ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatice u BG

Page 7 of 16 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Go down

Hrvatice u BG - Page 7 Empty Re: Hrvatice u BG

Post by L'âme 9/9/2016, 13:27

dzmrdz wrote:
maggie13 wrote:
dzmrdz wrote:
maggie13 wrote:
dzmrdz wrote:
Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?
nešto jednostavno za zvanje i davanje nadimka.. flower

ma ti mozes me zvati kako ti je najlakse, ja za svakoga imam razumevanje :)
ok, smislit ću neko ime putem..shvatit ćeš.. Basketball

samo nemoj da moram misliti puno rendeer
ne previše. geek

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 9/9/2016, 13:28

jasambrend wrote:
dzmrdz wrote:
jasambrend wrote:
dzmrdz wrote:
jasambrend wrote:

Ti si u trećini koja je još dobro prošla...

Moji su bili pokrsteni u 2 sv ratu stvarno. Moram sliku naci kad se vratim u selo, imao je jedan od komsija ali je umro nedavno pa ne znam ko je sada ima. Medjutim po je u susednom katolickom selu rekao, ja vas moram pokrstiti a vi znate sta ste. bio je fer

Ma lako za to...ja sam više mislio na Maggie... B-)
e?nije i ona valjda nasa ?iz koje je ona trecine!? :P
Pitaj moćnog majmuna...
moćni majmun sve zna..opet mi nudi istjerivanje vraga.. lol!

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 9/9/2016, 13:29

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
I onda su Hrvati kojima to fali dolazili u Beograd i na osnovu toga zaključili da je taj grad orjentalan. Oni što su dolazili na BITEF, BEMUS, EKV i ostalo, sigurno nisu imali takav utisak.
dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..
Kada se probuidiš ujutru ispod stola na nekom splavu, naravno da ćeš imati utisak da je Beograd orjentalan.
To je dio priče..drugi dio, ne manje važan, je da mogu lako zamislit da naša sterilnost vs vaša ostrašćenost zaista stvara takav realan dojam..
Pa sad...

kod nas za prigode, kod vas stalno.. jocolor

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 13:29

Da razjasnim, na moju zalost par jadnica za ovim stolom sam i upoznao. Ida Prester je spaljena u glavu, ove su isto nekakve alternativke, Kontra, Platforma 112 i Centar za mirovne studije. Pricu gura RTL, jer mu je trziste premalo ovako ogradjeno, hoce nasilu da okrupni.

Hrvatice generalno imaju veci stupanj odbojnosti prema Srbiji nego Hrvati, mladje Hrvatice veci stupanj odbojnosti nego starije, koje imaju i nekakvu memoriju i nostalgiju iz zajednicke drzave. Opcenito su ovdje mladi puno, puno vise distanciraniji, da ne upotrijebim tezi izraz prema Srbiji od srednje ili starije generacije.

Kako je uostalom i u Srbiji.

Ovo o alfa-muzjacima necu odvec komentirati osim da nacionalna pripadnost ne cini nikoga alfa muzjakom. Ove jadnice su sretne da im netko poklanja paznju, za to bi preselile i u Kabul ako treba, za standard zagrebacke scene to su teski gabori.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 13:29

dzango wrote:
Pa sad...

šta sad, pa nisu izbori svaki dan :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 13:30

MaximusDecimusMiridije wrote:
pizzon wrote:ništa smrdljivije nisam osetio ni video u zivotu od omiša,
pa nikad nisam kenjao o tome.

Sta je je. Grad je sjeban opako. Doduse ima pomaka na bolje. Nacelno govoreci steta...mogao bi to biti lijep gradic uz malo vise truda i novaca.

to sam sad 1 x napisao.
jer moj opsti utisak o hrvatskoj,
a posebno obali,
pozitivan je.
tako i beograd, 
koji sa okolinom ima, sta znam, oko 1,8 m stanovnika,
ima svega u sebi, od najgoreg do elitnog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 9/9/2016, 13:33

Hrvati su u BG uvijek imali prođu. Od nogometaša (Bobek,Ćurković,Čajkovski,Mance, ) do glumaca (Žarko radić,Milan Štrljić,Aljoša Vučković).

Od Hrvatica poznata je bila Marija Crnobori,Istrijanka,glumica koja je nedavno umrla,a koja je prije smrti odlikovana jednim od najvećih srpskih ordenja.  Zatim Neda Arnerić. Pa je dosta popularan bio Ivo Nakić.

I razni umjetnici svih fela.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 9/9/2016, 13:34

Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by max123 9/9/2016, 13:35

jeftin,prljav,pun cigana.srbija,brale...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 13:36

jastreb wrote:Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
..je..sve delije i grobari jedva cekaju...a i radikali....vulin i kompanija..taman bi im to doslo ko kec na desetku...u koejm vremenu ti zivis..i di...lako ej laprdat iz daljine
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 13:37

štrljic, koji je to sto jeste postao u beogradu, srbiji,
otisao za hrvatsku.
kad se vec zali da ga beograd ne poziva u goste,
neka nam pre tog naseg poziva ne odgvori na obicno pitanje:
zasto je otisao, ko ga je cimao, ko mu je rekao da je visak,
da je stranc, da ide ?
vidm  njegova cerka normalno zivi i radi, neka se izjasni ako
ima problema.

Last edited by pizzon on 9/9/2016, 13:38; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 9/9/2016, 13:38

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
..je..sve delije i grobari jedva cekaju...a i radikali....vulin i kompanija..taman bi im to doslo ko kec na desetku...u koejm vremenu ti zivis..i di...lako ej laprdat iz daljine
Gle,ja se kladim da problema ne bi bilo. Puno manje nego li prilikom nastupa Jandrinog jata na Udbini.

Već je i pokrenuta inicijativa za Bile noći i problema neće biti.

Počasni predsjednik Partizana je Hrvat Ivan Ćurković i nitko od toga ne pravi probleme. A daj da vidim nekog Srbina u Hajduku ili Dinamu. Možda u Rijeci kad se neki pojavi pa svi rondaju oko toga.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by dzango 9/9/2016, 13:39

maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..
Kada se probuidiš ujutru ispod stola na nekom splavu, naravno da ćeš imati utisak da je Beograd orjentalan.
To je dio priče..drugi dio, ne manje važan, je da mogu lako zamislit da naša sterilnost vs vaša ostrašćenost zaista stvara takav realan dojam..
Pa sad...

I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 9/9/2016, 13:39

Noor wrote:
dzango wrote:
Pa sad...

Srećom.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 13:40

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
Gle,ja se kladim da problema ne bi bilo. Puno manje nego li prilikom nastupa Jandrinog jata na Udbini.

Počasni predsjednik Partizana je Hrvat Ivan Ćurković i nitko od toga ne pravi probleme. A daj da vidim nekog Srbina u Hajduku ili Dinamu. Možda u Rijeci kad se neki pojavi pa svi rondaju oko toga.
...pa dragi moj hlebina..prije dvije i pol godine pokusala se organizirat bila noc u beogradu...expessna porukam je dobijena od srpskih navijaca..'nece moci ove noci'...i  odustalo se..nesto nije jasno..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by L'âme 9/9/2016, 13:41

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
Pa sad...

I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.
ha ha, ma nije to ništa loše..samo razlika u mentalitetu..vi se baš znate zabavit, mi smo suzdržaniji..u pravilu.. ;)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 13:41

dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Pa sad...

Srećom.

istina, svakih pola godine i nije tako strašno :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 9/9/2016, 13:42

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:

Ko bi došao na te Bile noći? Svi koji su nekada navijali za Hajduk danas navijaju za Zvezdu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 13:43

jasambrend wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
pizzon wrote:ništa smrdljivije nisam osetio ni video u zivotu od omiša,
pa nikad nisam kenjao o tome.

Sta je je. Grad je sjeban opako. Doduse ima pomaka na bolje. Nacelno govoreci steta...mogao bi to biti lijep gradic uz malo vise truda i novaca.

A što kad će ih danas sutra stine ionako opizditi...pa računaju ljudi šteta ulaganja...osim u tunel za nigdje...

Sta ja znam...meni vise u kurcu predio gdje su zgrade smjestili. Grad je imao sve preduvjete da se razvije u krasan priobalni gradic....a ono....zgradurine one,nevjerojatno ruzan nepotreban stadion....dio onaj gdje su standovi i oni kafichi cak i nije toliko los, obala je isto lijepa....ali ono....steta. Mada kazem....grad nije u nepovrat otisao da se ispraviti sve. I to ne uz za popizdit ulaganja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/9/2016, 13:43

cak se nije dozvolila snimati ni ejdna mala scena za film ZG80...na marakani..delije nisu dozvolile...a na vlastiti rizik nisu htjeli snimati...vec su tu scenu morali ici snimati na stadion u kragujevcu koji ej glumio marakanu...naravno prije toga su morali solidno platiti...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by max123 9/9/2016, 13:45

jastreb wrote:
jasta,i svi ti "Hrvati" (curkovic,udovicic,filip filipovic,stefanek,dulic....)se izjasnjavaju kao sugosloveni,zbunjevci,sokci,kurcipalci.koliko je tolerantna ta srbija.jebo joj ja mater..
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 16 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics