Mali ustasa
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Mali ustasa
pa normalno kad katolički svećenici imaju preča posla kao što je npr. blagoslov CT-a.ljubo1212 wrote:ja samo primjećujem da srpski svećenici danas puno više razdvajaju svoje stado od katoličkih...
Guest- Guest
Sta si ti dosla, cim pročitaš mali ustasa evo te a?Hooliganjetta wrote:pa normalno kad katolički svećenici imaju preča posla kao što je npr. blagoslov CT-a.ljubo1212 wrote:ja samo primjećujem da srpski svećenici danas puno više razdvajaju svoje stado od katoličkih...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo ti ga na,jos jedan dobrocudni srbo.krivoslavac,u hrvatskoj zupi,bosnoj srebrenoj kao i njezinom djelu,hercegovina,desio se bas suprotni fenomen.ogroman dio katolika je preslo na grcki zakon jer su turci krvnicki progonili katolicki kler.to mozes cak nac i kod ovog corovica na rastko.com...dzmrdz wrote:Serem ti se na toga na sliciEroo wrote:
Rec je o tome da pojedini hercegovci tvoji hrvatinsu od svojih dida culinda su nekada bili pravoslavci. Jel ti sad jasno?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
izvor mu je ROFLdzmrdz wrote:Da moj izvor je lazan a tvoj nijeljubo1212 wrote:heben ti je izvor
to opravdava puno toga u tvom pitanju,
ok, osim starha, drugi ste puno gori, pa si ti još ok
Guest- Guest
sto znaci to Rofl?Hooliganjetta wrote:izvor mu je ROFLdzmrdz wrote:Da moj izvor je lazan a tvoj nijeljubo1212 wrote:heben ti je izvor
Guest- Guest
admin još nije stavio obavijest o tome tko smije, a tko ne smije doći ovdje.kaja_333 wrote:Sta si ti dosla, cim pročitaš mali ustasa evo te a?Hooliganjetta wrote:pa normalno kad katolički svećenici imaju preča posla kao što je npr. blagoslov CT-a.ljubo1212 wrote:ja samo primjećujem da srpski svećenici danas puno više razdvajaju svoje stado od katoličkih...
Guest- Guest
Trazim, posalji mi linkmax123 wrote:evo ti ga na,jos jedan dobrocudni srbo.krivoslavac,u hrvatskoj zupi,bosnoj srebrenoj kao i njezinom djelu,hercegovina,desio se bas suprotni fenomen.ogroman dio katolika je preslo na grcki zakon jer su turci krvnicki progonili katolicki kler.to mozes cak nac i kod ovog corovica na rastko.com...dzmrdz wrote:Serem ti se na toga na sliciEroo wrote:
Rec je o tome da pojedini hercegovci tvoji hrvatinsu od svojih dida culinda su nekada bili pravoslavci. Jel ti sad jasno?
Guest- Guest
rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.bogomdani wrote:sto znaci to Rofl?Hooliganjetta wrote:izvor mu je ROFLdzmrdz wrote:Da moj izvor je lazan a tvoj nijeljubo1212 wrote:heben ti je izvor
Guest- Guest
Ja sam admin od jučer. Hoćeš da te Baniram sad?Hooliganjetta wrote:admin još nije stavio obavijest o tome tko smije, a tko ne smije doći ovdje.kaja_333 wrote:Sta si ti dosla, cim pročitaš mali ustasa evo te a?Hooliganjetta wrote:pa normalno kad katolički svećenici imaju preča posla kao što je npr. blagoslov CT-a.ljubo1212 wrote:ja samo primjećujem da srpski svećenici danas puno više razdvajaju svoje stado od katoličkih...
2015-08-15
mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???Hooliganjetta wrote:rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.bogomdani wrote:sto znaci to Rofl?Hooliganjetta wrote:izvor mu je ROFLdzmrdz wrote:Da moj izvor je lazan a tvoj nijeljubo1212 wrote:heben ti je izvor
jos ako je pod oblozen onim debelim tepihom....
Guest- Guest
Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.bogomdani wrote:mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???Hooliganjetta wrote:rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.bogomdani wrote:sto znaci to Rofl?Hooliganjetta wrote:izvor mu je ROFLdzmrdz wrote:
Da moj izvor je lazan a tvoj nije
Guest- Guest
Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastimHooliganjetta wrote:Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.bogomdani wrote:mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???Hooliganjetta wrote:rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.bogomdani wrote:sto znaci to Rofl?Hooliganjetta wrote:
izvor mu je ROFL
Guest- Guest
Ja sam jedina nepristrana i zato sam admin od jučer, ovi do jucer vise nisu , na godišnjem su. . I pristojno se ponašaj.Hooliganjetta wrote:Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.bogomdani wrote:mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???Hooliganjetta wrote:rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.bogomdani wrote:sto znaci to Rofl?Hooliganjetta wrote:
izvor mu je ROFL
2015-08-15
Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.bogomdani wrote:Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastimHooliganjetta wrote:Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.bogomdani wrote:mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???Hooliganjetta wrote:rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.bogomdani wrote:
sto znaci to Rofl?
Guest- Guest
...U Popovu do 1627. god. od 12 crkava katoličkih 7 je prešlo u pravoslavne ruke; sličnih pojava je bilo i u okolini Trebinja. Ima isto tako vesti o prelasku katolika u pravoslavlje u Sremu, oko Rume i Mitrovice. Glavni razlog za to bio je taj, što katoličko više sveštenstvo u većini nije smelo da živi pod Turcima, nego se zadržavalo mahom u susednim hrišćanskim zemljama...dzmrdz wrote:Trazim, posalji mi linkmax123 wrote:evo ti ga na,jos jedan dobrocudni srbo.krivoslavac,u hrvatskoj zupi,bosnoj srebrenoj kao i njezinom djelu,hercegovina,desio se bas suprotni fenomen.ogroman dio katolika je preslo na grcki zakon jer su turci krvnicki progonili katolicki kler.to mozes cak nac i kod ovog corovica na rastko.com...dzmrdz wrote:Serem ti se na toga na sliciEroo wrote:
http://www.rastko.rs/rastko-bl/istorija/corovic/istorija/6_6_l.html
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?Hooliganjetta wrote:Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.bogomdani wrote:Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastimHooliganjetta wrote:Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.bogomdani wrote:mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???Hooliganjetta wrote:
rolling on the floor with laughter = valjam se po podu od smijeha.
Guest- Guest
nisam u Rvackoj, Bogu hvala.bogomdani wrote:jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?Hooliganjetta wrote:Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.bogomdani wrote:Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastimHooliganjetta wrote:Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.bogomdani wrote:
mmmmm..!!! mogul ja malo sa Tobom???
Guest- Guest
Gdi si?..Ja u svabiji..Hooliganjetta wrote:nisam u Rvackoj, Bogu hvala.bogomdani wrote:jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?Hooliganjetta wrote:Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.bogomdani wrote:Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastimHooliganjetta wrote:
Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.
Guest- Guest
I ja kažem. Boze hvala ti.Hooliganjetta wrote:nisam u Rvackoj, Bogu hvala.bogomdani wrote:jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?Hooliganjetta wrote:Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.bogomdani wrote:Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastimHooliganjetta wrote:
Ma ništa od toga. Vidiš da će me nova Sturmbannführerica banirati. Sad su kompletni.
2015-08-15
kaja_333 wrote:I ja kažem. Boze hvala ti.Hooliganjetta wrote:nisam u Rvackoj, Bogu hvala.bogomdani wrote:jesil ti na brdovitom Balkanu ili negdi drugdi?Hooliganjetta wrote:Ama nijesam ni ja baš toliko naivna.bogomdani wrote:
Ma Kaya se zeza..nije moderatorka,njima nick pise narancastim
što s' takva
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Ustaša
» ustaša sdp-ovac
» Neandertalac ustasa
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Ustaša