Četnik Nikolić prijeti vojskom
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Četnik Nikolić prijeti vojskom
RayMabus wrote:Pa ok je. Jeste li sad izjavili da ste spremni vojno upasti u drugu državu ? Jeste. OK , prihvacamo.pizzon wrote:kako je ok ?
samo vi izvolite,
necemo srpsku..
hocemo, isto ko srbiju.
to je dejton.
pa jesmo, i hocemo, smesta, samo ako iko napadne srspku.
pa vi sako malo kenjate o agresiji na srpsku, i sta ?
morate da znate da cemo je braniti.
srbija, nije na tudjoj teritoriji ako brani srpsku,
to je po dejtonu tako.
i da nije, tako bi bilo.
Guest- Guest
evo, tu smo, izvolite !Ringo10 wrote:max123 wrote:republiku smrtsku triba poklopit cim dodje povoljan trenutak..
zbog takvih i moramo da podsetimo sta vas ceka.
da ne bude nismo znali, zaustavite rat !
Last edited by pizzon on 10/9/2016, 18:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
Vi ste, s oproštenjem, u debelom qrtzu...Ne svojom voljom već Vučićevim preseravanjem.pizzon wrote:evo, tu smo, izvolite !Ringo10 wrote:max123 wrote:republiku smrtsku triba poklopit cim dodje povoljan trenutak..
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
OK.Ringo10 wrote:
Prije tri tjedna sam se vratio iz BiH, a najvise sam vremena proveo u Sarajevu.Bio sam i u RS-u.
Ukratko, u muslimanskom dijelu u tijeku je zestoka islamizacija, pracena pravom invazijom Arapa koji dolaze i kupuju sve sto mopgu a ocekuje se jos gora najezda, sve dakako uz blagoslov SDA, Islamske Zajednice BiH i uz gromoglasnu sutnju muslimanski stranaka i organizacija. Prije samo tri godine sam bio i nisam nista od toga vidio, a danas vladaju Ilidzom, Trebevicem, Vrelom Bosne, skoro sve oko Sarajeva je njihovo.
Evo ti pa ti i slicni idite pa se borite za takozvanu jedinstvenu BiH i razvijajte bratstvo i jedinstvo sa njima.
I zalijevajte cvijece.
Budale!
Promjena plana.
Onda cemo mi minirat prugu gdje nam bude zgodno.
Pruga ide kroz Sarajevo a zbog ovoliko alajhekberaša opasno je prevozit ljudstvo i vojnu tehniku tom dionicom.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
vidm, dovoljno je da prelistamo medije i sve nam je jasno.Eroo wrote:Vi ste, s oproštenjem, u debelom qrtzu...Ne svojom voljom već Vučićevim preseravanjem.pizzon wrote:evo, tu smo, izvolite !Ringo10 wrote:max123 wrote:republiku smrtsku triba poklopit cim dodje povoljan trenutak..
od besmislene blokade granice, preko jalove blokade pregovora,
do neuvazavanja hr stava o prijemu sns u eu narodnih partija.
posebno, analizom zapadnih medija atmosferom u hrvatskoj,
do odnosa mz prema nasim predstavnicima vlasti.
znamo ko je vracen iz amerike kao nebitan a ko je primljen
u skladu sa planom posete.
Guest- Guest
msm da je najbolje da prestanete da se bavite srbijom
u eu i institucijama mz.
nema potrebe da trokirate u nizu, sebe unizavate i nista
neuspevate. ionako ne mozete da sprecite i skrenete srbiju
sa njenog pol. kursa.
u eu i institucijama mz.
nema potrebe da trokirate u nizu, sebe unizavate i nista
neuspevate. ionako ne mozete da sprecite i skrenete srbiju
sa njenog pol. kursa.
Guest- Guest
Pa vi ste lideri u regiJonu...Ceo svet se vam divi...pizzon wrote:vidm, dovoljno je da prelistamo medije i sve nam je jasno.Eroo wrote:Vi ste, s oproštenjem, u debelom qrtzu...Ne svojom voljom već Vučićevim preseravanjem.pizzon wrote:evo, tu smo, izvolite !Ringo10 wrote:max123 wrote:republiku smrtsku triba poklopit cim dodje povoljan trenutak..
od besmislena blokade granice, preko jalove blokade pregovora,
posebno, analiom zapadnih medija atmosferom u hrvatskoj,
znamo ko je vracen iz amrike kao nebitan a ko je primeljen
u
2016-07-22
Eroo wrote:Pa vi ste lideri u regiJonu...Ceo svet se vam divi...pizzon wrote:vidm, dovoljno je da prelistamo medije i sve nam je jasno.Eroo wrote:Vi ste, s oproštenjem, u debelom qrtzu...Ne svojom voljom već Vučićevim preseravanjem.pizzon wrote:
evo, tu smo, izvolite !
u
ui tome je poenta,
sto mi znamo da to nije istina !
a vi ste bili ubedjeni
da ste vi izbor m.z.
miljenici " slobodnog sveta "
sad je malo to postalo sve " otegotno "
sami ste sebi sve ovo napravili.
Guest- Guest
pizzon wrote:Eroo wrote:Pa vi ste lideri u regiJonu...Ceo svet se vam divi...pizzon wrote:vidm, dovoljno je da prelistamo medije i sve nam je jasno.Eroo wrote:Vi ste, s oproštenjem, u debelom qrtzu...Ne svojom voljom već Vučićevim preseravanjem.pizzon wrote:
evo, tu smo, izvolite !
u
ui tome je poenta,
a vi ste bili ubedjeni
da ste vi izbor m.z.
Sta jes jes....kroz velike muke i nevolje prolazimo zbog svega ovoga. Kriz ovaj sam po sebi je pretesko breme :)
Guest- Guest
Ovi u HR su jako zabrinuti. Kajove mi.pizzon wrote:Eroo wrote:Pa vi ste lideri u regiJonu...Ceo svet se vam divi...pizzon wrote:vidm, dovoljno je da prelistamo medije i sve nam je jasno.Eroo wrote:Vi ste, s oproštenjem, u debelom qrtzu...Ne svojom voljom već Vučićevim preseravanjem.pizzon wrote:
evo, tu smo, izvolite !
u
ui tome je poenta,
a vi ste bili ubedjeni
da ste vi izbor m.z.
2016-07-22
Ameri su nas nasrali zato jer smo zli prema vama, i evo za kaznu su nam donirali 20-tak miliona dolara za upgrade Poseidonove mreze radara.....onda su nas poslali u tri picke materine i rekli da smo bezobrazna gamad...i onda dali ugovor Rijeci za opremanje onog broda za 30 miliona dolara.....onda su nam rekli da im se vise ne javljamo i onda u PS-u pitali kada i gdje da nam dostave Mlrs-ove :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:Eroo wrote:Pa vi ste lideri u regiJonu...Ceo svet se vam divi...pizzon wrote:vidm, dovoljno je da prelistamo medije i sve nam je jasno.Eroo wrote:
Vi ste, s oproštenjem, u debelom qrtzu...Ne svojom voljom već Vučićevim preseravanjem.
u
ui tome je poenta,
a vi ste bili ubedjeni
da ste vi izbor m.z.
Sta jes jes....kroz velike muke i nevolje prolazimo zbog svega ovoga. Kriz ovaj sam po sebi je pretesko breme :)
paaa, to je dace Bog tvoj licni stav.
ali nije hr vlade, koja svoju " ucinkovitost " meri
politickim uspesima vs srbije sirom sveta.
i to ne ove ili neke ranije, to se prenosi ko amanet.
Guest- Guest
pa ok, vi ste nato, mora da pomere bezbednost.MaximusDecimusMiridije wrote:Ameri su nas nasrali zato jer smo zli prema vama, i evo za kaznu su nam donirali 20-tak miliona dolara za upgrade Poseidonove mreze radara.....onda su nas poslali u tri picke materine i rekli da smo bezobrazna gamad...i onda dali ugovor Rijeci za opremanje onog broda za 30 miliona dolara.....onda su nam rekli da im se vise ne javljamo i onda u PS-u pitali kada i gdje da nam dostave Mlrs-ove :)
a da sad mi udjemo u nato, da se ja pitam,
odnonso da sam se ja pitao.
sta mislis ?
Guest- Guest
pizzon wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:Eroo wrote:Pa vi ste lideri u regiJonu...Ceo svet se vam divi...pizzon wrote:
vidm, dovoljno je da prelistamo medije i sve nam je jasno.
u
ui tome je poenta,
a vi ste bili ubedjeni
da ste vi izbor m.z.
paaa, to je dace Bog tvoj licni stav.
ali nije hr vlade, koja svoju " ucinkovitost " meri
politickim uspesima vs srbije sirom sveta.
i to ne ove ili neke ranije, to se prenosi ko amanet.
Kazem ti ja...breme je to preveliko. Citav svijet se zgraza i salje nam packe na svakodnevnoj bazi. U ovim trenutcima tek polagano shvacamo sto smo ucinili i tezina gorespomenute tragedije obuzima nas posljedicno...od osobe do osobe. Sivi koloturi obuhvacaju samu srz bicha svakoga hrvata...dok suocavanje s posljedicama nailazi nezaustavljivo kao vlak na tracnicama. Puna snaga posljedica tek ima lupiti....a onda kroz dugi period dusevnog samoranjavanja i emotivnog breakdowna....iz pepela poput ptice feniksa uzdici ce se novi model ljudi...spremnih da rade tocno onako kako nasi prekodrinski susjedi ocekuju...i konacno ce zlatno doba balkana zapjevati...i nitko se nikada nece ni sjecati teskih dana kroz koje se danas prolazi.
Guest- Guest
pizzon wrote:pa ok, vi ste nato, mora da pomere bezbednost.MaximusDecimusMiridije wrote:Ameri su nas nasrali zato jer smo zli prema vama, i evo za kaznu su nam donirali 20-tak miliona dolara za upgrade Poseidonove mreze radara.....onda su nas poslali u tri picke materine i rekli da smo bezobrazna gamad...i onda dali ugovor Rijeci za opremanje onog broda za 30 miliona dolara.....onda su nam rekli da im se vise ne javljamo i onda u PS-u pitali kada i gdje da nam dostave Mlrs-ove :)
sta mislis ?
Pa nije ti to do mene :) . Mislim vojno gledajuci....jebi ga sad nije bas da su sve nacije u NATO-u ono striktno pobjednickog mentaliteta....ali boze moj nemoraju svi na prve linije. Evo mozete recimo raditi u inzinjeriji,odrzavanju parkova vozila i tako :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:pa ok, vi ste nato, mora da pomere bezbednost.MaximusDecimusMiridije wrote:Ameri su nas nasrali zato jer smo zli prema vama, i evo za kaznu su nam donirali 20-tak miliona dolara za upgrade Poseidonove mreze radara.....onda su nas poslali u tri picke materine i rekli da smo bezobrazna gamad...i onda dali ugovor Rijeci za opremanje onog broda za 30 miliona dolara.....onda su nam rekli da im se vise ne javljamo i onda u PS-u pitali kada i gdje da nam dostave Mlrs-ove :)
sta mislis ?
Pa nije ti to do mene :) . Mislim vojno gledajuci....jebi ga sad nije bas da su sve nacije u NATO-u ono striktno pobjednickog mentaliteta....ali boze moj nemoraju svi na prve linije. Evo mozete recimo raditi u inzinjeriji,odrzavanju parkova vozila i tako :)
Kuhanje im navodno dosta dobro ide...ako ćemo po zadnjem ratu...
darth_vader-
2014-04-17
Tko ce njih primit u NATO ? Mogu jedino bit britanske kujice il tako nešta.
Jedino nisam razumio koji su im ovo crmci ...mislio sam prvo da mi se priviđa al .....ne priviđa mi se.
Jedino nisam razumio koji su im ovo crmci ...mislio sam prvo da mi se priviđa al .....ne priviđa mi se.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
jedan americki general je pitao jednog srpskog vojnika po zavrsetku rata,kako je bilo ratovati protiv najjace vojne sile na svijetu?ovaj mu je odgovrio:neznam,nismo nikad ratovali protiv Rusije
2014-04-14
RayMabus wrote:Tko ce njih primit u NATO ? Mogu jedino bit britanske kujice il tako nešta.
nas, srbiju ?
zovu na svakom samitu nato pakta,
podsete nas da smo dobrodosli !
" kolindica " zna dosta o tome !?
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Tko upravlja srpskom vojskom?
» Priština: Ako Srbija uđe na Kosovo sa vojskom
» Albanija komanduje vojskom Srbije
» Europski problem s vojskom postaje sve ozbiljniji
» Tko upravlja srpskom vojskom?
» Priština: Ako Srbija uđe na Kosovo sa vojskom
» Albanija komanduje vojskom Srbije
» Europski problem s vojskom postaje sve ozbiljniji
Page 4 of 4