Zoki kao Karamarko nije iskoristio probleme HDZ-a i vladajucih,HDZ s dijasporom relativni pobjednik po anketama
Page 1 of 1
Zoki kao Karamarko nije iskoristio probleme HDZ-a i vladajucih,HDZ s dijasporom relativni pobjednik po anketama
http://www.jutarnji.hr/izbori2016/ankete/novi-rezultati-velike-ankete-evo-tko-pobjeduje-u-velikom-srazu-stranackih-celnika-u-1.-jednici/4676693/
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Zoki kao Karamarko nije iskoristio probleme HDZ-a i vladajucih,HDZ s dijasporom relativni pobjednik po anketama
..ej zoki zoki sve si imao na pladnju za uvjerljivu i sigurnu vlast ali misljenje da ce pobjeda sama po sebi doc...kostat ce te kao i karamarka....koji se također vidio kao uvjerljivim pobjednikom na proslim izborima
2015-09-08
Re: Zoki kao Karamarko nije iskoristio probleme HDZ-a i vladajucih,HDZ s dijasporom relativni pobjednik po anketama
da su izbori bili u sedmom mjesecu bilo bi kako pričaš, ali plavuša je s kaptolom i svojim zmijskim hdz karakterom razvukla priču kako bi dala šansu za novu hdz prijevaru o tzv. reformiranom hdz-u.
izbori su u nedjelju i onda će se vidjeti pravo stanje, a ako se uspoređuju ankete iz studenog s ovima jedina konstanta je napuhavanje hdz-ovog rejtinga i rezultata...
izbori su u nedjelju i onda će se vidjeti pravo stanje, a ako se uspoređuju ankete iz studenog s ovima jedina konstanta je napuhavanje hdz-ovog rejtinga i rezultata...
sitting_bull-
2015-09-28
...ka'k sad ankete ne valjaju...a ove agencije su iz lijevog spektra...kako im pripusje hdz....uglavnom nitko nece moc sastaviti vladu bez onih trecih..i to en samo mos-a..vec dobrano su u igri oni iz zivog zida,bandic..i zato sam ja rekao laku noc izbori 2016 i dobro jutro izbori 2017 ili druga opcija velika koalicija treceg nemasitting_bull wrote:da su izbori bili u sedmom mjesecu bilo bi kako pričaš, ali plavuša je s kaptolom i svojim zmijskim hdz karakterom razvukla priču kako bi dala šansu za novu hdz prijevaru o tzv. reformiranom hdz-u.
2015-09-08
valjaju ankete, kako ne?!vuksadinare wrote:...ka'k sad ankete ne valjaju...a ove agencije su iz lijevog spektra...kako im pripusje hdz....uglavnom nitko nece moc sastaviti vladu bez onih trecih..i to en samo mos-a..vec dobrano su u igri oni iz zivog zida,bandic..i zato sam ja rekao laku noc izbori 2016 i dobro jutro izbori 2017 ili druga opcija velika koalicija treceg nemasitting_bull wrote:da su izbori bili u sedmom mjesecu bilo bi kako pričaš, ali plavuša je s kaptolom i svojim zmijskim hdz karakterom razvukla priču kako bi dala šansu za novu hdz prijevaru o tzv. reformiranom hdz-u.
nešto slično je i blagopočivajući josip kuže rekao o hajduku prije utakmice s dinamom. izjava za vječnost...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Škoro propada u anketama, Zoki grabi
» Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
» Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
» Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
» Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
» Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
Page 1 of 1