ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore - Page 2 Empty Re: Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore

Post by Guest 9/9/2016, 21:30

to sa elektronskim glasovima je zato, jer je USA .. federalna država? nije centralizirana država kao recimo RH, gdje se jednako računaju glasovi..

nego recimo tko pobjedi u pojedinoj saveznoj državi, dobije toliko elektro poena, i oni se zbrajaju.. slično kao Eurosong, svaka država daje .. prvi 12bodova, drugi 10, treći 8.. itd

Guest
Guest

Back to top Go down

Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore - Page 2 Empty Re: Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore

Post by Guest 9/9/2016, 21:32

Yoda jesil pio staropramen piffo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by provocator 9/9/2016, 21:33

dva brata wrote:to sa elektronskim glasovima je zato, jer je USA .. federalna država?  nije centralizirana država kao recimo RH, gdje se jednako računaju glasovi..

nego recimo tko pobjedi u pojedinoj saveznoj državi, dobije toliko elektro poena, i oni se zbrajaju.. slično kao Eurosong, svaka država daje .. prvi 12bodova, drugi 10, treći 8.. itd
Daj ne kenjaj... Znači tko pobijedi s relativnom većinom dobija apsolutno sve glasove?! I to je demokracija?
I onda ti koji su pobijedili s relativnom većinom biraju predsjednika??? Pa kome ti sereš?
Amerika ima predsjednički sustav...Hej!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 21:33

demokracija ne postoji Pro...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by provocator 9/9/2016, 21:40

bogomdani wrote:demokracija ne postoji Pro...
Demokracija ne postoji, kažeš ti... Pa to ja godinama pričam, kako ovdje tako i na onom "umrlom" forumu. To je floskula, manipulacija ljudskim nadanjima... Sranje!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 21:41

provocator wrote:
bogomdani wrote:demokracija ne postoji Pro...
Demokracija ne postoji, kažeš ti... Pa to ja godinama pričam, kako ovdje tako i na onom "umrlom" forumu. To je floskula, manipulacija ljudskim nadanjima... Sranje!
upravo tako...duhovna hrana za Mase neuke,povodljive i Tutlaste..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/9/2016, 21:50

otkrili toplu vodu, a joda vam dobro govori, obamba nije dobio vecinu glasova pa je ipak pobijedio

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2016, 21:51

kaze,m ja..500 milijuna i to prevaguje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by provocator 9/9/2016, 21:54

Leviathan2 wrote:otkrili toplu vodu, a joda vam dobro govori, obamba nije dobio vecinu glasova pa je ipak pobijedio
A ja se i na onom i ovom forumu "potrgao" objašnjavajući kako je Amerika curac od ovce a ne demokracija i pokušavam ljudima objasniti kako Amerikanci uopće i ne biraju predsjednika... Ali uvijek imaš pametnjakovića koji se trude objasniti "genijalnost" američke demokracije.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/9/2016, 22:09

provo, ja nisam nikad dozivljavao tu nazovi demokraciju kao nesto vrijedno, dozivljavam je cak gore nego totalisticke rezime, pazi, slijedom mojieh razmisljanja ti nemas pravo buniti se ako si glasao za svog kandidata ili ako je izgubio, glasao si i tocka, ako si igubio onda se pomiri s cinjenicom  dok kod totalistickijeh rezima ipak imas neko opravdanje da se boris, pouka, ovo je samoporobljavanje jer ti samo biras nekog manijaka koji ce ti odredjivat sudbu i eventualno smjenjujes ga drugim nakon 4 godine, sto ste trazili dobili ste, 
a americka demokracija, ajoj  ajoj, nemojmo o tomu, 
ja sam odgojen u sinonimu neceg sto bi moglo proci pod anarhiju, bez gospodara i ogroman mi je pritisak slusat ljude koliko im je drzava potrebna i vodje, i kad se pocnu natezat ko je u pravu a ko nije, jebote kru, pa zasto ja ti on nebi bili u pravu, zasto moramo ici za necijim idejama, jesam li ja ti on glup da neam ideja

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics