ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit

Page 4 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit - Page 4 Empty Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit

Post by Guest 8/9/2016, 15:05

Eva wrote:Hahaha, slatko. sunny Moja si je mlađa jedno jutro kosu natrackala s kremom za ruku, koju je btw ukrala u kupaonicu dok ju nisam  držala na oku 30 sekundi jer sam stariju češljala. Joj kad se sjetim, ni jedno jutro nije bilo normalno u toj dobi.

najbolji su kad se sami ošišaju lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit - Page 4 Empty Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit

Post by marcellus 8/9/2016, 15:06

Noor wrote:
Eva wrote:Hahaha, slatko. sunny Moja si je mlađa jedno jutro kosu natrackala s kremom za ruku, koju je btw ukrala u kupaonicu dok ju nisam  držala na oku 30 sekundi jer sam stariju češljala. Joj kad se sjetim, ni jedno jutro nije bilo normalno u toj dobi.

najbolji su kad se sami ošišaju lol!

deca su ful kreativna u smišljanju pizdarija

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 15:09

™️ wrote:
Eva wrote:
Noor wrote:
Eva wrote:
marcellus wrote:

ne znam, mi nikad nismo nosili ništ doma, zakaj bi... ovi im ne određuju porcije standardno nego kolko koje dete jede... ova moja jede ko da je ti
Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i  nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.

moji su tražili i nakon repeta, i to poriluk, kelj ili tak nekaj...kaj doma nisu ni primirisati hteli
S dečkima je lakše, i u hrani a da ne pričam s oblačenjem. Kad smo jednom išli na izlet u šumu, mlađa je birala majicu 20 minuta, a maleni joj je kazala joj, kak si ti komplicirana, evo uzmi ovu i zahvatil prvu koja mu je došla pod ruku.
hahaha...mali car...tak treba  :)

to ti je ovo:

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit - Page 4 Downlo10
Baš lol!
Mada on je pažljiv i strpljiv, ali sve ima granice. pirat

Kad je bio maleni, a i sada još uvijek spava sa mnom, zapamtio je kak si ja svaku večer mažem stopala s kremom. I jednom se igrao sa sestrama, one su ga škakljale, masirale i štele uzet tu kremu, kraj krevete kaj je, da ga namažu po leđima, kad se on proderao, da sam ih ja čula u kuhinji, ne dilaj, to je mami za noge. Hahaha.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/9/2016, 15:12

...nemojte o djeci..sjetih se svoje i suza krene na oko
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber 8/9/2016, 15:19

marcellus wrote: al istina je da dok nemaš decu nemaš pojma kak to ide.
hmmm, morat ću potražiti tvoje postove od prije par godina.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by BB-8 8/9/2016, 15:22

veber wrote:
joj pa kaj sad...dobil dijete, promijenil mišljenje...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by veber 8/9/2016, 15:23

∞™ wrote:
veber wrote:
joj pa kaj sad...dobil dijete, promijenil mišljenje...
hahahaha, da baš.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sora 8/9/2016, 15:40

™️ wrote:
marcellus wrote:situacija u vrtićima u Zg je sasvim dobra, imam dijete u vrtiću. Privatni su bolji, i puno skuplji, to tako ide.
slažem se...

Si Torro :grin

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 8/9/2016, 15:43

marcellus wrote:a je, zarazno su slatki

Zarazni dijabetes ? greenstars

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 16:45

maggie13 wrote:tanki živci..sirovina..

Uvijek bio i ostao. Da vidis koje je lijepe ljude okupio oko sebe...cudo jedno. Krema :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 8/9/2016, 16:48

MaximusDecimusMiridije wrote:

Uvijek bio i ostao. Da vidis koje je lijepe ljude okupio oko sebe...cudo jedno. Krema :)
sirovine i seljacine..strasno..sad se bori za vlastitu slobodu,jer tko zna gdje ce ako ne uspije dobro trgovat..;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/9/2016, 16:49

™️ wrote:tri mjeseca je prošlo...potapaj... :W
Na zapovijed.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dok-se-javnost-zgraza-odvratnim-napadom-na-hrgu-bandic-objavljuje-neduhovite-montaze-o-milanovicu/918132.aspx

http://www.index.hr/vijesti/clanak/stizu-prve-reakcije-maras-ovo-je-sramotno-od-bandica-hrga-je-samo-rekla-istinu/918141.aspx

"Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govorit", bezobrazno, nepristojno i gnjusno govorio je Bandić Hrgi.

Naravno, javnost je zgrozi Bandićev istup, no na Facebook stranici njegove stranke nema ni traga eventualnoj isprici.

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit - Page 4 Sinkex_fireball_navy-590x307

PA PA MILANE.

Petrov: Bandić se mora povući
Čelnik Mosta Božo Petrov također je na Facebooku komentirao istup Milana Bandića.
"Danas smo imali prilike čitati o vrlo ružnim riječima koje je gospodin Milan Bandić, nakon završetka intervjua u emisiji RTL Direkt, uputio voditeljici Mirjani Hrgi.

Izjava o tome kako gospođa Hrga ne zna ništa o dječjim vrtićima jer sama nema djecu, govori kako gospodin Bandić ne posjeduje ni osnove kulture i pristojnosti. On ne bi trebao uopće javno nastupati, a kamoli biti premijer. Svatko mora poštovati osoban odabir pojedinca, a javne osobe i političari moraju biti uzor i prenositi takve vrijednosti.

Nažalost, pored svih afera koje Milanu Bandiću ne služe na čast, ovo je samo još jedan postupak u nizu koji dokazuje da se on mora povući, ne samo iz parlamentarne kampanje, već iz političkog života općenito", napisao je Petrov.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/stizu-reakcije-maras-bandicu-ja-sam-rodio-petrov-bandic-se-mora-povuci-iz-politike/918141.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 8/9/2016, 16:50

Mali kokošar i veliki bandit ,  profesor marksizma se unervozio jer zna da mu se blizi kraj pa ga pitanja iritiraju. Kraj njega je krema da, kao i on.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 16:54

izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju i časnim sestrama

Last edited by deda ultimate nemesis on 8/9/2016, 17:02; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 8/9/2016, 16:55

kaja_333 wrote:Mali kokošar i veliki bandit ,  profesor marksizma se unervozio jer zna da mu se blizi kraj pa ga pitanja iritiraju. Kraj njega je krema da, kao i on.
holjevcu digli spomenik, ovaj će u buxu.
pa i ono što je dobro napravio prekrit će osuda.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 8/9/2016, 16:56

maggie13 wrote:sirovine i seljacine..strasno..sad se bori za vlastitu slobodu,jer tko zna gdje ce ako ne uspije dobro trgovat..;-)
remetinac mu je prva štacija...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/9/2016, 16:56

deda ultimate nemesis wrote:izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju u časnim sestrama
Misliš ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 16:57

maggie13 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:

sirovine i seljacine..strasno..sad se bori za vlastitu slobodu,jer tko zna gdje ce ako ne uspije dobro trgovat..;-)

Pero Vichan.....to je neshvaceni genij Dubrovacko-Neretvanske zupanije. Jambo s manirima,....Faraon iz Topologa...jedini izdanak plemenite obitelji Vichan u 16 pokoljenja koji ne zamasti prste dok jede. Ima sve knjige kod kuce koje je itko ikada procitao, za javnost skuplja perzijske tepihe,manšete,stranjske novcanice i gramofonske igle. Zna plivati ali to ne čini jer je to zabava za fukaru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/9/2016, 16:58

deda ultimate nemesis wrote:izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju u časnim sestrama
Dajder imaš ovdjena forumu žena sa djecom itd itd itd pa ih lijepo pitaj jeli ih ovako ponašanje jednog politcara prema ženi oduševilo.

Oduševljeno su toliko da ce muževima zaprijetit uskracivanjem seksa ako glasaju za ovog papka.

PA PA MILANE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 8/9/2016, 17:00

veber wrote:
kaja_333 wrote:Mali kokošar i veliki bandit ,  profesor marksizma se unervozio jer zna da mu se blizi kraj pa ga pitanja iritiraju. Kraj njega je krema da, kao i on.
holjevcu digli spomenik, ovaj će u buxu.
pa i ono što je dobro napravio prekrit će osuda.
U buksi je vec trebao biti. Sve sto je radio radio je da ukrade i zamaže oci narodu. Sve sto je poklanjao mi smo platili.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 17:01

RayMabus wrote:
deda ultimate nemesis wrote:izjava Bandića može smetati samo ženama koje se ne seksaju i časnim sestrama
Misliš ?
traže savršenog pricna na bijelom konju, i dok njega čekaju se ne seksaju, pa nema djece i ne mogu roditi

ovi obični kmetovi mogu dobiti malo rajske radosti ako takvu djevu na preveru uspiju napiti, pa joj alkohol pomuti razum i vid

posljedica feminizma je poligamija, žene ganjaju 20% najuspješnijih muškaraca u društvu, prosjek ih ne zanima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics