Hrvatice u BG
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Hrvatice u BG
ne previše.dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ok, smislit ću neko ime putem..shvatit ćeš..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:nešto jednostavno za zvanje i davanje nadimka..dzmrdz wrote:
Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?
ma ti mozes me zvati kako ti je najlakse, ja za svakoga imam razumevanje :)
samo nemoj da moram misliti puno
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
moćni majmun sve zna..opet mi nudi istjerivanje vraga..jasambrend wrote:Pitaj moćnog majmuna...dzmrdz wrote:e?nije i ona valjda nasa ?iz koje je ona trecine!? :Pjasambrend wrote:dzmrdz wrote:jasambrend wrote:
Ti si u trećini koja je još dobro prošla...
Moji su bili pokrsteni u 2 sv ratu stvarno. Moram sliku naci kad se vratim u selo, imao je jedan od komsija ali je umro nedavno pa ne znam ko je sada ima. Medjutim po je u susednom katolickom selu rekao, ja vas moram pokrstiti a vi znate sta ste. bio je fer
Ma lako za to...ja sam više mislio na Maggie...
2014-04-12
kod nas za prigode, kod vas stalno..dzango wrote:Pa sad...maggie13 wrote:To je dio priče..drugi dio, ne manje važan, je da mogu lako zamislit da naša sterilnost vs vaša ostrašćenost zaista stvara takav realan dojam..dzango wrote:Kada se probuidiš ujutru ispod stola na nekom splavu, naravno da ćeš imati utisak da je Beograd orjentalan.maggie13 wrote:dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..dzango wrote:
I onda su Hrvati kojima to fali dolazili u Beograd i na osnovu toga zaključili da je taj grad orjentalan. Oni što su dolazili na BITEF, BEMUS, EKV i ostalo, sigurno nisu imali takav utisak.
2014-04-12
Da razjasnim, na moju zalost par jadnica za ovim stolom sam i upoznao. Ida Prester je spaljena u glavu, ove su isto nekakve alternativke, Kontra, Platforma 112 i Centar za mirovne studije. Pricu gura RTL, jer mu je trziste premalo ovako ogradjeno, hoce nasilu da okrupni.
Hrvatice generalno imaju veci stupanj odbojnosti prema Srbiji nego Hrvati, mladje Hrvatice veci stupanj odbojnosti nego starije, koje imaju i nekakvu memoriju i nostalgiju iz zajednicke drzave. Opcenito su ovdje mladi puno, puno vise distanciraniji, da ne upotrijebim tezi izraz prema Srbiji od srednje ili starije generacije.
Kako je uostalom i u Srbiji.
Ovo o alfa-muzjacima necu odvec komentirati osim da nacionalna pripadnost ne cini nikoga alfa muzjakom. Ove jadnice su sretne da im netko poklanja paznju, za to bi preselile i u Kabul ako treba, za standard zagrebacke scene to su teski gabori.
Hrvatice generalno imaju veci stupanj odbojnosti prema Srbiji nego Hrvati, mladje Hrvatice veci stupanj odbojnosti nego starije, koje imaju i nekakvu memoriju i nostalgiju iz zajednicke drzave. Opcenito su ovdje mladi puno, puno vise distanciraniji, da ne upotrijebim tezi izraz prema Srbiji od srednje ili starije generacije.
Kako je uostalom i u Srbiji.
Ovo o alfa-muzjacima necu odvec komentirati osim da nacionalna pripadnost ne cini nikoga alfa muzjakom. Ove jadnice su sretne da im netko poklanja paznju, za to bi preselile i u Kabul ako treba, za standard zagrebacke scene to su teski gabori.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:ništa smrdljivije nisam osetio ni video u zivotu od omiša,
pa nikad nisam kenjao o tome.
Sta je je. Grad je sjeban opako. Doduse ima pomaka na bolje. Nacelno govoreci steta...mogao bi to biti lijep gradic uz malo vise truda i novaca.
to sam sad 1 x napisao.
jer moj opsti utisak o hrvatskoj,
a posebno obali,
pozitivan je.
tako i beograd,
koji sa okolinom ima, sta znam, oko 1,8 m stanovnika,
ima svega u sebi, od najgoreg do elitnog.
Guest- Guest
Hrvati su u BG uvijek imali prođu. Od nogometaša (Bobek,Ćurković,Čajkovski,Mance, ) do glumaca (Žarko radić,Milan Štrljić,Aljoša Vučković).
Od Hrvatica poznata je bila Marija Crnobori,Istrijanka,glumica koja je nedavno umrla,a koja je prije smrti odlikovana jednim od najvećih srpskih ordenja. Zatim Neda Arnerić. Pa je dosta popularan bio Ivo Nakić.
I razni umjetnici svih fela.
Od Hrvatica poznata je bila Marija Crnobori,Istrijanka,glumica koja je nedavno umrla,a koja je prije smrti odlikovana jednim od najvećih srpskih ordenja. Zatim Neda Arnerić. Pa je dosta popularan bio Ivo Nakić.
I razni umjetnici svih fela.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
2014-04-22
jeftin,prljav,pun cigana.srbija,brale...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
..je..sve delije i grobari jedva cekaju...a i radikali....vulin i kompanija..taman bi im to doslo ko kec na desetku...u koejm vremenu ti zivis..i di...lako ej laprdat iz daljinejastreb wrote:Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
štrljic, koji je to sto jeste postao u beogradu, srbiji,
otisao za hrvatsku.
kad se vec zali da ga beograd ne poziva u goste,
neka nam pre tog naseg poziva ne odgvori na obicno pitanje:
zasto je otisao, ko ga je cimao, ko mu je rekao da je visak,
da je stranc, da ide ?
vidm njegova cerka normalno zivi i radi, neka se izjasni ako
ima problema.
otisao za hrvatsku.
kad se vec zali da ga beograd ne poziva u goste,
neka nam pre tog naseg poziva ne odgvori na obicno pitanje:
zasto je otisao, ko ga je cimao, ko mu je rekao da je visak,
da je stranc, da ide ?
vidm njegova cerka normalno zivi i radi, neka se izjasni ako
ima problema.
Last edited by pizzon on 9/9/2016, 13:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gle,ja se kladim da problema ne bi bilo. Puno manje nego li prilikom nastupa Jandrinog jata na Udbini.vuksadinare wrote:..je..sve delije i grobari jedva cekaju...a i radikali....vulin i kompanija..taman bi im to doslo ko kec na desetku...u koejm vremenu ti zivis..i di...lako ej laprdat iz daljinejastreb wrote:Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
Već je i pokrenuta inicijativa za Bile noći i problema neće biti.
Počasni predsjednik Partizana je Hrvat Ivan Ćurković i nitko od toga ne pravi probleme. A daj da vidim nekog Srbina u Hajduku ili Dinamu. Možda u Rijeci kad se neki pojavi pa svi rondaju oko toga.
2014-04-22
I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.maggie13 wrote:kod nas za prigode, kod vas stalno..dzango wrote:Pa sad...maggie13 wrote:To je dio priče..drugi dio, ne manje važan, je da mogu lako zamislit da naša sterilnost vs vaša ostrašćenost zaista stvara takav realan dojam..dzango wrote:Kada se probuidiš ujutru ispod stola na nekom splavu, naravno da ćeš imati utisak da je Beograd orjentalan.maggie13 wrote:
dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..
Srećom.Noor wrote:dzango wrote:
Pa sad...
šta sad, pa nisu izbori svaki dan
...pa dragi moj hlebina..prije dvije i pol godine pokusala se organizirat bila noc u beogradu...expessna porukam je dobijena od srpskih navijaca..'nece moci ove noci'...i odustalo se..nesto nije jasno..jastreb wrote:Gle,ja se kladim da problema ne bi bilo. Puno manje nego li prilikom nastupa Jandrinog jata na Udbini.vuksadinare wrote:..je..sve delije i grobari jedva cekaju...a i radikali....vulin i kompanija..taman bi im to doslo ko kec na desetku...u koejm vremenu ti zivis..i di...lako ej laprdat iz daljinejastreb wrote:Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
Počasni predsjednik Partizana je Hrvat Ivan Ćurković i nitko od toga ne pravi probleme. A daj da vidim nekog Srbina u Hajduku ili Dinamu. Možda u Rijeci kad se neki pojavi pa svi rondaju oko toga.
2015-09-08
ha ha, ma nije to ništa loše..samo razlika u mentalitetu..vi se baš znate zabavit, mi smo suzdržaniji..u pravilu..dzango wrote:I vi bi svaki dan da imate gde. Jbeš to kad moraš čak u Beogard kako bi dao sebi na volju.maggie13 wrote:kod nas za prigode, kod vas stalno..dzango wrote:Pa sad...maggie13 wrote:To je dio priče..drugi dio, ne manje važan, je da mogu lako zamislit da naša sterilnost vs vaša ostrašćenost zaista stvara takav realan dojam..dzango wrote:
Kada se probuidiš ujutru ispod stola na nekom splavu, naravno da ćeš imati utisak da je Beograd orjentalan.
2014-04-12
dzango wrote:Srećom.Noor wrote:dzango wrote:
Pa sad...
šta sad, pa nisu izbori svaki dan
istina, svakih pola godine i nije tako strašno :D
Guest- Guest
Ko bi došao na te Bile noći? Svi koji su nekada navijali za Hajduk danas navijaju za Zvezdu.jastreb wrote:Gle,ja se kladim da problema ne bi bilo. Puno manje nego li prilikom nastupa Jandrinog jata na Udbini.vuksadinare wrote:..je..sve delije i grobari jedva cekaju...a i radikali....vulin i kompanija..taman bi im to doslo ko kec na desetku...u koejm vremenu ti zivis..i di...lako ej laprdat iz daljinejastreb wrote:Mislim da bi se Hrvati u BG trebali okupiti na svim razinama i osnovati neku organizaciju,neko društvo,a ne bi bilo loše obnoviti manifestaciju "Bile noći".
jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:ništa smrdljivije nisam osetio ni video u zivotu od omiša,
pa nikad nisam kenjao o tome.
Sta je je. Grad je sjeban opako. Doduse ima pomaka na bolje. Nacelno govoreci steta...mogao bi to biti lijep gradic uz malo vise truda i novaca.
A što kad će ih danas sutra stine ionako opizditi...pa računaju ljudi šteta ulaganja...osim u tunel za nigdje...
Sta ja znam...meni vise u kurcu predio gdje su zgrade smjestili. Grad je imao sve preduvjete da se razvije u krasan priobalni gradic....a ono....zgradurine one,nevjerojatno ruzan nepotreban stadion....dio onaj gdje su standovi i oni kafichi cak i nije toliko los, obala je isto lijepa....ali ono....steta. Mada kazem....grad nije u nepovrat otisao da se ispraviti sve. I to ne uz za popizdit ulaganja.
Guest- Guest
cak se nije dozvolila snimati ni ejdna mala scena za film ZG80...na marakani..delije nisu dozvolile...a na vlastiti rizik nisu htjeli snimati...vec su tu scenu morali ici snimati na stadion u kragujevcu koji ej glumio marakanu...naravno prije toga su morali solidno platiti...
2015-09-08
jasta,i svi ti "Hrvati" (curkovic,udovicic,filip filipovic,stefanek,dulic....)se izjasnjavaju kao sugosloveni,zbunjevci,sokci,kurcipalci.koliko je tolerantna ta srbija.jebo joj ja mater..jastreb wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica