Heroj a ne zločinka
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Heroj a ne zločinka
kaja_333 wrote:A triny je nešto ko Plenković.veber wrote:pripadaš nekoj civilizaciji.Triny wrote:Ti ionako nisi kršćanin, zašto se sad pozivaš na to?
ne pozivam se na kršćanstvo, to teško da bi od mene čula. pripadam tom civilizacijskom krugu.
ne bi htio da mi kći nosi burku ili da ne može vozit auto...
Ona ne bi da se utope, ne bi ih dala morskim psima ali ne bi ni da budu tu.
Ako pitaš kako to izvesti , pričekaj da dobije neka saznanja pa ce reci..
Zvat ćemo joker Zoki...pa kad isti krene vlakom punim policije na Mađare...ima da sve primaju što im šaljemo...usrali se kad smo im zazveckali silom...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
I jos bravo za krscane na Forumu
Jos malo ..mogu se nazvati krstenik ljudozderima
Ova ljudozderka Kaja ..jebote , ubojica djecjeg lica
Pa Marcelko , taj je patoloski slucaj nerazvijene emocionalne inteligencije
Pa ova boranija koja mu se divi ..ajte djeco od kompa u zivot
Ovo je sranje uglavnom
Jos malo ..mogu se nazvati krstenik ljudozderima
Ova ljudozderka Kaja ..jebote , ubojica djecjeg lica
Pa Marcelko , taj je patoloski slucaj nerazvijene emocionalne inteligencije
Pa ova boranija koja mu se divi ..ajte djeco od kompa u zivot
Ovo je sranje uglavnom
maggie13 wrote:uhhh..sad se mogu opustit s blagoslovom B-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:sad bih se jos trebala i suzdrzavat..8-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:
B-);O) razbludna sam..
Polakše to malo...ima ovdi ljudi koji su ušli u godine...
U biti...nemoj...:)
Ma samo mi žao gerijatrije bilo...:p
Last edited by jasambrend on Wed 7 Sep - 20:52; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
ne dirajte mi trinijasambrend wrote:kaja_333 wrote:A triny je nešto ko Plenković.veber wrote:pripadaš nekoj civilizaciji.Triny wrote:Ti ionako nisi kršćanin, zašto se sad pozivaš na to?
ne pozivam se na kršćanstvo, to teško da bi od mene čula. pripadam tom civilizacijskom krugu.
ne bi htio da mi kći nosi burku ili da ne može vozit auto...
Ona ne bi da se utope, ne bi ih dala morskim psima ali ne bi ni da budu tu.
Ako pitaš kako to izvesti , pričekaj da dobije neka saznanja pa ce reci..
Zvat ćemo joker Zoki...pa kad isti krene vlakom punim policije na Mađare...ima da sve primaju što im šaljemo...usrali se kad smo im zazveckali silom...
2014-12-30
djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
ako ti je razija djvojčica...Leviathan2 wrote:djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
pa, koliko ti jebenih godina imaš?
ko ramzes? 120?
2014-12-30
Leviathan2 wrote:djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
Star wars ?
A to ?
Nisam znala , ja reko vec gotovo kad trsje li traje
Prdio ili govorio, njoj istoLeviathan2 wrote:djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
TOCNORiplex wrote:Prdio ili govorio, njoj istoLeviathan2 wrote:djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
veber wrote:ako ti je razija djvojčica...Leviathan2 wrote:djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
ko ramzes? 120?
Koliko ti Mujo imas ?
nebi vjerovao ni da ti kazem,veber wrote:ako ti je razija djvojčica...Leviathan2 wrote:djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
ko ramzes? 120?
a ramzes nije radio one piramide, to smo napravili prije njega ohoho
a znam, al ja sam iskonski optimist i nadam se da ce neki ukljucit mozak nekad, uglavnom dozivljavam razocaranjaRiplex wrote:Prdio ili govorio, njoj istoLeviathan2 wrote:djevojcice, boli me kurac za hrvatsku a jos vise za srbiju, znaci imas odjeb na provokaciju, tema su imigranti, u biti je tema invazija problema na nase prostore obitavanja i mi ratujemo jedni protiv drugijeh zbog toga, aj sad razguliSora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
2014-12-30
veber-
2014-12-30
ma trebali ste iz perua narucit, 40 godina davali garanciju, malo skuplji al pouzdaniveber wrote:jebali nas generatori iz ilirije
Nije prirodno podmetati nogu bilo kome a ni pucati u nenaoružane ljude, pogotovo djecu.kaja_333 wrote:Ja nemam, pa to sam napisala. Zato treba pustiti prirodi da odradi svoje.Triny wrote:Nemaš ti petlje kao ni kaja. Blebećete na forumu.
Ali ti nemaš djecu, kako bi to znala.
Trinity-
2014-04-17
Ne bi ni ja, ali bi se pravila da ne vidim kad bi pala:)marcellus wrote:mislim kužiš ja tebe ne bi bacio morskim psima
Jesam ja tu sto kriva?! Nisam.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa onda je rješenje na moru . Ili?Triny wrote:Nije prirodno podmetati nogu bilo kome a ni pucati u nenaoružane ljude, pogotovo djecu.kaja_333 wrote:Ja nemam, pa to sam napisala. Zato treba pustiti prirodi da odradi svoje.Triny wrote:Nemaš ti petlje kao ni kaja. Blebećete na forumu.
Ali ti nemaš djecu, kako bi to znala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» HEROJ VILNIUSA
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
Page 5 of 14