Hrvatice u BG
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Hrvatice u BG
Dobro da ova moze ikoga vise potpaliti, vjerojatno je dala intervju u centru za mirovinsku skrb.
Guest- Guest
Ta nije valjala ni sa 22.kolerik wrote:Dobro da ova moze ikoga vise potpaliti, vjerojatno je dala intervju u centru za mirovinsku skrb.
od biraca nema jebacakolerik wrote:Dobro da ova moze ikoga vise potpaliti, vjerojatno je dala intervju u centru za mirovinsku skrb.
2014-04-14
Winter is coming wrote:od biraca nema jebacakolerik wrote:Dobro da ova moze ikoga vise potpaliti, vjerojatno je dala intervju u centru za mirovinsku skrb.
Ssssss...izborna je sutnja.
Guest- Guest
pa sutimo,mi tipkamo
2014-04-14
dzango wrote:Ta nije valjala ni sa 22.kolerik wrote:Dobro da ova moze ikoga vise potpaliti, vjerojatno je dala intervju u centru za mirovinsku skrb.
Vidim.
Takve i idu na te rute BG-ZG i obratno. Gabori koje nitko vise nece i onda dodju ovamo ili odu tamo i eksponiraju se. Koja je vrhunska picka, ta nema sto dalje traziti od svoje ulice, kvarta i grada. Nije prakticno, a i vidis kakva su vremena.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:pa sutimo,mi tipkamo
Tipkaju oni i na teletekstu, pa svejedno ne tipkaju o izborima.
Guest- Guest
oni se moraju pridrzavat pravila
2014-04-14
Te tek nemaju sto traziti u svom kvartu..tu nema perspektive...kolerik wrote:dzango wrote:Ta nije valjala ni sa 22.kolerik wrote:Dobro da ova moze ikoga vise potpaliti, vjerojatno je dala intervju u centru za mirovinsku skrb.
Vidim.
Takve i idu na te rute BG-ZG i obratno. Gabori koje nitko vise nece i onda dodju ovamo ili odu tamo i eksponiraju se. Koja je vrhunska picka, ta nema sto dalje traziti od svoje ulice, kvarta i grada. Nije prakticno, a i vidis kakva su vremena.
Guest- Guest
meni se cini da hrvati uteknu u srbiju samo kad nesto zabrljaju u hr,tako i ove hrvatice,napravis tamo neku zvechku i zbrises u srbiju,ko ce te tamo traziti,niko
2014-04-14
pa ako tamo nemas nikoga,onda nemas kod koga ici
2014-04-14
Nemam nikog ali nisam ni turistički.Winter is coming wrote:pa ako tamo nemas nikoga,onda nemas kod koga ici
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja volim jeftine zemlje,npr svabija je ok za posjetiti samo skupa,hrana ajde to je o.k ali ako ces baciti neki soping skupo ko otrov,jedne gace kostaju 5 eura,a u anglosaksoniji mozes kupiti 20 kineskh gaca za te pare
2014-04-14
ja poslovno.kaja_333 wrote:Nemam nikog ali nisam ni turistički.Winter is coming wrote:pa ako tamo nemas nikoga,onda nemas kod koga ici
što god nam susjedi rekli, nemaš što za vidjet. viseći most je fascinantan noću.
kao i u svakom gradu ima dobrih mjesta za pojest, popit.
ne mislim na cajke. mene domaćini furali u neke restorane, noćni klub. i ok je.
2014-12-30
veli nišlija koji nije bio u zagrebu.Braćala wrote:oduvek je zagreb bio palanka za bg...
pusti priče suzana...
2014-12-30
Čuj ovog sad.. Pao s Marsa i javio se.Braćala wrote:oduvek je zagreb bio palanka za bg...
2015-08-15
veber wrote:veli nišlija koji nije bio u zagrebu.Braćala wrote:oduvek je zagreb bio palanka za bg...
pusti priče suzana...
ne plasi se, ljubi te brat.
barem 10x sam bio u zagreb. lep grad, ali ni do kolena beogradu po velicini, znacaju, poziciji...
Guest- Guest
Samo ti je velicina objektivan adut u komparaciji :D
2014-04-12
Da. Pa je, tako i kažu ovi sto su bili. Dobra klopa, imas gdje za izaći i kao da široke ceste imaju , ne znam točno na sto to točno misle, kao da su veći trgovi nego tuveber wrote:ja poslovno.kaja_333 wrote:Nemam nikog ali nisam ni turistički.Winter is coming wrote:pa ako tamo nemas nikoga,onda nemas kod koga ici
što god nam susjedi rekli, nemaš što za vidjet. viseći most je fascinantan noću.
kao i u svakom gradu ima dobrih mjesta za pojest, popit.
ne mislim na cajke. mene domaćini furali u neke restorane, noćni klub. i ok je.
2015-08-15
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica