Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
lijepo bogami,znači upao si među parazite i ništarije,nadam se samo da će im mostovci i živi zid i ovoga puta dizati tlak i spuštati ih na zemlju.Bar to ako ništa drugo jer za to sranje u koje su nas uvalili,zaslužili su puno veće zdravstvene probleme.veber wrote:draga ti živiš, znam osobno dosta političara koji su trenutno u vladi ili koji su bili u prošloj vladi.
tako da znam što se dešava.
nedavno s jednim ministrom i njegovim zamjenikom i našom djecom bili na kolačima.
pokraj mene živi jedan ravnatelj bitne institucije i zamjenik ministra, kućni smo prijatelji.
ti živiš u paralelnom svijetu.
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
Re: Najjače političke stranke u velikom dvoboju programa
znamo se odavno.vili40 wrote:lijepo bogami,znači upao si među parazite i ništarije,nadam se samo da će im mostovci i živi zid i ovoga puta dizati tlak i spuštati ih na zemlju.Bar to ako ništa drugo jer za to sranje u koje su nas uvalili,zaslužili su puno veće zdravstvene probleme.
i svima jebem političku mater.
nikada nisam koristio ta poznanstva za neki osobni probitak.
održavamo prijateljstvo i to je to.
u biti najmanje pričamo o politici.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Grčka treba nove političke stranke
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Grčka treba nove političke stranke
» Erdogan zabranjuje kurdske političke stranke u Turskoj
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
Page 2 of 2