Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
:)veber wrote:zato i je bivši jer te nije ugrijaokaja_333 wrote:Znam, ja tako ne mogu živjeti. Spavala sam par puta kod bivšega kod njegovih i nisam htjela pernatu jaknu skinuti do 3 ujutro.frakcija wrote:mi ni ne grijemo nego nosimo 3 rukava zimi i kućni gunj.
Ja sam ležala stari do 3 jutro s jaknom i rukavicama , pokrivena poplunom koji od valjda vlage , od mora kao mokar, nije ali imas takav osjećaj, zalijepljena uz njega da se zagrijem, u sobi je bilo je 15 stupnjeva , grijanja nema . Nisam prestajala govoriti da su bolesni u glavu i kokodakati . Onda sam valjda nekad od iscrpljenosti i blebetanja zaspala . Ovaj je drugi dan da me udobrovolji donio neku grijalicu koja te moze zagrijati ko fen , jedino ako ga upališ i pušeš si u glavu . Strašno. Jedino kuhinje griju.
Last edited by kaja_333 on 10/9/2016, 12:07; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ako te ja zaseremveber wrote:ajd ne serifrakcija wrote:taj van je snig pomišan sa čađom i blatom.. ne smi se ni jist...mene rodica plesnila i izbacila mi snig iz usta.kaja_333 wrote:A snijeg, hladan zrak, šubara i sunčane naočale, grad pun ljudi, kavica na cvjetnom , miris onih kobasicica sa štandova , najnoviji modeli u reartu-u. :)frakcija wrote:a bura sve očisti..i ulice i zrak..i proradi cirkulacija i sve živne..u vas uvik neka memla ustajala, vonj baruštinakaja_333 wrote:A veli neka zena - al tu se roba lipi posuši za sat vrimena na buri a vama tamo nikako:)
To je kao argument znate , pa stavimo ju na radijator ili sušilicu pa se posuši isto:)
Smiješno mi je to, al njima je to super..
Ne bi ja to ipak mijenjala za buru u praznoj ulici . Iako je bura zbilja zdrava.
a, znam.kaja_333 wrote::)veber wrote:zato i je bivši jer te nije ugrijaokaja_333 wrote:Znam, ja tako ne mogu živjeti. Spavala sam par puta kod bivšega kod njegovih i nisam htjela pernatu jaknu skinuti do 3 ujutro.frakcija wrote:mi ni ne grijemo nego nosimo 3 rukava zimi i kućni gunj.
Ja sam ležala stari do 3 jutro s jaknom i rukavicama , pokrivena poplunom koji od valjda vlage , od mora kao mokar, nije ali imas takav osjećaj, zalijepljena uz njega da se zagrijem, u sobi je bilo je 15 stupnjeva , grijanja nema . Nisam prestajala govoriti da su bolesni u glavu i kokodakati . Onda sam valjda nekad od iscrpljenosti i blebetanja zaspala . Ovaj je drugi dan da me udobrovolji donio neku grijalicu koja te moze zagrijati ko fen , jedino ako ga upališ i pušeš si u glavu . Strašno. Jedino kuhinje griju.
mi se na hvaru nažderali rakije pa nam nije trebala grijalica, ženske se zavukle u krevete, a mi mrcine pozaspali u kuhinji uz pećicu
2014-12-30
nastavi s megi pepejatprckov wrote:ako te ja zaseremveber wrote:ajd ne serifrakcija wrote:taj van je snig pomišan sa čađom i blatom.. ne smi se ni jist...mene rodica plesnila i izbacila mi snig iz usta.kaja_333 wrote:A snijeg, hladan zrak, šubara i sunčane naočale, grad pun ljudi, kavica na cvjetnom , miris onih kobasicica sa štandova , najnoviji modeli u reartu-u. :)frakcija wrote:
a bura sve očisti..i ulice i zrak..i proradi cirkulacija i sve živne..u vas uvik neka memla ustajala, vonj baruština
Ne bi ja to ipak mijenjala za buru u praznoj ulici . Iako je bura zbilja zdrava.
2014-12-30
Griju kuhinju a sobi i kupaonicama 15 stupnjeva. Ne možes živjeti. Ko da si na cesti zimi. Ludastvo. S jedinim kaminom bi zagrijali cijelu kuću na 25. Ali ne, puhalice ko fen i pecica gdje stane jedno drvo u kuhinji. I lipo li je lipo li je...veber wrote:a, znam.kaja_333 wrote::)veber wrote:zato i je bivši jer te nije ugrijaokaja_333 wrote:Znam, ja tako ne mogu živjeti. Spavala sam par puta kod bivšega kod njegovih i nisam htjela pernatu jaknu skinuti do 3 ujutro.frakcija wrote:mi ni ne grijemo nego nosimo 3 rukava zimi i kućni gunj.
mi se na hvaru nažderali rakije pa nam nije trebala grijalica, ženske se zavukle u krevete, a mi mrcine pozaspali u kuhinji uz pećicu
2015-08-15
kic wrote:brdo u vodi :^^
Ima tih nekih drazesnih formulacija, istina...
darth_vader-
2014-04-17
srećom danas imaju klime pa se griju s njima.kaja_333 wrote:Griju kuhinju a sobi i kupaonicama 15 stupnjeva. Ne možes živjeti. Ko da si na cesti zimi. Ludastvo. S jedinim kaminom bi zagrijali cijelu kuću na 25. Ali ne, puhalice ko fen i pecica gdje stane jedno drvo u kuhinji. I lipo li je lipo li je...
a, jednom kada smo bili u lici prva dva dana se svi smrznuli ko pičke. vani -20, prekrasni dani su bili, samo je frend zaboravio nazvat susjeda da počne grijat dan-dva ranije. led nam se lovio po licima, i imali dežurstva za loženje.
ali kada se zagrijalo svi smo bili u kratkim majicama. kaminčina koja kada krene ne staje.
2014-12-30
Kamin je čudo, otvoriš sva vrata soba i kupaonicu i imas 25 stupnjeva svugdje. Za kuću ili vikendicu je najjači. Kakve peci i klime.veber wrote:srećom danas imaju klime pa se griju s njima.kaja_333 wrote:Griju kuhinju a sobi i kupaonicama 15 stupnjeva. Ne možes živjeti. Ko da si na cesti zimi. Ludastvo. S jedinim kaminom bi zagrijali cijelu kuću na 25. Ali ne, puhalice ko fen i pecica gdje stane jedno drvo u kuhinji. I lipo li je lipo li je...
a, jednom kada smo bili u lici prva dva dana se svi smrznuli ko pičke. vani -20, prekrasni dani su bili, samo je frend zaboravio nazvat susjeda da počne grijat dan-dva ranije. led nam se lovio po licima, i imali dežurstva za loženje.
ali kada se zagrijalo svi smo bili u kratkim majicama. kaminčina koja kada krene ne staje.
2015-08-15
Lijepo je u Zagrebu, ali nema do Dalmacije...nakon osam i kusur godina gore najviše mi se svidio Zagreb ljeti i možda mjesec dana zimi...ostalo su prevelike guzve, čekanja, redovi za svaki kurac...ne, hvala... prosječan primorski gradić ima sve što je potrebno za život i više manje je sve nadohvat ruke danas...A imati priliku u svakom trenutku otisnuti se na more...za te trenutke i guste se zapravo i živi...kad te prođe faza tulumarenja na tjedno/dnevnoj bazi shvatis da je u biti svaki veći grad samo jedna velika spavaonica...s guzvama od 06-22h...
darth_vader-
2014-04-17
A nećeš se otisnuti na more zimi i u jesen. Ili puse, ili pada kiša ili je zima. Realno jel. Hoće ribari jer žive od toga. Sta ces, probudiš se, pada kiša a ti ces na more.. U kabanici :) a zar ne? Koliko si puta bio na moru zimi ? Na moru bas mislim, brodom?jasambrend wrote:Lijepo je u Zagrebu, ali nema do Dalmacije...nakon osam i kusur godina gore najviše mi se svidio Zagreb ljeti i možda mjesec dana zimi...ostalo su prevelike guzve, čekanja, redovi za svaki kurac...ne, hvala... prosječan primorski gradić ima sve što je potrebno za život i više manje je sve nadohvat ruke danas...A imati priliku u svakom trenutku otisnuti se na more...za te trenutke i guste se zapravo i živi...kad te prođe faza tulumarenja na tjedno/dnevnoj bazi shvatis da je u biti svaki veći grad samo jedna velika spavaonica...s guzvama od 06-22h...
2015-08-15
zato je moj stari ostavio glavni kamin u stanu. zbog ugođaja. zapali ga za badnjak, neki tulum ili sl.kaja_333 wrote:Kamin je čudo, otvoriš sva vrata soba i kupaonicu i imas 25 stupnjeva svugdje. Za kuću ili vikendicu je najjači. Kakve peci i klime.
ali je super ugođaj i svi ko debili zurimo u vatru, a još kadda za badnjak bacimo jelovinu tranu...
ko će to platiti.
2014-12-30
pa stvar je u tome da je grad hrpa manjih gradića. ja u kvartu imam sve. u šoping centre idem rijetko, sve kupim u lokalnom.jasambrend wrote:Lijepo je u Zagrebu, ali nema do Dalmacije...nakon osam i kusur godina gore najviše mi se svidio Zagreb ljeti i možda mjesec dana zimi...ostalo su prevelike guzve, čekanja, redovi za svaki kurac...ne, hvala... prosječan primorski gradić ima sve što je potrebno za život i više manje je sve nadohvat ruke danas...A imati priliku u svakom trenutku otisnuti se na more...za te trenutke i guste se zapravo i živi...kad te prođe faza tulumarenja na tjedno/dnevnoj bazi shvatis da je u biti svaki veći grad samo jedna velika spavaonica...s guzvama od 06-22h...
kada dođem u birtiju svi me znaju kao i ja njih. kada idem do starog pretrpim gužvu....
2014-12-30
Je, genijalno.veber wrote:zato je moj stari ostavio glavni kamin u stanu. zbog ugođaja. zapali ga za badnjak, neki tulum ili sl.kaja_333 wrote:Kamin je čudo, otvoriš sva vrata soba i kupaonicu i imas 25 stupnjeva svugdje. Za kuću ili vikendicu je najjači. Kakve peci i klime.
ali je super ugođaj i svi ko debili zurimo u vatru, a još kadda za badnjak bacimo jelovinu tranu...
ko će to platiti.
2015-08-15
.kaja_333 wrote:A nećeš se otisnuti na more zimi i u jesen. Ili puse, ili pada kiša ili je zima. Realno jel. Hoće ribari jer žive od toga. Sta ces, probudiš se, pada kiša a ti ces na more.. U kabanici :) a zar ne? Koliko si puta bio na moru zimi ? Na moru bas mislim, brodom?jasambrend wrote:Lijepo je u Zagrebu, ali nema do Dalmacije...nakon osam i kusur godina gore najviše mi se svidio Zagreb ljeti i možda mjesec dana zimi...ostalo su prevelike guzve, čekanja, redovi za svaki kurac...ne, hvala... prosječan primorski gradić ima sve što je potrebno za život i više manje je sve nadohvat ruke danas...A imati priliku u svakom trenutku otisnuti se na more...za te trenutke i guste se zapravo i živi...kad te prođe faza tulumarenja na tjedno/dnevnoj bazi shvatis da je u biti svaki veći grad samo jedna velika spavaonica...s guzvama od 06-22h...
Kako ne...tek počinju gusti...ljeti mi dapače čak i nije napeto...sad počinje lagano svicarenje pa lignje pa svašta nešto...pa ne živim u sjevernom Atlantiku, nego Mediteranu...ajd, ima uvrh glave dvadesetak dana kad je nemoguće ispovljavanje, ali zato preostalo vrijeme je idealno...
darth_vader-
2014-04-17
Zivot u Dalmaciji zimi je otužan. Koliko god oni sad žele predstaviti to kao romantično. Jedino mjesto gdje se " otisnu" je lokalna birtija . Na ulici nema nikoga poslje 16:00. Vani pada kiša i puse. I to je tako i ne možete me uvjeriti u suprotno jer znam.
2015-08-15
A zar je život zimi u Slavoniji veseo? ili u Lici?kaja_333 wrote:Zivot u Dalmaciji zimi je otužan. Koliko god oni sad žele predstaviti to kao romantično. Jedino mjesto gdje se " otisnu" je lokalna birtija . Na ulici nema nikoga poslje 16:00. Vani pada kiša i puse. I to je tako i ne možete me uvjeriti u suprotno jer znam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lignje? Ali onda ribaris. I to nije bas uživancija . Hladno je i teško. Pa napisala sam da je to uglavnom jedini razlog isplovljenja zimi.jasambrend wrote:.kaja_333 wrote:A nećeš se otisnuti na more zimi i u jesen. Ili puse, ili pada kiša ili je zima. Realno jel. Hoće ribari jer žive od toga. Sta ces, probudiš se, pada kiša a ti ces na more.. U kabanici :) a zar ne? Koliko si puta bio na moru zimi ? Na moru bas mislim, brodom?jasambrend wrote:Lijepo je u Zagrebu, ali nema do Dalmacije...nakon osam i kusur godina gore najviše mi se svidio Zagreb ljeti i možda mjesec dana zimi...ostalo su prevelike guzve, čekanja, redovi za svaki kurac...ne, hvala... prosječan primorski gradić ima sve što je potrebno za život i više manje je sve nadohvat ruke danas...A imati priliku u svakom trenutku otisnuti se na more...za te trenutke i guste se zapravo i živi...kad te prođe faza tulumarenja na tjedno/dnevnoj bazi shvatis da je u biti svaki veći grad samo jedna velika spavaonica...s guzvama od 06-22h...
Kako ne...tek počinju gusti...ljeti mi dapače čak i nije napeto...sad počinje lagano svicarenje pa lignje pa svašta nešto...pa ne živim u sjevernom Atlantiku, nego Mediteranu...ajd, ima uvrh glave dvadesetak dana kad je nemoguće ispovljavanje, ali zato preostalo vrijeme je idealno...
2015-08-15
veber wrote:pa stvar je u tome da je grad hrpa manjih gradića. ja u kvartu imam sve. u šoping centre idem rijetko, sve kupim u lokalnom.jasambrend wrote:Lijepo je u Zagrebu, ali nema do Dalmacije...nakon osam i kusur godina gore najviše mi se svidio Zagreb ljeti i možda mjesec dana zimi...ostalo su prevelike guzve, čekanja, redovi za svaki kurac...ne, hvala... prosječan primorski gradić ima sve što je potrebno za život i više manje je sve nadohvat ruke danas...A imati priliku u svakom trenutku otisnuti se na more...za te trenutke i guste se zapravo i živi...kad te prođe faza tulumarenja na tjedno/dnevnoj bazi shvatis da je u biti svaki veći grad samo jedna velika spavaonica...s guzvama od 06-22h...
kada dođem u birtiju svi me znaju kao i ja njih. kada idem do starog pretrpim gužvu....
Ma znam...Ima Zagreb lijepih djelova za živjeti, daleko od toga, al svejedno postane malo klaustofobican nakon nekog vremena... što ja znam, vjerojatno sam malo predivlji za urbanu sredinu...
darth_vader-
2014-04-17
mogu samo da se sagnu iphonu svi-a pogotovo ona govna od sljamsunga...
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Lignje? Ali onda ribaris. I to nije bas uživancija . Hladno je i teško. Pa napisala sam da je to uglavnom jedini razlog isplovljenja zimi.jasambrend wrote:.kaja_333 wrote:A nećeš se otisnuti na more zimi i u jesen. Ili puse, ili pada kiša ili je zima. Realno jel. Hoće ribari jer žive od toga. Sta ces, probudiš se, pada kiša a ti ces na more.. U kabanici :) a zar ne? Koliko si puta bio na moru zimi ? Na moru bas mislim, brodom?jasambrend wrote:Lijepo je u Zagrebu, ali nema do Dalmacije...nakon osam i kusur godina gore najviše mi se svidio Zagreb ljeti i možda mjesec dana zimi...ostalo su prevelike guzve, čekanja, redovi za svaki kurac...ne, hvala... prosječan primorski gradić ima sve što je potrebno za život i više manje je sve nadohvat ruke danas...A imati priliku u svakom trenutku otisnuti se na more...za te trenutke i guste se zapravo i živi...kad te prođe faza tulumarenja na tjedno/dnevnoj bazi shvatis da je u biti svaki veći grad samo jedna velika spavaonica...s guzvama od 06-22h...
A nije mi profesija pa da mi je teško...zapravo pola dana mi zna proći, a da niti ne osjetim...posebno važi za svicarenje...dokle ima života u meni, ne pada mi napamet se vraćati, a to obično bude ujutro...
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Jedan od najgorih srpskih zlocina u Domovinskom ratu.Ubijali i Hrvate i Srbe
» Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
Page 6 of 10