Heroj a ne zločinka
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Heroj a ne zločinka
je..isto sam pisala.veber wrote:nije.maggie13 wrote:moje misljenje je isto..
Tvrdoglava sam ja.;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a, gdje će doći?Triny wrote:ne moram ih uzet doma ali im ne moram željeti ni da ih jedu morski psi.
ne pripadaju našoj kulturi.
i morski psi u sredozemlju ne jedu ljude.
2014-12-30
uhhh..sad se mogu opustit s blagoslovom B-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:sad bih se jos trebala i suzdrzavat..8-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:B-);O) razbludna sam..jasambrend wrote:Ajme koji dirty talk...
Polakše to malo...ima ovdi ljudi koji su ušli u godine...
U biti...nemoj...:)
2014-04-12
Pa to ionako ne ovisi ni o tebi ni o meni kuda će oni doći.
To što ćeš jednom podmetnuti nogu, to je herojstvo?
Trinity-
2014-04-17
nisi.maggie13 wrote:je..isto sam pisala.veber wrote:nije.maggie13 wrote:moje misljenje je isto..
Tvrdoglava sam ja.;-)
pisala si da sam rasist da sam radikalan i sl.
eto vam sada!
2014-12-30
I to dobar način da ih zaustavimo.Triny wrote:Ma trebao je svatko zgaziti ili golim rukama zadaviti bar jednog imigranta, da vide kako nismo mekani i mislimo ozbiljno.jasambrend wrote:Pa većina nas je bila protiv priljeva izbjeglica... što ne znači da se trebalo miješati u posao vojske i policije kao što je dotična učinila...
Nemaš ti petlje kao ni kaja. Blebećete na forumu.
Trinity-
2014-04-17
moje misljenje o temi konkretnoj je isto..jesam li tebi nesto tako rekla onda,a sad nisam,nebitno..sad sam bila krace na temi,ali sam i dalje iznijela isto misljenje.veber wrote:nisi.maggie13 wrote:je..isto sam pisala.veber wrote:nije.maggie13 wrote:moje misljenje je isto..
Tvrdoglava sam ja.;-)
eto vam sada!
Bukvalan si @_@
2014-04-12
podmetnut nogu?Triny wrote:Pa to ionako ne ovisi ni o tebi ni o meni kuda će oni doći.
a, ako ubijem jednog, dva, tri, kao što oni ubijaju kršćane?
akcija uvijek izaziva reakiciju.
znam, reći ćete da sam radikal ali reakcija minimalno mora biti jednaka akciji. ne vidim razlog da bi ih branio, živio s njima u suživotu kada oni ne žele sa mnom.
2014-12-30
Ti ionako nisi kršćanin, zašto se sad pozivaš na to?
Trinity-
2014-04-17
A sto bi ti s njima?Triny wrote:Ne moram ih uzet doma ali im ne moram željeti ni da ih jedu morski psi.veber wrote:zemi si koje izbjeglice, malo doma.Triny wrote:Tebi stvarno nisu sve na broju.kaja_333 wrote:A nisam ja bas okrutna , zao mi bude kad vidim kada vidim kako netko pada ili place .Regoč wrote:
Sad si me razočarala!
Ovako na moru, niti tko vidi, niti čuje, u krajnjoj liniji, ne moraš ih ni gađati, samo prepustiš sili mora i morskim psima i granicu držiš , ako dođu do nje dalje ne mogu. Da odustanu. Tada ne bi gledali ni ovakve grozne scene.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jesi, imam pamćenje kao slon.maggie13 wrote:moje misljenje o temi konkretnoj je isto..jesam li tebi nesto tako rekla onda,a sad nisam,nebitno..sad sam bila krace na temi,ali sam i dalje iznijela isto misljenje.veber wrote:nisi.maggie13 wrote:je..isto sam pisala.veber wrote:nije.maggie13 wrote:moje misljenje je isto..
Tvrdoglava sam ja.;-)
eto vam sada!
Bukvalan si @_@
jesam
2014-12-30
Ja nemam, pa to sam napisala. Zato treba pustiti prirodi da odradi svoje.Triny wrote:Nemaš ti petlje kao ni kaja. Blebećete na forumu.
2015-08-15
pripadaš nekoj civilizaciji.Triny wrote:Ti ionako nisi kršćanin, zašto se sad pozivaš na to?
ne pozivam se na kršćanstvo, to teško da bi od mene čula. pripadam tom civilizacijskom krugu.
ne bi htio da mi kći nosi burku ili da ne može vozit auto...
2014-12-30
A triny je nešto ko Plenković.veber wrote:pripadaš nekoj civilizaciji.Triny wrote:Ti ionako nisi kršćanin, zašto se sad pozivaš na to?
ne pozivam se na kršćanstvo, to teško da bi od mene čula. pripadam tom civilizacijskom krugu.
Ona ne bi da se utope, ne bi ih dala morskim psima ali ne bi ni da budu tu.
Ako pitaš kako to izvesti , pričekaj da dobije neka saznanja pa ce reci..
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ok, djevojčica u svakom slučaju nije a isto ju je potkacila.marcellus wrote:inače jadni mali migrant kojeg je potkčaljila je bio ratnik al kaide, kasnije je to otkriveno kad su ljudi išli njuškat po njegovom profilu
U toj gužvi teško da se išla razračunavati s djecom, oni su bježali a to je bio njen način da ih fizički zaustavi.
Besmisleno.
Trebala ih je vojska prošarati mitraljezom pa bi se vratili. Jos efikasnije topom ih pogoditi na moru.
Ovako pojedinci ispadaju divljaci , ovi bježe ko termiti a vojska i policija gleda.
A onda iza toga svi lijepo u crkvu po duhovnu okrijepu.
Guest- Guest
kajo, smiri se.kaja_333 wrote:A triny je nešto ko Plenković.veber wrote:pripadaš nekoj civilizaciji.Triny wrote:Ti ionako nisi kršćanin, zašto se sad pozivaš na to?
nemoj biti isključiva.
2014-12-30
Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
Sora wrote:Inace ORBAN ZABIO NOGU U JAJA HRVATSKOJ POLITICI PREMA SRBIJILeviathan2 wrote:bravo marc, bez zadrske i bez dlake,
jel i tu Orbanu bravo ?
evo vidiš i tvog dedu smo pustili 43 u zagreb kad je iz bosne bježao pred ustašama i zajebali smo se
tako i ovi bježe od isila ko što je i on bježao od ustaša
mislim kužiš ja tebe ne bi bacio morskim psima ali bi te svakako spakirao odakle si došla
kaja_333 wrote:A triny je nešto ko Plenković.veber wrote:pripadaš nekoj civilizaciji.Triny wrote:Ti ionako nisi kršćanin, zašto se sad pozivaš na to?
Zvat ćemo joker Zoki...pa kad isti krene vlakom punim policije na Mađare...ima da sve primaju što im šaljemo...usrali se kad smo im zazveckali silom...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» HEROJ VILNIUSA
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
Page 4 of 14