Hrvatice u BG
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Hrvatice u BG
jasta,i svi ti "Hrvati" (curkovic,udovicic,filip filipovic,stefanek,dulic....)se izjasnjavaju kao sugosloveni,zbunjevci,sokci,kurcipalci.koliko je tolerantna ta srbija.jebo joj ja mater..jastreb wrote:
Počasni predsjednik Partizana je Hrvat Ivan Ćurković i nitko od toga ne pravi probleme. A daj da vidim nekog Srbina u Hajduku ili Dinamu. Možda u Rijeci kad se neki pojavi pa svi rondaju oko toga.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
bog te nemarad ovaj goranac jastreb ko da zivi u nekom svom virtualnom svijetu bratstva i jedinstav a ne da zivi realnost..zapeo si stari u davnim vremenima
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Onda organizujete izbore svaki vikend i za godinu, dve da vidiš kakve bekrije imate da postanete.maggie13 wrote:ha ha, ma nije to ništa loše..samo razlika u mentalitetu..vi se baš znate zabavit, mi smo suzdržaniji..u pravilu..dzango wrote:I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.maggie13 wrote:kod nas za prigode, kod vas stalno..dzango wrote:Pa sad...maggie13 wrote:
To je dio priče..drugi dio, ne manje važan, je da mogu lako zamislit da naša sterilnost vs vaša ostrašćenost zaista stvara takav realan dojam..
Ma svaki vikend. Neka se veseli narod.Noor wrote:dzango wrote:Srećom.Noor wrote:dzango wrote:
Pa sad...
šta sad, pa nisu izbori svaki dan
istina, svakih pola godine i nije tako strašno :D
morate nas vi doći mentorisat da ne zalutamo u učmalost putem..dzango wrote:Onda organizujete izbore svaki vikend i za godinu, dve da vidiš kakve bekrije imate da postanete.maggie13 wrote:ha ha, ma nije to ništa loše..samo razlika u mentalitetu..vi se baš znate zabavit, mi smo suzdržaniji..u pravilu..dzango wrote:I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.maggie13 wrote:kod nas za prigode, kod vas stalno..dzango wrote:
Pa sad...
2014-04-12
i sad ce reci da nije..a stavlja slike nogometasa od prije 40 godina....alo jastrebe ovo ej 21 stoljece..
2015-09-08
Nosom u dupe. Kod nas svako može da bude šta hoće. I Eskim.max123 wrote:jasta,i svi ti "Hrvati" (curkovic,udovicic,filip filipovic,stefanek,dulic....)se izjasnjavaju kao sugosloveni,zbunjevci,sokci,kurcipalci.koliko je tolerantna ta srbija.jebo joj ja mater..jastreb wrote:
Počasni predsjednik Partizana je Hrvat Ivan Ćurković i nitko od toga ne pravi probleme. A daj da vidim nekog Srbina u Hajduku ili Dinamu. Možda u Rijeci kad se neki pojavi pa svi rondaju oko toga.
jastreb je "mesanac".nema druge.ali to onda mora reci.i onda njegovo laprdanje ima smisla..vuksadinare wrote:bog te nemarad ovaj goranac jastreb ko da zivi u nekom svom virtualnom svijetu bratstva i jedinstav a ne da zivi realnost..zapeo si stari u davnim vremenima
2015-10-28
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Pokupio sto je pokupio 1992, pa se naglo sjetio kako je Rvat i zbrisao iz sankcija u Cibonu. Onda su skuzili u Ciboni da europski prvak i ne mora biti dobar kosarkas, da su i Radulovic i Mrsic bolji (a da se rodio 15-ak godina prije i igrao 1970-80-ih bio bi i jos bolji) pa su ga nogirali. Inace, Mrsic je odlican trener, specijalizirao se za mladje uzraste i fundamente, nikad dosta treninga sa njim. A Radulovicev sut je i danas strasan, slaze i po 10-15 trica. Ono sto fali je nadgradnja, klinci moraju u SAD da im netko objasni obranu covjek-na-covjeka, da gledaju u suparnikove natkoljenicne tetive, u skoku na izbacaj sutera i pocetak putanje lopte, to inace ovdje zovu presing :)jastreb wrote: Ivo Nakić.
Koliko sam cuo, vratio se brzo u Beograd i zivi na staroj slavi i prica svima kako je NBA skaut (ako te neki klub nazove i pita za nekog igraca iz Partizana, to ne znaci da si NBA skaut).
Guest- Guest
ma jasno da ej mjesanac..no imas brdo mjesanaca koji su svejsni danasnjice..ovaj jos nista nije prebolio...ne zna kako da se ponasa..luta i trazi nesto a ne zna ni sam stomax123 wrote:jastreb je "mesanac".nema druge.ali to onda mora reci.i onda njegovo laprdanje ima smisla..vuksadinare wrote:bog te nemarad ovaj goranac jastreb ko da zivi u nekom svom virtualnom svijetu bratstva i jedinstav a ne da zivi realnost..zapeo si stari u davnim vremenima
2015-09-08
Ne daju šatoraši. Odmah naprave demonstracije i postave šator.maggie13 wrote:morate nas vi doći mentorisat da ne zalutamo u učmalost putem..dzango wrote:Onda organizujete izbore svaki vikend i za godinu, dve da vidiš kakve bekrije imate da postanete.maggie13 wrote:ha ha, ma nije to ništa loše..samo razlika u mentalitetu..vi se baš znate zabavit, mi smo suzdržaniji..u pravilu..dzango wrote:I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.maggie13 wrote:
kod nas za prigode, kod vas stalno..
Stavio sam slike tri nogometaša koji su ovih dana umrli. Bukala iz Želje,Zvonka Ivezića iz Vojvodine i Željka Smoleka iz Zagreba. Dakle na spomen velikim nogometašima.vuksadinare wrote:i sad ce reci da nije..a stavlja slike nogometasa od prije 40 godina....alo jastrebe ovo ej 21 stoljece..
Neću valjda staviti Mandžukića?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
virujem ti cak.ali Hrvat,tj.Ustasa, kako nam volite tepat, ne more, i to je jednostavno tako.znamo se,cemu licemjerje..dzango wrote:max123 wrote:jastreb wrote:Kod nas svako može da bude šta hoće. I Eskim.
2015-10-28
ponesite dokumentaciju koju tražimo i sve 5...dzango wrote:Ne daju šatoraši. Odmah naprave demonstracije i postave šator.maggie13 wrote:morate nas vi doći mentorisat da ne zalutamo u učmalost putem..dzango wrote:Onda organizujete izbore svaki vikend i za godinu, dve da vidiš kakve bekrije imate da postanete.maggie13 wrote:ha ha, ma nije to ništa loše..samo razlika u mentalitetu..vi se baš znate zabavit, mi smo suzdržaniji..u pravilu..dzango wrote:
I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.
2014-04-12
..a sve mi se cini da trazi rijec utjehe...a utjesit se ne moze....sve mi se cini da je blizu kanapceta pa o sljivu...mislim da sam sebe rokne..prevelik ej teret..ovo niej vrijeme safeta susica,hađiabdića,ivice osima,zlatka kranjcara,milosa sestica,sinise mihajlovica,druga tita,hamdije pozderca...jaoooo dajte mu strik i da skonca mukevuksadinare wrote:ma jasno da ej mjesanac..no imas brdo mjesanaca koji su svejsni danasnjice..ovaj jos nista nije prebolio...ne zna kako da se ponasa..luta i trazi nesto a ne zna ni sam stomax123 wrote:jastreb je "mesanac".nema druge.ali to onda mora reci.i onda njegovo laprdanje ima smisla..vuksadinare wrote:bog te nemarad ovaj goranac jastreb ko da zivi u nekom svom virtualnom svijetu bratstva i jedinstav a ne da zivi realnost..zapeo si stari u davnim vremenima
2015-09-08
da..i ti si ih sve gledao u zivo..da ih oplakujes...a rodio si se malo prije nego sto ej tito umro...jastreb wrote:Stavio sam slike tri nogometaša koji su ovih dana umrli. Bukala iz Želje,Zvonka Ivezića iz Vojvodine i Željka Smoleka iz Zagreba. Dakle na spomen velikim nogometašima.vuksadinare wrote:i sad ce reci da nije..a stavlja slike nogometasa od prije 40 godina....alo jastrebe ovo ej 21 stoljece..
Neću valjda staviti Mandžukića?
2015-09-08
bas tako.nije mi jasan taj jastreb.ili laze,stariji je i "mesanac"..vuksadinare wrote:
da..i ti si ih sve gledao u zivo..da ih oplakujes...a rodio si se malo prije nego sto ej tito umro...
2015-10-28
jastreb wrote:
Komsije, a Tudjmana niste ispostovali?!!
Pa on vam je odredio boje dresa, po uzoru na Juventusov, polozio organizacijske temelje za Partizan 1960-ih. Prosinecki nije nista napravio za Zvezdu, sto je Tudjman kao sportski radnik napravio za Partizan, a vi nista. Jebote, napravio je vise za Partizan nego za Dinamo. Njemu je samo uzeo ime.
Jebiga, niste u redu, tko je uopce cuo za tog Curkovica?
Guest- Guest
Ko je od velikih igrača sa ovih prostora postao igrač u Americi? Svi koji su otišli, nazadovali su.kolerik wrote:Pokupio sto je pokupio 1992, pa se naglo sjetio kako je Rvat i zbrisao iz sankcija u Cibonu. Onda su skuzili u Ciboni da europski prvak i ne mora biti dobar kosarkas, da su i Radulovic i Mrsic bolji (a da se rodio 15-ak godina prije i igrao 1970-80-ih bio bi i jos bolji) pa su ga nogirali. Inace, Mrsic je odlican trener, specijalizirao se za mladje uzraste i fundamente, nikad dosta treninga sa njim. A Radulovicev sut je i danas strasan, slaze i po 10-15 trica. Ono sto fali je nadgradnja, klinci moraju u SAD da im netko objasni obranu covjek-na-covjeka, da gledaju u suparnikove natkoljenicne tetive, u skoku na izbacaj sutera i pocetak putanje lopte, to inace ovdje zovu presing :)jastreb wrote: Ivo Nakić.
Koliko sam cuo, vratio se brzo u Beograd i zivi na staroj slavi i prica svima kako je NBA skaut (ako te neki klub nazove i pita za nekog igraca iz Partizana, to ne znaci da si NBA skaut).
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
Page 8 of 16