samoinicijative je za pohvalu. Ako želiš sačuvati integritet, neka boldano, ne ostane samo boldano.
2016-03-09
a zna se tko je to omracio..sebicnjaci,individue koje su same sebima bitne i zivo ih se fucka za drustvo kao takvo..nekad je primarno bilo druzstvo,koje je onda to uzvracalo pojedincu..ako je drustvo jako,jak je i pojedinac..ne i obratno,posto ne moze svaki pojedinac biti jak..frakcija wrote:tinejđeri traže role model.. pošto svako nametanje društvenih ideala danas podsjeća na razdoblje mračnih vremena, postalo je nepoćudno.. zato mladi nađu sami..u huliganstvu i propagandnim porukama tehno-cajki..maggie13 wrote:potici razmisljanje, i to kriticko-refleksivno, individualizam, osobnu odgovornost, poduzetnost..to je najvaznije..tko ne voli i ne postuje sebe, ne moze ni drugoga..:-)frakcija wrote:Eto ja sam prosvjetitelj, pedagog, odgajatelj. Kojim vrijednostima želite da poučavam vašu djecu? kako da ih društveno i ideološki usmjeravam? koje su zajedničke današnje društvene vrednote?
Guest- Guest
frakcijo, neki put ga bas seres. kaj bumo isli novu ulicu probijat preko susjedovog travnjaka?
2014-12-30
ne bute..nikaj više ne treba.. dohvatili smo civilizacijski vrhunac.. kaj bumo sad?veber wrote:frakcijo, neki put ga bas seres. kaj bumo isli novu ulicu probijat preko susjedovog travnjaka?
2016-03-09
inace kada zapadne snijeg skupi se nas muskca i djecurlija i ocistimo kompletnu ulicu. skuha se vino i cijeli dan se druzimo.
2014-12-30
vi ste ko hipici .veber wrote:inace kada zapadne snijeg skupi se nas muskca i djecurlija i ocistimo kompletnu ulicu. skuha se vino i cijeli dan se druzimo.
2016-03-09
danas je takva politička i ljevica i desnica.. prvi su u naslijeđe donijeli samo loše strane bivšeg sustava, a izgubili ideale, a drugi nikakve veze sa kršćanstvom nemaju.bogomdani wrote:a zna se tko je to omracio..sebicnjaci,individue koje su same sebima bitne i zivo ih se fucka za drustvo kao takvo..nekad je primarno bilo druzstvo,koje je onda to uzvracalo pojedincu..ako je drustvo jako,jak je i pojedinac..ne i obratno,posto ne moze svaki pojedinac biti jak..frakcija wrote:tinejđeri traže role model.. pošto svako nametanje društvenih ideala danas podsjeća na razdoblje mračnih vremena, postalo je nepoćudno.. zato mladi nađu sami..u huliganstvu i propagandnim porukama tehno-cajki..maggie13 wrote:potici razmisljanje, i to kriticko-refleksivno, individualizam, osobnu odgovornost, poduzetnost..to je najvaznije..tko ne voli i ne postuje sebe, ne moze ni drugoga..:-)frakcija wrote:Eto ja sam prosvjetitelj, pedagog, odgajatelj. Kojim vrijednostima želite da poučavam vašu djecu? kako da ih društveno i ideološki usmjeravam? koje su zajedničke današnje društvene vrednote?
2016-03-09
nismo. nego dobro susjdstvo.
pitaj marca, cekao me 10 min i vecga jesusjed priupitao sto radi i koga treba...
drugi susjed otisao na more i ostavio mi kljuceve od kce.
pitaj marca, cekao me 10 min i vecga jesusjed priupitao sto radi i koga treba...
drugi susjed otisao na more i ostavio mi kljuceve od kce.
2014-12-30
jastreb wrote:Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.
Naša 88-mica maknuta konačno(vid simbolike)... i zasađene palme...jebo alepski bor agresivni...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:jastreb wrote:Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.
Naša 88-mica maknuta konačno(vid simbolike)... i zasađene palme...jebo alepski bor agresivni...
jel bar 88 palmi?
2016-03-09
sto fali boru?jasambrend wrote:jastreb wrote:Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.
2014-12-30
veber wrote:sto fali boru?jasambrend wrote:jastreb wrote:Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.
Jer mu u eko sistem dođe jedino borov prelac, lako se zapali, a teško gasi, zakiseli toliko tlo da godinama ništa drugo ne raste u tom području...nije autohton uopće...
darth_vader-
2014-04-17
frakcija wrote:jasambrend wrote:jastreb wrote:Već kad sam ja stasao ORA si bile skoro pa prošlost,ali smo na kraju svake školske godine imali po jedan dan radnih akcija.
jel bar 88 palmi?
Not...podsjećalo bi previše na Flak...nije antifašistički uopće...
darth_vader-
2014-04-17
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'
» Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'