Ministarstvo diskriminira djecu: Smiju izostati iz škole samo ako idu na skijanje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ministarstvo diskriminira djecu: Smiju izostati iz škole samo ako idu na skijanje
pa i u yugi su bili opravdani izostanci djeci koja su odlazila na turistička putovanja.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Re: Ministarstvo diskriminira djecu: Smiju izostati iz škole samo ako idu na skijanje
Tada ih to nije smetalo jer su djeca zaslužnih drugovah.
izostanci? pih, ne zun jeste li upućeni, ali imućniji i inteligentniji roditelji stalno vadu dicu iz tih pržunov. boli ga drob je alfa i omega za soli na rep i normalno da nan ne triba nikakova glupa odluka uhljeba za gaženje glupih propisa.
ali, nojbolje je roditi doma i ne prijoviti dite, da uopće ne dobije poziv na odsluženje tih osan godin kazne.
ali, nojbolje je roditi doma i ne prijoviti dite, da uopće ne dobije poziv na odsluženje tih osan godin kazne.
2014-04-16
Što ćeš ti usrećiti svoju djecu. Kad postanu serijske ubojice znat ćemo što je bio uzrok.
Regoč wrote:Abene, ne seri.
Odluka je vezana uz Tijelovo jer pada 15. lipnja u četvrtak pa je srieda zadnji nastavni dan, a kako bi se uravnotežio tjedan, drugo polugodište počinje u četvrtak.
ajmo se kladit da će opet bar 3-4 dana potrošit na štrajk...
Guest- Guest
O tom po tom, nije na ministru da to kalkulira. Poanta je da su se ljudi zakvačili za jedan segment, a nitko se ne buni zašto nastava završava u sriedu, a ne u petak. Mislim, da se mene pita, naravno da ne bih to napravio, već bih ponedjeljak i utorak zadnjega tjedna proglasio četvrtkom i petkom pa bi se sve izravnalo.
Regoč wrote:O tom po tom, nije na ministru da to kalkulira. Poanta je da su se ljudi zakvačili za jedan segment, a nitko se ne buni zašto nastava završava u sriedu, a ne u petak. Mislim, da se mene pita, naravno da ne bih to napravio, već bih ponedjeljak i utorak zadnjega tjedna proglasio četvrtkom i petkom pa bi se sve izravnalo.
si i ti u prosvjeti?
Guest- Guest
Ne znam tko još nije ispričao svoje dijete sa nastave, neš ti problema, počevši od samih profesora pa nadalje.aben wrote:izostanci? pih, ne zun jeste li upućeni, ali imućniji i inteligentniji roditelji stalno vadu dicu iz tih pržunov. boli ga drob je alfa i omega za soli na rep i normalno da nan ne triba nikakova glupa odluka uhljeba za gaženje glupih propisa.
Odluka samo pokazuje kakav je onaj tko ju je donio.
Trinity-
2014-04-17
oće li kao dokaz o provedenom skijanju trebat podastrijet prazan lonac sarmi?
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
ne tribo ti taj eufemizam ispričao, tribala si reći ' ne zun ki još ni bezočno lago da mu je dite bolesno, a da bi ga sposi od državnih agenata za ispiranje mozga'Triny wrote:Ne znam tko još nije ispričao svoje dijete sa nastave, neš ti problema, počevši od samih profesora pa nadalje.aben wrote:izostanci? pih, ne zun jeste li upućeni, ali imućniji i inteligentniji roditelji stalno vadu dicu iz tih pržunov. boli ga drob je alfa i omega za soli na rep i normalno da nan ne triba nikakova glupa odluka uhljeba za gaženje glupih propisa.
Odluka samo pokazuje kakav je onaj tko ju je donio.
2014-04-16
Imaš pravo.
Između ostalih i ja.
Između ostalih i ja.
Trinity-
2014-04-17
a srića je prepuštiti svoje dite uhljebima i činovnicima, jer oni ne samo da znaju ča je bolje za dicu, nego imaju i veći incentive da in to omoguću?Regoč wrote:Što ćeš ti usrećiti svoju djecu. Kad postanu serijske ubojice znat ćemo što je bio uzrok.
ljudi su etatisti nojčešće jer in fali znanja, ideja, inteligencije, volje, al u tvon slučaju je država religija. valo si vakuum svoga ateizma moro zaminiti isnečin...iskreno mi je žo:(
2014-04-16
Idiotska odluka koja ne stavlja svu djecu u ravnopravan položaj. Glupo čak i za hrvatske političke prilike.
mrincredible-
2014-04-16
da. ni bitno jel odluka štetna, bitno da je svakon jednako.mrincredible wrote:Idiotska odluka koja ne stavlja svu djecu u ravnopravan položaj. Glupo čak i za hrvatske političke prilike.
2014-04-16
Od onog s kočijom do ovog s trajnom. To se vlada sprda s prosvjetarima.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Republika Srpska segregirala bošnjačku djecu i uvela dvije škole pod jednim krovom :D
» Kolinda ne odustaje: Tražim posebno ministarstvo samo za demografiju
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
» Republika Srpska segregirala bošnjačku djecu i uvela dvije škole pod jednim krovom :D
» Kolinda ne odustaje: Tražim posebno ministarstvo samo za demografiju
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
» Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli ministarstvo promicanja kreposti
Page 2 of 2