Hrvatice u BG
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Hrvatice u BG
Da. Pa je, tako i kažu ovi sto su bili. Dobra klopa, imas gdje za izaći i kao da široke ceste imaju , ne znam točno na sto to točno misle, kao da su veći trgovi nego tuveber wrote:ja poslovno.kaja_333 wrote:Nemam nikog ali nisam ni turistički.Winter is coming wrote:pa ako tamo nemas nikoga,onda nemas kod koga ici
što god nam susjedi rekli, nemaš što za vidjet. viseći most je fascinantan noću.
kao i u svakom gradu ima dobrih mjesta za pojest, popit.
ne mislim na cajke. mene domaćini furali u neke restorane, noćni klub. i ok je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nemoj me ljubit.Braćala wrote:ne plasi se, ljubi te brat.
barem 10x sam bio u zagreb. lep grad, ali ni do kolena beogradu po velicini, znacaju, poziciji...
slijedeći put kada dođeš u zegej, javi se...
2014-12-30
A koji mu je značaj mayke ti?Braćala wrote:veber wrote:veli nišlija koji nije bio u zagrebu.Braćala wrote:oduvek je zagreb bio palanka za bg...
pusti priče suzana...
ne plasi se, ljubi te brat.
barem 10x sam bio u zagreb. lep grad, ali ni do kolena beogradu po velicini, znacaju, poziciji...
2015-08-15
maggie13 wrote:Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
a pozicija nije, znacaj nije? zagreb nema nijedan element metropole i prestonice-iako je jako, jako lep grad. sem soc-realisticke arhitekture u novom zagrebu, ali dobro ni nbg nije puno bolji...
Guest- Guest
zagreb ima onu uspinjachu
2014-04-14
veber wrote:nemoj me ljubit.Braćala wrote:ne plasi se, ljubi te brat.
trebalo bi uskoro, javim se da vodis negde na klopu...
Guest- Guest
Pozicija na odlucnom tranzitnom pravcu izbjeglicama :D
Znacaj vama Srbima :D
Znacaj vama Srbima :D
2014-04-12
A sto mu je sabor onda ?Braćala wrote:zagreb nema nijedan element metropole i prestonice-maggie13 wrote:Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
2015-08-15
nisam živio tamo, ali bio sam poslovno.kaja_333 wrote:Da. Pa je, tako i kažu ovi sto su bili. Dobra klopa, imas gdje za izaći i kao da široke ceste imaju , ne znam točno na sto to točno misle, kao da su veći trgovi nego tu
bg je mišung srednjeuropskog grada i socijalističke megalomanije.
sam centar, kao i kod svakog grada ima štih. no okolo nije nešto za pohvalit.
mi se sramimo kozari boka, a njima tako izgleda 25% grada.
2014-12-30
ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:Ima.Winter is coming wrote:zagreb ima onu uspinjachu
zagreb ima uspinjachu a beograd kadinjachu
2014-04-14
s obzirom da si bezobrazan, odfurat ću te kod srbinaBraćala wrote:veber wrote:nemoj me ljubit.Braćala wrote:ne plasi se, ljubi te brat.
2014-12-30
veber wrote:s obzirom da si bezobrazan, odfurat ću te kod srbinaBraćala wrote:veber wrote:nemoj me ljubit.Braćala wrote:ne plasi se, ljubi te brat.
gde god, znam da nema da se najedem.
mada, nisu lose bile one kobaje u tkalci...
Guest- Guest
jel beograd ima adu ciganliju i dom za vešanje? meni to interesantno.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kaja_333 wrote:A sto mu je sabor onda ?Braćala wrote:zagreb nema nijedan element metropole i prestonice-maggie13 wrote:Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
sabor mali, kao neka mala pozorisna sala...
Guest- Guest
pa ima sabor, skupštinu, stolnu crkvu, katedralu, biskupa i kardinala.Braćala wrote:maggie13 wrote:Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
a pozicija nije, znacaj nije? zagreb nema nijedan element metropole i prestonice-iako je jako, jako lep grad. sem soc-realisticke arhitekture u novom zagrebu, ali dobro ni nbg nije puno bolji...
sve što imaju europske prijestolnice...
naravno i hrpu administracije koja ide uz to.
2014-12-30
kakav dom za vesanjefrakcija wrote:jel beograd ima adu ciganliju i dom za vešanje? meni to interesantno.
2014-04-14
Pa kao u tramvaj , jedna stanica ali prema gore. Ja sam u školu išla svaki dan s njom, nije mi se dalo hodati :)Winter is coming wrote:ta uspinjacha mi je bas strava,steta sto se nizam vozio u tome,gdje se tu ulazi jebote?kaja_333 wrote:Ima.Winter is coming wrote:zagreb ima onu uspinjachu
zagreb ima uspinjachu a beograd kadinjachu
2015-08-15
veber wrote:pa ima sabor, skupštinu, stolnu crkvu, katedralu, biskupa i kardinala.Braćala wrote:maggie13 wrote:Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
sve što imaju europske prijestolnice...
naravno i hrpu administracije koja ide uz to.
ali nema infrastrukturu za tako nesto. sve mi ono deluje malecko...
Guest- Guest
biraj.Braćala wrote:veber wrote:s obzirom da si bezobrazan, odfurat ću te kod srbinaBraćala wrote:veber wrote:nemoj me ljubit.Braćala wrote:ne plasi se, ljubi te brat.
oš kod srbina ili kod zagorca?
2014-12-30
veber wrote:biraj.Braćala wrote:veber wrote:s obzirom da si bezobrazan, odfurat ću te kod srbinaBraćala wrote:veber wrote:
nemoj me ljubit.
oš kod srbina ili kod zagorca?
srbe imam ovde koliko volis, kod zagorca-naravno.
i neko domace pivo na tocenje, ali da nije karlovacko ili zuja.
Guest- Guest
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana