Hrvatice u BG
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Hrvatice u BG
Kazu da je jedino start zanimljiv...posle toga dva sata strojis muve...veber wrote:da si bio na stazi.Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
a, kada kreću....jebemu.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ja sam nekada davno gledao i navijao za Patrezea i Montoju. Nemam pojma zašto.veber wrote:nije, već u pretjecanju.dzango wrote:Poenta je da čekaš da se slupaju.
čega više nema.
zato ih ne gledam niti idem.
bila delta i došla ekipa iz srbije s jugićima i jedan fićo.dzango wrote:Ja sam bio na Ušću i gledao Fiće.
pol ekipe sletilo, ali dva jugića i fićo završili trku. a hrpa subarua i mitshubishija nije.
nisu imali neko vrijeme, ali završili trku po kiši, vjetru šodru po stazi.
2014-12-30
Prošle godine na Ušću došao Nemac sa Fićom da se trka. Prolazio pored ovih naših kao da stoje. Čovek invalid u kolicima a mašinu kada vidiš da se smrzneš.veber wrote:bila delta i došla ekipa iz srbije s jugićima i jedan fićo.dzango wrote:Ja sam bio na Ušću i gledao Fiće.
pol ekipe sletilo, ali dva jugića i fićo završili trku. a hrpa subarua i mitshubishija nije.
veber-
2014-12-30
Ja govorim o kružnim trkama na Ušću. Naš u Fići na pola pravca a Nemac ulazi iz u pravac iz krivine. Do kraja pravca naš zaostaje za Nemcom dobrih 15-20 metara. Neverovatno.veber wrote:ja govorim o reliju ne o quarter mile...
veber-
2014-12-30
Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
E sad stvarno znam da nisi sav svoj...
Guest- Guest
kolerik wrote:Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
Meni to isto totalno u kurcu manifestacija. Ko voli...svaka cast. Ali dosadno za popizdit. Cekas tri sata da vidis nebi li se neki lijepi udes dogodio :D
Guest- Guest
veber wrote:nije, već u pretjecanju.dzango wrote:Poenta je da čekaš da se slupaju.
čega više nema.
zato ih ne gledam niti idem.
Ima vise pretjecanja u zadnjih 5 godina nego sto ih je bilo u 20 godina prije. DRS, a posebno KERS su olaksali posao ;)
Dinamika F1 nije u tome da se non-stop nesto desava, nego da svaka sezona ponudi jednu-dvije cudesne utrke. Evo, pretprosla, crnjo startao iz posljednjeg reda, da je imao pole position ne bi bolje zavrsio, Nico se revansirao na startu u zadnjoj...
Mislim da je Hamilton ipak vise pure racer pa navijam za njega, Nico je ledeni kalkulant :)
Guest- Guest
Niko ima odlicne genetske predispozicije, s obzirom na tatu Kekea i inace taj finski race gen..;-)
2014-04-12
dzango wrote:Prošle godine na Ušću došao Nemac sa Fićom da se trka. Prolazio pored ovih naših kao da stoje. Čovek invalid u kolicima a mašinu kada vidiš da se smrzneš.veber wrote:bila delta i došla ekipa iz srbije s jugićima i jedan fićo.dzango wrote:Ja sam bio na Ušću i gledao Fiće.
Ne stanem u fico, ali lagan je. Danasnji auti su tonasi, oni iz 1980-ih su bili upola laksi bez sve te opreme. Medjutim nisam siguran koliko bi tuniran fico sa takvim medjuosovinskim razmakom i profilom guma bio stabilan po kisi. Ocito jest, samo je pitanje kako.
Guest- Guest
Ne znam datume. Obično je subotom popodne kada se ja tuda vraćam sa posla pa svratim i odgledam. Kod Nemca sam otišao i u boks i imao šta da vidim. Čovek u kolicima a vozi kao zmaj. Znam da su pre neku subotu najavili da je zadnja trka ove sezone.veber wrote:mogao bi otići to pogledat.
kada se održava?
maggie13 wrote:Niko ima odlicne genetske predispozicije, s obzirom na tatu Kekea i inace taj finski race gen..;-)
Meni je on vise na mamu:
I nije tipican Finac na stazi, vise vozi kao Nijemac, sto mu je mater. Na kisi Hamilton dominira, Nico je bolji na smirenim stazama Tilkea. :)
Guest- Guest
Ista mama fizicki, ali geni su geni..;-)
2014-04-12
šteta kaj je senna zginuo kada je šumi krenuo.
inače šumi je bio najjači na kiši
inače šumi je bio najjači na kiši
2014-12-30
MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
Meni to isto totalno u kurcu manifestacija. Ko voli...svaka cast. Ali dosadno za popizdit. Cekas tri sata da vidis nebi li se neki lijepi udes dogodio :D
Ako to cekas Maxo, pricekaj start, ako se nista ne desi, mozes dalje svojim poslom... :)
Nekada su vozaci bili vrhunski, ali nepromisljeni. Danasnji su vozaci opsjednuti da ne naprave pogresku, nekakvi masovni udesi su rijetkost, i onda se seciraju na TV-u ko teroristicki napad, pa krene drvlje i kamenje na Grosjeana npr. :) Nekad je bil, zaletil se, zaletil se, kaj sad.
Guest- Guest
Steta obojice..:'(
2014-04-12
veber-
2014-12-30
preglupo..iako je skijanje x puta opasniji sport od formule..covjek izgine rekreacijski..:-(veber wrote:šumi glupo zginuo...maggie13 wrote:Steta obojice..:'(
2014-04-12
Našao sam čoveka. Nije sa Ušća ali to je taj auto:
Last edited by dzango on 9/9/2016, 16:44; edited 1 time in total
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati