Heroj a ne zločinka
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Heroj a ne zločinka
I meni ga je zao da se razumijemo, stariji čovjek s djetetom u rukama pada i zove policiju u pomoć . Ja ga potckaljila ne bi. Ali bi nekoga od 20 , 30 godina ili neku s pokrivenom glavom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
the devil wrote:ako nema pravde u ligi petice, gdje će u Mađarskoj ligi bit..jasambrend wrote:Aj dobro...kao da su jednom Kristini takav penal svirali...Chiellini i crveni dobio jer ovaj zna pasti...
Doduse UEFA je to...nepravda po defaultu...mi mali moramo strogo po pravilima, molim...
darth_vader-
2014-04-17
maggie13 wrote:sad bih se jos trebala i suzdrzavat..8-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:B-);O) razbludna sam..jasambrend wrote:Ajme koji dirty talk...
Polakše to malo...ima ovdi ljudi koji su ušli u godine...
U biti...nemoj...:)
darth_vader-
2014-04-17
Sad si me razočarala!kaja_333 wrote:Ja ga potckaljila ne bi.
ti sada imaš radikalnije stavove od mene prije godinu i kusur.kaja_333 wrote:I meni ga je zao da se razumijemo, stariji čovjek s djetetom u rukama pada i zove policiju u pomoć . Ja ga potckaljila ne bi. Ali bi nekoga od 20 , 30 godina ili neku s pokrivenom glavom.
u biti svi imate radikalnije od mene kada je krenula kriza s mujama.
2014-12-30
kaja_333 wrote:Samo se čini da nisu humana :)marcellus wrote:kaja_333 wrote:
Trebala ih je vojska prošarati mitraljezom pa bi se vratili. Jos efikasnije topom ih pogoditi na moru.
kaja ko kaja, uvijek za jednostavna i učinkovita rješenja, ne nužno pretjerano humana
U finalu imali bi manje žrtava , dva, tri broda i prvi red na granicama. ovo sto rade je besmisleno, vade ih iz mora ko da su ranjeni dupini a ne crnci sa sidom i teroristi, pa ih sele po Europi, pa ovi bježe, pa ih hvataju, unedogled.
dobro, slažem se da je u konačnici vrlo nehumano puštati ih ovdje, jer da ih se ne pušta ne bi ni ginuli na moru jer ne bi ni dolazili, a ne bi ni europljani toliko stradavali u terorističkim napadima, a i muslići koji su ovdje i pitomi bi bili pod manjim pritiskom da im se pridruže i manje bi riskirali da ih neko natuče jer su muslići
A nisam ja bas okrutna , zao mi bude kad vidim kada vidim kako netko pada ili place .Regoč wrote:Sad si me razočarala!kaja_333 wrote:Ja ga potckaljila ne bi.
Ovako na moru, niti tko vidi, niti čuje, u krajnjoj liniji, ne moraš ih ni gađati, samo prepustiš sili mora i morskim psima i granicu držiš , ako dođu do nje dalje ne mogu. Da odustanu. Tada ne bi gledali ni ovakve grozne scene.
2015-08-15
Jel? A valjda se dosta toga izdešavaloveber wrote:ti sada imaš radikalnije stavove od mene prije godinu i kusur.kaja_333 wrote:I meni ga je zao da se razumijemo, stariji čovjek s djetetom u rukama pada i zove policiju u pomoć . Ja ga potckaljila ne bi. Ali bi nekoga od 20 , 30 godina ili neku s pokrivenom glavom.
2015-08-15
iza postupaka moraš stajat.kaja_333 wrote:A nisam ja bas okrutna , zao mi bude kad vidim kada vidim kako netko pada ili place .Regoč wrote:Sad si me razočarala!kaja_333 wrote:Ja ga potckaljila ne bi.
Ovako na moru, niti tko vidi, niti čuje, u krajnjoj liniji, ne moraš ih ni gađati, samo prepustiš sili mora i morskim psima i granicu držiš , ako dođu do nje dalje ne mogu. Da odustanu. Tada ne bi gledali ni ovakve grozne scene.
nema lijepog novog svijeta, a tamo kurimo neku ekipu.
odgovornost mora postojat.
2014-12-30
prije godinu i pol sam rekao što će se desiti. okvirno.kaja_333 wrote:Jel? A valjda se dosta toga izdešavaloveber wrote:ti sada imaš radikalnije stavove od mene prije godinu i kusur.kaja_333 wrote:I meni ga je zao da se razumijemo, stariji čovjek s djetetom u rukama pada i zove policiju u pomoć . Ja ga potckaljila ne bi. Ali bi nekoga od 20 , 30 godina ili neku s pokrivenom glavom.
nisam puno fulao, onda ste me razapeli da sa rasist, nacist, fašist.
sada s počelo odmotavat....
2014-12-30
moje misljenje je isto..veber wrote:joj kada si dam truda pa vam potražim postove...maggie13 wrote:sad bih se jos trebala i suzdrzavat..8-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:B-);O) razbludna sam..jasambrend wrote:Ajme koji dirty talk...
Polakše to malo...ima ovdi ljudi koji su ušli u godine...
Inace, slazem se s tobom da nije liku pisalo na celu tko je, a ona pravo zenski navali..
jojjj, jebat ću vas sve.
2014-04-12
Tebi stvarno nisu sve na broju.kaja_333 wrote:A nisam ja bas okrutna , zao mi bude kad vidim kada vidim kako netko pada ili place .Regoč wrote:Sad si me razočarala!kaja_333 wrote:Ja ga potckaljila ne bi.
Trinity-
2014-04-17
Da, premekana je.Triny wrote:Tebi stvarno nisu sve na broju.kaja_333 wrote:A nisam ja bas okrutna , zao mi bude kad vidim kada vidim kako netko pada ili place .Regoč wrote:Sad si me razočarala!kaja_333 wrote:Ja ga potckaljila ne bi.
veber-
2014-12-30
Pa većina nas je bila protiv priljeva izbjeglica... što ne znači da se trebalo miješati u posao vojske i policije kao što je dotična učinila...
darth_vader-
2014-04-17
zemi si koje izbjeglice, malo doma.Triny wrote:Tebi stvarno nisu sve na broju.kaja_333 wrote:A nisam ja bas okrutna , zao mi bude kad vidim kada vidim kako netko pada ili place .Regoč wrote:Sad si me razočarala!kaja_333 wrote:Ja ga potckaljila ne bi.
2014-12-30
Ma trebao je svatko zgaziti ili golim rukama zadaviti bar jednog imigranta, da vide kako nismo mekani i mislimo ozbiljno.jasambrend wrote:Pa većina nas je bila protiv priljeva izbjeglica... što ne znači da se trebalo miješati u posao vojske i policije kao što je dotična učinila...
Trinity-
2014-04-17
Ne moram ih uzet doma ali im ne moram željeti ni da ih jedu morski psi.veber wrote:zemi si koje izbjeglice, malo doma.Triny wrote:Tebi stvarno nisu sve na broju.kaja_333 wrote:A nisam ja bas okrutna , zao mi bude kad vidim kada vidim kako netko pada ili place .Regoč wrote:Sad si me razočarala!kaja_333 wrote:Ja ga potckaljila ne bi.
Trinity-
2014-04-17
moj stav je i dalje isti.jasambrend wrote:Pa većina nas je bila protiv priljeva izbjeglica... što ne znači da se trebalo miješati u posao vojske i policije kao što je dotična učinila...
potopit odmah, srušit kompletno infrastrukturu sjeverne afrike, mislim na lučku, sve što nema regu raketirat.
2014-12-30
je..isto sam pisala.veber wrote:nije.maggie13 wrote:moje misljenje je isto..
Tvrdoglava sam ja.;-)
2014-04-12
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» HEROJ VILNIUSA
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
» Jedini pravi heroj
» Europom će teći krv , u BiH vladati šerijat.
» HEROJ JE IZAŠAO
» Heroj a ne zločinac
Page 3 of 14