Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
Eva wrote:Hahaha, slatko. Moja si je mlađa jedno jutro kosu natrackala s kremom za ruku, koju je btw ukrala u kupaonicu dok ju nisam držala na oku 30 sekundi jer sam stariju češljala. Joj kad se sjetim, ni jedno jutro nije bilo normalno u toj dobi.
najbolji su kad se sami ošišaju
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Hahaha, slatko. Moja si je mlađa jedno jutro kosu natrackala s kremom za ruku, koju je btw ukrala u kupaonicu dok ju nisam držala na oku 30 sekundi jer sam stariju češljala. Joj kad se sjetim, ni jedno jutro nije bilo normalno u toj dobi.
najbolji su kad se sami ošišaju
deca su ful kreativna u smišljanju pizdarija
Baš∞ wrote:hahaha...mali car...tak trebaEva wrote:S dečkima je lakše, i u hrani a da ne pričam s oblačenjem. Kad smo jednom išli na izlet u šumu, mlađa je birala majicu 20 minuta, a maleni joj je kazala joj, kak si ti komplicirana, evo uzmi ovu i zahvatil prvu koja mu je došla pod ruku.Noor wrote:Eva wrote:Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.marcellus wrote:
ne znam, mi nikad nismo nosili ništ doma, zakaj bi... ovi im ne određuju porcije standardno nego kolko koje dete jede... ova moja jede ko da je ti
moji su tražili i nakon repeta, i to poriluk, kelj ili tak nekaj...kaj doma nisu ni primirisati hteli
to ti je ovo:
Mada on je pažljiv i strpljiv, ali sve ima granice.
Kad je bio maleni, a i sada još uvijek spava sa mnom, zapamtio je kak si ja svaku večer mažem stopala s kremom. I jednom se igrao sa sestrama, one su ga škakljale, masirale i štele uzet tu kremu, kraj krevete kaj je, da ga namažu po leđima, kad se on proderao, da sam ih ja čula u kuhinji, ne dilaj, to je mami za noge. Hahaha.
Guest- Guest
...nemojte o djeci..sjetih se svoje i suza krene na oko
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
hmmm, morat ću potražiti tvoje postove od prije par godina.marcellus wrote: al istina je da dok nemaš decu nemaš pojma kak to ide.
2014-12-30
joj pa kaj sad...dobil dijete, promijenil mišljenje...veber wrote:hmmm, morat ću potražiti tvoje postove od prije par godina.marcellus wrote: al istina je da dok nemaš decu nemaš pojma kak to ide.
hahahaha, da baš.∞™ wrote:joj pa kaj sad...dobil dijete, promijenil mišljenje...veber wrote:hmmm, morat ću potražiti tvoje postove od prije par godina.marcellus wrote: al istina je da dok nemaš decu nemaš pojma kak to ide.
2014-12-30
∞ wrote:slažem se...marcellus wrote:situacija u vrtićima u Zg je sasvim dobra, imam dijete u vrtiću. Privatni su bolji, i puno skuplji, to tako ide.
Si Torro
marcellus wrote:a je, zarazno su slatki
Zarazni dijabetes ?
maggie13 wrote:tanki živci..sirovina..
Uvijek bio i ostao. Da vidis koje je lijepe ljude okupio oko sebe...cudo jedno. Krema :)
Guest- Guest
sirovine i seljacine..strasno..sad se bori za vlastitu slobodu,jer tko zna gdje ce ako ne uspije dobro trgovat..;-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:tanki živci..sirovina..
Uvijek bio i ostao. Da vidis koje je lijepe ljude okupio oko sebe...cudo jedno. Krema :)
2014-04-12
Na zapovijed.∞ wrote:tri mjeseca je prošlo...potapaj...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dok-se-javnost-zgraza-odvratnim-napadom-na-hrgu-bandic-objavljuje-neduhovite-montaze-o-milanovicu/918132.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stizu-prve-reakcije-maras-ovo-je-sramotno-od-bandica-hrga-je-samo-rekla-istinu/918141.aspx
"Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govorit", bezobrazno, nepristojno i gnjusno govorio je Bandić Hrgi.
Naravno, javnost je zgrozi Bandićev istup, no na Facebook stranici njegove stranke nema ni traga eventualnoj isprici.
PA PA MILANE.
Petrov: Bandić se mora povući
Čelnik Mosta Božo Petrov također je na Facebooku komentirao istup Milana Bandića.
"Danas smo imali prilike čitati o vrlo ružnim riječima koje je gospodin Milan Bandić, nakon završetka intervjua u emisiji RTL Direkt, uputio voditeljici Mirjani Hrgi.
Izjava o tome kako gospođa Hrga ne zna ništa o dječjim vrtićima jer sama nema djecu, govori kako gospodin Bandić ne posjeduje ni osnove kulture i pristojnosti. On ne bi trebao uopće javno nastupati, a kamoli biti premijer. Svatko mora poštovati osoban odabir pojedinca, a javne osobe i političari moraju biti uzor i prenositi takve vrijednosti.
Nažalost, pored svih afera koje Milanu Bandiću ne služe na čast, ovo je samo još jedan postupak u nizu koji dokazuje da se on mora povući, ne samo iz parlamentarne kampanje, već iz političkog života općenito", napisao je Petrov.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stizu-reakcije-maras-bandicu-ja-sam-rodio-petrov-bandic-se-mora-povuci-iz-politike/918141.aspx
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Mali kokošar i veliki bandit , profesor marksizma se unervozio jer zna da mu se blizi kraj pa ga pitanja iritiraju. Kraj njega je krema da, kao i on.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju i časnim sestrama
Last edited by deda ultimate nemesis on 8/9/2016, 17:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
holjevcu digli spomenik, ovaj će u buxu.kaja_333 wrote:Mali kokošar i veliki bandit , profesor marksizma se unervozio jer zna da mu se blizi kraj pa ga pitanja iritiraju. Kraj njega je krema da, kao i on.
pa i ono što je dobro napravio prekrit će osuda.
2014-12-30
remetinac mu je prva štacija...maggie13 wrote:sirovine i seljacine..strasno..sad se bori za vlastitu slobodu,jer tko zna gdje ce ako ne uspije dobro trgovat..;-)
2014-12-30
Misliš ?deda ultimate nemesis wrote:izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju u časnim sestrama
2014-04-11
maggie13 wrote:sirovine i seljacine..strasno..sad se bori za vlastitu slobodu,jer tko zna gdje ce ako ne uspije dobro trgovat..;-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:tanki živci..sirovina..
Pero Vichan.....to je neshvaceni genij Dubrovacko-Neretvanske zupanije. Jambo s manirima,....Faraon iz Topologa...jedini izdanak plemenite obitelji Vichan u 16 pokoljenja koji ne zamasti prste dok jede. Ima sve knjige kod kuce koje je itko ikada procitao, za javnost skuplja perzijske tepihe,manšete,stranjske novcanice i gramofonske igle. Zna plivati ali to ne čini jer je to zabava za fukaru.
Guest- Guest
Dajder imaš ovdjena forumu žena sa djecom itd itd itd pa ih lijepo pitaj jeli ih ovako ponašanje jednog politcara prema ženi oduševilo.deda ultimate nemesis wrote:izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju u časnim sestrama
Oduševljeno su toliko da ce muževima zaprijetit uskracivanjem seksa ako glasaju za ovog papka.
PA PA MILANE.
2014-04-11
U buksi je vec trebao biti. Sve sto je radio radio je da ukrade i zamaže oci narodu. Sve sto je poklanjao mi smo platili.veber wrote:holjevcu digli spomenik, ovaj će u buxu.kaja_333 wrote:Mali kokošar i veliki bandit , profesor marksizma se unervozio jer zna da mu se blizi kraj pa ga pitanja iritiraju. Kraj njega je krema da, kao i on.
pa i ono što je dobro napravio prekrit će osuda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
traže savršenog pricna na bijelom konju, i dok njega čekaju se ne seksaju, pa nema djece i ne mogu roditiRayMabus wrote:Misliš ?deda ultimate nemesis wrote:izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju i časnim sestrama
ovi obični kmetovi mogu dobiti malo rajske radosti ako takvu djevu na preveru uspiju napiti, pa joj alkohol pomuti razum i vid
posljedica feminizma je poligamija, žene ganjaju 20% najuspješnijih muškaraca u društvu, prosjek ih ne zanima
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 4 of 13