Hrvatice u BG
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Hrvatice u BG
veber wrote:biraj.Braćala wrote:veber wrote:s obzirom da si bezobrazan, odfurat ću te kod srbinaBraćala wrote:veber wrote:
nemoj me ljubit.
slijedeći put kada dođeš u zegej, javi se...
trebalo bi uskoro, javim se da vodis negde na klopu...
gde god, znam da nema da se najedem.
mada, nisu lose bile one kobaje u tkalci...
oš kod srbina ili kod zagorca?
srbe imam ovde koliko volis, kod zagorca-naravno.
i neko domace pivo na tocenje, ali da nije karlovacko ili zuja.
Guest- Guest
jebote kajo pa mi skoro susjedi. i marčelo i proformakaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:Ima.Winter is coming wrote:zagreb ima onu uspinjachu
zagreb ima uspinjachu a beograd kadinjachu
ti iz nobl familije ili antifa
2014-12-30
ovoWinter is coming wrote:kakav dom za vesanjefrakcija wrote:jel beograd ima adu ciganliju i dom za vešanje? meni to interesantno.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Bas čudno s obzirom na to da je star jedno 500 godina .Braćala wrote:kaja_333 wrote:A sto mu je sabor onda ?Braćala wrote:zagreb nema nijedan element metropole i prestonice-maggie13 wrote:Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
sabor mali, kao neka mala pozorisna sala...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a kakv je botanicki vrt u zg-u,ima li biljka marihuane? u jednom botanickom vrtu nalsikah se sa oromnom zelenom biljkom marihuane i izgubim tu sliku,koji pehkaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:Ima.Winter is coming wrote:zagreb ima onu uspinjachu
Last edited by Winter is coming on 10/9/2016, 19:54; edited 1 time in total
2014-04-14
kaja_333 wrote:Bas čudno s obzirom na to da je star jedno 500 godina .Braćala wrote:kaja_333 wrote:A sto mu je sabor onda ?Braćala wrote:zagreb nema nijedan element metropole i prestonice-maggie13 wrote:Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
svejedno je mali za nacionalni parlament...
Guest- Guest
Pa antifa.veber wrote:jebote kajo pa mi skoro susjedi. i marčelo i proformakaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:Ima.Winter is coming wrote:zagreb ima onu uspinjachu
2015-08-15
Winter is coming wrote:a kakv je botanicki vrt u zg-u,ima li biljka marihuane? u jednom botanickom vrtu nalsikah se sa oromnom zelenom biljkom marihuane i izgubim tu sliku,koji pehkaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:Ima.Winter is coming wrote:zagreb ima onu uspinjachu
ima zagreb lepu botanicku bastu, doduse 3x manja nego u beogradu-ali mi je bas lepo bilo tamo. lepo je sredjeno...
Guest- Guest
ok. ima jedna super pivovara, samo ti moram odprintat majcu s natpisom: ja sam s veberom.Braćala wrote:
onda možeš brekat i kajkat po zagrebački...
2014-12-30
znam za film ali kakve veze to ima sa bg-omfrakcija wrote:ovoWinter is coming wrote:kakav dom za vesanjefrakcija wrote:jel beograd ima adu ciganliju i dom za vešanje? meni to interesantno.
2014-04-14
nikaj onda od cugekaja_333 wrote:Pa antifa.veber wrote:jebote kajo pa mi skoro susjedi. i marčelo i proformakaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:
Ima.
2014-12-30
Bas si smiješan , sta da nedostukaju kat na tako staro zdanje. Ili sruše Markovu crkvu koja je jos starija pa prošire malo. Seljak.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Bas čudno s obzirom na to da je star jedno 500 godina .Braćala wrote:kaja_333 wrote:A sto mu je sabor onda ?Braćala wrote:
zagreb nema nijedan element metropole i prestonice-
2015-08-15
:)veber wrote:nikaj onda od cugekaja_333 wrote:Pa antifa.veber wrote:jebote kajo pa mi skoro susjedi. i marčelo i proformakaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:
ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?
2015-08-15
jel,to sam zaboravio obic,inace u bg imam dosta rodbine a i zubari su jeftini nego u anglosaksoniji jedno 10 puta,samo zadnji put nikako se sporazumit sa likom,ko da pricam spanjolski jeboteBraćala wrote:Winter is coming wrote:a kakv je botanicki vrt u zg-u,ima li biljka marihuane? u jednom botanickom vrtu nalsikah se sa oromnom zelenom biljkom marihuane i izgubim tu sliku,koji pehkaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:
Ima.
ima zagreb lepu botanicku bastu, doduse 3x manja nego u beogradu-ali mi je bas lepo bilo tamo. lepo je sredjeno...
2014-04-14
tako su htjeli dubrovnik proširit. i još ljepšim ga napravit...kaja_333 wrote:Bas si smiješan , sta da nedostukaju kat na tako staro zdanje. Ili sruše Markovu crkvu koja je jos starija pa prošire malo. Seljak.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Bas čudno s obzirom na to da je star jedno 500 godina .Braćala wrote:kaja_333 wrote:
A sto mu je sabor onda ?
2014-12-30
kaja_333 wrote:Bas si smiješan , sta da nedostukaju kat na tako staro zdanje. Ili sruše Markovu crkvu koja je jos starija pa prošire malo. Seljak.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Bas čudno s obzirom na to da je star jedno 500 godina .Braćala wrote:kaja_333 wrote:
A sto mu je sabor onda ?
ne razumes me, duso...
Guest- Guest
Evo njega opet s tri puta manja.Braćala wrote:Winter is coming wrote:a kakv je botanicki vrt u zg-u,ima li biljka marihuane? u jednom botanickom vrtu nalsikah se sa oromnom zelenom biljkom marihuane i izgubim tu sliku,koji pehkaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:
Ima.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Evo njega opet s tri puta manja.Braćala wrote:Winter is coming wrote:a kakv je botanicki vrt u zg-u,ima li biljka marihuane? u jednom botanickom vrtu nalsikah se sa oromnom zelenom biljkom marihuane i izgubim tu sliku,koji pehkaja_333 wrote:Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:
ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?
tako je kako je, lepoto. nisam ja kriv zbog toga...
Guest- Guest
nemoj kaji govorit "dušo"Braćala wrote:
ne razumes me, duso...
nije zdravo...
2014-12-30
veber wrote:ok. ima jedna super pivovara, samo ti moram odprintat majcu s natpisom: ja sam s veberom.Braćala wrote:
jeli, a jel vodimo marcela?
Guest- Guest
zašto ne. kaj misliš da mi jedemo srbe za doručak?Braćala wrote:veber wrote:ok. ima jedna super pivovara, samo ti moram odprintat majcu s natpisom: ja sam s veberom.Braćala wrote:
jeli, a jel vodimo marcela?
2014-12-30
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica