Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.frakcija wrote:a baš te obuzme neki kripi osjećaj..kolko su nekulturni..mislim nisu bučni..al gledaju nas ko niža bića , iako su oni niski..unajme visoke otvorene autobuse pa im valjda zadovoljština snimat nas sa tlocrta za promjenu.
ono, mlada i mladoženja u kabrio i ajmo
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ma to je tebi udarila bura u glavumaggie13 wrote:sto bi bilo kad bi bilo, ja kazem sto jest :DWinter is coming wrote:udarila bi i tebi da tu liviš dvaest godinamaggie13 wrote:udrila ti jamerika u glavu @_@Winter is coming wrote:ja bi napravio tamo prozore koji bi se otvaraali na zetone od 50 c,ubacis zeton i otvori se prozor na 50 sekundi ali mali prozorcic tak da mozes glavu proturit kroz njegamaggie13 wrote:
da, u shopping centru ;D
2014-04-14
al si bio u marčelovim svatovima?veber wrote:kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.frakcija wrote:a baš te obuzme neki kripi osjećaj..kolko su nekulturni..mislim nisu bučni..al gledaju nas ko niža bića , iako su oni niski..unajme visoke otvorene autobuse pa im valjda zadovoljština snimat nas sa tlocrta za promjenu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ili nose kišobrane. to sam vidio u splitu pred uskrsmaggie13 wrote:Najjaci su kad stave maske na usta :D
2014-12-30
da,da,i to :Dveber wrote:ili nose kišobrane. to sam vidio u splitu pred uskrsmaggie13 wrote:Najjaci su kad stave maske na usta :D
2014-04-12
jesanfrakcija wrote:al si bio u marčelovim svatovima?veber wrote:kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.frakcija wrote:a baš te obuzme neki kripi osjećaj..kolko su nekulturni..mislim nisu bučni..al gledaju nas ko niža bića , iako su oni niski..unajme visoke otvorene autobuse pa im valjda zadovoljština snimat nas sa tlocrta za promjenu.
i još par forumaša.
slijedeći dan još kod njega popili što je ostalo i pojeli
2014-12-30
bemti ja iz zegeja došao, malo sunce ogrijalo, skinuo se u kratku majcu i izigravao guštera na rivi, a ovi nose kišobrane kao da sunce piči ko mutavo.maggie13 wrote:da,da,i to :Dveber wrote:ili nose kišobrane. to sam vidio u splitu pred uskrsmaggie13 wrote:Najjaci su kad stave maske na usta :D
2014-12-30
Kod nas za venčanja iznajmljuju neke limuzine iz tridesetih godina. Vidim ih subotom ispred botaničke bašte. Tu dolaze na slikanje.veber wrote:kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.frakcija wrote:a baš te obuzme neki kripi osjećaj..kolko su nekulturni..mislim nisu bučni..al gledaju nas ko niža bića , iako su oni niski..unajme visoke otvorene autobuse pa im valjda zadovoljština snimat nas sa tlocrta za promjenu.
čovjek došao svojim autom...
2014-12-30
onda forumaši svojta.veber wrote:jesanfrakcija wrote:al si bio u marčelovim svatovima?veber wrote:kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.frakcija wrote:a baš te obuzme neki kripi osjećaj..kolko su nekulturni..mislim nisu bučni..al gledaju nas ko niža bića , iako su oni niski..unajme visoke otvorene autobuse pa im valjda zadovoljština snimat nas sa tlocrta za promjenu.
i još par forumaša.
2016-03-09
Za dušu?veber wrote:jesanfrakcija wrote:al si bio u marčelovim svatovima?veber wrote:kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.frakcija wrote:a baš te obuzme neki kripi osjećaj..kolko su nekulturni..mislim nisu bučni..al gledaju nas ko niža bića , iako su oni niski..unajme visoke otvorene autobuse pa im valjda zadovoljština snimat nas sa tlocrta za promjenu.
i još par forumaša.
Ovdje svi najviše vole ruse jer se kurče kako nas mogu kupit za kikiriki i svakakve preseranse plaćaju i naručuju i svi im ispunjavaju bijesne prohtjeve..jer ovi ne pitaju kolko košta.. ko mi nekad česima, mađarima i poljacima..
2016-03-09
Dođe vreme pa se preokrene.frakcija wrote:Ovdje svi najviše vole ruse jer se kurče kako nas mogu kupit za kikiriki i svakakve preseranse plaćaju i naručuju i svi im ispunjavaju bijesne prohtjeve..jer ovi ne pitaju kolko košta.. ko mi nekad česima, mađarima i poljacima..
srami se. @_@dzango wrote:Za dušu?veber wrote:jesanfrakcija wrote:al si bio u marčelovim svatovima?veber wrote:kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.frakcija wrote:a baš te obuzme neki kripi osjećaj..kolko su nekulturni..mislim nisu bučni..al gledaju nas ko niža bića , iako su oni niski..unajme visoke otvorene autobuse pa im valjda zadovoljština snimat nas sa tlocrta za promjenu.
i još par forumaša.
2014-04-12
Osim Blackberryja, koristim mobitele sa ostala tri OS.
Androide najviše koristim i mijenjam, redovito rootam i stavljam moje slim verzije sustava očišćene od bloatware-a i prilagođene. Bez toga teško da bih mogao koristiti tvorničke verzije androida i čudim se koliko ljudi to čini i pristaje na sva googlova sranja na jednom otvorenom sustavu.
Iphone dobio kao službeni, neupotrebljiv zbog kratkog trajanja baterije, Lumia dobra za neiskusne i nezahtjevne korisnike kojima zapravo ni ne treba smartphone jer aplikacije za nju praktično ni ne postoje, a one rijetke koje imaju se prerijetko ažuriraju. Prednost je usklađenost sa Win10, ali nijedna opcija osim OneDrive nije baš pretjerano korisna, a za svaku ima alternativa na androidu i iosu, često kvalitetnija.
Androide najviše koristim i mijenjam, redovito rootam i stavljam moje slim verzije sustava očišćene od bloatware-a i prilagođene. Bez toga teško da bih mogao koristiti tvorničke verzije androida i čudim se koliko ljudi to čini i pristaje na sva googlova sranja na jednom otvorenom sustavu.
Iphone dobio kao službeni, neupotrebljiv zbog kratkog trajanja baterije, Lumia dobra za neiskusne i nezahtjevne korisnike kojima zapravo ni ne treba smartphone jer aplikacije za nju praktično ni ne postoje, a one rijetke koje imaju se prerijetko ažuriraju. Prednost je usklađenost sa Win10, ali nijedna opcija osim OneDrive nije baš pretjerano korisna, a za svaku ima alternativa na androidu i iosu, često kvalitetnija.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Piglet wrote:Osim Blackberryja, koristim mobitele sa ostala tri OS.
Androide najviše koristim i mijenjam, redovito rootam i stavljam moje slim verzije sustava očišćene od bloatware-a i prilagođene. Bez toga teško da bih mogao koristiti tvorničke verzije androida i čudim se koliko ljudi to čini i pristaje na sva googlova sranja na otvorenom sustavu.
:offtopic:
2016-03-09
:)frakcija wrote:Piglet wrote:Osim Blackberryja, koristim mobitele sa ostala tri OS.
Androide najviše koristim i mijenjam, redovito rootam i stavljam moje slim verzije sustava očišćene od bloatware-a i prilagođene. Bez toga teško da bih mogao koristiti tvorničke verzije androida i čudim se koliko ljudi to čini i pristaje na sva googlova sranja na otvorenom sustavu.
:offtopic:
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Ispratili rahmetli Marcelusa kako zaslužuje.maggie13 wrote:srami se. @_@dzango wrote:Za dušu?veber wrote:jesanfrakcija wrote:al si bio u marčelovim svatovima?veber wrote:
kada se marc ženio da vidiš koja su bili atrakcija. trebali smo im naplatiti fotkanje.
i još par forumaša.
znaci tako se gleda na blagoslov bracne zajednice,tststsdzango wrote:Ispratili rahmetli Marcelusa kako zaslužuje.maggie13 wrote:srami se. @_@dzango wrote:Za dušu?veber wrote:jesanfrakcija wrote:
al si bio u marčelovim svatovima?
i još par forumaša.
^_~
2014-04-12
Manje gleda, više plače.maggie13 wrote:znaci tako se gleda na blagoslov bracne zajednice,tststsdzango wrote:Ispratili rahmetli Marcelusa kako zaslužuje.maggie13 wrote:srami se. @_@dzango wrote:Za dušu?veber wrote:
jesan
i još par forumaša.
^_~
cemu takav defetizam..gdje je vjera u svijetlu buducnost @_@dzango wrote:Manje gleda, više plače.maggie13 wrote:znaci tako se gleda na blagoslov bracne zajednice,tststsdzango wrote:Ispratili rahmetli Marcelusa kako zaslužuje.maggie13 wrote:srami se. @_@dzango wrote:
Za dušu?
^_~
2014-04-12
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Jedan od najgorih srpskih zlocina u Domovinskom ratu.Ubijali i Hrvate i Srbe
» Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
Page 9 of 10