Hrvati vređaju susede!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvati vređaju susede!
Samo "vi" brinite svoju brigu, lako za nas.jastreb wrote:Sami sebe,Ero. sami sebe.Eroo wrote:A koga'to?jastreb wrote:
Pazite se dobro.
Malo nas je, al nismo g*na...Za promjenu neka se sad drugi (pri)paze nas.
Zar ne vidite da su vas došli prebrojavati i dijeliti.
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
pizzon wrote:sve u svemu, to ste vi, takvima vas vide !
Mene vide kao krasnoga mladica, dobrog u stranim jezicima....s mrvicu prevelikom ljubavi prema hrani i pichu. Puca od zdravlja....mirise na mjesavinu lavande i limuna...oci se cakle ko heraklionsko staklo. Odise povjerenjem i stabilnoscu i sretno zakljuce.....pa ovi hrvati su baš krasan svijet
Guest- Guest
5) Nacionalistički gmaz - od čoveka koji voli ZAISTA svoju zemlju, poznaje svoju istoriju, razlikuje se najviše niskim IQ-om, trenutnom napaljenošću posle uspeha reprezentacije ili Novaka Đokovića i internet patriotizmom. Ako se nađe u situaciji, u stvarnom životu, gde treba da stane na branik svoje zemlje – ćuti ko pička i pobedne ko funjara. Deo je mase pogodne za manipulisanje, mase koja će prva da gine u narednim sukobima (jer će tad biti kasno da pobegne ko pička rutava), deo je mase koja služi da nesvesno puši kurce zarad nečije lične dobiti.
Guess who this is...
Guess who this is...
Guest- Guest
Uz sve to ja sam još i pametan...Moš mislit šta onda kažu.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:sve u svemu, to ste vi, takvima vas vide !
Mene vide kao krasnoga mladica, dobrog u stranim jezicima....s mrvicu prevelikom ljubavi prema hrani i pichu. Puca od zdravlja....mirise na mjesavinu lavande i limuna...oci se cakle ko heraklionsko staklo. Odise povjerenjem i stabilnoscu i sretno zakljuce.....pa ovi hrvati su baš krasan svijet
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
WHO ?Starhemberg wrote:5) Nacionalistički gmaz - od čoveka koji voli ZAISTA svoju zemlju, poznaje svoju istoriju, razlikuje se najviše niskim IQ-om, trenutnom napaljenošću posle uspeha reprezentacije ili Novaka Đokovića i internet patriotizmom. Ako se nađe u situaciji, u stvarnom životu, gde treba da stane na branik svoje zemlje – ćuti ko pička i pobedne ko funjara. Deo je mase pogodne za manipulisanje, mase koja će prva da gine u narednim sukobima (jer će tad biti kasno da pobegne ko pička rutava), deo je mase koja služi da nesvesno puši kurce zarad nečije lične dobiti.
Guess who this is...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovajkaja_333 wrote:WHO ?Starhemberg wrote:5) Nacionalistički gmaz - od čoveka koji voli ZAISTA svoju zemlju, poznaje svoju istoriju, razlikuje se najviše niskim IQ-om, trenutnom napaljenošću posle uspeha reprezentacije ili Novaka Đokovića i internet patriotizmom. Ako se nađe u situaciji, u stvarnom životu, gde treba da stane na branik svoje zemlje – ćuti ko pička i pobedne ko funjara. Deo je mase pogodne za manipulisanje, mase koja će prva da gine u narednim sukobima (jer će tad biti kasno da pobegne ko pička rutava), deo je mase koja služi da nesvesno puši kurce zarad nečije lične dobiti.
Guess who this is...
2) Vučićev bot – zna dve rečenice: „Bravo, nova vlada nam je omogućila da krenemo evropskim putem. Samo prvo da se oporavimo od demokratskog lopovluka iz prethodnih 12 godina“. Te rečenice ponavlja i kad kenja i kad svršava i kad hasa parizer. Najčešći nick-ovi: MilosavČenta, ĆiraBG, Vuk Vučko, LjubiteljUsanaTvojih, SNSošaj.
Guest- Guest
U ovome sam odmah prepoznao Desimire.Starhemberg wrote:5) Nacionalistički gmaz - od čoveka koji voli ZAISTA svoju zemlju, poznaje svoju istoriju, razlikuje se najviše niskim IQ-om, trenutnom napaljenošću posle uspeha reprezentacije ili Novaka Đokovića i internet patriotizmom. Ako se nađe u situaciji, u stvarnom životu, gde treba da stane na branik svoje zemlje – ćuti ko pička i pobedne ko funjara. Deo je mase pogodne za manipulisanje, mase koja će prva da gine u narednim sukobima (jer će tad biti kasno da pobegne ko pička rutava), deo je mase koja služi da nesvesno puši kurce zarad nečije lične dobiti.
Guess who this is...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:)Starhemberg wrote:Te rečenice ponavlja i kad kenja i kad svršava i kad hasa parizer.
Koji si lik...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nažalost, nisam ja autor, c/p :)kaja_333 wrote::)Starhemberg wrote:Te rečenice ponavlja i kad kenja i kad svršava i kad hasa parizer.
Koji si lik...
Guest- Guest
ono rutava je dodo zato sto ga je zanijelo..nije mogo statStarhemberg wrote:5) Nacionalistički gmaz - od čoveka koji voli ZAISTA svoju zemlju, poznaje svoju istoriju, razlikuje se najviše niskim IQ-om, trenutnom napaljenošću posle uspeha reprezentacije ili Novaka Đokovića i internet patriotizmom. Ako se nađe u situaciji, u stvarnom životu, gde treba da stane na branik svoje zemlje – ćuti ko pička i pobedne ko funjara. Deo je mase pogodne za manipulisanje, mase koja će prva da gine u narednim sukobima (jer će tad biti kasno da pobegne ko pička rutava), deo je mase koja služi da nesvesno puši kurce zarad nečije lične dobiti.
Guess who this is...
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
cim je pomeno micu mozak mu svrnoprckov wrote:ono rutava je dodo zato sto ga je zanijelo..nije mogo statStarhemberg wrote:5) Nacionalistički gmaz - od čoveka koji voli ZAISTA svoju zemlju, poznaje svoju istoriju, razlikuje se najviše niskim IQ-om, trenutnom napaljenošću posle uspeha reprezentacije ili Novaka Đokovića i internet patriotizmom. Ako se nađe u situaciji, u stvarnom životu, gde treba da stane na branik svoje zemlje – ćuti ko pička i pobedne ko funjara. Deo je mase pogodne za manipulisanje, mase koja će prva da gine u narednim sukobima (jer će tad biti kasno da pobegne ko pička rutava), deo je mase koja služi da nesvesno puši kurce zarad nečije lične dobiti.
Guess who this is...
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
BBC ne razumije da mi drugih problema nemamo.pizzon wrote:Hrvatski izbori na skeneru Bi-Bi-Sija: Ušli su u EU, a iza sebe nisu ostavili NACIONALIZAM
Hrvatska je pre tri godine postala član Evropske unije, ali nacionalizam i loše odnose sa susedima nije ostavila iza sebe. Umesto toga, partije u vreme kampanje za parlamentarne izbore podgrevaju sećanja na ratove 1990-ih godina i Drugi svetski rat kako bi zadobile podršku naroda i skrenule mu pažnju sa domaćih problema, prenosi „BBC“.
To što BBC smatra problemima nas baš ne dira puno,nekako nam se jebe za te njihove probleme.
naš problem su svetosavci i dok taj problem ne riješimo sve ostalo je nebitno ,sporedno i nezanimljivo.
danni1-
2014-04-16
To je još dobro kakvima mi vidimo njih a da ne govorimo o vama.pizzon wrote:sve u svemu, to ste vi, takvima vas vide !
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:To je još dobro kakvima mi vidimo njih a da ne govorimo o vama.pizzon wrote:sve u svemu, to ste vi, takvima vas vide !
hrvat
Guest- Guest
..cura kaze da imas 130 kila..MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:sve u svemu, to ste vi, takvima vas vide !
Guest- Guest
mozda je rekla paunda to je onda duplo manje
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SUSEDE TRESE NOVA USTAŠKA HISTERIJA
» Novi Pazar ljut: Kada nas vređaju u Čačku svi ćute!
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» mi hrvati
» mi hrvati !
» Novi Pazar ljut: Kada nas vređaju u Čačku svi ćute!
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» mi hrvati
» mi hrvati !
Page 3 of 3