Hrvatice u BG
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Hrvatice u BG
Našao sam čoveka. Nije sa Ušća ali to je taj auto:
Last edited by dzango on Fri 9 Sep - 16:44; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber wrote:šteta kaj je senna zginuo kada je šumi krenuo.
inače šumi je bio najjači na kiši
Senna je bil najjaci na kisi, pogle prvi krug u Donningtonu 1993.
A moral je zginuti jer je vozil po filozofiji ''ili bum pobedil, il te bum izbacil, radije se makni''.
Uci onako u zavoj, a Newey je jos eksperimentirao sa Williamsom te godine...Bio je izivciran Schumacherom i njegovim startom sa slabijim motorom, i time kaj su svi znali da su Brawn i Benetton varali.
Guest- Guest
veber wrote:šumi glupo zginuo...maggie13 wrote:Steta obojice..:'(
Steta mi je Schumachera, ali ne kaj mu se desil, neg gde mu se desil...
Inace, ak si vozac Formule 1, nekad je bil normalno da ces zginuti, narocito ak si fural Lotusa u 1960-ima. Bili su mladi, sjajni vozaci, prvaci...i onda bi zginuli na pisti, kajgod. Takav je bil sport.
Guest- Guest
ma vraga je skijanje opasno, što je onda biciklizam?maggie13 wrote:preglupo..iako je skijanje x puta opasniji sport od formule..covjek izgine rekreacijski..:-(veber wrote:šumi glupo zginuo...maggie13 wrote:Steta obojice..:'(
2014-12-30
Skijanje je opasno..paralela je bila s formulom..
2014-04-12
kada susjed složi fićeka sa suzukijevim motorm puknut ću slike, sada je samo školjka i kotači kao od formuledzango wrote:Našao sam čoveka. Nije sa Ušća ali to je taj auto:
2014-12-30
vraga je opasno, kao i svaka malo zahtjevnija rekreacija.maggie13 wrote:Skijanje je opasno..paralela je bila s formulom..
više se ljudi sjebe na rolama nego na skijanju...
to što je tebe strah skija drugi je par pancerica.
2014-12-30
veber wrote:kada susjed složi fićeka sa suzukijevim motorm puknut ću slike, sada je samo školjka i kotači kao od formuledzango wrote:Našao sam čoveka. Nije sa Ušća ali to je taj auto:
Ajde da pogodim....digal je kredu za motor..
Guest- Guest
kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
E sad stvarno znam da nisi sav svoj...
Meni to isto totalno u kurcu manifestacija. Ko voli...svaka cast. Ali dosadno za popizdit. Cekas tri sata da vidis nebi li se neki lijepi udes dogodio :D
Ako to cekas Maxo, pricekaj start, ako se nista ne desi, mozes dalje svojim poslom... :)
Nekada su vozaci bili vrhunski, ali nepromisljeni. Danasnji su vozaci opsjednuti da ne naprave pogresku, nekakvi masovni udesi su rijetkost, i onda se seciraju na TV-u ko teroristicki napad, pa krene drvlje i kamenje na Grosjeana npr. :) Nekad je bil, zaletil se, zaletil se, kaj sad.
Ma svaka cast, ko voli nek izvoli ja to nemogu gledati. Dosadno mi i jebajiga :)
Guest- Guest
zašto bi dizao kredu?
to mu je hobi. ženi nedavno za godišnjicu poklonio 911.
čovjek ima para i vremena.
2014-12-30
veber wrote:zašto bi dizao kredu?
A dobro onda, gibam.
Guest- Guest
pogledaj statistiku nesreca..veber wrote:vraga je opasno, kao i svaka malo zahtjevnija rekreacija.maggie13 wrote:Skijanje je opasno..paralela je bila s formulom..
2014-04-12
opća stvar kod skijanja je ta da ljudi odu nepripremljeni. u petak u uredu u ponedjeljak na stazi.maggie13 wrote:pogledaj statistiku nesreca..veber wrote:vraga je opasno, kao i svaka malo zahtjevnija rekreacija.maggie13 wrote:Skijanje je opasno..paralela je bila s formulom..
nedavno si spizdio zglob kod sebe na baušteli i doktor mi je rekao da me samo kondicija spasila od puknuća ligamenata. par dana sam šepao i eto sada skoro normalno hodam.
tijelo je bilo spremno i mišići su preuzeli funkciju. marc je u blažoj varijanti nosio gips 4 tjedna.
;)
2014-12-30
Govorim o sportskom natjecanju..konkurenciji..:-)
2014-04-12
jebo ti to. pogledaj statistike trka koje vode prema formuli pa usporedi.maggie13 wrote:Govorim o sportskom natjecanju..konkurenciji..:-)
ne možeš gledati iz jednog kuta, a ne pogledat drugi.
skijanje je opasno kao i svaki sport.
2014-12-30
veber wrote:ma vraga je skijanje opasno, što je onda biciklizam?maggie13 wrote:preglupo..iako je skijanje x puta opasniji sport od formule..covjek izgine rekreacijski..:-(veber wrote:šumi glupo zginuo...maggie13 wrote:Steta obojice..:'(
ne skijaš?
Guest- Guest
više ne, ne da mi se.Noor wrote:veber wrote:ma vraga je skijanje opasno, što je onda biciklizam?maggie13 wrote:preglupo..iako je skijanje x puta opasniji sport od formule..covjek izgine rekreacijski..:-(veber wrote:šumi glupo zginuo...maggie13 wrote:Steta obojice..:'(
ne skijaš?
2014-12-30
veber wrote:više ne, ne da mi se.Noor wrote:veber wrote:ma vraga je skijanje opasno, što je onda biciklizam?maggie13 wrote:preglupo..iako je skijanje x puta opasniji sport od formule..covjek izgine rekreacijski..:-(veber wrote:
šumi glupo zginuo...
ne skijaš?
i meni je sve teže...
Guest- Guest
sada sjednem na linoleum i niz padinu, pokosim skijaše, djecu, starce, žene ali evidentno dođem prvi na ciljh
2014-12-30
SNEKI DAKI: Hrvate pali kada pričam srpski
Autor: E. A. | 10.09.2016. 09:00
Voditeljka Snežana Dakić pohvalila se kako su joj se tokom leta udvarali muškarci iz svih država bivše Juge.
Meni se udvaraju isključivo muškarci koji ne znaju ko sam. Ovi koji znaju, oni okreću glavu i govore: „Ne zanima me“, i glume ne znam šta. Imala sam nekoliko udvarača iz Hrvatske, koji su otkidali na beogradski govor. Kao što naši vole hrvatski, tako i Hrvati vole beogradski govor - rekla je Snežana u emsiji „Magazin in”, koja se emituje danas na TV „Pink“.
Autor: E. A. | 10.09.2016. 09:00
Voditeljka Snežana Dakić pohvalila se kako su joj se tokom leta udvarali muškarci iz svih država bivše Juge.
Meni se udvaraju isključivo muškarci koji ne znaju ko sam. Ovi koji znaju, oni okreću glavu i govore: „Ne zanima me“, i glume ne znam šta. Imala sam nekoliko udvarača iz Hrvatske, koji su otkidali na beogradski govor. Kao što naši vole hrvatski, tako i Hrvati vole beogradski govor - rekla je Snežana u emsiji „Magazin in”, koja se emituje danas na TV „Pink“.
Guest- Guest
Dobro da ova moze ikoga vise potpaliti, vjerojatno je dala intervju u centru za mirovinsku skrb.
Guest- Guest
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana