Hrvatska mladez u borbi protiv srbocetnickog agresora...
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrvatska mladez u borbi protiv srbocetnickog agresora...
A gdje bila policija? Na cesti pljačkala vozače?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
crvenkasti wrote:Ja i max smo najbolji Hrvati.
Ja ti se nikada pretjerano ne busam oko tih stvari. Ali ajd :D
Guest- Guest
Ma treba im jebat mater. Čuj ovi jedu u mc. Donaldsu a ovi ih napadnu šipkama.dva brata wrote:udar na antifašizam
2015-08-15
kaja_333 wrote:A gdje bila policija? Na cesti pljačkala vozače?
Ona je sve organizirala. Što misliš, otkud huliganima informacije?
crvenkasti-
2014-04-17
dno, stvarno odvratno I za svaku osudu
Ma nije, to bi bilo previse ipak. A jbt. tebe , dobro da nije organizirala odvođenje u Jasenovac.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:A gdje bila policija? Na cesti pljačkala vozače?
Saznaju ti huligani sami takve stvari, ali policije nema. Na semaforu su. Umjesto da se voze i kada to ugledaju polome ih do stanice.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ma treba im jebat mater. Čuj ovi jedu u mc. Donaldsu a ovi ih napadnu šipkama.dva brata wrote:udar na antifašizam
Manje-vise godinama jedna-te ista skupinja likova se po Zagrebu bavi premlacivanjem ovih ili onih. Redom ljudi koji samo dolaze iz nekoga mjesta ili stali. Sasvim nebitno njima koliko godina imaju,s cime se bave itd....potpuno iracionalne stvari a opet eto. Dogadja se. Vjerojatno ce ih i pohapsiti. Onda ce ih pola pustiti jer imaju toliko i toliko godina,neke jer su se pokajali i to im je prvi put itd pizdematerine. Nema tu pomoci nego za ovakve stvari bacati ljude na godinu dana u zatvor. Da gase lijepo pozare,sade borove po velebitu,tuku kamenje gumenim cekicem u kamenolomima itd....ljudi takva sranja rade jer nema posljedica. Nije tu policija odgovorna koliko su zakoni i sudovi u kurcu.
Guest- Guest
Klinci su srali i provocirali ,dobili su što su tražili.
Nema tu puno filozofije.
tako će naučiti gdje se mogu kurčiti a gdje to ne prolazi.
Nema tu puno filozofije.
u četnicima su te tako učili il ti tako dođe prirodno?crvenkasti wrote:omni wrote:Koji je tebi kurac? Al ono ozbiljno.crvenkasti wrote:Oni se čine mali i nevini, ali kad porastu, većina će ih možda postati četnici.
Zato ih je bolje sad, kad se mali i kad je lakše.
Nije dobro? Zar ti ne misliš tako?
Pokušavam razmišljati kao oni koji su protiv četnika.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nemoj pokusavat koristit ovakve stvari da opravdavas cetnistvo. Nisko je to cak i za tvoj nivo. ili?crvenkasti wrote:omni wrote:Koji je tebi kurac? Al ono ozbiljno.crvenkasti wrote:Oni se čine mali i nevini, ali kad porastu, većina će ih možda postati četnici.
Zato ih je bolje sad, kad se mali i kad je lakše.
Nije dobro? Zar ti ne misliš tako?
Pokušavam razmišljati kao oni koji su protiv četnika.
omni-
2014-04-12
kic wrote:tko na ovo gleda s odobravanjem treba mu također oštetiti koje oko, i svi političari huškači bi se trebali držati odgovornim za ovo..
Dakle, Dacic, Nikolić, Vučić, Milanović... potpisujem...
darth_vader-
2014-04-17
ti momcino nikad nece nac vrata za izac iz te mrznje koju imas, ja sam sa svojom obitelji proso puno gore pa ne serem I ne mrzim, I ne kukam I ne kenjam. Raznijelo nas po svijetu ni krive ni duzne, komplet mi buducnost izmjenilo a ti slinis ko zadnja picka iz teme u temucrvenkasti wrote:kaja_333 wrote:A gdje bila policija? Na cesti pljačkala vozače?
Srali i provocirali heheh pa dajte ovom degeneričnom idiotu jebeni bandanni1 wrote:Klinci su srali i provocirali ,dobili su što su tražili.
Nema tu puno filozofije.
Kermit-
2014-04-17
Pa treba Goli obnovit , ja ti kažem..MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Ma treba im jebat mater. Čuj ovi jedu u mc. Donaldsu a ovi ih napadnu šipkama.dva brata wrote:udar na antifašizam
Manje-vise godinama jedna-te ista skupinja likova se po Zagrebu bavi premlacivanjem ovih ili onih. Redom ljudi koji samo dolaze iz nekoga mjesta ili stali. Sasvim nebitno njima koliko godina imaju,s cime se bave itd....potpuno iracionalne stvari a opet eto. Dogadja se. Vjerojatno ce ih i pohapsiti. Onda ce ih pola pustiti jer imaju toliko i toliko godina,neke jer su se pokajali i to im je prvi put itd pizdematerine. Nema tu pomoci nego za ovakve stvari bacati ljude na godinu dana u zatvor. Da gase lijepo pozare,sade borove po velebitu,tuku kamenje gumenim cekicem u kamenolomima itd....ljudi takva sranja rade jer nema posljedica. Nije tu policija odgovorna koliko su zakoni i sudovi u kurcu.
2015-08-15
Ma sta su srali, pa sjedili su mc-u!danni1 wrote:Klinci su srali i provocirali ,dobili su što su tražili.
Nema tu puno filozofije.
2015-08-15
Eto i ti sereš i provociraš,kad ti slupaju pičku onda buš plakal.asilovski wrote:Srali i provocirali heheh pa dajte ovom degeneričnom idiotu jebeni bandanni1 wrote:Klinci su srali i provocirali ,dobili su što su tražili.
Nema tu puno filozofije.
Da da su srali i provocirali, to srbadija radi bez prestankai svuda,tu i tamo se nađe netko tko ćena to reagirati.
Ništa im nebu od malo batina,tako najlakše uče.
danni1-
2014-04-16
I podjebavali. Uglavnom i podjebavaju sjedečki u birtijama i restoranima.kaja_333 wrote:Ma sta su srali, pa sjedili su mc-u!danni1 wrote:Klinci su srali i provocirali ,dobili su što su tražili.
Nema tu puno filozofije.
Da me ne bi netko uvjerio u njihovu nedužnost, aha, malo sam takvih malih govnara vidio i čuo do sad.
Po pičoki i doma mami plakat.
danni1-
2014-04-16
Ah, i slučajno su sa sobom imali štange i boksere jer s tim jedu krumpirice?danni1 wrote:I podjebavali. Uglavnom i podjebavaju sjedečki u birtijama i restoranima.kaja_333 wrote:Ma sta su srali, pa sjedili su mc-u!danni1 wrote:Klinci su srali i provocirali ,dobili su što su tražili.
Nema tu puno filozofije.
Da me ne bi netko uvjerio u njihovu nedužnost, aha, malo sam takvih malih govnara vidio i čuo do sad.
2015-08-15
Jok to je ekipa kojoj je dojavljeno da neki mamlazi provociraju ljude u Mc-u.kaja_333 wrote:Ah, i slučajno su sa sobom imali štange i boksere jer s tim jedu krumpirice?danni1 wrote:I podjebavali. Uglavnom i podjebavaju sjedečki u birtijama i restoranima.kaja_333 wrote:Ma sta su srali, pa sjedili su mc-u!danni1 wrote:Klinci su srali i provocirali ,dobili su što su tražili.
Nema tu puno filozofije.
Dečki došli i mamlaze razjurili.
Neš ti incidenta.
danni1-
2014-04-16
u 100maraka da je nejac dizala tri prsta.minimum..danni1 wrote:
I podjebavali. Uglavnom i podjebavaju sjedečki u birtijama i restoranima.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Mladež njemačkih Zelenih tvrdi da je i Hrvatska počinila genocid nad Bošnjacima u BiH
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» Estonija u borbi protiv Kineskih špijuna
» Pederi, soros, epi u borbi protiv kapitalizma
» Partizani bili u borbi protiv antifašizma
» Kako hrvatska mladež uništava spolni život naših penzionera
» Estonija u borbi protiv Kineskih špijuna
» Pederi, soros, epi u borbi protiv kapitalizma
» Partizani bili u borbi protiv antifašizma
Page 4 of 7