Hrvatice u BG
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Hrvatice u BG
bio nedavno, ono cigana ko u priči. smeća još više.Triny wrote:Pa ako ćemo iskreno, baš prljav i neuredan.veber wrote:onako po domaće. malo musav.Triny wrote:Kako za koga.dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
Meni je BG djelovao...pa prilično nesterilno...blago rečeno...
Bar je tako izgledao kad sam ja bila tamo. Prije nekih 20-tak godina.
mada ima impresivnih veduta. onaj viseći most izgleda super...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Morat ću.pizzon wrote:OK, nemoj da dolazis,
da ne ostanes trudna
Imam neku rodbinu tamo.
Trinity-
2014-04-17
nama je bitno, da ostanu one koje su dosle.
ko I koje ne zele, ili imaju negativan stav,
bolje da ne dolaze.
ko I koje ne zele, ili imaju negativan stav,
bolje da ne dolaze.
Last edited by pizzon on 8/9/2016, 21:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
e pa, dobro dosla !Triny wrote:Morat ću.pizzon wrote:OK, nemoj da dolazis,
da ne ostanes trudna
Imam neku rodbinu tamo.
kad je tako, tebi je sve jasno.
sve su ti objasnili
Last edited by pizzon on 8/9/2016, 21:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nisam bila, a vjerojatno me ni skoro nece put nanijeti..:-)
2014-04-12
tako je sekomaggie13 wrote:Nisam bila, a vjerojatno me ni skoro nece put nanijeti..:-)
dijagram-
2015-08-09
di si ti,braco? :-)dijagram wrote:tako je sekomaggie13 wrote:Nisam bila, a vjerojatno me ni skoro nece put nanijeti..:-)
2014-04-12
delam, jel me netko trazio:)maggie13 wrote:di si ti,braco? :-)dijagram wrote:tako je sekomaggie13 wrote:Nisam bila, a vjerojatno me ni skoro nece put nanijeti..:-)
dijagram-
2015-08-09
osim mene,ne znam..8-)dijagram wrote:delam, jel me netko trazio:)maggie13 wrote:di si ti,braco? :-)dijagram wrote:tako je sekomaggie13 wrote:Nisam bila, a vjerojatno me ni skoro nece put nanijeti..:-)
2014-04-12
ja to sekici iz milja, ko mileTriny wrote:ccc...par godina u Zg i već "dela"...
dijagram-
2015-08-09
za tebe sam uvijek tu, to znasmaggie13 wrote:osim mene,ne znam..8-)dijagram wrote:delam, jel me netko trazio:)maggie13 wrote:di si ti,braco? :-)dijagram wrote:tako je sekomaggie13 wrote:Nisam bila, a vjerojatno me ni skoro nece put nanijeti..:-)
dijagram-
2015-08-09
naravno...racunam na to..B-)dijagram wrote:za tebe sam uvijek tu, to znasmaggie13 wrote:osim mene,ne znam..8-)dijagram wrote:delam, jel me netko trazio:)maggie13 wrote:di si ti,braco? :-)dijagram wrote:
tako je seko
2014-04-12
racunaj, ako treba pomoci pri racunu i to mi ide, a moze i ona vrtirepka pomoci:)maggie13 wrote:naravno...racunam na to..B-)dijagram wrote:za tebe sam uvijek tu, to znasmaggie13 wrote:osim mene,ne znam..8-)dijagram wrote:delam, jel me netko trazio:)maggie13 wrote:
di si ti,braco? :-)
dijagram-
2015-08-09
Meni se ni Zg ni Bg ne sviđaju s time da je Bg kad sad zadnji put davno bio tamo bio dosta prljaviji a i neko cigansko naselje je bilo usred grada....
Sve cemo angazirat, nema zabusavanja :D
2014-04-12
koja vrtirepka? triny?dijagram wrote:racunaj, ako treba pomoci pri racunu i to mi ide, a moze i ona vrtirepka pomoci:)maggie13 wrote:naravno...racunam na to..B-)dijagram wrote:za tebe sam uvijek tu, to znasmaggie13 wrote:osim mene,ne znam..8-)dijagram wrote:
delam, jel me netko trazio:)
2014-12-30
sve su one pomalo vrtirepke, samo im je ono na umu:)veber wrote:koja vrtirepka? triny?dijagram wrote:racunaj, ako treba pomoci pri racunu i to mi ide, a moze i ona vrtirepka pomoci:)maggie13 wrote:naravno...racunam na to..B-)dijagram wrote:za tebe sam uvijek tu, to znasmaggie13 wrote:
osim mene,ne znam..8-)
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe