Hej haj brigade
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Hej haj brigade
Naravno, i sad zaobilazim svaki rad koji mi se ne plati.Noor wrote:michaellcmacha wrote:kako na kojoj ori... kod mene se neš zna a neš baš i ne zna.... jel...Noor wrote:Triny wrote:Koješta...zašto bih ja gradila prugu Brčko-Banovići...Noor wrote:
šta bi ti falilo da si bila malo od opće društvene koristi?
to isto društvo se brinulo za tebe...
I ne znam kako se to društvo brinulo za mene, brinuli su se roditelji i ja sama.
mala, ajd ne tupi...zna se šta je bilo i kako je bilo
ne pričam samo o ori, nego općenito o "ponosnom" zaobilaženju raznih akcija u ono vrijeme.
nije morala nužno biti ora, moglo je biti i čišćenje gradskih parkova....nebitno
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
ja sam upamtila poantu..bar nesto..;-)michaellcmacha wrote:pa sjećam se kako je to išlo...maggie13 wrote:ja vise odokativno, ti si i klasificirao ;Dmichaellcmacha wrote:nisu svi išli ni u izviđače, a bogami ni na šahovsku sekciju... to su bila dva pravca gdje se regrutiralo nove ssoh-j kadrove.... ;)...maggie13 wrote:Ajmo, mir..tema je zabavna..laganini..ne moramo,imat ista misljenja..:-)
2014-04-12
ja sam ipak radije ponosno odlazio u čeličanu na remont simens-martinke... tamo se imalo pošto otići....Noor wrote:michaellcmacha wrote:kako na kojoj ori... kod mene se neš zna a neš baš i ne zna.... jel...Noor wrote:Triny wrote:Koješta...zašto bih ja gradila prugu Brčko-Banovići...Noor wrote:
šta bi ti falilo da si bila malo od opće društvene koristi?
to isto društvo se brinulo za tebe...
I ne znam kako se to društvo brinulo za mene, brinuli su se roditelji i ja sama.
ne pričam samo o ori, nego općenito o "ponosnom" zaobilaženju raznih akcija u ono vrijeme.
nije morala nužno biti ora, moglo je biti i čišćenje gradskih parkova....nebitno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
Triny wrote:A je , pa ste po pamet išli na ore.Noor wrote:Triny wrote:stara, kako je bilo?Noor wrote:Triny wrote:
Koješta...zašto bih ja gradila prugu Brčko-Banovići...
tako da nisi imala nit brige nit pameti.
ovo drugo do danas nisi dobila.
pa, i toga je bilo, neki su se vratili pametniji, šta jes, jes.
Guest- Guest
Triny wrote:Naravno, i sad zaobilazim svaki rad koji mi se ne plati.Noor wrote:michaellcmacha wrote:kako na kojoj ori... kod mene se neš zna a neš baš i ne zna.... jel...Noor wrote:Triny wrote:
Ja bjezim i od onih koje bi mi platilo.
Guest- Guest
Gustaj,veberu.
:-)
:-)
2014-04-12
ko danas se sjetim kad mi je ondašnji sekretar tošić u cuo norbert veber :))) rekao da donesem papire za učlanjenje... trebale su dvije slike školska biografija iz dva dijela i osobna obiteljska biografija... a ja mu reko da žalim al da mi vjera ne dozvoljava... prek noći postao višak u sekciji, iz matematike s 4 pao na 2.... aj pogodi s čim se lik danas bavi.... aj da se ne mučiš... jedan od istaknutih sdpejskih sisačkih kadrova....maggie13 wrote:ja sam upamtila poantu..bar nesto..;-)michaellcmacha wrote:pa sjećam se kako je to išlo...maggie13 wrote:ja vise odokativno, ti si i klasificirao ;Dmichaellcmacha wrote:nisu svi išli ni u izviđače, a bogami ni na šahovsku sekciju... to su bila dva pravca gdje se regrutiralo nove ssoh-j kadrove.... ;)...maggie13 wrote:Ajmo, mir..tema je zabavna..laganini..ne moramo,imat ista misljenja..:-)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja sam ipak radije ponosno odlazio u čeličanu na remont simens-martinke... tamo se imalo pošto otići....Noor wrote:michaellcmacha wrote:kako na kojoj ori... kod mene se neš zna a neš baš i ne zna.... jel...Noor wrote:Triny wrote:
pa ok, tko te tjero na oru? nešto te privuklo tome..društvo, komad....ljubav prema domovini?
Guest- Guest
ja sam bio prije uru vremenaveber wrote:ja sam išao na more...
odoh na bajkiranje, by ekipo.
2015-08-08
ma joj kak ne skužiste... ja sam bio na ori za vrijeme rata... to vam je ona zloglasna sisačka ora gdje je izgenocidisana cijela banija i pol korduna.... dalje neću bolje da ne kužite .... ;)... još ak naleti crvenkasti....Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja sam ipak radije ponosno odlazio u čeličanu na remont simens-martinke... tamo se imalo pošto otići....Noor wrote:michaellcmacha wrote:kako na kojoj ori... kod mene se neš zna a neš baš i ne zna.... jel...Noor wrote:
pa ok, tko te tjero na oru? nešto te privuklo tome..društvo, komad....ljubav prema domovini?
2015-08-08
ORA sisak i Trstenik nartski....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma joj kak ne skužiste... ja sam bio na ori za vrijeme rata... to vam je ona zloglasna sisačka ora gdje je izgenocidisana cijela banija i pol korduna.... dalje neću bolje da ne kužite .... ;)... još ak naleti crvenkasti....Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja sam ipak radije ponosno odlazio u čeličanu na remont simens-martinke... tamo se imalo pošto otići....Noor wrote:michaellcmacha wrote:
kako na kojoj ori... kod mene se neš zna a neš baš i ne zna.... jel...
a voliš ti zamutiti malo, ha?
Guest- Guest
I čišćenje gradskih parkova se nazivalo omladinskim radnim akcijama aka ORA, molit ću lijepo.. i što ne bi čistili naše parkove?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ma znaju ovi stari da sam odavno rekao da su moji mladenačk idani protekli u rmpanju u čeličani na remontima... jbg starci nisu imali love tada za mladenačke prohtjeve u internacionalsportswear shopu u trstu... a ak si htio par lakostica, tada malo bolje asiksice, par paketa 5/1 sportskih diadora čarapa, kvalitetnu adidasovu torbu, dobru molten kožnu loptu za hakl 3 na 3 kod gimnazije... jbg moralo se pošteno oznojiti....
2015-08-08
meni je bilo dobro..trip je bio zakon..nagrada je u tome da još nekoga inspirira tvoj rad i tako se pobratimite u dobroj volji.
2016-03-09
Džabe? Nikad !frakcija wrote:I čišćenje gradskih parkova se nazivalo omladinskim radnim akcijama aka ORA, molit ću lijepo.. i što ne bi čistili naše parkove?
Trinity-
2014-04-17
pa to je tvoj park..kad bi svi tako razmišljali bio bi pun smećaTriny wrote:Džabe? Nikad !frakcija wrote:I čišćenje gradskih parkova se nazivalo omladinskim radnim akcijama aka ORA, molit ću lijepo.. i što ne bi čistili naše parkove?
2016-03-09
Moj nije. Onaj čiji je nek ga čisti .frakcija wrote:pa to je tvoj park..kad bi svi tako razmišljali bio bi pun smećaTriny wrote:Džabe? Nikad !frakcija wrote:I čišćenje gradskih parkova se nazivalo omladinskim radnim akcijama aka ORA, molit ću lijepo.. i što ne bi čistili naše parkove?
Trinity-
2014-04-17
tada nije tako bilo baš..sami pošumljavali i 88 stabala i svašta.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebi ni da mi plate. Ima komunalno...i parkovi i nasadi.
2016-03-09
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'
» Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'