Mali ustasa
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Mali ustasa
kaja_333 wrote:I ja kažem. Boze hvala ti.Hooliganjetta wrote:nisam u Rvackoj, Bogu hvala.bogomdani wrote:jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?Hooliganjetta wrote:Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.bogomdani wrote:
Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastim
što s' takva
Guest- Guest
Nego zašto smo mi došli na pravoslavce i katolike, pa priča je išla o simi i njegovoj sudbini , koja nije bas bila laka..
Last edited by kaja_333 on 9/9/2016, 18:23; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)Noor wrote:kaja_333 wrote:I ja kažem. Boze hvala ti.Hooliganjetta wrote:nisam u Rvackoj, Bogu hvala.bogomdani wrote:jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?Hooliganjetta wrote:
Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.
što s' takva
A sto ce nam po rvackoj, samo nam smeta.
2015-08-15
Super. Evo ja verujem. Jel sada ovaj izvor validan ili nije davrazjasnimo posto kada sam ga ja koristio ispalo je da nije.max123 wrote:...U Popovu do 1627. god. od 12 crkava katoličkih 7 je prešlo u pravoslavne ruke; sličnih pojava je bilo i u okolini Trebinja. Ima isto tako vesti o prelasku katolika u pravoslavlje u Sremu, oko Rume i Mitrovice. Glavni razlog za to bio je taj, što katoličko više sveštenstvo u većini nije smelo da živi pod Turcima, nego se zadržavalo mahom u susednim hrišćanskim zemljama...dzmrdz wrote:Trazim, posalji mi linkmax123 wrote:evo ti ga na,jos jedan dobrocudni srbo.krivoslavac,u hrvatskoj zupi,bosnoj srebrenoj kao i njezinom djelu,hercegovina,desio se bas suprotni fenomen.ogroman dio katolika je preslo na grcki zakon jer su turci krvnicki progonili katolicki kler.to mozes cak nac i kod ovog corovica na rastko.com...dzmrdz wrote:Serem ti se na toga na sliciEroo wrote:
Rec je o tome da pojedini hercegovci tvoji hrvatinsu od svojih dida culinda su nekada bili pravoslavci. Jel ti sad jasno?
http://www.rastko.rs/rastko-bl/istorija/corovic/istorija/6_6_l.html
Btw meni je savrseno jasno da istorija nije crno bela niti kakvom je predstavljaju ali to vredi za sve
Guest- Guest
Imaš savršen profil za javiti se u Magyar vigilantes na granici. A sad tornjaj.kaja_333 wrote:Ja sam jedina nepristrana i zato sam admin od jučer, ovi do jucer vise nisu , na godišnjem su. . I pristojno se ponašaj.Hooliganjetta wrote:Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.bogomdani wrote:mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???Hooliganjetta wrote:rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.bogomdani wrote:
sto znaci to Rofl?
jos ako je pod oblozen onim debelim tepihom....
Guest- Guest
Krepajte od zavisti na svom ognjišću.kaja_333 wrote::)Noor wrote:kaja_333 wrote:I ja kažem. Boze hvala ti.Hooliganjetta wrote:nisam u Rvackoj, Bogu hvala.bogomdani wrote:
jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?
što s' takva
Guest- Guest
Mda, ljubomorni smo sto nismo ludi i pijani kao ti.Hooliganjetta wrote:Krepajte od zavisti na svom ognjišću.kaja_333 wrote::)Noor wrote:kaja_333 wrote:I ja kažem. Boze hvala ti.Hooliganjetta wrote:
nisam u Rvackoj, Bogu hvala.
što s' takva
2015-08-15
Meni je cilj bio da pokazem tu konstantnu nepostojanost u istoriji kada su u pitanju ljudske sudbine. Npr Ero je odmah citavu pricu odbacio jer mu se nije svidelo kako je Simo opisao ustase pa mu je to smrdilo na propagandukaja_333 wrote:Nego zašto smo mi došli na pravoslavce i katolike, pa priča je išla o simi i njegovoj sudbini , koja nije bas bila laka..
Retko da sam cuo iskrenije svedocenje a cak opisuje Srbina oca i strica kao negativce i bezdusne ljude a Ljude Hrvate koji su ga uzeli sebi kao divne i mene je ganulo to jer je dokaz da je covek covek a necovek necovek
Guest- Guest
Evo stari ja cu ti reci, u Mađarskoj s ciganima.bogomdani wrote:hool,gdi si ti vani?
2015-08-15
cujem da su Madjari nesluzbeno pomeli puno Ziggi...onako...incognito.. ..jednostavno im oduzeli boravak koji su dobili jos pocetkom ratakaja_333 wrote:Evo stari ja cu ti reci, u Mađarskoj s ciganima.bogomdani wrote:hool,gdi si ti vani?
Guest- Guest
nemoj ti meni sad crnobela,najveci dio predaka danasnjih b-hercegovackih pravoslavaca su bili katolici.i da su to ostali danas bi bili Hrvati.vi,tj.vasi "istoricari" su sve okrenuli na drugi kalup i generacije "srba" nakljukaali sa mitovima i lazima.to je najbitnia poanta..dzmrdz wrote:Super. Evo ja verujem. Jel sada ovaj izvor validan ili nije davrazjasnimo posto kada sam ga ja koristio ispalo je da nije.max123 wrote:
...U Popovu do 1627. god. od 12 crkava katoličkih 7 je prešlo u pravoslavne ruke; sličnih pojava je bilo i u okolini Trebinja. Ima isto tako vesti o prelasku katolika u pravoslavlje u Sremu, oko Rume i Mitrovice. Glavni razlog za to bio je taj, što katoličko više sveštenstvo u većini nije smelo da živi pod Turcima, nego se zadržavalo mahom u susednim hrišćanskim zemljama...
Btw meni je savrseno jasno da istorija nije crno bela niti kakvom je predstavljaju ali to vredi za sve
Last edited by max123 on 9/9/2016, 18:31; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa je, iskren je , zbilja ok čovjek. Mozda nije pogledao sve , Ero ..dzmrdz wrote:Meni je cilj bio da pokazem tu konstantnu nepostojanost u istoriji kada su u pitanju ljudske sudbine. Npr Ero je odmah citavu pricu odbacio jer mu se nije svidelo kako je Simo opisao ustase pa mu je to smrdilo na propagandukaja_333 wrote:Nego zašto smo mi došli na pravoslavce i katolike, pa priča je išla o simi i njegovoj sudbini , koja nije bas bila laka..
Retko da sam cuo iskrenije svedocenje a cak opisuje Srbina oca i strica kao negativce i bezdusne ljude a Ljude Hrvate koji su ga uzeli sebi kao divne i mene je ganulo to jer je dokaz da je covek covek a necovek necovek
2015-08-15
oki doki..Hooliganjetta wrote:reci cu ti na ppbogomdani wrote:hool,gdi si ti vani?
Guest- Guest
Oš mi doć razbit glavu, pravobraniteljice za djecu i pravnice?kaja_333 wrote:Evo stari ja cu ti reci, u Mađarskoj s ciganima.bogomdani wrote:hool,gdi si ti vani?
Guest- Guest
U Bosni?Hooliganjetta wrote:reci cu ti na ppbogomdani wrote:hool,gdi si ti vani?
2015-08-15
Necu, dacu ti za burek i rakiju i mir s tobom.Hooliganjetta wrote:Oš mi doć razbit glavu, pravobraniteljice za djecu i pravnice?kaja_333 wrote:Evo stari ja cu ti reci, u Mađarskoj s ciganima.bogomdani wrote:hool,gdi si ti vani?
2015-08-15
Odo ja zderat...i Zlatopramen popit..e jest dobro piffo,prvi put ga i vidim..
Guest- Guest
Haha...imas li ti dokaza za takvu smelu tvrdnju? Pa sta cemo sa silnim poturicama, jesu i oni svi hrvati?max123 wrote:nemoj ti meni sad crnobela,najveci dio predaka danasnjih b-hercegovackih pravoslavaca su bili katolici.i da su to ostali danas bi bili Hrvati.vi,tj.vasi "istoricari" su sve okrenuli na drugi kalup i generacije "srba" nakljukaali sa mitovima i lazima.to je najbitnia poanta..dzmrdz wrote:Super. Evo ja verujem. Jel sada ovaj izvor validan ili nije davrazjasnimo posto kada sam ga ja koristio ispalo je da nije.max123 wrote:
...U Popovu do 1627. god. od 12 crkava katoličkih 7 je prešlo u pravoslavne ruke; sličnih pojava je bilo i u okolini Trebinja. Ima isto tako vesti o prelasku katolika u pravoslavlje u Sremu, oko Rume i Mitrovice. Glavni razlog za to bio je taj, što katoličko više sveštenstvo u većini nije smelo da živi pod Turcima, nego se zadržavalo mahom u susednim hrišćanskim zemljama...
Jesi siguran da je to bas tako? Samo ih ja znam u hr 5 koji su krsteni pravoslavci i srbi a od rata su hrvati i katolici...
Guest- Guest
Razija, jebo ga ti. Nisu svi izbosne.kaja_333 wrote:Necu, dacu ti za burek i rakiju i mir s tobom.Hooliganjetta wrote:Oš mi doć razbit glavu, pravobraniteljice za djecu i pravnice?kaja_333 wrote:Evo stari ja cu ti reci, u Mađarskoj s ciganima.bogomdani wrote:hool,gdi si ti vani?
Guest- Guest
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Ustaša
» ustaša sdp-ovac
» Neandertalac ustasa
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Ustaša
» ustaša sdp-ovac
» Neandertalac ustasa