Hrvatice u BG
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Hrvatice u BG
jastreb wrote:Da,ali ga i usprkos tome onaj konj i dalje forsira,sa nevjerovatno glupom nadom da će ovaj kad-tad proraditi,a mladi igrači,golgeteri,željni igre sjede na klupi.kolerik wrote:jastreb wrote:Stavio sam slike tri nogometaša koji su ovih dana umrli. Bukala iz Želje,Zvonka Ivezića iz Vojvodine i Željka Smoleka iz Zagreba. Dakle na spomen velikim nogometašima.vuksadinare wrote:i sad ce reci da nije..a stavlja slike nogometasa od prije 40 godina....alo jastrebe ovo ej 21 stoljece..
Neću valjda staviti Mandžukića?
Mozes i njega.
Koliko golova daje u zadnje vrijeme, kao da je i on umro.
A da stvar bude još i gora nitko se Čačiću ne želi zamjeriti pa ga hvale i veličaju maltene svi. Osim Joška Skoblara.
Evo danas u 7 dnevno to čini i ona bradata spodoba iz Neorića.
Kakvi golgeteri, ti si covjece nerealan?
Kalinic je jedini koji igra i zabija, ostalo je momentalno u susi.
Perisic isto krca, ali Persic je na krilu iako ga povuce.
Svejedno, morati ce zamijeniti Kalinica Mandzukicem, ako Krama proradi onda super, imamo golgetera.
Guest- Guest
Na Kalinića sam mislio prije svega,a odmah zatim na Kramarića i na Pjacu.kolerik wrote:
Svejedno, morati ce zamijeniti Kalinica Mandzukicem, ako Krama proradi onda super, imamo golgetera.
Mandžukić nije zaslužio igrati. To je jasno svakom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango wrote:
Idealno vreme za NBA je negde sa 21 godinom. Kao što je Jokić uradio. Čovek koji se košarkom bavio ukupno 5 godina, je otišao tamo i za jedno leto napredovao toliko da ga nisu mogli prepoznati kao igrača. Toliko u Evropi ne bi napredovao za 2 godine. Ali opet mi se čini da se tu najpre radi o centrima.
U Americi su fascinirani europskim centrima, ne znam zasto, ali oni od O'Neala nisu imali postenog centra.
Mene su pitali da sa svojih 203 cm igram ispod kosa (oni imaju frontcourt i backcourt, nemaju od jedinice do petice), kao power forward, a ja sam prije toga igrao trojku, katkada i dvicu. Mislim, moze, ali daj jbt...i jos vele da ce (imaju tamo billed height) staviti da imam 207 cm. Ja nisam nista ni potpisao, a neka spodoba vec pripremila photo session. Ja naivan, mislio da cu pozirati pred 20 ljudi u dresu sveucilista i sa loptom. Kad su mi rekli sto hoce, zarumenio sam se ko jabuka...to ne bi ni Cristiano Ronaldo se dao slikati.
Tamo je sve biznis, bijelce guraju jer je NCAA mainstream, a NBA je ghetto liga.
Totalni rusvaj.
Guest- Guest
jastreb wrote:Na Kalinića sam mislio prije svega,a odmah zatim na Kramarića i na Pjacu.kolerik wrote:
Mandžukić nije zaslužio igrati. To je jasno svakom.
Perisic igra na lijevom krilu, Pjaca na desnom, u vrhu napada bi idealno posluzio Kramaric, ali ne igra.
Ne igra ni Kovacic, Halilovic...
Guest- Guest
Ma to za lige razumem. Dosadi ta zatvorena forma takmičenja. Tako i Evropa od fudbala pravi NBA i uništava ga. Ko će više po stoti put gledati Barsa- Čelsi?kolerik wrote:dzango wrote:
Idealno vreme za NBA je negde sa 21 godinom. Kao što je Jokić uradio. Čovek koji se košarkom bavio ukupno 5 godina, je otišao tamo i za jedno leto napredovao toliko da ga nisu mogli prepoznati kao igrača. Toliko u Evropi ne bi napredovao za 2 godine. Ali opet mi se čini da se tu najpre radi o centrima.
U Americi su fascinirani europskim centrima, ne znam zasto, ali oni od O'Neala nisu imali postenog centra.
Mene su pitali da sa svojih 203 cm igram ispod kosa (oni imaju frontcourt i backcourt, nemaju od jedinice do petice), kao power forward, a ja sam prije toga igrao trojku, katkada i dvicu. Mislim, moze, ali daj jbt...i jos vele da ce (imaju tamo billed height) staviti da imam 207 cm. Ja nisam nista ni potpisao, a neka spodoba vec pripremila photo session. Ja naivan, mislio da cu pozirati pred 20 ljudi u dresu sveucilista i sa loptom. Kad su mi rekli sto hoce, zarumenio sam se ko jabuka...to ne bi ni Cristiano Ronaldo se dao slikati.
Tamo je sve biznis, bijelce guraju jer je NCAA mainstream, a NBA je ghetto liga.
Totalni rusvaj.
Rastacu nogomet u potpunosti. Ali bas ga unistavaju....ono razrijediti ce ga u detalj i na kraju ce pasti zanimanje. Nebi bio prvi sport kojemu se to dogodi. I to ce mu rak rana biti upravo ovo sto idu raditi. Ja iskreno navijam da naprave ovo sta planiraju...pa da vide do cega su doveli na kraju balade sve. Vlasnici ameri,rusi,kinezi,arapi...i idu svjetsku ligu raditi. Mater im jebem svima skupa...dabogda se raspalo sve.
Guest- Guest
Nisam odgledao celu tekmu lige šampiona ne pamtim. Obavezno zaspim u poluvremenu ako preživim prvo poluvreme. Najbolja tekma koju sam gledao je ona iz Lige Evrope između Liverpula i Borusije. Liga šampiona je dosadna ubi bože. Zato sam sad prešao na žensku odbojku. Sport po mojoj meri.MaximusDecimusMiridije wrote:Rastacu nogomet u potpunosti. Ali bas ga unistavaju....ono razrijediti ce ga u detalj i na kraju ce pasti zanimanje. Nebi bio prvi sport kojemu se to dogodi. I to ce mu rak rana biti upravo ovo sto idu raditi. Ja iskreno navijam da naprave ovo sta planiraju...pa da vide do cega su doveli na kraju balade sve. Vlasnici ameri,rusi,kinezi,arapi...i idu svjetsku ligu raditi. Mater im jebem svima skupa...dabogda se raspalo sve.
Stane,plasis s tim avatarom..:-o
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko wrote:Samo basket, evroliga
Cak se i to dosta rastocilo u odnosu na koji je gust to bio promatrati prije. Opcenito svaki sport koji postane veci od sebe ode u tri picke materine s vremenom. Nogomet je otisao u kurac u trenutku kad je ligu prvaka pocelo igrati vise ekipa iz jedne drzave koje nisu bili prvaci. Tu je sve kvragu otislo.
Guest- Guest
Covek je dusa, domacin, seljak, ratnik... Pravi covek. Ovo ti je sele najpoznatija fotografija WWI...maggie13 wrote:Stane,plasis s tim avatarom..:-o
Ide ka tome i sa basketom...zatvorena liga jeste smrtMaximusDecimusMiridije wrote:Stanojko wrote:Samo basket, evroliga
Cak se i to dosta rastocilo u odnosu na koji je gust to bio promatrati prije. Opcenito svaki sport koji postane veci od sebe ode u tri picke materine s vremenom. Nogomet je otisao u kurac u trenutku kad je ligu prvaka pocelo igrati vise ekipa iz jedne drzave koje nisu bili prvaci. Tu je sve kvragu otislo.
2014-12-30
To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
ULEB je još gori od UEFA. Stavi pare na sto i igraćeš EVroligu narednih 10 godina makar ne dobio ni jednu jedinu tekmu.Stanojko wrote:Ide ka tome i sa basketom...zatvorena liga jeste smrtMaximusDecimusMiridije wrote:Stanojko wrote:Samo basket, evroliga
da si bio na stazi.Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
a, kada kreću....jebemu.
2014-12-30
Poenta je da čekaš da se slupaju.Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
Ja sam bio na Ušću i gledao Fiće.veber wrote:da si bio na stazi.Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
a, kada kreću....jebemu.
nije, već u pretjecanju.dzango wrote:Poenta je da čekaš da se slupaju.
čega više nema.
zato ih ne gledam niti idem.
2014-12-30
Kazu da je jedino start zanimljiv...posle toga dva sata strojis muve...veber wrote:da si bio na stazi.Stanojko wrote:To nikada nisam mogao da gledam...nesto dosadnije jos nije izmisljenoveber wrote:a kaj su napravili od formule?
strava...
a, kada kreću....jebemu.
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana