ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenković: Ja nisam Karamarko !

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Plenković: Ja nisam Karamarko ! - Page 2 Empty Re: Plenković: Ja nisam Karamarko !

Post by epikur37 8/9/2016, 23:18

Plenkoviću, reci to glasnije, ne čujem te :D

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Plenković: Ja nisam Karamarko ! - Page 2 Empty Re: Plenković: Ja nisam Karamarko !

Post by n_razbojnik 9/9/2016, 03:22

the devil wrote:e brend, si vidio da je Lorde poluhrvatica

Njet, Lorde je Randy Marsh

Plenković: Ja nisam Karamarko ! - Page 2 Latest?cb=20141206231728

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sora 9/9/2016, 07:23

jasambrend wrote:Gledam sad ovo sučeljavanje...kleptoman i narkoman...Beljak i Miletić....e baš ću za Bandića u inat svima...

Voli covjek narkomane

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 9/9/2016, 07:27

Samo Milanovic
1. Jer je bio premjer
2. Jer ima kvalitete za premjera
3. Jer je najveci Hrvat , porodica obuhvaca sve od ustasa do psrtizana

2014-04-29

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/9/2016, 11:19

evo još malo o vjerodostojnima:
Miroslav Tuđman sigurno je imao razloga zbog kojih je štitio Perkovića, kao što i danas ima razloga da to negira. Njegov je životopis prilično neobičan. U vrijeme kada je njegov otac, koji će kasnije postati prvi hrvatski predsjednik bio glavni politički disident u Hrvatskoj, on, Miroslav Tuđman, odlazi u Školu rezervnih oficira JNA u Bileću.
Nakon povratka 16 godina ne razgovara s ocem, a u političkim previranjima krajem osamdesetih, pred prve višestranačke izbore u Hrvatskoj nije član HDZ-a, stranke koju je osnovao njegov otac. Miroslav Tuđman u to je vrijeme u član Socijalističke partije Hrvatske, kojoj su na čelu bili Željkjo Mažar i Antun Vujić i putuje Hrvatskom agitirajući za tu stranku. Danas to isto čini, ali kao važan član HDZ-a – kaže sugovornik Telegrama, bivši visokopozicionirani djelatnik Sigurnosno informativne službe

Miroslav Tuđman je nositelj izborne liste vjerodostojnog Plenkovića u 4.izbornoj jedinici.
zato jer se vjerodostojno borio kontra državnog terorizma bivših jugoslavenskih službi u vrijeme dok je bio na čelu HIS-a i sis-a.

kako se sam Plenković opetovano prokazuje kao ljiga od formata...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Ulpijan 9/9/2016, 11:59

Čista difamacija... Ono imao je interesa jer neimenovani izvor kaže da jest, pa onda sigurno i radio u skladu s tim interesima mada nememo dokaza za takvo što. Stranka se zvala Socijaldemokratska stranka Hrvatske, a ne socijalistička partija, i 1994. se pridružila SDP-u, to nije nikakva opskurna činjenica.
Ulpijan
Ulpijan

2016-07-04

Back to top Go down

Post by ljubo1212 9/9/2016, 12:15

ček, šiting, beljak ima pravo konvertirati iz lopova u prvog suradnika milanoviću. milanović može napredovati u 4 godine (iako je napredak više nego upitan, jer ga samo ti vidiš), a tuđmanu to ne dopuštaš?

i onda iz toga gradiš priču kako je plenković ljiga od formata, ajd, možda i je, to tek treba vidjeti, za razliku od tvog gazde koji je već viđen....
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/9/2016, 16:06

ljubo1212 wrote:ček, šiting, beljak ima pravo konvertirati iz lopova u prvog suradnika milanoviću. milanović može napredovati u 4 godine (iako je napredak više nego upitan, jer ga samo ti vidiš), a tuđmanu to ne dopuštaš?

i onda iz toga gradiš priču kako je plenković ljiga od formata, ajd, možda i je, to tek treba vidjeti, za razliku od tvog gazde koji je već viđen....
beljak se dokazao u Samoboru kao gradonačelnik  (od 2009. do sada) i nije konvertit kao npr. baldasar pa je njegova kvalifikacija zasigurno veća od bože petrova koji je u metkoviću zasjeo 2011. na gradonačelničko mjesto i tek se treba vidjeti može li zatražiti i drugi mandat i hoće li ga dobiti.

što se tiče napretka činjenica je kako se samo domoljubi trude da ga negiraju, ali imaju problem jer rezultati zadnjih 18 mjeseci milanovićeve vladavine idu njemu u prilog.

tuđman jr. je pametan čovjek, ali otkako znam za njega je bio ljiga tako da je veza Plenković-Tuđman više nego prirodna, a istovremeno je Tuđman primjer koji pokazuje koliko pametni ljudi mogu biti i pokvareni.

Plenković jeste obrazovan, ali istovremeno i mamin sin iz zlatne socijalističke mladeži naučen stvari dobiti na tacni, a ako mu netko oponira onda ga bez imalo suzdržavanje diskreditira ne mareći puno za činjenice što onda pokazuje i nesigurnost i bojazan/strah od ishoda i koji ga potiču na zaplotnjačke igre u čemu je u odnosu na plavušu još uvijek amater...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 17:15

Siting, Beljak je bio kokosar i nistarija. Biti gradonacelnik grada kao sto je Samobor nije nikakva referenca, 99% Hrvatske je u puno, puno gorem stanju od Samobora, to je bio bogat grad puno prije Beljka.

To sto su svi djubrad oko njega, a i maznuli su puno vise ne mijenja na cinjenici da je bio ulicni razbojnik, a za to moras slomiti neke stvari u sebi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by ljubo1212 9/9/2016, 17:30

beljak je samo dokazao da postoji arogantniji skot od zorana milanovića

što je još dokazao? ako ti je investicija u gradu 5 milja, zašto ti treba kredit od 25 milja? dobro, tako funkcionira partija, na zaduživanju....i malo sa strane

ali dobro, dokazao je da od vremena nakon provala u aute, kad nije imao nikakve nekretnine ni pokretnine, 7 godina poslije kao učitelj zemljopisa može imati nekretnine teške 80 tisuća eura , auto od 20ak tisuća i tak,

its ok, dati ga za ministra malog poduzetništva, odmah...
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 17:32

Preduvjet pristupa HSS-u je da je netko vodio grad, da je bio osvjedoceni kriminalac u proslosti....ali isto tako bi trebalo prihvatiti...da su to sve ljudi od krvi i mesa i da treba pruziti drugu priliku. I tako dolazimo do toga...da je provaljivanje u automobil grijeh iz mladosti. Dok je Jambo sve stekao na kupusu i poriluku :) . najzabavniji dio svega je sto su te stvari isticane dok nisu spomenuta gospoda presla.....na drugu stranu. E onda odjednom....ma nije ni vrag toliko crn....tc tc tc.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 9/9/2016, 19:30

Kad si naš, sve je to drugačije...uvidiš silver lining

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by provocator 9/9/2016, 21:41

Pa nije... Nije on Karačmarko... On je samo glava našerafljena na tijelo HDZ-a.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/9/2016, 22:01

kolerik wrote:Siting, Beljak je bio kokosar i nistarija. Biti gradonacelnik grada kao sto je Samobor nije nikakva referenca, 99% Hrvatske je u puno, puno gorem stanju od Samobora, to je bio bogat grad puno prije Beljka.

To sto su svi djubrad oko njega, a i maznuli su puno vise ne mijenja na cinjenici da je bio ulicni razbojnik, a za to moras slomiti neke stvari u sebi.
ključna riječ je - bio.

Samobor sam uzeo za primjer jer se božu petrova i njegove poteze u metkoviću dizalo u nebesa, a beljak u Samoboru ima prirez od 0% i svake godine su promjene na bolje vidljive. metković? više se ne spominje.

kada kažeš kako moraš prelomiti neke stvari nadam se kako misliš da se može prelomiti i na bolje. vjerojatno je pretenciozno, ali davno je još victor hugo u "jadnicima" na primjeru jean valjena pokazao kako su promjene na bolje realne ukoliko ih želiš sam napraviti...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by provocator 9/9/2016, 22:06

Eto Samobor ima 0 posto prireza ali nema fontane...aha!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics