Spomen na 750 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Spomen na 750 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu
ajmo na 2 i po. faktorijela nam je lakša kada dođemo do 5MaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.veber wrote:ajmo zaokružit na milju da nam je u prejebavanju lakše...
2 onda?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:ajd odjebi. kretenčino.Iknar je gay wrote:Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.veber wrote:ajmo zaokružit na milju da nam je u prejebavanju lakše...
Ne sekiraj se...on ti je naš crvenkasti...
darth_vader-
2014-04-17
obukli se koda je karneval.donili i lebac i kolace.ovo je voodoo bogtejebo..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Meni je to najlakse u principu provariti. Ja se osobno ne smatram odgovornim ni za sto. Boli me kurac sta je tko radio pred 70 godina. Cak da imam direktne pretke koji su sranja radili i za to me boli kurac jer ja nisam nista napravio. Meni je zlocin bilo 2 covjeka ili 2 miliona. A oni ako im je potreba da pumpaju brojeve...eto im tamo. Seru po vlastitim zrtvama s time vise nego po ikome drugome. To ionako nije vise stvar odavanja pocasti....to je jedino i iskljucivo za drapanje po Hrvatskoj. Sjebana zemlja,sjebani ljudi....a sjebani smo i mi sami. U picku materinu nitko ziv nije normalan....jedino sam ja normalan.
Guest- Guest
I ja.MaximusDecimusMiridije wrote:Meni je to najlakse u principu provariti. Ja se osobno ne smatram odgovornim ni za sto. Boli me kurac sta je tko radio pred 70 godina. Cak da imam direktne pretke koji su sranja radili i za to me boli kurac jer ja nisam nista napravio. Meni je zlocin bilo 2 covjeka ili 2 miliona. A oni ako im je potreba da pumpaju brojeve...eto im tamo. Seru po vlastitim zrtvama s time vise nego po ikome drugome. To ionako nije vise stvar odavanja pocasti....to je jedino i iskljucivo za drapanje po Hrvatskoj. Sjebana zemlja,sjebani ljudi....a sjebani smo i mi sami. U picku materinu nitko ziv nije normalan....jedino sam ja normalan.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je to.MaximusDecimusMiridije wrote: Seru po vlastitim zrtvama s time vise nego po ikome drugome.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ma oba kretenčine. djeca jugo oficira.jasambrend wrote:veber wrote:ajd odjebi. kretenčino.Iknar je gay wrote:Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.veber wrote:ajmo zaokružit na milju da nam je u prejebavanju lakše...
Ne sekiraj se...on ti je naš crvenkasti...
oba imaju hr državljanstvo i pljuju po domovini.
stoka.
2014-12-30
pa zapravo,da znaš da nisi daleko od istine.U dva svjetska rata,ukupan zbir srpskih žrtava prelazi preko 3,5 milijuna,no to nisu isključivo civilne,već i vojne žrtve,primjerice u građanskom bratoubilačkom ratu između dva zavađena antifašistička pokreta(četničkog i partizanskog) Srbi su stradali i na jednoj i na drugoj strani,a ako u ovo prebrojimo srpske žrtve iz ratova 90tih. onda dolazimo do stravične brojke gdje je ukupan zbir srpskih stradalnika u posljednjih 100 god. približno oko 4 milijuna.veber wrote:ajmo na 2 i po. faktorijela nam je lakša kada dođemo do 5MaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.veber wrote:ajmo zaokružit na milju da nam je u prejebavanju lakše...
2 onda?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne, ti nekaja_333 wrote:I ja.MaximusDecimusMiridije wrote:Meni je to najlakse u principu provariti. Ja se osobno ne smatram odgovornim ni za sto. Boli me kurac sta je tko radio pred 70 godina. Cak da imam direktne pretke koji su sranja radili i za to me boli kurac jer ja nisam nista napravio. Meni je zlocin bilo 2 covjeka ili 2 miliona. A oni ako im je potreba da pumpaju brojeve...eto im tamo. Seru po vlastitim zrtvama s time vise nego po ikome drugome. To ionako nije vise stvar odavanja pocasti....to je jedino i iskljucivo za drapanje po Hrvatskoj. Sjebana zemlja,sjebani ljudi....a sjebani smo i mi sami. U picku materinu nitko ziv nije normalan....jedino sam ja normalan.
2014-12-30
četnik, ajd odjebi s glupostima.Iknar je gay wrote:pa zapravo,da znaš da nisi daleko od istine.U dva svjetska rata,ukupan zbir srpskih žrtava prelazi preko 3,5 milijuna,no to nisu isključivo civilne,već i vojne žrtve,primjerice u građanskom bratoubilačkom ratu između dva zavađena antifašistička pokreta(četničkog i partizanskog) Srbi su stradali i na jednoj i na drugoj strani,a ako u ovo prebrojimo srpske žrtve iz ratova 90tih. onda dolazimo do stravične brojke gdje je ukupan zbir srpskih stradalnika u posljednjih 100 god. približno oko 4 milijuna.veber wrote:ajmo na 2 i po. faktorijela nam je lakša kada dođemo do 5MaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.veber wrote:ajmo zaokružit na milju da nam je u prejebavanju lakše...
2 onda?
2014-12-30
Zašto???? :)veber wrote:ne, ti nekaja_333 wrote:I ja.MaximusDecimusMiridije wrote:Meni je to najlakse u principu provariti. Ja se osobno ne smatram odgovornim ni za sto. Boli me kurac sta je tko radio pred 70 godina. Cak da imam direktne pretke koji su sranja radili i za to me boli kurac jer ja nisam nista napravio. Meni je zlocin bilo 2 covjeka ili 2 miliona. A oni ako im je potreba da pumpaju brojeve...eto im tamo. Seru po vlastitim zrtvama s time vise nego po ikome drugome. To ionako nije vise stvar odavanja pocasti....to je jedino i iskljucivo za drapanje po Hrvatskoj. Sjebana zemlja,sjebani ljudi....a sjebani smo i mi sami. U picku materinu nitko ziv nije normalan....jedino sam ja normalan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisi ubrao Hordakov stil trolanja...:)
darth_vader-
2014-04-17
nisam četnik,već antifašistveber wrote:četnik, ajd odjebi s glupostima.Iknar je gay wrote:pa zapravo,da znaš da nisi daleko od istine.U dva svjetska rata,ukupan zbir srpskih žrtava prelazi preko 3,5 milijuna,no to nisu isključivo civilne,već i vojne žrtve,primjerice u građanskom bratoubilačkom ratu između dva zavađena antifašistička pokreta(četničkog i partizanskog) Srbi su stradali i na jednoj i na drugoj strani,a ako u ovo prebrojimo srpske žrtve iz ratova 90tih. onda dolazimo do stravične brojke gdje je ukupan zbir srpskih stradalnika u posljednjih 100 god. približno oko 4 milijuna.veber wrote:ajmo na 2 i po. faktorijela nam je lakša kada dođemo do 5MaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:
Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.
2 onda?
2015-07-23
tak ;)kaja_333 wrote:Zašto???? :)veber wrote:ne, ti nekaja_333 wrote:I ja.MaximusDecimusMiridije wrote:Meni je to najlakse u principu provariti. Ja se osobno ne smatram odgovornim ni za sto. Boli me kurac sta je tko radio pred 70 godina. Cak da imam direktne pretke koji su sranja radili i za to me boli kurac jer ja nisam nista napravio. Meni je zlocin bilo 2 covjeka ili 2 miliona. A oni ako im je potreba da pumpaju brojeve...eto im tamo. Seru po vlastitim zrtvama s time vise nego po ikome drugome. To ionako nije vise stvar odavanja pocasti....to je jedino i iskljucivo za drapanje po Hrvatskoj. Sjebana zemlja,sjebani ljudi....a sjebani smo i mi sami. U picku materinu nitko ziv nije normalan....jedino sam ja normalan.
2014-12-30
Iknar je gay wrote:pa zapravo,da znaš da nisi daleko od istine.U dva svjetska rata,ukupan zbir srpskih žrtava prelazi preko 3,5 milijuna,no to nisu isključivo civilne,već i vojne žrtve,primjerice u građanskom bratoubilačkom ratu između dva zavađena antifašistička pokreta(četničkog i partizanskog) Srbi su stradali i na jednoj i na drugoj strani,a ako u ovo prebrojimo srpske žrtve iz ratova 90tih. onda dolazimo do stravične brojke gdje je ukupan zbir srpskih stradalnika u posljednjih 100 god. približno oko 4 milijuna.veber wrote:ajmo na 2 i po. faktorijela nam je lakša kada dođemo do 5MaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.veber wrote:ajmo zaokružit na milju da nam je u prejebavanju lakše...
2 onda?
Niko niđe nikad nije toliko najebo. Ono....Etruščani s neba gledaju te brojke i vele...ma ono što se nama dogodi je goli kurac.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Nisi ubrao Hordakov stil trolanja...:)
Mislim da je, ali mora coek svoj biti.
Guest- Guest
pa to je istoznačnica.Iknar je gay wrote:nisam četnik,već antifašist
2014-12-30
nije, gledaju gali s neba i misle si...MaximusDecimusMiridije wrote:
Niko niđe nikad nije toliko najebo. Ono....Etruščani s neba gledaju te brojke i vele...ma ono što se nama dogodi je goli kurac.
e, da su ovi upoznali cezara.
2014-12-30
prepoznam ga iz avionajasambrend wrote:Nisi ubrao Hordakov stil trolanja...:)
.8-)
2014-04-12
Da su i Kinezi prošli 500 god. osmanlijske okupacije,te balkanske ratove,austrougarski genocid u WW1.,ustaško-nacistički u WW2.te da su Kinezi imali za susjede Mađare,Bugare,Turke,Šiptare i Hrvate,onda niti Kineze ne bi bilo milijarda i pol,već jadnih 9 milijuna a prije 1000 god. Srba je bilo više od Kineza a vidi koliko je Kineza danas a koliko Srba.MaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:pa zapravo,da znaš da nisi daleko od istine.U dva svjetska rata,ukupan zbir srpskih žrtava prelazi preko 3,5 milijuna,no to nisu isključivo civilne,već i vojne žrtve,primjerice u građanskom bratoubilačkom ratu između dva zavađena antifašistička pokreta(četničkog i partizanskog) Srbi su stradali i na jednoj i na drugoj strani,a ako u ovo prebrojimo srpske žrtve iz ratova 90tih. onda dolazimo do stravične brojke gdje je ukupan zbir srpskih stradalnika u posljednjih 100 god. približno oko 4 milijuna.veber wrote:ajmo na 2 i po. faktorijela nam je lakša kada dođemo do 5MaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:
Nema se tu šta zaokružit,milju ste i pobili,ovo je samo za Jasenovac a za cijeli NDH,milja je daleko prešišana.
2 onda?
2015-07-23
dobro,tu si upravu,ali to je konkurentska antifašistička opcijaveber wrote:pa to je istoznačnica.Iknar je gay wrote:nisam četnik,već antifašist
2015-07-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Patrijarh Irinej : U Jasenovcu je pobijeno milion srpske nejači
» Dačić Zagrebu šalje imena 20 000 dece ubijene u Jasenovcu
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» U Jasenovcu održana komemoracija Srbima, zidovima, Romima I drugim zrtvama ustaskog rezima u vidu vjerskih obreda za ubijene
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Dačić Zagrebu šalje imena 20 000 dece ubijene u Jasenovcu
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» U Jasenovcu održana komemoracija Srbima, zidovima, Romima I drugim zrtvama ustaskog rezima u vidu vjerskih obreda za ubijene
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
Page 2 of 4