Hej haj brigade
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Hej haj brigade
frakcija wrote:a to nije bilo primanje u omladince.. u omladince se išlo u sedmom.. u pionire u prvom..veber wrote:je, imali smo ok 16-17 kada smo se izubijali u kumrovcu.
dobili i ukore pred isključenje, godinu kasnije se potukli s murjom u ilici...
e, lijepih li dana
ma, zmešal je sve..to je bilo primanje u SKH
Guest- Guest
ovo su popratne pjesmice..bogomdani wrote:pa imas gore cijeli video Zakletve..frakcija wrote:kako ide ona.. ponosno stupamo i čelo dižemo..
marljivo učiti, istinu zboriti, starije slušati, cijeniti rad..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
hahahaha, ti i dijagram živi svjedoci da ne jebem nikog od administracije.michaellcmacha wrote:frakcija malo pretjeruje do satnika se doguralo i dalje stojimo... ;)))maggie13 wrote:ja sam bojnica :Dfrakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
hahahahahahahahahahah, kada se sjetim piva....
Last edited by veber on 10/9/2016, 22:28; edited 1 time in total
2014-12-30
Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
Uspjeli ga eliminirati iz prometa kad mu je nestalo goriva a na svu sreću bilo je malo goriva u tenku... On napušen i pijan ko deva. Ošo u pritvor na 15 dana i izgubio pravo na skraćenje. Postao i ostao legenda... Moj zemo... Zagrepčanec!
frakcija wrote:nemoj mi umanjivat moj doprinos ..sve što sam imala od oružja to su: srce, ruke i lopata.. koji trip.. diš sad nać tinejđerku u tom tripu?michaellcmacha wrote:frakcija malo pretjeruje do satnika se doguralo i dalje stojimo... ;)))maggie13 wrote:ja sam bojnica :Dfrakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
A frikusa totalna...:D
darth_vader-
2014-04-17
uvijek visoko ciljam,:Dmichaellcmacha wrote:frakcija malo pretjeruje do satnika se doguralo i dalje stojimo... ;)))maggie13 wrote:ja sam bojnica :Dfrakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
2014-04-12
Noor wrote:frakcija wrote:a to nije bilo primanje u omladince.. u omladince se išlo u sedmom.. u pionire u prvom..veber wrote:je, imali smo ok 16-17 kada smo se izubijali u kumrovcu.
e, lijepih li dana
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
Uspjeli ga eliminirati iz prometa kad mu je nestalo goriva a na svu sreću bilo je malo goriva u tenku... On napušen i pijan ko deva. Ošo u pritvor na 15 dana i izgubio pravo na skraćenje. Postao i ostao legenda... Moj zemo... Zagrepčanec!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ti si Dalmos,k'o i Kaja, samo se sramite porijekla pa pocesto okrpite po Jugu, uglavnom neosnovano :Pprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
2014-04-12
da je i bilo, nisam popustioNoor wrote:frakcija wrote:a to nije bilo primanje u omladince.. u omladince se išlo u sedmom.. u pionire u prvom..veber wrote:je, imali smo ok 16-17 kada smo se izubijali u kumrovcu.
e, lijepih li dana
2014-12-30
mi maznuli onaj multifunkcijski auto. austrijski.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
spičili kardan, zavezali ga žicom i došli do karaule, naravno reduktore skurili.
2014-12-30
veber wrote:da je i bilo, nisam popustioNoor wrote:frakcija wrote:a to nije bilo primanje u omladince.. u omladince se išlo u sedmom.. u pionire u prvom..veber wrote:je, imali smo ok 16-17 kada smo se izubijali u kumrovcu.
e, lijepih li dana
ko fućka zakletvu kaj nisi izgovaral...al na popisu si bil, ne brini
tak su i mene deli na popis SK...iako nisam htela dolazit na sastanke, baš iz truca.
Guest- Guest
Ja volim jug i Dalmaciju jer tamo imam brdo familije i često ih pohodim. No rođen sam i odrastao u ZG pa se i osjećam kao zagrepčanec. Inače mog starog u njegovom rodnom kraju zovu purger... Valjda zato jer se srodio sa Zagrebom i voli ga.maggie13 wrote:
ti si Dalmos,k'o i Kaja, samo se sramite porijekla pa pocesto okrpite po Jugu, uglavnom neosnovano :P
veber wrote:da je i bilo, nisam popustioNoor wrote:frakcija wrote:a to nije bilo primanje u omladince.. u omladince se išlo u sedmom.. u pionire u prvom..veber wrote:je, imali smo ok 16-17 kada smo se izubijali u kumrovcu.
e, lijepih li dana
....
Last edited by Noor on 10/9/2016, 22:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pincgauer?veber wrote:mi maznuli onaj multifunkcijski auto. austrijski.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
spičili kardan, zavezali ga žicom i došli do karaule, naravno reduktore skurili.
Guest- Guest
ok, ovo cu sacuvat kao dokaz B-)provocator wrote:Ja volim jug i Dalmaciju jer tamo imam brdo familije i često ih pohodim. No rođen sam i odrastao u ZG pa se i osjećam kao zagrepčanec. Inače mog starog u njegovom rodnom kraju zovu purger... Valjda zato jer se srodio sa Zagrebom i voli ga.maggie13 wrote:
ti si Dalmos,k'o i Kaja, samo se sramite porijekla pa pocesto okrpite po Jugu, uglavnom neosnovano :P
2014-04-12
Banja luka, tenkovski poligon Dobrnja poznatiji kao zloglasna Manjača. A tenk je maznuo u Zalužanima kamo smo ih vozili na remont. Za vrijeme remonta spavali smo u kasarni Mladen stojanović. Inače smo ružili i opijali se u onom hotelu nedaleko od Boske gdje su drapali narodnjaci i okupljale se kurve.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
e, taj. auto mrak mrakova.bogomdani wrote:Pincgauer?veber wrote:mi maznuli onaj multifunkcijski auto. austrijski.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:
u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.
tebe bi, recimo...
2014-12-30
Slobodno... ja sam to vazda isticao i stojim kod izrečenoga, odnosno, napisanoga.maggie13 wrote:ok, ovo cu sacuvat kao dokaz B-)provocator wrote:Ja volim jug i Dalmaciju jer tamo imam brdo familije i često ih pohodim. No rođen sam i odrastao u ZG pa se i osjećam kao zagrepčanec. Inače mog starog u njegovom rodnom kraju zovu purger... Valjda zato jer se srodio sa Zagrebom i voli ga.maggie13 wrote:
Kakav crni ponos?!frakcija wrote:pričaj..sigurno si bio ponosan..što te motiviralo?..ja sam radila u blizini grada i nos mi je parao nebo od ponosa. :)michaellcmacha wrote:ja sam ti bio na ORA Sisak.... ;))))frakcija wrote:da htjedoh reči komandir, al nisam opet htjela preforsirat preserans.. nikad nisam nikome komandirala to je bilo pred kraj brigade u toku njenog gašenja.. koja su tvoja iskustva s radnim akcijama i brigadom?michaellcmacha wrote:ok frakcijo kad ti tako rečeš, onda je bilo tako... jesi možda ipak mislila na termin komandir, a ne komandant.... btw ima tu ljudi koji su upoznati sa strukturom ORA-e i tko je i šta radio...frakcija wrote:
kakvu vodu..vodu smo teglili sa sobom na planinu isvi cugali iz iste kante..
Mi iz kaprica i ponosa nismo išli na te ore.
Trinity-
2014-04-17
uz džamiju bila dobra birtija...provocator wrote:Banja luka, tenkovski poligon Dobrnja poznatiji kao zloglasna Manjača. A tenk je maznuo u Zalužanima kamo smo ih vozili na remont. Za vrijeme remonta spavali smo u kasarni Mladen stojanović. Inače smo ružili i opijali se u onom hotelu nedaleko od Boske gdje su drapali narodnjaci i okupljale se kurve.michaellcmacha wrote:de nam ispričaj kad i gdje je to biloprovocator wrote:Sjećam se kako je lik s Črnomerca (zaboravaih mu ime) ukrao tenk i krenuo put Zagreba... hej, koja je to frka bila.veber wrote:u jebenoj vojsci nisam poštivao "više" od mene.frakcija wrote:znači za sad samo michaellcmacha i ja bili brigadiri?
tebe bi, recimo...
uz tvrđu.
2014-12-30
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» U tijeku obuka Beogradske brigade
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'
» Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
» hrabri milanović i dvije brigade samoubojica
» Umro general Sergio Rabar,prvi zapovjednik 111.brigade
» Veterani 9 gardijske brigade otkantali Zokija:'Arogantan je i ima veliki ego'