Plenkoviću zvižduci navijača u Splitu, Viču mu "Jebo' vas Mamić, prodane duše"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkoviću zvižduci navijača u Splitu, Viču mu "Jebo' vas Mamić, prodane duše"
jel bio i pavle kalinić na skupu?RayMabus wrote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-zestokog-doceka-plenkovicu-zvizduci-navijaca-u-splitu-vicu-mu-jebo-vas-mamic-prodane-duse-/917994.aspx
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Plenkoviću zvižduci navijača u Splitu, Viču mu "Jebo' vas Mamić, prodane duše"
..hdz im se zamjerio..ali onaj splitski..hajdukom su upravljali hdz-ovci iz dalmacije a ne mamic...mamica se moze napadati sto se tice reprezentacije i hns-a ali en zbog hajduka..tu se treba cistiti prvo svoje dvoriste..ja sam hajdukovac veci od mnogih ovih sto prosvjeduju..ali znam prepoznati prljavstinu u svom dvoristui..a ne biti slijepdawson wrote:Jbg. HDZ (Kolinda) im se zamjerio i sad će ih peglati svaki put u Splitu.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
..ne pricaj bzv...ima dijelom istine...ali kako zadar niej propao,dubrovnik..i jos dosta mjesta po dalmaciji..u splitu se nisu prilagodili vremenima..i sa razmisljanjem..sve ce doc samo do sebe...nisu se borili ni izborili i najvaznije radili vec non stop galamili kao pokricejastreb wrote:Ma daj molim te. Najprije su učinili sve da unište Hajduka. Split je u onoj Jugi bio treći glavni grad,iza BG i ZG. U svemu. U sportu,industriji,estradi...a gdje je danas Split? Danas navijači hajduka ne smiju imati prosvjed protiv dominacije Dinama,a da HDZ to ne proglasi za nekakvo potkopavanje Hrvatske i guranje nekakvog izmišljenog sukoba sjevera i juga Hrvatske.vuksadinare wrote:to sam i ja mislio..dugo vremena..no pogresno..nerad moj dragi jastrebe nerad,,i sami dalmatinci su unistili dalmaciju kao i hajduk..nije pero iz varazdina...zasto nerad..pa d aim gori pod nogama i da su zeljni posla i napredka..radili bi u sezoni a ne teglili ljude iz slavonije i drugih krajeva..sto ej i za to zagreb,varazdin ili brisel krivjastreb wrote:Bravo za Splićane! Ono što sam rekao za bosanske Hrvate,vrijedi i za Dalmaciju. Zagreb je uništio Dalmaciju više nego Beograd i Beč.
Nikada Dalmacija u svojoj povijesti nije nazadovala kao u posljednjih 20 godina.
2015-09-08
sibenik ej deset puta gore stradao od splita pa ne galame kao ovi u splitu..vec zasukali rukave i konacno se popravljaju u svim segmentima...i u gospodarskom i u sportskom..jedino split zaostaje i nonstop kukmace...ocekujuci da ce im valjda sam bog nesto iskamciti i dati im lovu i napredak
2015-09-08
Orjuna ne miruje.
ti si bio star kad si se iselio?Eroo wrote:Dok vi o tome iz države vam se iselilo 200,000 mladih ljudi. Koga boli qratz i zato, a?sitting_bull wrote:da je ostali hdz gnoj imao na državnoj razini mamićeve rezultate možda bi mi i hdz bio drag.tre911 wrote:Jebote siting ti si baš u hebenoj situaciji, ono branio bi mamića ali ne znaš kako kad pljuju zbog njega po HDZu, teške su tvoje muke u ovom trenutku
jedan sposoban lik u samo jednom segmentu ne može oprati i opravdati nesposobnost, krađu i svekoliki diletantizam i amaterizam zločinačke organizacije.
zapravo su tovari vrlo slični hdz-u: amateri, diletanti i ostrašćeni na lokalnoj razini istim žarom vode hajduk u kk kao što i hdz radi sa državom...
zašto si se iselio, što nisi ostao?
koji qratz se javljaš i s kojim pravom???
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši
» Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
» U Splitu kaos već, sukob navijača, bolnica,hitna
» Mediji: cig.. Mamić napadnut u Splitu
» Kerum podržao Vicu : Neće Plenkovic dat pare ovima šta mu se rugaju i zato glasajte za Vicu plagijat
» Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
» U Splitu kaos već, sukob navijača, bolnica,hitna
» Mediji: cig.. Mamić napadnut u Splitu
» Kerum podržao Vicu : Neće Plenkovic dat pare ovima šta mu se rugaju i zato glasajte za Vicu plagijat
Page 3 of 3