Hej haj brigade
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Hej haj brigade
uz džamiju bila dobra birtija...provocator wrote:Banja luka, tenkovski poligon Dobrnja poznatiji kao zloglasna Manjača. A tenk je maznuo u Zalužanima kamo smo ih vozili na remont. Za vrijeme remonta spavali smo u kasarni Mladen stojanović. Inače smo ružili i opijali se u onom hotelu nedaleko od Boske gdje su drapali narodnjaci i okupljale se kurve.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
Uspjeli ga eliminirati iz prometa kad mu je nestalo goriva a na svu sreću bilo je malo goriva u tenku... On napušen i pijan ko deva. Ošo u pritvor na 15 dana i izgubio pravo na skraćenje. Postao i ostao legenda... Moj zemo... Zagrepčanec!
uz tvrđu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
pamtim ovakve detalje ^_~provocator wrote:Slobodno... ja sam to vazda isticao i stojim kod izrečenoga, odnosno, napisanoga.maggie13 wrote:ok, ovo cu sacuvat kao dokaz B-)provocator wrote:Ja volim jug i Dalmaciju jer tamo imam brdo familije i često ih pohodim. No rođen sam i odrastao u ZG pa se i osjećam kao zagrepčanec. Inače mog starog u njegovom rodnom kraju zovu purger... Valjda zato jer se srodio sa Zagrebom i voli ga.maggie13 wrote:
ti si Dalmos,k'o i Kaja, samo se sramite porijekla pa pocesto okrpite po Jugu, uglavnom neosnovano :P
2014-04-12
Triny wrote:Kakav crni ponos?!frakcija wrote:pričaj..sigurno si bio ponosan..što te motiviralo?..ja sam radila u blizini grada i nos mi je parao nebo od ponosa. :)michaellcmacha wrote:ja sam ti bio na ORA Sisak.... ;))))frakcija wrote:da htjedoh reči komandir, al nisam opet htjela preforsirat preserans.. nikad nisam nikome komandirala to je bilo pred kraj brigade u toku njenog gašenja.. koja su tvoja iskustva s radnim akcijama i brigadom?michaellcmacha wrote:
ok frakcijo kad ti tako rečeš, onda je bilo tako... jesi možda ipak mislila na termin komandir, a ne komandant.... btw ima tu ljudi koji su upoznati sa strukturom ORA-e i tko je i šta radio...
Mi iz kaprica i ponosa nismo išli na te ore.
što je u tome bilo ponosito?
Guest- Guest
nije bas puno prostora u njemu,vise je taj stroj bio za komandu i vezu,ali je superiska..bilo je icivilnih verzijaveber wrote:e, taj. auto mrak mrakova.bogomdani wrote:Pincgauer?veber wrote:mi maznuli onaj multifunkcijski auto. austrijski.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:
Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.
Uspjeli ga eliminirati iz prometa kad mu je nestalo goriva a na svu sreću bilo je malo goriva u tenku... On napušen i pijan ko deva. Ošo u pritvor na 15 dana i izgubio pravo na skraćenje. Postao i ostao legenda... Moj zemo... Zagrepčanec!
spičili kardan, zavezali ga žicom i došli do karaule, naravno reduktore skurili.
Meni se svidjao onaj troosovinac,150 kaxe zove,Slovenci su ga proizvodili...
Guest- Guest
Iskreno, džamija mi nije ostala u sjećanju ali bircevi na tvrđi iznad Vrbasa jesu... Uuuu.. kako smo se tamo znali napušiti i opiti... Ko svinje.veber wrote:
uz džamiju bila dobra birtija...
uz tvrđu.
Ali i u onom tzv. zanatskom centru gdje je i Beneš imao svoj birc.
U ZALUŽANIMA JE bio poligon za vozače tenkiste, remonta nikakvog u zalužanima nije bilo, u boriku je bio školski centar omj i srednjavojna škola i vojna akademija dr mlasden stojanović i tenkovski bataljon petar drapšin.... ovo što si naveo budem iskontaktirao Drakulića bude se čovjek sjetio ako je to taklo bilo ali ja sam tamo bio svojevremeno i takav podvig bi se zasigurno u moje vrijeme (znači kasnije) itekako prepričavao.... evo sad sam maloprije išao pitati ćirovića koji je bio potporučnik i on veli da se ne sjeća tog slučaja, a pitao bih i majora topića on bi sigurno znao ali nismo si baš dobri.... uglavnom tenk se ne krade samo tako, čak ga nije lako ni upaliti kad si sam i još usput ako se radi o noćnim uvjetima... a izvesti ga iz kasarne a da pritom ne napraviš poveću štetu bez vanjskog navođenja... sory nije mi baš to sjelo, eventualno kao priča za razbibrigu...provocator wrote:Banja luka, tenkovski poligon Dobrnja poznatiji kao zloglasna Manjača. A tenk je maznuo u Zalužanima kamo smo ih vozili na remont. Za vrijeme remonta spavali smo u kasarni Mladen stojanović.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
2015-08-08
Znala sam da ce se tema pretvorit u 'vecer sjecanja na jna'..nisu vam tetovaze koje ste morali prikrivat dovoljne :D
2014-04-12
ovo je ok mada ne mrem skontati kako da ti je promakla džamija... ti si očito bio malo žešće natripan...provocator wrote:Iskreno, džamija mi nije ostala u sjećanju ali bircevi na tvrđi iznad Vrbasa jesu... Uuuu.. kako smo se tamo znali napušiti i opiti... Ko svinje.veber wrote:
uz džamiju bila dobra birtija...
uz tvrđu.
Ali i u onom tzv. zanatskom centru gdje je i Beneš imao svoj birc.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pitaj ga sjeća li se, tada, vodnika Landeke za kojeg se pričalo da je peder.michaellcmacha wrote:
U ZALUŽANIMA JE bio poligon za vozače tenkiste, remonta nikakvog u zalužanima nije bilo, u boriku je bio školski centar omj i srednjavojna škola i vojna akademija dr mlasden stojanović i tenkovski bataljon petar drapšin.... ovo što si naveo budem iskontaktirao Drakulića bude se čovjek sjetio ako je to taklo bilo ali ja sam tamo bio svojevremeno i takav podvig bi se zasigurno u moje vrijeme (znači kasnije) itekako prepričavao.... evo sad sam maloprije išao pitati ćirovića koji je bio potporučnik i on veli da se ne sjeća tog slučaja, a pitao bih i majora topića on bi sigurno znao ali nismo si baš dobri.... uglavnom tenk se ne krade samo tako, čak ga nije lako ni upaliti kad si sam i još usput ako se radi o noćnim uvjetima... a izvesti ga iz kasarne a da pritom ne napraviš poveću štetu bez vanjskog navođenja... sory nije mi baš to sjelo, eventualno kao priča za razbibrigu...
Ili kapetana Pavlovića,
Nisi se povinuo toj režimskoj izmišljotini.Noor wrote:Triny wrote:Kakav crni ponos?!frakcija wrote:pričaj..sigurno si bio ponosan..što te motiviralo?..ja sam radila u blizini grada i nos mi je parao nebo od ponosa. :)michaellcmacha wrote:ja sam ti bio na ORA Sisak.... ;))))frakcija wrote:
da htjedoh reči komandir, al nisam opet htjela preforsirat preserans.. nikad nisam nikome komandirala to je bilo pred kraj brigade u toku njenog gašenja.. koja su tvoja iskustva s radnim akcijama i brigadom?
Trinity-
2014-04-17
hahah.maggie13 wrote:Znala sam da ce se tema pretvorit u 'vecer sjecanja na jna'..nisu vam tetovaze koje ste morali prikrivat dovoljne :D
stvar je u tome da smo ipak prošli jugu.
nitko od ekipe nema tetovažu jna i sl.
odoh opet na bajk.
:D
2014-12-30
Triny wrote:Nisi se povinuo toj režimskoj izmišljotini.Noor wrote:Triny wrote:Kakav crni ponos?!frakcija wrote:pričaj..sigurno si bio ponosan..što te motiviralo?..ja sam radila u blizini grada i nos mi je parao nebo od ponosa. :)michaellcmacha wrote:
ja sam ti bio na ORA Sisak.... ;))))
šta bi ti falilo da si bila malo od opće društvene koristi?
to isto društvo se brinulo za tebe...
Guest- Guest
ma ok ali velim ja sam bio u šc i prošao sam sve to o čemu ti pričaš i vozni poligon u zalužanima i specijalna podvodna obuka u rakovom polju realni uvjeti i podvodnu obuku u pančevu bazenski uvjeti, i naravno bojeva gađanja na manjači i 7,62 pkt i 12,7 dškm i 20 mm UC i 100 mm ožljebljeni i također 12,7 mm nsv i 125 mm glatkocijevni, ali velim ne sjećam se da je ikad itko spomenuo da je par tih godina ranije bio takav izlet sa tenkom....provocator wrote:Pitaj ga sjeća li se, tada, vodnika Landeke za kojeg se pričalo da je peder.michaellcmacha wrote:
U ZALUŽANIMA JE bio poligon za vozače tenkiste, remonta nikakvog u zalužanima nije bilo, u boriku je bio školski centar omj i srednjavojna škola i vojna akademija dr mlasden stojanović i tenkovski bataljon petar drapšin.... ovo što si naveo budem iskontaktirao Drakulića bude se čovjek sjetio ako je to taklo bilo ali ja sam tamo bio svojevremeno i takav podvig bi se zasigurno u moje vrijeme (znači kasnije) itekako prepričavao.... evo sad sam maloprije išao pitati ćirovića koji je bio potporučnik i on veli da se ne sjeća tog slučaja, a pitao bih i majora topića on bi sigurno znao ali nismo si baš dobri.... uglavnom tenk se ne krade samo tako, čak ga nije lako ni upaliti kad si sam i još usput ako se radi o noćnim uvjetima... a izvesti ga iz kasarne a da pritom ne napraviš poveću štetu bez vanjskog navođenja... sory nije mi baš to sjelo, eventualno kao priča za razbibrigu...
2015-08-08
komi ispiranje mozga :DNoor wrote:Triny wrote:Nisi se povinuo toj režimskoj izmišljotini.Noor wrote:Triny wrote:Kakav crni ponos?!frakcija wrote:
pričaj..sigurno si bio ponosan..što te motiviralo?..ja sam radila u blizini grada i nos mi je parao nebo od ponosa. :)
2014-04-12
bzvz, to su uglavnom radili oni malo labilniji... bilo je tu svašta i plača i cviljenja hoću kući i tako svašta nešto....veber wrote:hahah.maggie13 wrote:Znala sam da ce se tema pretvorit u 'vecer sjecanja na jna'..nisu vam tetovaze koje ste morali prikrivat dovoljne :D
odoh opet na bajk.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jebemu, ima dobar restoran/motel uz vrbas.
janjetina mrak. čuvaju ti auto...
iza onog tunlčića.
iza onog tunlčića.
2014-12-30
maggie13 wrote:komi ispiranje mozga :DNoor wrote:Triny wrote:Nisi se povinuo toj režimskoj izmišljotini.Noor wrote:Triny wrote:
Kakav crni ponos?!
komi lijenčine i neradnike :D :D
Guest- Guest
Koješta...zašto bih ja gradila prugu Brčko-Banovići...Noor wrote:Triny wrote:Nisi se povinuo toj režimskoj izmišljotini.Noor wrote:Triny wrote:Kakav crni ponos?!frakcija wrote:
pričaj..sigurno si bio ponosan..što te motiviralo?..ja sam radila u blizini grada i nos mi je parao nebo od ponosa. :)
I ne znam kako se to društvo brinulo za mene, brinuli su se roditelji i ja sama.
Trinity-
2014-04-17
ja nisam bio nikak od onda jbg a vjerojatno nikad više neću ni otić tamo...veber wrote:jebemu, ima dobar restoran/motel uz vrbas.
iza onog tunlčića.
2015-08-08
htio sam se istetovirat, srećom nisam, onak neka slikica na leđima no onda nisi mogao dat krv ako si istetoviran pa sam odustao.michaellcmacha wrote:bzvz, to su uglavnom radili oni malo labilniji... bilo je tu svašta i plača i cviljenja hoću kući i tako svašta nešto....veber wrote:hahah.maggie13 wrote:Znala sam da ce se tema pretvorit u 'vecer sjecanja na jna'..nisu vam tetovaze koje ste morali prikrivat dovoljne :D
odoh opet na bajk.
2014-12-30
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'
» Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica