Plenković: Ja nisam Karamarko !
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenković: Ja nisam Karamarko !
Plenkoviću, reci to glasnije, ne čujem te :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
the devil wrote:e brend, si vidio da je Lorde poluhrvatica
Njet, Lorde je Randy Marsh
2014-04-15
jasambrend wrote:Gledam sad ovo sučeljavanje...kleptoman i narkoman...Beljak i Miletić....e baš ću za Bandića u inat svima...
Voli covjek narkomane
Samo Milanovic
1. Jer je bio premjer
2. Jer ima kvalitete za premjera
3. Jer je najveci Hrvat , porodica obuhvaca sve od ustasa do psrtizana
1. Jer je bio premjer
2. Jer ima kvalitete za premjera
3. Jer je najveci Hrvat , porodica obuhvaca sve od ustasa do psrtizana
evo još malo o vjerodostojnima:
Miroslav Tuđman sigurno je imao razloga zbog kojih je štitio Perkovića, kao što i danas ima razloga da to negira. Njegov je životopis prilično neobičan. U vrijeme kada je njegov otac, koji će kasnije postati prvi hrvatski predsjednik bio glavni politički disident u Hrvatskoj, on, Miroslav Tuđman, odlazi u Školu rezervnih oficira JNA u Bileću.
Nakon povratka 16 godina ne razgovara s ocem, a u političkim previranjima krajem osamdesetih, pred prve višestranačke izbore u Hrvatskoj nije član HDZ-a, stranke koju je osnovao njegov otac. Miroslav Tuđman u to je vrijeme u član Socijalističke partije Hrvatske, kojoj su na čelu bili Željkjo Mažar i Antun Vujić i putuje Hrvatskom agitirajući za tu stranku. Danas to isto čini, ali kao važan član HDZ-a – kaže sugovornik Telegrama, bivši visokopozicionirani djelatnik Sigurnosno informativne službe
Miroslav Tuđman je nositelj izborne liste vjerodostojnog Plenkovića u 4.izbornoj jedinici.
zato jer se vjerodostojno borio kontra državnog terorizma bivših jugoslavenskih službi u vrijeme dok je bio na čelu HIS-a i sis-a.
kako se sam Plenković opetovano prokazuje kao ljiga od formata...
Miroslav Tuđman sigurno je imao razloga zbog kojih je štitio Perkovića, kao što i danas ima razloga da to negira. Njegov je životopis prilično neobičan. U vrijeme kada je njegov otac, koji će kasnije postati prvi hrvatski predsjednik bio glavni politički disident u Hrvatskoj, on, Miroslav Tuđman, odlazi u Školu rezervnih oficira JNA u Bileću.
Nakon povratka 16 godina ne razgovara s ocem, a u političkim previranjima krajem osamdesetih, pred prve višestranačke izbore u Hrvatskoj nije član HDZ-a, stranke koju je osnovao njegov otac. Miroslav Tuđman u to je vrijeme u član Socijalističke partije Hrvatske, kojoj su na čelu bili Željkjo Mažar i Antun Vujić i putuje Hrvatskom agitirajući za tu stranku. Danas to isto čini, ali kao važan član HDZ-a – kaže sugovornik Telegrama, bivši visokopozicionirani djelatnik Sigurnosno informativne službe
Miroslav Tuđman je nositelj izborne liste vjerodostojnog Plenkovića u 4.izbornoj jedinici.
zato jer se vjerodostojno borio kontra državnog terorizma bivših jugoslavenskih službi u vrijeme dok je bio na čelu HIS-a i sis-a.
kako se sam Plenković opetovano prokazuje kao ljiga od formata...
sitting_bull-
2015-09-28
Čista difamacija... Ono imao je interesa jer neimenovani izvor kaže da jest, pa onda sigurno i radio u skladu s tim interesima mada nememo dokaza za takvo što. Stranka se zvala Socijaldemokratska stranka Hrvatske, a ne socijalistička partija, i 1994. se pridružila SDP-u, to nije nikakva opskurna činjenica.
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
ček, šiting, beljak ima pravo konvertirati iz lopova u prvog suradnika milanoviću. milanović može napredovati u 4 godine (iako je napredak više nego upitan, jer ga samo ti vidiš), a tuđmanu to ne dopuštaš?
i onda iz toga gradiš priču kako je plenković ljiga od formata, ajd, možda i je, to tek treba vidjeti, za razliku od tvog gazde koji je već viđen....
i onda iz toga gradiš priču kako je plenković ljiga od formata, ajd, možda i je, to tek treba vidjeti, za razliku od tvog gazde koji je već viđen....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
beljak se dokazao u Samoboru kao gradonačelnik (od 2009. do sada) i nije konvertit kao npr. baldasar pa je njegova kvalifikacija zasigurno veća od bože petrova koji je u metkoviću zasjeo 2011. na gradonačelničko mjesto i tek se treba vidjeti može li zatražiti i drugi mandat i hoće li ga dobiti.ljubo1212 wrote:ček, šiting, beljak ima pravo konvertirati iz lopova u prvog suradnika milanoviću. milanović može napredovati u 4 godine (iako je napredak više nego upitan, jer ga samo ti vidiš), a tuđmanu to ne dopuštaš?
što se tiče napretka činjenica je kako se samo domoljubi trude da ga negiraju, ali imaju problem jer rezultati zadnjih 18 mjeseci milanovićeve vladavine idu njemu u prilog.
tuđman jr. je pametan čovjek, ali otkako znam za njega je bio ljiga tako da je veza Plenković-Tuđman više nego prirodna, a istovremeno je Tuđman primjer koji pokazuje koliko pametni ljudi mogu biti i pokvareni.
Plenković jeste obrazovan, ali istovremeno i mamin sin iz zlatne socijalističke mladeži naučen stvari dobiti na tacni, a ako mu netko oponira onda ga bez imalo suzdržavanje diskreditira ne mareći puno za činjenice što onda pokazuje i nesigurnost i bojazan/strah od ishoda i koji ga potiču na zaplotnjačke igre u čemu je u odnosu na plavušu još uvijek amater...
sitting_bull-
2015-09-28
Siting, Beljak je bio kokosar i nistarija. Biti gradonacelnik grada kao sto je Samobor nije nikakva referenca, 99% Hrvatske je u puno, puno gorem stanju od Samobora, to je bio bogat grad puno prije Beljka.
To sto su svi djubrad oko njega, a i maznuli su puno vise ne mijenja na cinjenici da je bio ulicni razbojnik, a za to moras slomiti neke stvari u sebi.
To sto su svi djubrad oko njega, a i maznuli su puno vise ne mijenja na cinjenici da je bio ulicni razbojnik, a za to moras slomiti neke stvari u sebi.
Guest- Guest
beljak je samo dokazao da postoji arogantniji skot od zorana milanovića
što je još dokazao? ako ti je investicija u gradu 5 milja, zašto ti treba kredit od 25 milja? dobro, tako funkcionira partija, na zaduživanju....i malo sa strane
ali dobro, dokazao je da od vremena nakon provala u aute, kad nije imao nikakve nekretnine ni pokretnine, 7 godina poslije kao učitelj zemljopisa može imati nekretnine teške 80 tisuća eura , auto od 20ak tisuća i tak,
its ok, dati ga za ministra malog poduzetništva, odmah...
što je još dokazao? ako ti je investicija u gradu 5 milja, zašto ti treba kredit od 25 milja? dobro, tako funkcionira partija, na zaduživanju....i malo sa strane
ali dobro, dokazao je da od vremena nakon provala u aute, kad nije imao nikakve nekretnine ni pokretnine, 7 godina poslije kao učitelj zemljopisa može imati nekretnine teške 80 tisuća eura , auto od 20ak tisuća i tak,
its ok, dati ga za ministra malog poduzetništva, odmah...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Preduvjet pristupa HSS-u je da je netko vodio grad, da je bio osvjedoceni kriminalac u proslosti....ali isto tako bi trebalo prihvatiti...da su to sve ljudi od krvi i mesa i da treba pruziti drugu priliku. I tako dolazimo do toga...da je provaljivanje u automobil grijeh iz mladosti. Dok je Jambo sve stekao na kupusu i poriluku :) . najzabavniji dio svega je sto su te stvari isticane dok nisu spomenuta gospoda presla.....na drugu stranu. E onda odjednom....ma nije ni vrag toliko crn....tc tc tc.
Guest- Guest
Kad si naš, sve je to drugačije...uvidiš silver lining
2014-04-15
Pa nije... Nije on Karačmarko... On je samo glava našerafljena na tijelo HDZ-a.
ključna riječ je - bio.kolerik wrote:Siting, Beljak je bio kokosar i nistarija. Biti gradonacelnik grada kao sto je Samobor nije nikakva referenca, 99% Hrvatske je u puno, puno gorem stanju od Samobora, to je bio bogat grad puno prije Beljka.
Samobor sam uzeo za primjer jer se božu petrova i njegove poteze u metkoviću dizalo u nebesa, a beljak u Samoboru ima prirez od 0% i svake godine su promjene na bolje vidljive. metković? više se ne spominje.
kada kažeš kako moraš prelomiti neke stvari nadam se kako misliš da se može prelomiti i na bolje. vjerojatno je pretenciozno, ali davno je još victor hugo u "jadnicima" na primjeru jean valjena pokazao kako su promjene na bolje realne ukoliko ih želiš sam napraviti...
sitting_bull-
2015-09-28
Eto Samobor ima 0 posto prireza ali nema fontane...aha!
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Plenković: Karamarko ostaje član stranke
» Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
» Plenković udario s leđa, Karamarko na aparatima...
» Plenković: Karamarko ostaje član stranke
Page 2 of 2