ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Heroj a ne zločinka

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Heroj a ne zločinka - Page 11 Empty Re: Heroj a ne zločinka

Post by Guest 8/9/2016, 10:10

Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.

pa kolindi i hdz-u se upravo to nije svidjelo...njeno rješenje je bilo poslati vojsku
I ne samo vojsku da se mene pita nego i žicu i minsko polje kao sredstvo odvraćanja, ja u sujedovu kuću ne bi pustio ni palikuću ni slivatelja ni ubojicu... jer ću kad tad i ja doći na red. IUsta stvar će biti sa njemačkom kada se ta kuga proširi na cijelu evropu iz njihovog dvorišta.

tre, ali susjed ih priziva i dan danas...treba onda primarno riješiti problem kod njega.
Susjed ih može pozvati i drugim putem a ne preko moje livade samo tada ih ne može transportirati na milijune u kratkom vremenskom roku.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 8/9/2016, 10:11

udba wrote:
tre911 wrote:
I ne samo vojsku da se mene pita nego i žicu i minsko polje kao sredstvo odvraćanja, ja u sujedovu kuću ne bi pustio ni palikuću ni slivatelja ni ubojicu... jer ću kad tad i ja doći na red. IUsta stvar će biti sa njemačkom kada se ta kuga proširi na cijelu evropu iz njihovog dvorišta.
Problem je kad susjed sam zove palikuću i njegovu svojtu, nudi im pola kuće, imanje i kćeri. Deset puta je bogatiji i jači od tebe i ima rođu u SDP/HDZ-u. Ti možeš malo kočit da ne prolaze kroz tvoju baštu, ali dugoročno ne igra ulogu.
ma ne zove, zove onaj u ciju kucu nece ni uc niti ce ga on izdrzavat a ni osjetit ni na koji nacin. Narod niko nije ni pito

2014-04-19

Back to top Go down

Post by udba 8/9/2016, 10:12

tre911 wrote:
Pa nek zove ali preko mog dvorišta neće prijeći, isto onako kako su to mađari napravili. I zašto ni jednog jedinog migranta nema preko bugarske? Oće maunu, oni tamo su laki na okidaču i to svi znaju i niko niti ne pokušava proći. Ako je merkelici stalo do njih neka pošalje brodove u tursku i siriju i neka ih vozi u svoje luke a nas neka ostave na miru sa tim pizdarijama.
Kod Mađara je stalo zbog turskog sporazuma. Pa vidiš i da preko sjevernog pola dolaze, i Norvežani vuku neke žice. Kroz Bugarsku ne idu jer nije bilo potrebe kad je ova "naša" ruta bila jednostavnija. A krenut će i preko Bugarske ako zatreba, Bugari su laki na okidaču, a još lakši na novčaniku, za 100 eura će profurati i Bin Ladena ako zatreba, trafiking će zavrtit paru i to je to.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by udba 8/9/2016, 10:14

prckov wrote:
udba wrote:
tre911 wrote:
Problem je kad susjed sam zove palikuću i njegovu svojtu, nudi im pola kuće, imanje i kćeri. Deset puta je bogatiji i jači od tebe i ima rođu u SDP/HDZ-u. Ti možeš malo kočit da ne prolaze kroz tvoju baštu, ali dugoročno ne igra ulogu.
ma ne zove, zove onaj u ciju kucu nece ni uc niti ce ga on izdrzavat a ni osjetit ni na koji nacin. Narod niko nije ni pito
Znaš na šta mislim, CDU je donio odluku o izvanrednom izdvajanju 35 milijardi, što bi vi rekli 35 bilion eura za smještaj, hranu i pomoć izbjeglicama. To plaćaju ovi koje, što veliš, nitko ništa ne pita.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Regoč 8/9/2016, 10:15

Noor wrote:
Regoč wrote:Da, Zoki je majstorski obavio posao. Samo, tko nam jamči da će opet uspjeti? Po meni, Švabe nek šalju vlakove u Idomeni, tamo ukrcaju džihadiste i nek si ih voze doma. Mi ćemo tim vlakovima dati apsolutni prioritet, samo da prođu bez zaustavljanja.

pa kolindi i hdz-u se upravo to nije svidjelo...njeno rješenje je bilo poslati vojsku
Ne, Koli je htjela vojsku na granicama kako bi se spriečili ulasci izvan graničnih prielazah, a što se događalo jer su srbijanske institucije slale džihadiste kroz kukuruze. Zoki je taj segment, u inače dobroj operaciji, loše napravio naredivši blokadu redovnih prielazah, umjesto da razvuče žicu i digne vojsku.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 10:15

tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:

tre, ali susjed ih priziva i dan danas...treba onda primarno riješiti problem kod njega.
Susjed ih može pozvati i drugim putem a ne preko moje livade samo tada ih ne može transportirati na milijune u kratkom vremenskom roku.

to treba susjedu reći, jasno i glasno...nek si organizira izolirani transport. ali, opet ostaje činjenica da se europa fila i dalje, i da će se desit ono što si rekao...bumerang neće završit samo u merkeličinoj glavi, nego i u glavama svih nas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 8/9/2016, 10:20

udba wrote:Njoj je u opisu posla da kontrira Milanoviću.
Baš i nije, ali takva je praksa. Razlog više da se funkcije predsjednika Republike i predsjednika Vlade spoje u jednu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by udba 8/9/2016, 10:21

Može se zatvoriti ruta, dvije, ali Europa ima jebenu vanjsku granicu, stvorenu za trafiking. Dokle god CDU i Njemačka budu primali te ljude naći će se rupe koje nisu zabrtvljene. Jebate pa kroz Balkan je prošlo na tisuće Kineza i Kurda još prije 15 godina, po televiziji su se hvalili neki kako su u Dalmaciji kućerine izgradili zahvaljujući trafikingu.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 10:23

udba wrote:
tre911 wrote:
Pa nek zove ali preko mog dvorišta neće prijeći, isto onako kako su to mađari napravili. I zašto ni jednog jedinog migranta nema preko bugarske? Oće maunu, oni tamo su laki na okidaču i to svi znaju i niko niti ne pokušava proći. Ako je merkelici stalo do njih neka pošalje brodove u tursku i siriju i neka ih vozi u svoje luke a nas neka ostave na miru sa tim pizdarijama.
Kod Mađara je stalo zbog turskog sporazuma. Pa vidiš i da preko sjevernog pola dolaze, i Norvežani vuku neke žice. Kroz Bugarsku ne idu jer nije bilo potrebe kad je ova "naša" ruta bila jednostavnija. A krenut će i preko Bugarske ako zatreba, Bugari su laki na okidaču, a još lakši na novčaniku, za 100 eura će profurati i Bin Ladena ako zatreba, trafiking će zavrtit paru i to je to.
Šverca će uvijek biti no generalno preko bugarske se neće stvoriti ruta sve i da se ovdje sve zatvori i u to budi siguran.  Zaustaviti ih treba svugdje a ako je jedino merkelici stalo neka ih dovlači kako rekoh brodovima, može i avionima no i ona će uskoro pasti pa sljedećem neće pasti na pamet takve pizdarije raditi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 8/9/2016, 10:23

Da, tko će spriečiti širenje džihadistah kad im Njemačka jednom da državljanstvo, a dat će im.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 10:28

Regoč wrote:Da, tko će spriečiti širenje džihadistah kad im Njemačka jednom da državljanstvo, a dat će im.
Pa ne mora im dati, dati samo prvremene dozvole pa put pod noge kada se sve smiri a zatvaranjem balkanske rute bi se drastično smanjio broj đihadista koji ulaze u evropu ako bi merkelica potegnula za brodovima i avionima da ih vozaju do njemačke
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 8/9/2016, 10:29

tre911 wrote:
Šverca će uvijek biti no generalno preko bugarske se neće stvoriti ruta sve i da se ovdje sve zatvori i u to budi siguran.  Zaustaviti ih treba svugdje a ako je jedino merkelici stalo neka ih dovlači kako rekoh brodovima, može i avionima no i ona će uskoro pasti pa sljedećem neće pasti na pamet takve pizdarije raditi.
Ići će kroz Bugarsku ko kroz sir, samo će malo više koštat. Merkelica igra pizdunsku ulogu jer ne želi jasno i glasno postaviti gornju granicu koju većina stranaka i njenih stranačkih kolega traži. Hoće ispast Marija Terezija II, a s druge strane plaća Erdoganu milijarde da drži ljude u žici. Ako pukne Turski sporazum, a Njemačka i dalje bude prihvaćala svakog ko dođe, i svi postave žicu i struju, imat ćeš situaciju kao na Meksičko-USA granici ili u Calaisu već zadnjih 15 godina. Permanentni trafiking, šverc u svakoj rupi. Neće ih u jednom danu ući 5000, ali hoće 500. I to svaki dan. Svaki. Dokle god Njemačka bude davala papire i sve ostalo.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 10:32

Ljudiski je bilo omoguciti ljudima da iz siromasnih zemalja dodju u bogatije i izbeglicama da se sklone od ratova, medjutim ko god je propustio da tome bude zahvalan i da s eintegrise ja bih pokazao vrata. To govorim na pojedince a generalno treba staviti kapiju na Evropu na duze vreme jer ne mozes pomoci nekome do te mere da sebe unistis, nazalost tako je.
Nek se misle sta ce ali tu jos treba dooobro prodrmati i lokalne politicare made ce biti tesko doci do dna da se otkrije ko ima kakve interese u tim igrama. Kojekakvi lordovi i grofovi sigurno nece osetiti geta istocnog Londona i sl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 10:34

marcellus wrote:
dzmrdz wrote:
dzango wrote:
dzmrdz wrote:
Regoč wrote:Nisu se integrirali jer nisu željeli. Tko se skrbio da se Kinezi integriraju? Isključivo Kinezi!

Problem je u elitama koje su korpumpirane. Pola Londona je Emirates ovo emirates ono...
Muslimani su takvi kakvi su ali krive su elite sto su im to omogucile a mi koji ih biramo
Ja bih rekao da Arapi i Evropljani zaslužuju jedni druge. Da jedni drugima jebu majku i da se kolju do poslednjeg.
i to se donekle slazem..kurve i jedni i drugi..ovi englezi bi radi para izdali Hrista i prodali kraljicu svoju ali s epredstavljaju kao ne znam ni ja sta

u biti kad ih malo boje upoznaš shvatiš da su šljam skoro ko i mi balkanjerosi, samo su neke stvari dotjerali na mjesto i to je sve

ma mi nismo imali srece tj previse smo bili izlozeni napadima i ratovima tako da smo malo zaostali u razvoju dok su oni mogu slobodno reci to iskoristili da u zaledju se razvijaju.
Pa da im je London bio razrusen preko 50 puta u istoriji ko Beograd a napadan 300 ne bi ni oni imali to sto imaju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2016, 10:34

udba wrote:
tre911 wrote:
Ići će kroz Bugarsku ko kroz sir, samo će malo više koštat. Merkelica igra pizdunsku ulogu jer ne želi jasno i glasno postaviti gornju granicu koju većina stranaka i njenih stranačkih kolega traži. Hoće ispast Marija Terezija II, a s druge strane plaća Erdoganu milijarde da drži ljude u žici. Ako pukne Turski sporazum, a Njemačka i dalje bude prihvaćala svakog ko dođe, i svi postave žicu i struju, imat ćeš situaciju kao na Meksičko-USA granici ili u Calaisu već zadnjih 15 godina. Permanentni trafiking, šverc u svakoj rupi. Neće ih u jednom danu ući 5000, ali hoće 500. I to svaki dan. Svaki. Dokle god Njemačka bude davala papire i sve ostalo.
Može biti ali vrijedi svakako pokušati, no one koje se uhvate u ilegalnom prijelazu(švercere jel) fino u ćuzu na 20 godina pa nek misli jel mu se isplati probati ili ne.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 8/9/2016, 10:35

dzmrdz wrote:Ljudiski je bilo omoguciti ljudima da iz siromasnih zemalja dodju u bogatije i izbeglicama da se sklone od ratova, medjutim ko god je propustio da tome bude zahvalan i da s eintegrise ja bih pokazao vrata. To govorim na pojedince a generalno treba staviti kapiju na Evropu na duze vreme jer ne mozes pomoci nekome do te mere da sebe unistis, nazalost tako je.
Nek se misle sta ce ali tu jos treba dooobro prodrmati i lokalne politicare made ce biti tesko doci do dna da se otkrije ko ima kakve interese u tim igrama. Kojekakvi lordovi i grofovi sigurno nece osetiti geta istocnog Londona i sl
Malo tko će biti zahvalan. Dobar dio smatra da je bogatom zapadu dužnost ih zbrinuti, uvijek će govoriti kako je njihova hrana kod kuće bolja, običaji su bolji, ali nikad se neće htjeti vratiti u to gdje je sve bolje. Onda kad krene druga generacija koje ne pripada ni vamo ni tamo, u visokoj koncentraciji će se izolirati i napraviti paralelno društvo što će biti vječni izvor straha i nestabilnosti.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by marcellus 8/9/2016, 10:35

dzmrdz wrote:
marcellus wrote:
dzmrdz wrote:
dzango wrote:
dzmrdz wrote:

Problem je u elitama koje su korpumpirane. Pola Londona je Emirates ovo emirates ono...
Muslimani su takvi kakvi su ali krive su elite sto su im to omogucile a mi koji ih biramo
Ja bih rekao da Arapi i Evropljani zaslužuju jedni druge. Da jedni drugima jebu majku i da se kolju do poslednjeg.
i to se donekle slazem..kurve i jedni i drugi..ovi englezi bi radi para izdali Hrista i prodali kraljicu svoju ali s epredstavljaju kao ne znam ni ja sta

u biti kad ih malo boje upoznaš shvatiš da su šljam skoro ko i mi balkanjerosi, samo su neke stvari dotjerali na mjesto i to je sve

ma mi nismo imali srece tj previse smo bili izlozeni napadima i ratovima tako da smo malo zaostali u razvoju dok su oni mogu slobodno reci to iskoristili da u zaledju se razvijaju.
Pa da im je London bio razrusen preko 50 puta u istoriji ko Beograd a napadan 300 ne bi ni oni imali to sto imaju...

realno, njihove elite su uvijek bile puno pametnije i vodile su puno mudriju politiku, ali i to što su na otoku ima utjecaja, bili su razmjerno zaštićeni. Svejedno, običan svijet nije puno pametniji od našeg, u nekim stvarima su i puno veća stoka.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 8/9/2016, 10:36

Revolucija u kojoj ćemo pobiti elitu!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by marcellus 8/9/2016, 10:37

no ono što hoću reći, koliko god su uspješniji, ne treba spram njih imati nekih kompleksa, a niti me život u GB ne vuče. Dublin je drugo, ili Cork, irska je predivna i život puno ljepši nego u Londonu, previše je u Londonu crnih i arapa i svega. A i žene su im ružne i debele božesačuvaj.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 8/9/2016, 10:38

Lako je voditi mudru politiku kad ti Turci ne kucaju na vrata petsto godinah.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by marcellus 8/9/2016, 10:39

usto nekretnine su u londonu ono ili da živiš u nekom sranju od stana u sranju od kvarta ili da živiš 30 km daleko i putuješ vlakom na posao, a vozit auto po londonu je misaona imenica. A ja sam klaustrofobičan i ne volim "tube"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics