Hrvatice u BG
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Hrvatice u BG
ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..dzango wrote:I onda su Hrvati kojima to fali dolazili u Beograd i na osnovu toga zaključili da je taj grad orjentalan. Oni što su dolazili na BITEF, BEMUS, EKV i ostalo, sigurno nisu imali takav utisak.vuksadinare wrote:pa beograd je imao plus tu zabavu vise od zagreba..koji je nije imao ili gotovo nije imao..mozda tek pokoji lokal sa takvom vrst zabavedzango wrote:
Niko im nije kriv što se preporode kada čuju narodnjake i padnu u sevdah kao šljiva u govno. Ali to nije tadašnji Beograd. To je periferija koja nije određivala samu suštinu grada. Svaka metropola ima izobilje zabava i muzika. Samo je na tebi da izabereš nešto za sebe.
ej bre..lepo mi se obracaj!
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..dzango wrote:I onda su Hrvati kojima to fali dolazili u Beograd i na osnovu toga zaključili da je taj grad orjentalan. Oni što su dolazili na BITEF, BEMUS, EKV i ostalo, sigurno nisu imali takav utisak.vuksadinare wrote:
pa beograd je imao plus tu zabavu vise od zagreba..koji je nije imao ili gotovo nije imao..mozda tek pokoji lokal sa takvom vrst zabave
Oces da me pokrstis a!?
Guest- Guest
ništa smrdljivije nisam osetio ni video u zivotu od omiša,
pa nikad nisam kenjao o tome.
Guest- Guest
samo da promijeniš nick..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..dzango wrote:
I onda su Hrvati kojima to fali dolazili u Beograd i na osnovu toga zaključili da je taj grad orjentalan. Oni što su dolazili na BITEF, BEMUS, EKV i ostalo, sigurno nisu imali takav utisak.
Oces da me pokrstis a!?
2014-04-12
pa to onda uopće nije točno....jastreb wrote:Opet si izvukao iz konteksta. Ovaj čovjek je rekao prljaviji mentalno.ljubo1212 wrote:jastreb wrote:
da je danas BG prljaviji nego ikad
to je teško moguće, jer je prljaviji bio krajem 80-ih,
ali ok, kad usporedimo beograd danas s bilo kojim pristojnijim gradom u rh, razlika se više vidi sada nego prije 30 godina, logično
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?maggie13 wrote:samo da promijeniš nick..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..
Oces da me pokrstis a!?
Guest- Guest
nešto jednostavno za zvanje i davanje nadimka..dzmrdz wrote:Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?maggie13 wrote:samo da promijeniš nick..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:
Oces da me pokrstis a!?
2014-04-12
maggie13 wrote:nešto jednostavno za zvanje i davanje nadimka..dzmrdz wrote:Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?maggie13 wrote:samo da promijeniš nick..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..
Oces da me pokrstis a!?
ma ti mozes me zvati kako ti je najlakse, ja za svakoga imam razumevanje :)
Guest- Guest
dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..dzango wrote:
I onda su Hrvati kojima to fali dolazili u Beograd i na osnovu toga zaključili da je taj grad orjentalan. Oni što su dolazili na BITEF, BEMUS, EKV i ostalo, sigurno nisu imali takav utisak.
Oces da me pokrstis a!?
Ti si u trećini koja je još dobro prošla...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..
Oces da me pokrstis a!?
Moji su bili pokrsteni u 2 sv ratu stvarno. Moram sliku naci kad se vratim u selo, imao je jedan od komsija ali je umro nedavno pa ne znam ko je sada ima. Medjutim po je u susednom katolickom selu rekao, ja vas moram pokrstiti a vi znate sta ste. bio je fer
Guest- Guest
dzmrdz wrote:jasambrend wrote:dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..dzmrdz wrote:
Oces da me pokrstis a!?
Moji su bili pokrsteni u 2 sv ratu stvarno. Moram sliku naci kad se vratim u selo, imao je jedan od komsija ali je umro nedavno pa ne znam ko je sada ima. Medjutim po je u susednom katolickom selu rekao, ja vas moram pokrstiti a vi znate sta ste. bio je fer
Ma lako za to...ja sam više mislio na Maggie...
darth_vader-
2014-04-17
pizzon wrote:ništa smrdljivije nisam osetio ni video u zivotu od omiša,
Sta je je. Grad je sjeban opako. Doduse ima pomaka na bolje. Nacelno govoreci steta...mogao bi to biti lijep gradic uz malo vise truda i novaca.
Guest- Guest
ok, smislit ću neko ime putem..shvatit ćeš..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:nešto jednostavno za zvanje i davanje nadimka..dzmrdz wrote:Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?maggie13 wrote:samo da promijeniš nick..dzmrdz wrote:
Oces da me pokrstis a!?
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:ništa smrdljivije nisam osetio ni video u zivotu od omiša,
Sta je je. Grad je sjeban opako. Doduse ima pomaka na bolje. Nacelno govoreci steta...mogao bi to biti lijep gradic uz malo vise truda i novaca.
A što kad će ih danas sutra stine ionako opizditi...pa računaju ljudi šteta ulaganja...osim u tunel za nigdje...
darth_vader-
2014-04-17
e?nije i ona valjda nasa ?iz koje je ona trecine!? :Pjasambrend wrote:dzmrdz wrote:jasambrend wrote:dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
ah, to..ovo je moj podsvjesni način da ti sugeriram promjenu nadimka..ne mogu te zvati ovako, ni izmislit nadimak..
Oces da me pokrstis a!?
Guest- Guest
maggie13 wrote:ok, smislit ću neko ime putem..shvatit ćeš..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:nešto jednostavno za zvanje i davanje nadimka..dzmrdz wrote:Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?maggie13 wrote:
samo da promijeniš nick..
samo nemoj da moram misliti puno
Guest- Guest
ovo je malo nerealno,imas intervju par hrvatica koje misle sve pozitivno o srbima ali napravi npr intervju hrvatica negdje drugdje i imaces totalno drugacije odgovoredzmrdz wrote:https://www.youtube.com/watch?v=vBjW3VNefL4
2014-04-14
Pitaj moćnog majmuna...dzmrdz wrote:e?nije i ona valjda nasa ?iz koje je ona trecine!? :Pjasambrend wrote:dzmrdz wrote:jasambrend wrote:dzmrdz wrote:
Oces da me pokrstis a!?
darth_vader-
2014-04-17
Pa sad...maggie13 wrote:To je dio priče..drugi dio, ne manje važan, je da mogu lako zamislit da naša sterilnost vs vaša ostrašćenost zaista stvara takav realan dojam..dzango wrote:Kada se probuidiš ujutru ispod stola na nekom splavu, naravno da ćeš imati utisak da je Beograd orjentalan.maggie13 wrote:dobro kaže drmrzmdrdtk..orjentalan ne znači a priori nešto nazadno, prljavo, loše..to je jedan egzotični istočni štih..uz ostale, naravno..grad je velik i ponuda sigurno..dzango wrote:I onda su Hrvati kojima to fali dolazili u Beograd i na osnovu toga zaključili da je taj grad orjentalan. Oni što su dolazili na BITEF, BEMUS, EKV i ostalo, sigurno nisu imali takav utisak.vuksadinare wrote:
pa beograd je imao plus tu zabavu vise od zagreba..koji je nije imao ili gotovo nije imao..mozda tek pokoji lokal sa takvom vrst zabave
ne previše.dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ok, smislit ću neko ime putem..shvatit ćeš..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:nešto jednostavno za zvanje i davanje nadimka..dzmrdz wrote:
Aj dobro, kako bi ti htela da se ja zovem ovde?
samo nemoj da moram misliti puno
2014-04-12
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica